Kombinerat tapeten för ett barns rum: 10 regler för registrering

Kombinerat tapeten för ett barns rum: 10 regler för registrering

12 October 2017Barnens rum ska göras med hänsyn till barnets önskemålBarnens rum ska göras, med tanke rebenkaRoditeli önskemål är alltid med stor inställning ansvar för utformningen av rum för sina barn. För registrering av ett barns rum de använder högsta kvalitet och miljövänliga material. Föräldrar mycket noggrant relatera till valet av den stil som rummet kommer att vara dekorerad. Först och främst måste han som ett barn, en positiv effekt på hans hälsa och psykiska tillstånd. Kombinerat tapeten för ett barns rum - perfekt för snygg och ursprungliga registreringen av plantskolan.


Bakgrund i barnkammaren: reglerna för kombination

Det finns grundläggande regler för registrering av ett barns rum, som styrs av de flesta designers. Det är dessa regler kommer att hjälpa föräldrar som väljer att registrera barnets eget rum.

När du gör ett barns rum är viktigt att komma ihåg att stilen i inredningen inte ska skrika. Ett överflöd av blommor och inredning kan påverka barnets känslomässiga tillstånd.

Genom att följa de enkla reglerna för att dekorera rummet för ditt barn, kan du undvika många falska kombinationer i det inre.

Kombinera bakgrunder till ett barn, hålla sig till de grundläggande reglernaKombinera bakgrunder till ett barn, hålla sig till de grundläggande reglerna

kombinera regler:


 1. Den harmoniska kombinationen av färger och utsmyckning av interiören. Det bästa man kan göra överlappande färger. Tapeter kan överlappa i färgkombination med möbler, kuddar på hennes mattor. Användningen av kontrasterande färger kommer att hjälpa accenter.
 2. Kombinationen av trim och interiör. Det är viktigt att tänka igenom varje detalj kombinera stoppningsmaterial, deras kombination med möbler, vilket arrangemang bör ägnas särskild uppmärksamhet. Det ska vara säker och bekväm.
 3. Prioritera. Vid registreringen är det viktigt att lösa det grundläggande problemet, som kommer att repelleras av föräldrarna i reparationer: rummet zonindelning, stylization utrymme tema plantskola.

Först och främst bör föräldrarna bestämma färgkombination i rummet, den totala inredningsstil, dess teman. Först då kan de njuta av valet av lämpliga material.

Villkor för en harmonisk kombination av tapeter i barnkammaren

Mycket uppmärksamhet i utformningen av rummet föräldrar ger dekorerar väggarna. Välj bakgrundsbild för ett barns behov av att högsta kvalitet, tillverkade av naturliga material.

Experter rekommenderar att inte använda i barns vinyl tapeter, eftersom de kan innehålla ämnen som kan skada barnets kropp.

Idag, ett stort utbud av barns tapeter kan du välja den lyckad kombination som kommer att tilltala ägarna av rummet.Bakgrund för ett barns rum bör vara av hög kvalitet och intressantBakgrund för ett barns rum bör vara av hög kvalitet och intressant

Regler kombination av tapeter:

 • Tapetklister samma färg, men väljer olika nyanser. Du kan kombinera gräddvit, ljusblå och ljusblå, beige och terrakotta färger. Denna kombination kommer att komplettera alla inredningsstil, kommer att skapa en gynnsam och avkopplande atmosfär.
 • Tapetsering kontrasterande färger. Sådana kombinationer är mer lämpade för barn äldre. Man måste vara försiktig vid användning av ljusa färger, bör det inte vara för mycket. Atmosfären kommer då tryck.
 • Plain tapetklister i kombination med färg målningar. Denna typ av finish kommer tillåta skickligt planlagd utrymme. Figur tapeter bör innehålla en färg som kommer att överlappa med enfärgat tyg.
 • Lim tapet med olika mönster. Denna konstruktion är ljus och elegant, förutsatt rätt storlek färgkombinationer.
 • Lim tapeter. Detta är en ljus design som kommer att ge glädje till ett barn, eftersom han kommer att kunna välja en bild.

