Kombinerat kök, vardagsrum på 16 rutor: designidéer

Kombinerat kök, vardagsrum på 16 rutor: designidéer

12 October 2017Efter att ha beslutat om en redesign, i stället för två små rum, får du en stor, ljus och luftigEfter att ha beslutat om en redesign, i stället för två små rum, får du en stor, ljus och luftig pomeschenieSegodnya små lägenheter upplever nya tider. Fler och fler ägare har beslutat att förbättra sina levnadsvillkor med hjälp av ombyggnadsområden. För att göra detta måste du skaffa ett särskilt tillstånd, vilket skulle legitimera den åtgärd som produceras. Kök, vardagsrum på 16 kvadrat design kan utföras ensam eller med hjälp av en designer. Hans enda mål är komfort, bekvämlighet och funktionalitet lokaler.


Utformningen av kök, vardagsrum på 16 kvadratmeter: fördelar och nackdelar

Köksvardagsrummet kan utformas på ett sådant sätt att ett litet rum kommer att verka mycket större.

När du väljer konstruktionsförutsättningarna är det viktigt att tänka på det faktum att det inte ska överbelastas. speciella tekniker som används för att dekorera ett litet rum, vilket ökar utrymmet.

Design Idéer för små rum finns ett stort antal. Men att välja rätt kan vara en ganska svår uppgift. När allt kommer omkring, bör rummet vara praktisk och snygg, det beror på preferenser ägarna lokaler.

Demon väggen gör det möjligt att arrangera fler saker, eller helt enkelt lämna utrymme för mer utrymmeDemon väggen gör det möjligt att arrangera fler saker, eller helt enkelt lämna utrymme för mer utrymme

Fördelar och nackdelar:

 • Ett stort plus i det kombinerade utrymmet är maximal expansion.
 • Utrusta ett stort område är lättare än två mindre.
 • Kombinerat utrymmet tillåter användning av utrymmet så effektivt som möjligt.
 • Detta utrymme är mycket snabbt bli smutsig.
 • Den olyckliga situation kan leda till besvär i vardagsrummet.
 • Allt utrymme genomsyras med lukten av mat.

Innan du bestämmer dig för kök och vardagsrum kombination är det viktigt att bekanta dig med alla fördelar och nackdelar med beslutet om ett litet område.


Korrekt planerar ett kök, vardagsrum på 16 kvadratmeter

Köksvardagsrummet kan vara svårt att välja rätt plan. Ordentlig planering kan hjälpa till att rädda det nödvändiga utrymmet.

Med möjliga typer av planering kan hittas på Internet, specialiserade tidskrifter eller rådfråga en erfaren designer.

Innan du utför planering, är det viktigt att se det i mitt huvud. För att göra detta måste du utveckla en detaljerad projekt som kommer att bidra till att prioritera.

Vad du behöver göra för att ordentligt planera: • Rita en planritning i kombination med all kommunikation.
 • Leta i köket, med hjälp av olika typer av layout och bestämma vad som fungerar bäst.
 • Lägg interiör.
 • Mät utrymmet, avståndet mellan objekt, som inte kommer att störa den bekväma rörelsen.                                                                                                             Tack vare de nya designbeslut, kan en sådan förening lokaler göras helt olika sätt, att få ett resultat mycket funktionell och vacker rum där det kommer att vara bekvämt för allaTack vare de nya designbeslut, kan en sådan förening lokaler göras helt olika sätt, att få ett resultat mycket funktionell och vacker rum där det kommer att vara bekvämt för alla  

Fungera planera möjlig endast genom trial and error, arrangemang och ombildning av möbler. Detta bör göras en gång, så efter att inte uppleva obehag.

Hur man placerar ett kök, vardagsrum på 16 kvadrat

Korrekt placering av arbets- och bostadsområden bestäms av att underlätta för framtida arrangemang av lägenheten.

Det är viktigt att komma ihåg att saneringen ska utföras på alla lagstiftnings regler. Bristande överensstämmelsen kan leda till tragiska konsekvenser som påverkar inte bara ägarna till lägenheten, men de åkande i huset.    

