The BlogPå omklädningsrum, en dröm för många, särskilt kvinnor, eftersom det verkligen är mycket bekväm och praktiskPå omklädningsrum, en dröm för många, särskilt kvinnor, eftersom det verkligen är mycket bekvämt och praktichnoSuschestvuet många sätt att göra saker och ting bekväm och pålitlig lagringssystem. Det bekvämaste sättet är fortfarande betraktas som ett omklädningsrum. Tro inte att omklädningsrummet - det är ett privilegium för endast stora lyxhus. Även ganska blygsam kvadratmeter kommer att vara tillräckligt för att göra en bekväm omklädningsrum för hela familjen.


Vad är omklädningsrummet i ett privat hus

I de flesta fall behöver man inte tänka på fördelarna med dressing framför en standard lagringssystem av skåp och lådor. Men fördelarna finns en hel del! Kolla in dem till din motivation för att skapa en klädkammare var tillräcklig. Endast förväntan vackra och bekväma dressing kommer att göra dig att visa maximal ansträngning och flit för att få en riktigt bra garderob!

Klädkammare - är det en möjlighet att befria ditt hem från skrymmande möblerKlädkammare - är det en möjlighet att befria ditt hem från skrymmande möbler

Vilka är de fördelar du undernivåer dressing:

 • I motsats till de slutna system för lagring (skåp och lådor) i förbandet lätt att hitta saker att inspektera dem och fördela i önskad ordning.
 • Klädkammare, tar upp mer utrymme, kunna rymma ett större antal saker som lagring går från golv till tak, och upptar en nisch utan ett spår, eftersom utformningen sker på de individuella storlekar av ett rum eller en del av det.
 • Förbandet kan placeras inte bara till saker själva, men också relaterade objekt. Ofta i garderoben hittar du en tvättmaskin, torktumlare, strykbräda och så vidare. Således kommer resten av huset vara fri från byråkrati med kläder och underkläder.
 • Design garderob, liksom dess innehåll, kan du välja själv, som kommer in i rummet i stil med ditt hem och dina lagringsprinciper.

Omklädningsrum är mycket bekvämare än de skåp och lådor.

Att välja möbler för omklädningsrum

för omklädningsrummet möbler väljs strikt individuellt, till skillnad från andra rum, vars innehåll skiljer sig lite från hus till hus. Omklädningsrum - det är intima mänsklig zon, där det verkar de individuella egenskaper och behov.


du kan köpa en färdig innehåll för omklädningsrum, men det är mer förnuftigt att överväga sina egna behov och för att beställa alla objekt på din skissdu kan köpa en färdig innehåll för omklädningsrum, men det är mer förnuftigt att överväga sina egna behov och för att beställa alla objekt på din skiss

 

Fyllning omklädningsrummet beror på följande faktorer: 1. Antal personer som tycker om dressing. Ju fler användare, desto mer utrymme krävs och klädkammare. Det är önskvärt att varje person hade en zon dressing.
 2. Kön och ålder dem som använder anläggningarna. På detta beror antalet och storleken av de speglar, närvaron eller frånvaron av barns lagringssystem och andra småsaker.
 3. Storleken på huset och antalet funktioner, som är planerad att utföra ett omklädningsrum. Om för vissa människor klädkammare - det är bara en hylla bakom gardinen, den andra - ett separat rum, måste du ta hand om varandra och sånt.
 4. Den stil som huset är fullt. Bra om alla rum kombineras med en stilistisk beslut, eller åtminstone något i gemensamma utrymmen som rimmar i en enda komposition, harmonisk och korrekta.

Innan du börjar utveckla ett projekt garderob rum, reflektera över de tidigare nämnda faktorer.

Beroende på funktionerna i ditt hem och familj sammansättning förbandet kan vara av olika storlek och form.

I omklädningsrummet följande och delar av förbandet kan placeras:

 • hängare;
 • box;
 • öppna hyllor;
 • stav;
 • särskild avdelning under slipsar, bälten och andra tillbehör;
 • organisatörer att rymma den minsta detalj;
 • sminkbord;
 • spegel;
 • tvättmaskin;
 • torktumlare;
 • strykjärn och strykbräda;
 • Sportutrustning.

