Kombinerade tapeter för köket i det inre: det bästa fotot och kombinationer

Kombinerade tapeter för köket i det inre: det bästa fotot och kombinationer

12 October 2017Kombinationen av tapeter kommer att pryda ditt kök, gör det ljust och mysigtKombinationen av tapeter kommer att pryda ditt kök, gör det ljust och uyutnoyKombinatsiya tapet - denna originella och vackra och stilfulla och ändå praktisk. Oron är att kombinationen av tapeter kan vara planlagd rum, vilket är särskilt viktigt för köket. Till exempel tapeter, kan du markera matsalen eller bar området, etc. En kombination av tapeter, kan du börja med korridoren, och det pokleit tapeter, som återkommer i köket.


Bakgrund design för kök: kombineras och harmonisk

Genom att kombinera tapeten i köket en hel del fördelar, såsom tejpning, till exempel, gör det möjligt att dölja vissa brister planerar. Visuellt kombinera tapeter kan minska mycket högt i tak, låg - sträcka, för att utöka utrymmet, etc.

Du kan kombinera tapet i angränsande rum att visuellt förena dem. Dessutom är dessa kombinationer ger interiören en chans att bli ljusare, att beröva honom monotoni.

Du kan också visuellt en av väggarna för att dra och göra det till en central köksväggen.

För att dölja bristerna i planering kan du ordna rum med tapeter kombinerasFör att dölja bristerna i planering kan du ordna rum med tapeter kombineras

En av de vanligaste metoderna - vertikala ränder data:


 • Denna teknik gör det möjligt att "höja" taket eller överhängande ett smalt, långsträckt rum gjorde proportionell;
 • Du kan göra en symmetrisk delning - i mitten av rummet på båda sidor av pastan över muren tillräckligt bred ljusa ränder tapet, tapeter sker ofta i kontrasterande färger;
 • Asymmetrisk - en av väggarna skall limmas bred mättad remsa i centrum, i ett avlägset hörn av de motsatta väggarna måste klistra de ljusa ränder med olika bredder (denna metod gör köket mer dynamisk).

Om du vill framhäva något område kontrasterande tapeter, vara noga med att inte göra påträngande, aggressiv kombination. I detta fall hänvisas till klassiskt svart och vitt, blått och guld, svart och rött.

Kombinera tapeten i köket: en kombination av regler i köket interiör

Oavsett de ursprungliga idéerna du inte har besökt behöver interconnect endast lämpar sig för varandra tapeter.

Kombinera tapeten i köket, glöm inte att ta hänsyn till utformningen av köket och dess färgerKombinera tapeten i köket, glöm inte att ta hänsyn till utformningen av köket och dess färgerRegler kombination av tapeter:

 • Även om det är självklart, men ändå - inte kombinera lyx tapeter och billig, och det är önskvärt att göra för att ta tapeten från en enda källa;
 • Att kombinera det bästa att välja bakgrundsbild av samma tjocklek, så att det var inga problem i samverkan och markeringsramen;
 • Välj den tapet med ekon designelement - en typ av ornament, eller olika nyanser av samma färg;
 • Blom- prydnad perfekt med trä-tema;
 • Geometriska motiv är perfekt kombineras med en abstraktion;
 • Ljusa, levande färger i kombination med behovet av att neutral dämpad.

Och, naturligtvis, är det lika viktigt att betona tapets kök funktionalitet. Intrycket bör inte vara vilseledande, om köket inte är ett vardagsrum, det finns en hel del matlagning, är det nödvändigt att ofta städa upp, etc.

Hur man klistra över tapet kök: horisontell division

Om rummet har en mycket högt i tak, kan väggarna delas och horisontellt. Två eller tre remsor, vilka alternerar visuellt motbalansera vertikalt plan. Denna teknik är kännetecknande för alla stilar.

Idag, designers vänder sig ofta till en sådan mottagning - kombinerat med trä eller kork paneler till konventionella tapeter, är det ofta tapeten för målning.

För hög köket lämpliga bakgrundsbilder, vilka är åtskilda av en horisontell färg ränderFör hög köket lämpliga bakgrundsbilder, vilka är åtskilda av en horisontell färg ränder

Den traditionella horisontella uppdelningen:

 • Den nedre delen av ett litet tryck (inte nödvändigtvis blomma) i topplisten, med en stor bild eller monogram;
 • Randig botten + topp monofoniska eller mycket fint mönster;
 • Botten med en stor blomma prydnad eller handbojor monogram som kompletteras monotont toppen.

Horizon kan "bundna" till höjden på fönsterbrädan, vilket kommer att underlätta ditt arbete. Den nedre delen av en två tredjedelar av höjden av köket är lämpligt när den placeras med ett mycket högt tak. Du kan kombinera tapeter och liknande nyanser, och även kontrasterande. Denna teknik fungerar med olika texturer tapet.

På den plats sömmar, till exempel dekorativa formningslinjen är placerad, en gräns, eller som en skilje bar.


Regel accent väggen

Denna teknik idag, kan vi säga på toppen av sin popularitet. Ljusa, eleganta, bara en vägg - en bra lösning för dem som älskar ljusa färger, mättnad, men vill göra det med stil.

Men kom ihåg alla detaljer i inredningen. Välj till exempel en av väggarna i saftiga tapeter, kan du göra obalansen rummet sammansättning och det kommer att visas skevt. För att återställa balansen, för att fixera brutna proportioner på följande sätt - den motsatta väggen för att använda delar av inredning och inventarier som matchar färgen accent väggen.

Om du vill ge en ursprungliga köket, sedan dekorera en vägg ovanligt färgstarka tapeterOm du vill ge en ursprungliga köket, sedan dekorera en vägg ovanligt färgstarka tapeter

För accent väggar oftast valt tapeter mättade, ljusa, trendiga färger, stark nog psykologiskt. Ja, de kommer att påverka stämningen. Till exempel, röd tapet kan och tonen och stimulera, eller kan förstöra, undertrycka. Noggrant välja färg, alltid be att rulla ut på luren till intrycket var vilseledande.


Om köket är mycket förlängd och har "effekten av spårvagnen," detta fel korrigeras genom att omvandla den bortre väggen i accentual. Så visuellt rummets längd minskas.

Till exempel, på en vit kök (som betyder vita kök set), kan du göra en svart vägg. Idag är det allt oftare en svart skiffer vägg som du kan dekorera för evigt.

Val av kombinerat kök tapeter (video)

Kombinationen av tapeten i köket - det är alltid okonventionella, intressant, ljus och elegant. Men allt detta med förbehållet om tapeten kombineras i enlighet med reglerna och smakfull.

Lyckad renovering!

Kombinerade tapeter för köket (foto)

24-kök-tapet-kombination 10min601 165 407 505 810 610 2112 170.244 2016-05-3-5728600e24666

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

30 − = 21

map