Kompetenta montering trappan i huset: 3 monteringssteg

Kompetenta montering trappan i huset: 3 monteringssteg

12 October 2017Modular trappan är ganska lätt att installera, så att du kan installera det självModular trappan är ganska lätt att installera, så det kan ställas in samostoyatelnoModulnaya trappa består av separata element som kan sättas samman med sina händer utan större svårigheter. Fördelar med denna konstruktion är att den består av en metallram, som kan placeras på olika sätt och ger nästan alla geometri härkomst. Installationen bör inte vara alltför svårt, om du använder olika instruktioner, samt video tutorials och instruktioner.


Installation stege bestående av moduler

Denna princip om hela konstruktionen (liknande till graden av PM-01U) kan också samla de bästa alternativen för ledstången och eventuella ytterligare element.

Montering av en sådan konstruktion är som följer:

 1. Den första och sista punkten är knutna till tak, och de är de mest hållbara delarna, liksom de flesta av lasten. Mellan dem de sätter kedja eller spinal kosour, som utförde installationsstegen. Det viktigaste är att göra allt noggrant, i enlighet med instruktionerna.
 2. Det erforderliga antalet objekt beräknas från lutningsvinkeln för trappan, en höjd mellan golv och de geometriska parametrarna för hela lokalen.
 3. Demontering av en stege utförs också snabbt, enkelt och på relativt kort tid.

Många föredrar att välja exakt den modulära design eftersom de är praktiska och billigaMånga föredrar att välja exakt den modulära design eftersom de är praktiska och billiga

Denna stege kan montera eller demontera ens en person, särskilt om det finns steg för steg instruktioner, liksom hans nuvarande erfarenhet av reparation och installation av olika utföranden.

Dessutom är denna design tillgänglig för de flesta människor, främst av ekonomiska skäl. Beställa modulära trappor kan ha olika företag som tillverkar dessa enheter. Vid behov kan de också beställa leverans och anställa personal så att de bidragit till att höja stegen ordentligt.


Kläcks med en stege: installation av ett privat hus

Ibland behöver du installera luckan med en stege i övergången till andra våningen eller vinden. Du kan naturligtvis helt enkelt skära ett hål för att flytta mellan golv som helst, och sedan göra en stege.

Innan du installerar luckan med en stege, bör du först göra en teckning av framtida byggnationInnan du installerar luckan med en stege, bör du först göra en teckning av framtida byggnation 

Men mycket snyggare att göra dörren till trappan representerar han flera typer av konstruktioner: 1. Hatch med infällbar stege har följande syfte - när dörren är avstängd, trapporna automatiskt eller faller eller utvecklas, och personen kan stiga till golvet eller på vinden. Fördelen med denna konstruktion är att det inte tar plats och ganska kompakt, men om du har ofta att gå upp och ner, är inte särskilt bekvämt denna typ av stege.
 2. Hatch med fasta trappor - denna design den mest enkla, liksom trappan, ställa in tid och luckan som kan öppnas eller stängas när som helst. Denna variant är relevant när ofta flyttar från golv till tak. Vanligtvis är denna typ installeras mot en vägg eller i ett hörn.
 3. Taklucka med en stege - mest obekväma alternativ som är en horisontellt anordnad dörr, som, när så är lämpligt, sätter en trappa. Detta alternativ kan användas när du placerar använder sällan.

Du bör också överväga ett par saker vid installation sådan konstruktion bör dörren vara i harmoni med taket, vara minst en färg med det. Du måste lämna utrymme under luckan när luckan är gjord med en infällbar trappa. Man måste vara försiktig för att stärka öppningen, i vilken en sådan struktur kommer att installeras, samt att göra en tillförlitlig lås som inte skedde spontan öppning av luckan med infällbar trappa.

Om en sådan konstruktion leder till vinden, och det är inte värms upp, är det nödvändigt att tänka på isoleringen av luckan. När du installerar hela strukturen ska följa brandsäkerhet regler regler ergonomi, har en halkfri kuddar och, om möjligt, ledstänger.

Konstruktion och installation av trappor i huset på andra våningen

Vid montering av trappan i huset, vilket leder till andra våningen, bör du först ta reda på vilken typ av trappor, baserat på den totala storleken på huset, design, etc. Olika typer av stegar, trots deras huvuduppgift att tjäna för att lyfta och sänka, det finns en hel del. Det finns en spiraltrappa, spiral, kantig, rak, etc. Ett antal material som kan tillverkas stege också är slående, en metall, trä, plast, glas, etc. Och du kan bygga en stege av olika materialkombinationer, men oftast i ett hus på landet som används för att tillverka trä trappor.

