Korrekt målning bakgrundsbild: expertråd

Korrekt målning bakgrundsbild: expertråd

12 October 2017Bakgrund Paint tillåter till lägsta möjliga kostnad för att uppdatera din heminredningBakgrund Paint tillåter till lägsta möjliga kostnad för att uppdatera interiören pomescheniyaVse allt populärare sätt att avsluta måla väggarna för att bli tapeter. Denna metod har många fördelar, såsom exklusivitet, dölja små defekter i ytor, är färgen ganska enkel, den är ganska ekonomisk metod, eftersom färgen kan ändras om så är nödvändigt och önskas, plus hållbarhet målade väggar är vanligtvis högre än den för konventionella tapeter.


Målade tapeter kan inte bleknar mot solljus, till skillnad från konventionella motsvarigheter. Sådana väggar är mer motståndskraftiga mot olika skador.

Hur man målar tapeten: Teknik

Om pokleit för målning non-woven tapet, måste du ta hänsyn till det faktum att användningen av oljefärg eller färglösningsmedel kan skada deras struktur.

Banan av tapeter har två skikt. Limmade till ytan av deras väggar behöver ett skikt som består av fibertyg. Ytterligare ett lager av tapeter är vanligtvis tillverkat av skummad polyvinyl. Det finns en speciell typ av non-woven tapet som är bäst lämpad för målning.

För att måla tapeten i vilken en homogen struktur, kan du använda en pensel, roller eller spray. Behöver bara måla den främre ytan.

Normalt är färg redan klistras tapeter. Non-woven tapet färg kan först vara på fel sida, och sedan - att sätta på väggenNormalt är färg redan klistras tapeter. Non-woven tapet färg kan först vara på fel sida, och sedan - att sätta på väggen


Det finns andra, mer originella sätt att måla non-woven tapet. För att göra detta måste du sätta på fel sida på tapeten färgen strax före hålla dem. På grund av den korrekta strukturen färg tapeter kommer att impregneras och trampa på den främre sidan. Limma som möjligt efter torkning.

färgningsteknik av tapeter är inte särskilt komplicerad process, kan klara av det hela.

Vad tapeter kan målas, och vad - nej?

Målning är möjligt för vissa typer av tapeter. Var och en av dem har sina fördelar och nackdelar.

Lämplig för målning, papper, glasfiber och non-woven tapetLämplig för målning, papper, glasfiber och non-woven tapetNedan är de grundläggande typer av tapeter som lämpar sig för målning.

papperstapet

Vanligtvis kommer detta inte att fungera. Det är bättre att välja sådana där reliefstrukturen. För att måla tapeter lära sig ordentligt måste materialet impregneras med repellent. Fördelen med detta material är dess tillgänglighet och det faktum att det är miljövänligt. Förutom att limma det ganska lätt och det ser bra ut på väggarna och i taket. Nackdelen är den relativt lägre motstånd mot skador och som inte kan tvättas, såsom tapeter.

non-woven tapet

Dessa tapeter är ganska lätt att limma dessutom de är helt dölja smärre brister och ojämnheter. Det är tvättbar tapeter och målade flera gånger. Priset för denna typ av relativt billig, så om du planerar att ofta byta färg - detta är det bästa alternativet.

glasfiber tapet

Denna art är ganska stark och tålig. För tillverkning av tapeter används kvartsfiber. Glasfiber tapeter gör det möjligt att simulera olika texturer.

Målade tapeter tenderar att absorbera ljudet bra, kan de användas för att uppnå komfort och skyddar väggen mot skador.

Målning glasfiber tapeter gör dem ljudisolering och skyddar väggarna från skadorMålning glasfiber tapeter gör dem ljudisolering och skyddar väggarna från skador

Genom lättnad målnings tapeter kan vara kaotiskt eller monotont. Det första alternativet ger en elegant vårdslöshet, medan den andra kommer att se ganska stränga. Med korrekt val och repetitiva mönster kan se ganska intressant och unikt och kan ges en kaotisk och formell stil.

Kan jag måla flytande tapeter, och exakt vad

Flytande tapet är ganska bekvämt och enkla material för dekoration av väggarna. Med dem kan du skapa som ett enhetligt mönster, och olika mönster, aktern på eventuell förändring i strukturen.

Måla, flytande tapeter, kan du. Beläggning kan ske omedelbart efter beläggning av ytan med tidens gång, när han vill ändra färg.