Ibland klär utöka funktionaliteten med hjälp av cykel eller någon annan sportutrustning. Den stora spegel och en liten mängd av ledigt utrymme kan du utföra idrottsövningar utan att störa någon och koncentrera sig på processen.

Klä sig i ett trähus

Trähus i landet - en plats där du kan koppla av kropp och själ, så att alla komponenter i huset ska vara tilltalande att använda, vackra och bekväma. Undantaget är inte, och ett omklädningsrum.

Förutom hög kvalitet miljövänlig hyllor och skåp i förbandet är önskvärt att överväga ventilationssystemet och speciell belysningFörutom hög kvalitet miljövänlig hyllor och skåp i förbandet är önskvärt att överväga ventilationssystemet och speciell belysning

Klä sig i ett trähus kan göras i enlighet med följande principer:

 1. Miljövänligt. För ett trähus är den speciella charm naturlighet material som används för interiören. Därför är ett omklädningsrum, gjort i bästa principerna för miljö stil vackert komplettera stilen på huset.
 2. Den nedre delen av förbandet ges för platsen av skon, i mitten - den största - är för de faktiska kläder och underkläder, och den översta hyllan nära taket ges till saker som lagrats före säsongen. Ett sådant system gör det möjligt för bästa användningen av rymden. Alla frågor om arrangemanget av garderob handlar i huvudsak med den mellersta delen.
 3. Var noga med att tänka igenom ljuset i omklädningsrummet, till varje hörn kan ses utan spänning. Detta är viktigt eftersom i omklädningsrummet det inte finns några "oviktiga" delar av rummet.
 4. Om din garderob dörren stängd eller mörkläggningsgardiner, se till att den är väl ventilerat, så att saker och ting hade en färsk lukt och snabbt torkade upp, om det är underförstått i lagringssystemet.

För ett trähus, försök att välja naturliga material och ta hand om god ventilation.

Hur man gör en dressing-rum hemma

Utrusta ett omklädningsrum själv - det är lätt! Efter förband består av komponenter, som lätt sätts ihop för hand.


Omklädningsrum hjälper dig inte bara lätt att lägga ner sina ägodelar, men också ge en hel del positiva känslorOmklädningsrum hjälper dig inte bara lätt att lägga ner sina ägodelar, men också ge en hel del positiva känslor

Det finns 2 grundläggande sätt att ordna ett omklädningsrum:

 • För närvarande är många butiker som är engagerade i handeln med varor för hemmet, är också involverade och tillbehör för garderober. Om du har modet att designa sin egen omklädningsrum, kan du använda sig av olika hem förbättring butik.
 • Du kan också använda sig av designers, planerare som designar omklädningsrummet och ger en skiss i skickliga händer samlare som gör möbler för förbandet på din beställning.

Du kan göra förbandet själv eller anlita proffs, spara sin styrka och tålamod.

För att göra omklädningsrummet med sina egna händer, överväga följande tips:

 1. Underkläder är bättre att lagra i en låda, som ligger minst 1 m från golvet.
 2. På omklädningsrum, kan du placera 2 barer, en ovanför den andra! Den är lämplig för korta saker.
 3. Lådor inte placera på en högre nivå än 120 cm. Det kommer att vara lämpligt att lokalisera saker.
 4. Du ska inte ha den övre bar högre än 2 meter över golvet. Annars kommer du att ha problem med att använda en skivstång.
 5. Inte allokera alltför mycket utrymme för skor. Långsmal hylla på den nedre nivån kommer att köras av dina lagringsbehov skor. Irrelevant för säsongen skor bättre låg i en låda och gömma undan.
 6. Om du har en massa tillbehör, sedan ta hand om deras fördelning.

Gör ett omklädningsrum i huset (video)


Dressing rum i ditt hem eller stuga - det är vackert. Dess placering kan variera beroende på behov och stilen på huset. Blind är idealisk för skandinavisk stil, och i öster - skjutdörr kommer att göra. Varje stil kan översättas till en bekväm omklädningsrum!

Design omklädningsrum i ett privat hem (inredning foto)

4-22 3-25 4-24 4f9d68a4107f435511144721f6ee50f4 21-1024x997 3012-20 7259b7352eaeb230c805c347b577a585 94101a387e712c7b26bc9b6b52dd0cc8 99190539e004938b893436462f55 385614063-768x1024

Leave a Comment

Your email address will not be published.

+ 12 = 22