Sort och typ av stege bör väljas baserat på storlek och funktioner i rummetSort och typ av stege bör väljas baserat på storlek och funktioner i rummet

Förberedande steg:

 1. Utforma trappor bör börja med mätningen av höjden mellan golv, trappor som beräknar lutningsvinkeln (lutningsvinkel i det optimala 35-37 ° C), som bestämmer det antal steg, är deras höjd och bredd, och bredden av trappan optimala i 760 mm.
 2. När alla beräkningar är klar kan du gå vidare till tillverkning, om personen hade tidigare erfarenhet av konstruktion av tillräcklig volym, är det bättre att tillverka trappa tog upp snickare. Det kan vara så privat näringsidkare och en person som arbetar i ett företag och kommer att producera en stege ordentligt med hänsyn till kundens önskemål.
 3. Om en stor mängd arbete förväntas måste du först göra beräkningen (kostnadsberäkning), med hänsyn till användning av material, sig själva och slutmontering och installationen fungerar.

När allt är klart, kommer en person bara satt hela strukturen på dess avsedda plats.

Montering trappan utanför huset

Ibland måste man göra en stege utanför hemmet, särskilt den främre gruppen för henne, som regel av betong trappor, som sedan lade kakel eller trä steg, etc.

För att göra en vacker trappa på gatan snabbt och effektivt, är det bättre att söka hjälp från yrkesverksammaFör att göra en vacker trappa på gatan snabbt och effektivt, är det bättre att söka hjälp från yrkesverksamma


För att göra denna design, måste du följa följande instruktioner:

 1. Valda jorden till ett djup av ca 20-30 cm, är placerad i urtagningen lager av sand, kan bruten sten skissa. Av storleken av de framtida trappa tillverkad rördelar, ventiler stänger är sammankopplade najtråd eller svetsade.
 2. Efter sättningskorten är gjorda av, bör de knackar tätt tillsammans att det inte finns några luckor. Från utsidan av gjutformen uppbäres medelst backar, eller ett par av stödmurar görs. Efter gjutning sker, fyll vara omedelbart enhetlighet hela formen.
 3. Till betongen under torkningen spricker inte, är det stängt på toppen med en fuktig trasa i flera dagar. Efter 10-15 dagar, hårdnar betongen helt och du är redo att fortsatta arbetet.

I stället för en liten betongtrappa vid ingången, kan du göra en stege med en plattform, det är något större i storlek, men övervann mer effektivt.

Om du av olika skäl behöver fästa stegen till redan uppfördes byggnaden följer att den första arkitekten inspekterade byggnaden och gav sin åsikt om möjligheten att bygga en sådan struktur, och för att uppfylla de nödvändiga standarder.

Montering av trappan till andra våningen med sina händer

Under vissa färdigheter kan byggnaden vara utan alltför mycket besvär att göra trappor viktigt att avgöra om det kommer att bli en standard eller någon speciell.

Installera trätrappa du kan med händerna, viktigast av allt - i förväg för att köpa nödvändigt material för arbete och genomtänkt design av den framtida strukturenInstallera trätrappa du kan med händerna, viktigast av allt - i förväg för att köpa nödvändigt material för arbete och genomtänkt design av den framtida strukturen


För att uppnå en lätt stege och bromsar, samt att det inte överlappar ljusflödet kan monteras på en fribärande basis stege:

 1. Denna struktur består av en speciell fribärande konsol, och i en förstärkning av hela strukturen, används för tak-strängar. Trots den massiva scenen och pendeltåg, en sådan stege ser ännu elegant. Men för att hämta det på rätt sätt bör det påpekas ansluten till kretskonstruktion.
 2. Om platsen är i huset gör det möjligt och dessutom är det nödvändigt att bibehålla det en viss stil, bör du ändå göra den traditionella trappan av trä, och sedan täcka den med färg och lack.

Så länge inte bry sig oberoende märkning och sågning av källmaterialet, kan du kontakta Arlion företag vars arbetare gör personliga kvalitets skära bitar (var nödvändig skatt ingår), och en man kommer först då montera och installera en trappa.

Installera trapporna med händerna (video)

Tillverka delar och färdiga stege, och andra företag är också hög kvalitet och på kort tid, och många av dem har positiv feedback, patent och många utmärkelser.

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 5

map