Kleine lobby in de hal: 3 juiste ontwerpcriteria

12 October 2017corridor ontwerp kan zeer verschillend zijn, maar het hangt grotendeels af van de kamer indeling en groottecorridor ontwerp kan zeer verschillend zijn, maar het hangt grotendeels af van indeling van de ruimte en gabaritovKoridor - dit is een van de belangrijkste kamers in het huis, want het is er de gasten begroet. Omdat deze ruimte niet alleen mooi en stijlvol, trendy en vooral functioneel moet zijn. Vermeldenswaard is dat net zoals onontwikkelde ingang, velen hebben niet alleen over het huis, maar ook over hun smaak voorkeuren gesloten. Heel vaak mensen moeten kleine lobby, dat is een groot probleem uit te rusten.


Handige kleine hal

De corridor moet zo gemakkelijk mogelijk zijn, zodat het kon bieden aan de hele huishouden seizoensgebonden schoeisel, kleding en accessoires.

Het interieur van de hal moet worden gecreëerd, op basis van eigenschappen als:

 • gemak;
 • uitvoerbaarheid;
 • Esthetiek.

Echter, de gang gemakkelijk om naar te kijken, maar ruim en veelzijdig zijn. Dit is een volstrekt logische verklaring en het bestaat in het feit dat de grote en ongemakkelijk dressing en breng ongemak van zijn soort en in gebruik is. Dienovereenkomstig, de regeneratie van de gang is wenselijk om elke stap te overwegen.

Goed gekozen meubilair in een kleine hal zal het visueel licht en ruim te makenGoed gekozen meubilair in een kleine hal zal het visueel licht en ruim te maken


Voor een harmonieuze verdeling van de ruimte in de kamer, die wordt bereikt door thuis te komen, moet je een duidelijk doel, dat is om een ​​interieur te creëren in te stellen.

namelijk:

 • Beauty;
 • Voor roominess;
 • Voor het gemak.

Als de kamer is, zelfs kleine, het toelaat, kun je verdelen in functionele zones. In het bijzonder bij voor pereobuvaniya en dressing, en voor bergkast items. Plaats voor pereobuvaniya moet worden uitgerust met een comfortabele poef, een tapijt en een lepel voor schoeisel. Volgens de regels van de schoen gebied op armlengte moeten hanger worden geplaatst om kleren hangen er en het doet geen sporen achter op de vloer. De aanwezigheid van extra compartimenten, bijvoorbeeld haken, planken, spiegels en cabinet - dit is een persoonlijke voorkeur van elke eigenaar.

Het interieur van de kleine corridor

De gang is een verbindingsruimte die zijn verbonden door alle kamers in het appartement. Het is omdat het interieur van een kamer in het huis heeft een harmonieuze en in combinatie met de algemene stijl beslissing van de woning te zijn.Om een ​​mooi ogende corridor ontwerp moet aandacht besteden aan te maken:

 • De inrichting van het hele huis;
 • Plafondbekleding;
 • Floor doek;
 • Finish deuropeningen.

Het maken van de hal moet in warme kleuren die, zodra een persoon in uw huis hebt, kan het zo comfortabel en prettig voelenHet maken van de hal moet in warme kleuren die, zodra een persoon in uw huis hebt, kan het zo comfortabel en prettig voelen

Op dit moment is de meest belangrijke en juiste beslissing beschouwd als de deur en raamopeningen te ontwerpen in een woonwijk in dezelfde stijl. Zo is de integriteit van de getraceerd gebied, en harmonie en balans. Scherpe kleurveranderingen kan niet alleen irritatie, maar ook een gevoel van gebrek aan smaak in huiseigenaren veroorzaken. 

De gang mag niet ontbreken uit dergelijke woninginrichting dat te omvangrijk, grote afmetingen en op alle absurd voor deze ruimte te kijken zijn.

Kan worden genoemd als voorbeeld:

 • De meeste kabinet dressing;
 • Heldere tapijt met een groot ornament;
 • Massieve uitstekende spiegel.

Het decor in de gang zeggen, maar in beperkte hoeveelheden. Overdrijf het niet met de plaatsing van een aantal cijfers, briefkaarten, beeldjes, en soortgelijke producten, zoals ze zijn allemaal in deze ruimte te creëren een gevoel van rommel.

Modulaire kleine zalen in de gang

Koop zalen in 2017 is geen probleem, omdat meubelfabrieken bieden een grote selectie.

Er zijn enkele fundamentele ontwerpen gangen als:


 • Case;
 • Built-in;
 • Modular.

De keuze is echt enorm en soms beslist niet zo eenvoudig als het lijkt.

Op dit moment, modulaire walk-in closet is de meest praktische, compact en modernOp dit moment, modulaire walk-in closet is de meest praktische, compact en modern

Het eerste ding om rekening te houden met het feit dat de hal de volgende elementen moet bevatten:

 • spiegel;
 • garderobe;
 • plat;
 • Poof;
 • Hanger.

Ontwerp hangt natuurlijk af van de eigenaar van het huis, omdat hij het ontwerp kan kiezen, volledig verbergen van alle garderobe items tegen nieuwsgierige blikken, of vice versa geopend kast met een ingebouwde spiegel. 


Modulaire ontwerpen zijn uniek in dat ze niet echt veel ruimte in beslag en is opgebouwd uit verschillende elementen, zodat u ze kunt herschikken of zelfs te verwijderen van het terrein indien nodig. Modulaire zalen - een modieuze beslissing op de rangschikking van corridors.