Radikalt ändra färgen på flytande tapeter inte är möjligt, för om färgskiktet är tunt, kommer färgen på tapeten lysa, och i fallet med tät textur över färg försvinner, och i själva verket är det mycket viktigt att underhålla.

När en borste eller roller, färgtråg färg appliceras där det är nödvändigt att hälla färgen så mycket som du behöver för att bearbeta var bekvämt.

Att måla flytande tapeter lämplig dispersion och vattenbaserade färgerAtt måla flytande tapeter lämplig dispersion och vattenbaserade färger

Målat från topp till botten rekommenderas att kunna bara bli av med fläckar. färg färg bör vara mörkare än basskiktet.

En viktig fråga - vilka färger är lämpliga för sådan tapeter? Det rekommenderas att använda för att spridning och vattenbaserade färger, såsom "Tikkurila". Experter hävdar att den bästa utvägen för akryl fasad latexfärg. Tillverkarna har ett ganska stort utbud av färger, så var inte ett problem att hitta den rätta tonen. Vid behov kan detta färgämne spädas med vatten, men det viktigaste är inte att överdriva och uppnå önskad konsistens.


Paint tapeter verktyg

För att måla tapet med dina egna händer är det bästa verktyg rulle och pensel. Korrekt hämta dem ganska viktigt. Målning tapeter behövs rulle vars långa lugg så kort kommer att bli svårt att måla terrängen. I syfte att avlägsna överskottet färg med dragning användbara skum rulle.

Att måla hörnen behöva använda en borste eller kort fleyts roller.

Används för målning tapeter roller och penselAnvänds för målning tapeter roller och pensel

Korrekt utvalda verktyg påverkar kvaliteten på målningen till omfattningen av inte mindre än valet av färgen i sig, så i detta fall bör behandlas seriöst och ansvarsfullt.

Som pokleit tapeter på väggarna målade: tips och regler

Tapetklister på väggarna kan målas, men det är nödvändigt att ta hänsyn till viktiga nyanser.

Välja tapetsering på målade väggar, är möjliga risker:

  • Om färgen hålls dåligt, kan tapeter resultera i farten undan med det;
  • Om väggen latexfärg, om en sådan vägg blir våt, kan det svälla och lossna.

Att pokleit tapeter på målade väggar, det måste tvättas, att anpassa och tillämpa primer till de målade ytornaAtt pokleit tapeter på målade väggar, det måste tvättas, att anpassa och tillämpa primer till de målade ytorna

Om dessa risker är uteslutna, är det möjligt att starta processen med att limma. För att göra detta måste du tvätta väggen, rikta, använd en primer till målade väggar och limma.

Är det möjligt att måla den vanliga tapeter

Med tiden kan tapeten förlora färg ljusstyrka och presentabel. I denna typ av gamla väggmålning kommer att rädda dem.

Normal tapet kan målas nästan all färg för interiören. Det bästa alternativet kommer att målas.

Äldre konventionell tapet kan målas med latexfärgÄldre konventionell tapet kan målas med latexfärg

För att korrekt börja måla, måste du först använda en primer, som om att inte göra detta tapeter kan helt enkelt försämras.

Den bästa färg för målning tapeter

För att ge rummet en nödvändig skönhet måste också välja rätt färg.

Paint tapeter kan endast med speciella färger med vatten bas. Du kan också använda akrylfärger, men deras sammansättning bör inte vara av lösningsmedel och farliga ämnen. De mest populära alternativet för idag - latexfärg.

Latex och latex dispersionsfärger är bäst lämpade för att måla alla typer av tapeterLatex och latex dispersionsfärger är bäst lämpade för att måla alla typer av tapeter

Enligt många experter skulle vara lämpligt att använda en latexemulsionsfärg, eftersom det är en säker och miljövänliga material. Vid användning av sådana färger måste komma ihåg att efter att ha öppnat det torkar ganska snabbt, så du måste späda ut det med vatten på en gång och börja att sätta på ytan av väggarna.

Innan du börjar måla behöver utbildas på ett mindre område för att se hur färgen ser ut.

Målning tapet med dina egna händer (video)

Målning tapeter - det är ganska enkelt och originellt sätt att dekorera rummet. Man behöver inte vara proffs för att lyckas skapa trivsel och originalitet för att ge utrymme för bekostnad av målningen tapet - tillräckligt för att ta hänsyn till alla rekommendationer och nyanser.

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

74 + = 83

map