Innan vi går in i ett kombinerat kök och vardagsrum du behöver för att väga för- och nackdelarInnan vi går in i ett kombinerat kök och vardagsrum du behöver för att väga för- och nackdelar

För att undvika problem, är det viktigt att lära sig reglerna som tillåter eller förbjuder genomförandet av olika åtgärder.

Stadgar utrymme

 • Du kan inte ha ett kök i lokalerna;
 • Det går inte att utöka utrymmet på bekostnad av bad och toalett;
 • Det går inte att kombinera de två zoner, om kombinerat kök förgasas.                                              köksutrustning måste följa med bekvämligheten av ägarna till lägenhetenköksutrustning måste följa med bekvämligheten av ägarna till lägenheten

Det finns många fler regler. Att få tillstånd - arbete som tar mycket tid och tar bort en hel del ansträngning.

Inredning kök, vardagsrum 16 kvm: foto och praktiska tips

Dekorerade interiörer i ett litet rum mycket noggrant. Eftersom ett felaktigt drag kan förstöra hela inredningen.

Det är viktigt att komma ihåg att i ett litet rum avvisas tornar upp onödiga detaljer. Detta kan leda till en känsla av skräp och full av dålig smak.

Att designa ett litet rum designers uppmanas att endast använda de mest nödvändiga delarna.   

Öppen planlösning kök med vardagsrum - mottagning, används ofta som i utformningen av Öppen planlösning kök med vardagsrum - mottagning, används ofta som i utformningen av "Chrusjtjov" och "brezhnevok" och i de nya rymliga lägenheter, studior, loft, stugor


Praktiska råd:

 • För finbearbetning av ytor användning ljusa nyanser;
 • Var uppmärksam på belysning, bör det vara tillräckligt för att göra rummet verkar visuellt större;
 • Användningen av små eller inbyggda möbler;
 • Strängt avgränsar zonen för arbete och fritid.                                                                                        

När du gör en kombinerad utrymme är viktigt att följa regeln om harmoni: inredning i köket och i vardagsrummet bör kombineras med varandra.   

Kök och vardagsrum: hemligheter layout och användbara tips. Technical Inredning (Video)

Designprojekt av kök, vardagsrum på 16 kvadratmeter

För att ordna ett rum på 16 meter i ett idealiskt alternativ för sig själva, är det viktigt att besluta om en stil som ska användas för att skapa interiören.


Kök, vardagsrum, varje väljer. Dock vara medveten om att inte alla stilar är lämpliga för bearbetning av små och medelstora rum.   

Sedan några ändringar måste du få tillstånd BTI, inte av misstag riva bärande vägg fragment. Denna till synes lilla förändring mozhe4t innebär inte förväntade effekterSedan några ändringar måste du få tillstånd BTI, inte av misstag riva bärande vägg fragment. Denna till synes lilla förändring mozhe4t innebär inte förväntade effekter

Trots de olika stilar, det finns tekniker för att hjälpa accenter och uppfyller rätt zonindelning lokaler.

Varianter av zonindelning lokaler

 • Användningen av stången;
 • Den framgångsrika utformningen av golvet;
 • Användningen av ö-delen;
 • Använda middagsbordet som avgränsare;
 • Användningen av skärmar och skiljeväggar;
 • Med hjälp av soffan som avgränsare.                                                                                            Baren motverka kan byat både fast sektion av väggen, och ett separat fragment av köketBaren motverka kan byat både fast sektion av väggen, och ett separat fragment av köket

Kör Zonindelning litet rum på rätt sätt - en mycket viktig uppgift. Deal med det kommer att hjälpa erfarna konstruktörer eller särskilda bidrag för design.

Zonindelning några briljanta idéer (video)

Att utrusta ett litet utrymme kan vara lätt och enkelt, om vi använder råd av proffs. De kan presentera ett stort antal designprojekt som kommer att bidra till att reda ut designalternativ och välja den mest lämpliga för sig själva. En mycket viktig förutsättning är god planering och zonindelning lokaler. Det är också viktigt att använda rätt färg och ljustekniker för att visuellt utöka köks vardagsrum. 

Utformningen av kök, vardagsrum på 16 rutor (bilder)

017f2bc1e010da2XL 002 20778085001465208646 180 201 2401528ca4f81b10 79911010 91010483 1380561973kuhnya-s-gostinoy-12 06092013123726

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

36 + = 45

map