The BlogKombinationer av olika material och färger skapar Stretch tak i rummet en ovanlig och pulserande atmosfärKombinationer av olika material och färger undertak skapar en ovanlig och levande atmosfär i rummet mest oväntade kombinationer av material, mycket olika typ, färg och nyans, förädla varje rum, och allt som - tillsammans tak. Kan kombinera matt och blank färg, satin och speglar. Det viktigaste - allt vackert och intelligent kombination, och, naturligtvis, högkvalitativa montera på drift under många år.


Tak och även kan staplas, vilket avsevärt utökar någon design nycker och vildaste fantasier. Den kombinerar perfekt undertak med spänning.

Undertak: tak - mest populära

Populariteten för undertak växer för varje år.

Sedan dess, eftersom undertaket av gipsskivor ingen förvånad förblir prioritet för tak.

Stretch tak är mer populärt för varje år, eftersom de har ett perfekt utseende och överkomligt prisStretch tak är mer populärt för varje år, eftersom de har ett perfekt utseende och överkomligt pris

Fördelar med Stretch tak, jämfört med andra typer av innertak är obestridliga.


fördelar:

 • Perfekt utseende, den bredaste färgskala;
 • Det är möjligt att dölja under taket rör, ledningar, elektriska ledningar etc.
 • Möjligheter för designers och konsumenter.
 • Möjlighet att skapa en kombinerad stretch tak.
 • Förmåga anordnings 3d tak etc.

Populariteten för undertak, är det ganska motiverat som ni kan se.

Kombinerade tak: vacker och originell

Eran av kombinerade tak som ger oss oändliga möjligheter när det gäller design.Kombinerade tak anordnade från stretchtyger, som skiljer sig i färg, typ och kemisk sammansättning.

Kombinera tak, kan du göra interiören attraktiv, original och individuellKombinera tak, kan du göra interiören attraktiv, original och individuell

Tak svetsas samman och bildar en enda panel.

Hur det ser ut:

 1. Kombinationen av olika spännbanor (olika texturer) till en enda enhet;
 2. Kombinationen kan vara både en nivå och flera nivåer;
 3. Kombinerar olika färger och nyanser;
 4. Stretch tak kan kombineras med gipsskivor;
 5. Elastiska tyger kan kombineras med glasinsatserna.

Naturligtvis finns det knappast någon som inte gillar sådana ursprungliga kombinationer.

Installation av innertak: gipsskivor på sträckan inte sätta

Kombinationen av olika material vid konstruktion av ett tak ger en unik, absolut unik effekt.

Först, som ni vet, arrangeras undertak av gipsskivor, till exempel, och endast då, fritt från gips utrymme långvarig stretch taket.

Installation av undertak är inte svårt och kan hantera själv, utan att locka specialisterInstallation av undertak är inte svårt och kan hantera själv, utan att locka specialister

Sådana kombinationer är användbara både i den enda nivå, och de flernivåstrukturer.


Tillvägagångssätt:

 • Anordnad konstruktion undertak av gipsskivor. Alternativen är många, det vanligaste - syskon. Som regel är byggandet av gipsskivor monterade runt omkretsen, och den mellersta är avsedd för stretch taket.
 • Efter ett undertak gjord av gipsskivor, var det tur av en sträcka tak. Strukturellt är undertaket görs traditionellt utan skillnader och avvikelser.

Tyg, i sin tur, kan vara antingen av ett enda stycke av material, och flera - vad din fantasi är rik och din designer.

Uppskov för en sträcka tak: den är ansluten spotlights

Det fina med en sträcka taket inte ifrågasättas, men frågan är hur man ska fästa lamporna på undertaket?

Det är självklart att bladet taklampan inte är säkert - inte stå blad, under några omständigheter!

Så, hur man fäster ljuset på en sträcka taket?


Spotlights är mycket enkelt monteras i taket med sina händer, efter att diametern hålet korrektSpotlights är mycket enkelt monteras i taket med sina händer, efter att diametern hålet korrekt

påminnelse:

 1. Platser där det kommer att produceras genom installation av fixturer, förbereda i god tid, redan innan stretch takmontage. Bara i förväg, levereras och ledningar.
 2. Om du tillåter ljuskronan, är dess montering helt beroende av själva designen. Om konstruktionen lade traditionella kroken (ankare), stjäl han önskad längd och bör vara något under nivån för stretch taket. Om detta monteringsplatta, är det nödvändigt att först (förskott) för att göra basen av trädet, och säkra den till basen taket med Plugg (skruvar), förborra nödvändiga punch hål i taket. Och på denna bas kommer att bifogas monteringsplatta.
 3. Spot samma fixturer om någon, bifogade av metall galgar, på metallplåtar. Suspension (dess botten) är i jämnhöjd med ett tak trasa. Senare, när taket är monterad i taket filmen görs öppningar, och stick ring av plast. Efter torkning, är den vidhäftande tejpen skärs inom ringen. Fäster lampan.