Stijlvolle lobby compact

Bijna elke tweede persoon wordt geconfronteerd met een dergelijk probleem, als een kleine gang. Dat modulaire ontwerp zal goed helpen bij het plannen de verbetering ervan. Staat zal zijn om een ​​compacte kleding en accessoires tegemoet te komen en is ook modulaire meubels helpt om visueel alle gebreken van de ruimte, bijvoorbeeld, oneffen muren of plafonds te verbergen.

Stylish lobby - het is modulair, omdat ze mobiel, evenals:

 • Niet nemen veel ruimte in beslag;
 • Zijn goedkoop;
 • Zij zijn het meest gunstig.

De modulaire kast de meest handige en uitgebreide elementen, dus de ruimte is niet rommelig, en dus niet bederven de juiste uitstraling van de kamer. Zeer originele look hoekige modulaire ontwerpen die beter zijn dan anderen om de tekortkomingen pand te verbergen zijn bijvoorbeeld, slecht uitgevoerde reparaties of zelfs de afwezigheid ervan in een bepaalde plaats gang. Het is de meest compacte hoekige meubels en ruim.

Moderne stijlvolle hal kan worden gemaakt op een ontwerp beslissingenModerne stijlvolle hal kan worden gemaakt op een ontwerp beslissingen

Als je een meubel van hoogwaardig materiaal te kiezen, zal het een lange tijd duren en het brengt geen ontevredenheid of ongemak van de operatie.

Het beschikt over modulaire hoek dressing voor de gang dat het ruim en comfortabel, en ook een verscheidenheid aan onderdelen heeft.

Het kan worden:

 • garderobe;
 • kast;
 • Aparte plank;
 • spiegel;
 • commode;
 • dressing table;
 • mezzanine;
 • staan;
 • Retractable poef;
 • Hanger en dergelijke.

Met het oog op de beste optie te kiezen, moet je aandacht besteden aan de aanbevelingen van de inrichting van een kamer en vergeet niet over het nadeel van de gang als een kleine woonkamer. De ruimte moet worden ingericht met de meest efficiënte, om de operationele problemen te voorkomen.

Gangen in de hal met zijn handen: kleine model

Als u wilt naar de gang sloeg met zijn handen, het eerste wat je moet niet blindelings de ontwerpbeslissingen van magazines, onze ogen sluiten voor een dergelijk nadeel als de onregelmatige vorm van de ruimte, om alleen die dingen die een lust voor het oog zijn te selecteren.

Het maken van de hal met zijn handen u geld besparen en helpen u een model dat bij je pastHet maken van de hal met zijn handen u geld besparen en helpen u een model dat bij je past

Functionaliteit en opnieuw functionaliteit. Het is dit criterium moet de eerste plaats komen, en dan pas de schoonheid en dergelijke.

Ingericht met garderobe met zijn handen, is het wenselijk om de embedded gangen te kiezen, omdat ze niet veel ruimte in beslag en is vrij eenvoudig op te zetten. Als een bodem, zal wanden en de bovenkant van de constructie worden gebruikt kant van de kamer en leg de planken niet zo moeilijk, omdat het voldoende om een ​​betrouwbare bevestiging te kiezen en berekenen van de grootte van elk vel.

Het ontwerp van de smalle gangen photo

Er zijn verschillende criteria die moeten worden onderzocht in de planning situatie in de gang.

Ze zijn:

 • grootte van de kamer;
 • De hoogte van de wanden;
 • Lighting.

Erg leuk om heldere kleuren te kijken, omdat ze kunnen worden gebruikt om de gang een ruime en lichte makenErg leuk om heldere kleuren te kijken, omdat ze kunnen worden gebruikt om de gang een ruime en lichte maken

Behendig gebruik van zelfs een kleine ruimte zal iets zo graag mee willen - comfort. Opgemerkt dient te worden dat het uiterst belangrijk om rekening te houden met de kleine gangen elke centimeter. Soms moeten we bepaalde voorkeuren te geven op de inrichting van de ruimte, bijvoorbeeld, het gebruik van stucwerk in het decor of de massale lijstwerk.

Het is in deze kamer zou moeten zijn elementen die de ruimte visueel uit te breiden. Elke accessoire, moet decoratie artikelen, meubels, textiel, en dergelijke details van het interieur uitsluitend worden gekozen uitgaande van de afmetingen van de ruimte.

Het is belangrijk om de relatie tussen de hoogte plafonds en verlichting in de kamer zorgvuldig te evalueren.

Darkness - dit is niet de beste, als de eerste schemerige licht van de gezondheid van het oog kan schaden, en zal leiden tot struikelen en ongemak bij het verplaatsen. Het is belangrijk op te merken dat als de gang heeft geen raamopeningen, is de zekerste manier om een ​​ruimte op te helderen is om binnendeuren te installeren met glas in het deurblad. Natuurlijk hebben ze saai te zijn, maar een uitstekende lichtdoorlatende.

Moderne lobby in klein formaat (video) corridor

Concluderend, de lichtbronnen kunnen worden gebruikt wandlampen, platte lampen, spots en LED backlight tape. De lichtschakelaar moet aan beide zijden van de gang worden geplaatst, zodat wanneer je in de kamer te bewegen was er geen ongemak. Op dit moment erg in trek lampen met licht dimmer, waarmee u het gewenste lichtniveau aan te passen. Dus 's nachts, kunt u de lamp te laten op de' s nachts licht-modus en geen zorgen te maken over wat u kunt struikelen tijdens het reizen.

Details: Entree in kleine (foto voorbeelden) corridor

2untitled 19 51eb99b987d38f28ff69b91fd488acc1 244c1dc1-5d03-11e5-91be-f46d04736e4a 419e9461a44d97eeca976db3ce3f4156 5522-1-1000 5950b 7181b 9436b triumf1200

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 + 4 =