Kleding patchwork 7 opties en een verscheidenheid aan modellen

Kleding patchwork 7 opties en een verscheidenheid aan modellen

12 October 2017Maak een stijlvolle en moderne manier mogelijk met de hulp van kleding in de stijl van patchworkMaak een stijlvolle en moderne manier mogelijk met de hulp van kleding in de stijl van pechvorkOdezhda patchwork - een relatief nieuwe trend die stevig in het leven van de moderne mens. Kleding patchwork al haar fashion magazine covers verloren en geleidelijk aangepast aan het leven. Dergelijke producten kunnen gemakkelijk worden gekocht in de winkel thema, of, als alternatief, maak je eigen. De tweede optie is meer de voorkeur, omdat de kleren hebben een echt uniek!


Hoe te patchwork jurk met hun eigen handen maken

De ideale jurk zeker de droom van elk meisje, maar de optie die u wilt is niet altijd mogelijk te vinden in de winkel. Er blijft maar één ding: een ideaal model met hun eigen handen te maken. Dit, natuurlijk, is moeilijk, maar absoluut niet onmogelijk.

Dit houdt in dat:

 • Een stukje stof en confectie - een deksel;
 • Set van veelkleurige lappen;
 • thread;
 • scharen;
 • Naaimachine.

Om te naaien een jurk patchwork zelf, moet je de grond voor te bereiden en om voorraad op kleurrijke stoffenschrootOm te naaien een jurk patchwork zelf, moet je de grond voor te bereiden en om voorraad op kleurrijke lappen tkaniOsvaivaya patchwork techniek voor de eerste keer, is het raadzaam om te beginnen met de eenvoudigste combinaties. Daarom is de beste optie - om een ​​kant-en-klare one-kleur jurk, die vervolgens eenvoudig zou worden versierd met kleurige lappen te krijgen. deze te selecteren, moet de vakman tevens leiden door esthetische overwegingen, ervoor zorgend dat de kleuren met elkaar gecombineerd. Patchwork - het is nogal een gedurfde techniek, maar het gebrek aan smaak heeft ze niets.

Als kladjes van plan om te naaien op een kant-en-klare jurk, zou je beter doen in fasen, het werken met elk stukje weefsel alleen.

Als het product echt gebeurd is, kunt u vervolgens beslissen over de experimenten, op basis van ideeën van andere getalenteerde handige mensen. Zo is het veranderen van de ervaring, kunt u een hele collectie van het auteursrecht dingen gelijke equivalenten, die niet kan worden gevonden in de hele wereld te creëren.


Sweatshirts Patchwork: het zelf te doen

Sweatshirts Patchwork uitgevoerd door een principe vergelijkbaar uitgevoerd om te werken met jurken, met als enige verschil dat het product is iets korter, en kunnen verschillende silhouetten te hebben. Met de jas kan hetzelfde trucje te doen: neem het eindproduct en hebben het te proberen de techniek van patchwork. Jacket iets korter, dus werken met het kost een fractie van de tijd. Maar, wat het tijdsbestek, als we het hebben over handwerken?

Maar er is een andere, niet minder interessante optie: een dergelijke "lappendeken" blouse onafhankelijk associëren, afwisselend afwisselend gekleurd garen bij elkaar. Het is echter belangrijk om niet te overdrijven, om niet ingeschakeld vest kinderen. Het is interessant om producten, lapwerk waarvan delen zijn gemaakt van garens van verschillende texturen te kijken.

Original jas patchwork versieren het beeld en maken het uniek en onherhaalbaarOriginal jas patchwork versieren het beeld en maken het uniek en onherhaalbaarExtreem zou gedurfde optie een combinatie van stof en gebreide stukken zijn. Dit vest in de productie van voldoende tijd in beslag, maar het eindresultaat is de moeite waard.

Voor verschillende combinaties van materialen zijn de volgende:

 • Jersey en mohair;
 • Kasjmier en wol;
 • Lurex en katoen.

Natuurlijk, de combinatiemogelijkheden is niet definitief en onderhevig aan wijzigingen. Het belangrijkste ding voor geschoolde werknemers - om zijn eigen versie, die niet alleen eenvoudig te implementeren, maar ook, uiteindelijk, zal worden gekeken naar het echt voordelig.

Gebreide sokken patchwork: Is het de moeite waard venturing werk

Gebreide sokken - een populair geschenk van alle oma's, maar vandaag is het nemen van de breinaalden in een haast en zeer jonge dames. De reden voor dat - om de kunst van patchwork populariseren, het aantal van degenen die willen leren dat iedere dag toeneemt. Natuurlijk, voordat je bij een dergelijk complex probleem, is het wenselijk om te leren breien sokken gewoon, en na al is gebreid patronen en schroot.

Voorafgaand aan de gebreide sokken, moet je zorgvuldig overwegen toekomstige product schemeVoorafgaand aan de gebreide sokken, moet je zorgvuldig overwegen toekomstige product scheme

Met het oog op een gebreide sokken te krijgen, moeten worden:

 • 5 spaken;
 • N- strengen garen (optioneel);
 • Decoratieve lint.

In eerste instantie, de regeling is het beter om te werken op het papier, en na veel te implementeren. Dit proces zal een aantal keer meer tijd in beslag nemen, maar het eindresultaat is de moeite waard. Deze sokken zijn perfect warm op een koude winterdag, en zal een waardige geschenk aan alle gezinnen. Vooral als ze zijn gemaakt met je eigen handen!

Andere opties patchwork kleding

Het zal heel interessant om te kijken naar de kunst van het patchwork rok en een sjaal, vooral als je ze uit te voeren in dezelfde kleurstelling. Op de top van hen kan vest worden aangepast, waardoor het beeld nog meer stijlvol maakt. Een dergelijke kit nezauryaden genoeg en geschikt voor vrouwen van alle leeftijden. Veel moeilijker is om een ​​jas of jas te maken, echter, en het is echt. Het vereist de juiste patronen en tijd, die zal moeten heel veel te besteden.


Maak je helder beeld en creatieve zal helpen een mooie rugzak van patchwork techniekMaak je helder beeld en creatieve zal helpen een mooie rugzak van patchwork techniek

patchwork techniek is zeer divers, dus je kunt maken:

 • vesten;
 • rugzakken;
 • jas;
 • Trui.

Tailoring patchwork (video)

patchwork techniek betreft het werken met lappen aan elkaar moeten worden gehecht. Deze procedure is niet eenvoudig, zo craftswomen moeten hard werken. Op het einde, het naaien geven nogal een unieke zaak, die uniek is gewoon niet bestaat.


Voorbeelden patchwork kleding (foto)

2c8ddce6a219 0ab0c0e6a77f8f37dab0be36b0fm - odezhda-vyazanoe-kryuchkom-Palto-kardigan-v-stijl-friform-pec 5 5b4fa0 7fd928bc40f7 6b07fe34f8dc1fbd84014148c8bk - odezhda-Palto-pechvork 412359ba0e0e033accc2d0275dre - odezhda-Avtorskij-pidzhak-v-stijl-pechvork 2015 --------------- 117367638132671546111 13473594122

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

75 − = 69

map