När du väljer en metod för att kombinera tapeter och färgschema, är det viktigt att ge barnet att göra ett val av sin egen smak. Uppdraget av föräldrarna är i sin nenavyazchivoq korrigering.

Bakgrund för plantskolan kombineras för pojkar

Ange bakgrund kombination beror på barnets ålder, hans smakpreferenser. Valet av material och färger för efterbehandling är viktigt att rådgöra med ett barn själva. Ingen bättre än han inte visste vilket rum han kommer att vara bekväm att tillbringa en hel del tid.

Gemensamt arbete på dekoration i rummet kommer att hjälpa föräldrar och barn att förstå och lära känna varandra bättre.

Föräldrar bör inte skälla barnet för hans val, tvärtom, bör de lyssna och utför i den utsträckning som är möjligt och lämpligt eftersom, som barnet vill.

Kolla in rummet kan vara med ditt barn, som kommer att berätta vad han gillar tapeter mestKolla in rummet kan vara med ditt barn, som kommer att berätta vad han gillar tapeter mest

Exempel på registrering för pojkar rum:


 • Med hjälp av favorit barn färgkombinationer. Var inte rädd för starka färger, men vi måste kunna kombinera dem harmoniskt.
 • Genom att kombinera tapeten är viktigt att utgå från basfärgen. För honom kan du välja liknande färger eller använda en kontrasterande färg.
 • Wall bilder i lekplats och tyst toner tapeter i ett rekreationsområde.
 • Välj bilder, i enlighet med preferenser barnet: resa bilder av hjältar favorit tecknade serier och sagor, fordon, flygplan.

När du registrerar tapeten är viktigt för att framgångsrikt kombinera dem med möbler och heminredning.

Bakgrund i barnkammaren för flickor: lyckade kombinationer

För känsliga och vackra flickor kombineras tapeten ofta väljs i lila och rosa färger.

Du kan säkert experimentera med barnet i valet av ljusa färger: gul, röd, grön, blå, lila.

Med självkänsla kombineras för att börja bestämma den viktigaste färgen som kommer att utföras valet av färger och material för dekoration.

För en flicka att välja den bästa tapeter i rosa, lila och pastellfärgerFör en flicka att välja den bästa tapeter i rosa, lila och pastellfärger


Exempel på salonger för flickor:

 • Användningen av fotobakgrunds presentera favoritkaraktärer från sagor och tecknade, prinsessor, slott, blommor.
 • Desktop Companion bör välja färg eller med små mönster.
 • Olika typer av tapeter kan harmoniskt planlagd rum. Vi barnsäng Tapetklister pastellfärger, kan de vara mer levande på lekplatsen.

Inredningen i rummet är viktigt att involvera barnet. Detta hjälper inte bara ordna rummet så att barnet var i det bekvämt. Reparationsprocessen kommer att förena och sammanföra föräldrar och barn.

Hur man väljer tapeter för barnkammaren (video)

Kombinerat dekorera ett barns rum - viktigt steg i processen för efterbehandling. Om föräldrarna väljer att utföra reparationerna själv, innan arbetet påbörjas, måste du lära dig de grundläggande reglerna för kombinationen och kombinationen av material och färger. Det finns många mönster som kan tillämpas i barnkammaren, med hänsyn till de individuella egenskaperna hos barnet och hans preferenser. Utsmyckning av rummet kombinerade metoden är det viktigt att följa regeln om harmoni: färger och inredning bör kombineras eller trevlig kontrast.

Creative bakgrundsbilder för ett barns rum (foton)

1-min1 3min45 5b0a0 18min30 22 50-3 62-1024x724 955 727.621 1392710239oboi-Detskaya-4

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 + 3 =

map