Kompakt hörnet hall i korridoren: välj möbler med smak

Kompakt hörnet hall i korridoren: välj möbler med smak

12 October 2017Gör korridoren mer funktionell kan du använda den eleganta hörnet hallenGör korridoren mer funktionell kan du använda den eleganta hörnet prihozheyGlavnoe Till skillnad från konventionella hallar av den lilla vinkeln är att det är bekvämt, kan du ordna praktiskt taget alla inredning av lägenheten och enkelt passa in färgerna på väggen. Men inte att förväxlas med ett val av en hall, måste du avancera exakt utföra mätningar under väggarna i hallen hörnet. En annan skillnad - priset. När allt kommer omkring, desto mindre material läggas på produktionen av din hall, kommer kostnaden att minska. I vår tid på möbelmarknaden kan hitta och plocka upp allt för att korrekt utrusta det inre av lägenheten.


Litet hörn lobby för små korridorer: hur man väljer

Idag, förvandla din liten korridor kan du använda litet hörn, som idag är mycket populära, och den lilla storleken på hallen kan omvandlas till en värdig designlösningar som kommer att bli avundade av alla gäster i den här lägenheten. Ett bra alternativ för ett rum på nästan alla storlekar och område, kan kallas en vinkel korridoren. För att hitta något som passar in i din inredning, sedan titta på alla möbler butik, talas det om priser och ger dig en bild av små vinkel korridorer.

Också prata om sina preferenser, önskemål och berätta lite om sin inre av lägenheten, kommer du att kunna att exakt bestämma valet av storleken på hallen, för att plocka upp sina färger och även material.

Fördelar med en hall hörn som det funktionella, rymlig och inte upptar mycket utrymme i rummetFördelar med en hall hörn som det funktionella, rymlig och inte upptar mycket utrymme i rummet

När du väljer ett hörn hall, tänka på följande egenskaper:

  • funktionalitet;
  • Enkel installation och kabeldragning i en lägenhet;
  • rymlighet;
  • material;
  • Design hörnet korridoren.

Otvivelaktigt är små lobbyn enklare och billigare att bygga och optimera för rummet, men det är viktigt att kasta användbart utrymme för detta ändamål. Det är inte alltid möjligt att uppnå detta, men råd från en erfaren designer kommer inte att vara överflödig. Om du har en stor hall, är det bäst att ställa in garderoben, eftersom det är mer rymlig och kräver ingen installation av ytterligare sektioner, men priset kommer säkert att bli mycket högre.


Har ett litet hörn hall

Vi har redan diskuterat skillnader vanliga hörnet korridoren på liten storlek. Nu kommer vi att bygga vidare på designbeslut när man väljer möbler för hallen. Som redan nämnts är denna typ av möbler i lägenheten populära, även låta det vara ett hus på landet, där möblerna kommer att vara bra, om man kan kalla ett lager för saker som vi lägger på webbplatsen.

Huvudsyftet har alltid varit hörn korridoren för ytterkläder, men det finns en mängd olika typer och storlekar (med hyllor, individuella partitioner, skär, spegel och dörrar) som kan lagra olika hem bagage och även skor. Men när det gäller den lilla hörn för små korridorer, är de främst används för lagring av kläder.

Litet hörn hall kommer snabbt och enkelt dölja både kläder och skorLitet hörn hall kommer snabbt och enkelt dölja både kläder och skor

Beroende på hallen krav, de viktigaste element som måste vara utrustade med hallar och billiga sorter: en garderob, en hängare och sätt för montering av speglar och om så erfordras närvaro av de andra komponenterna för att passa din inredning och headset korridoren, då det beror direkt på din fantasi. Det bör alltid beaktas ett viktigt faktum: alla möbler bör väl passa in i det inre av hela lägenheten och rum.Hörn hall i den lilla salen: den bästa uppsättningen

När du väljer hallen, titta på storleken och området era lokaler, så det inte hindrar eller stör öppningarna i korridoren. En mycket viktig del av det perfekta hemmet är en bekvämlighet, men också om komfort inte glömma.

Anta att du har en liten korridor område, då råder jag dig att välja små dimensioner vinkel hallar modulform, se till att inkludera de nödvändiga sakerna.

Välj ett hörn hall bör baseras på storleken och funktioner i hallenVälj ett hörn hall bör baseras på storleken och funktioner i hallen

nämligen:

  • Bröstet med utdragbara hyllor (lådor);
  • Trottoarkant för skodon;
  • Hatthylla;
  • Möjligheten att installera ytterligare sektioner.

Den sista punkten är mycket viktigt, som att installera ytterligare ficka, kan lagra inte bara den dagliga garderob, men också de saker som måste skjutas upp för nästa säsong.

När du väljer ett litet hörn hall är nödvändigt att beakta inte bara storleken på lägenheten, men också design som en helhet, som ett slags hall visar vad ägaren bor här. hall material behövs så att golvet, tak, väggar, och möbler kombineras med varandra. Alla de minsta detaljerna i utformningen beror endast på din fantasi och budget. För att noggrant bestämma storleken på hallen läs nedan.

Hur man väljer storlek: Hörn lobby för små korridorer

Låt oss återvända till vad som är bäst att välja storlek på hörnet korridoren, så det har optimerats för interiör och passar ihop med lägenheten. Nu marknaden erbjuder många alternativ redan monterade möbler, ja, hon är mycket vacker och funktionell, men inte lämpar sig för din lägenhet. Därför är det bättre att boka hallen för ordern med de nödvändiga dimensioner. Ta hänsyn till när man väljer de grundläggande dimensioner vinkel hallar - höjden och bredden av sektionen.

Till det inre av korridoren var en bekväm och harmonisk bör hall komplettera den eleganta utformningen av rummetTill det inre av korridoren var en bekväm och harmonisk bör hall komplettera den eleganta utformningen av rummet


Standarddimensioner är: höjd 2-2,5 meter och en längd på 1-2 meter, samt installationsvinkeln, återigen, det beror på utformningen av din lägenhet. Om vi ​​tar hänsyn till att vinkel hallen kommer att bestå av ytterligare element, såsom speglar, ytterligare piedestaler, etc., då de bör också tas med i beräkningen i den ordning. De vanligaste varianterna är hallar med dimensioner: längd: 2 m bredd - 1,5 meter, höjd - 2,5 m.

Tips: det är bättre att placera hallen där vinkeln, som ligger nära dörren för att visuellt ge en smala korridoren bredare perspektiv.

Liten storlek hall i korridoren (video)

Håller med, det är trevligt att gå in i lägenheten, där man omedelbart kan sitta bekvämt, ha en plats att lämna mantel och huvudbonad. Hörn hall i lägenheten kommer att gå perfekt med den inre invändig korridor med en framgångsrik arrangemang av sådana möbler. De mest framgångsrika alternativ för en liten hall, där vägen bokstavligen varje kvadratcentimeter är denna lösning perfekt, men om du har rätt att behandla beslutet design, en korrekt vinkel hall, kan du perfekt organisera utrymme i korridoren och att gästerna att känna sig bekväm i din lägenhet .

Exempel vinkel hallar för små korridorer (foto)

0o6SpsxwHc 2fca464f4abcbfab2e1d19c9eb00c964 4e92a 5 2untitled 13933 bebac52e93ba8347613bb9171385b61f1 iCfdm8m5n2 otrolig-svart-portabel-garderob-garderob-ikea-med-hängande-rack also-stor-spegel-plus-lådor bild-283.069


Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

71 + = 79

map