Minst av allt hyllas fluorescerande eller LED-lampa. Lamporna ska väljas, baserat på utformningen av lampan. Om du använder en glödlampa måste lampan vara en punkt med extra isolering.

Vacker kombination av stretch tak: pärla tak med andra typer av ytbehandlingar

Pärla tyg konsistens som påminner om sina pärlor, är det kännetecknas av en slät yta och en unik lyster.

På grund av det unika i sin struktur, och effekten skapas även silke.

Valet av ett tak tyg är så stort att det är mycket svårt att förstå detta överflöd, och dessutom göra rätt val. Alla självrespekt designer och klienten kommer att erbjuda en otrolig mängd alternativ som den levererar, som en trollkarl önskat kort i rockärmen. Pärlemor är ett av de bästa alternativen i det här fallet. Han skimrar som en pärla i olika färger när ljuset faller på det, och det är utomordentligt vackert.

Pärlemorskimrande taket ser bara underbara och utmärker sig genom sin fantastiska glansPärlemorskimrande taket ser bara underbara och utmärker sig genom sin fantastiska glans

Sålunda fördelarna med material:

 • Inte absorberar lukter;
 • Icke-toxisk;
 • dammtät;
 • Det ger vackra reflektioner;
 • Lätt att rengöra;
 • Den rymmer omkring hundra liter vatten per m2;
 • Det ser vackert i kombination med ett ogenomskinligt, högblank, liksom fotoutskrifter;
 • Ordna tak flera nivåer kan uppnå fantastiska spektakulära områden i olika rum;
 • Framgångsrikt kan ordna sådana tak i restaurangen samt på hotell, kaféer och liknande;
 • Utmärkt finish för badrum och korridorer.

Det är mycket önskvärt att montera sådana tak i köket - ytan förorenade ganska snabbt, och beläggningen förlorar sin forna skönhet och originalitet.

Välja pärlemor tak bör man komma ihåg att detta arbete måste följa dessa proffs inom sitt område - och sedan arbeta kommer att se perfekt.

Den kombinerade taket för sovrum: avslappnad atmosfär bör råda

Det är ingen hemlighet att atmosfären i sovrummet ska behöva vila.

Sovrum - ett rum, därför att taket för att kombineras lugnande färgerSovrum - ett rum, därför att taket för att kombineras lugnande färger

I det här fallet finns det ett behov för val av tyst, inte flashiga färger. Denna kombination kallas monokromatisk.

Fördelen är att med en blygsam och konditionerat utseende, ser den ursprungliga ytbehandlingen.

För att ge ett mer effektivt sätt, använder extra belysning:

 1. Spotlights;
 2. soffits;
 3. Lysdioder.

Med kombinationen av material för denna takbeklädnad, bör det ta hänsyn till de tekniska egenskaperna hos beläggningen. Med andra ord, till exempel, bibehåller PVC-film utmärkt vatten, och tak duk passerar den genom en fin perforering.

Vackra kombinerat tak (video)

Sammanfattningsvis är det värt att säga några ord om de kombinerade spänntak. Vad blir taket i lägenheten - kan lösas bara av dig. Du kan göra en kombinerad tak på en nivå, eller så kan du gå på, inser hemma ett unikt designkoncept. Din kombinerade utformningen av taket, kan du komma med dig själv, och kanske tillsammans med designern. Det hjälper naturligtvis foto- och videomaterial. Din vackra idé, plus yrkeserfarenhet designern kommer att göra jobbet! Kombinera så olika, till synes malosovmestimymi material, kommer du till svindlande framgång. 

 Kombinerade tak (foto)

1mnogourovnevyy-potolok 3 4 007-03 7c4761fc2aa11bd1e45c54c-2 14c 14c93219bdafae3b1289d24-2 028c44a19b5619903fb1795-2 202 269

Leave a Comment

Your email address will not be published.

+ 15 = 22