Kiezen buitentrap: een gedetailleerd overzicht

Kiezen buitentrap: een gedetailleerd overzicht

12 October 2017Er is een breed scala van een buitentrap, die verschillen in prijs, de vorm en de aard van het materiaalEr is een breed scala van een buitentrap, die verschillen in prijs, vorm en soort materiaal Ladder - een van de eerste ontwerpen gemaakt door de mens, maar tot op de dag dat ze is onvervangbaar in het dagelijks leven. Er zijn verschillende modellen van de trap ontwerp, materiaal fabricage, maar opgeschort allemaal kan worden onderverdeeld in twee grote categorieën: de trap naar het huis en de straat trappen. In dit artikel wordt op de tweede besproken.


Buitentrap te geven: de selectie en berekening van het materiaal

Materiaal - het fundament van elke trap, en de keuze hangt af van verschillende factoren.

Op welke basis doet de keuze van het materiaal:

 1. Klimatologische omstandigheden;
 2. Ontwerp en de inrichting van het gebouw materiaal;
 3. De frequentie van de huisbezoeken;
 4. Personal smaakt eigenaars.

Klimatologische omstandigheden spelen vaak een doorslaggevende rol bij de keuze van het materiaal. Als u in het gebied van hoge vochtigheid en temperatuur veranderingen, vele soorten hout, waaruit maakte de trap, niet wennen. Anders, in een jaar komt het in verval.

Voor het begin van de straat bouw ladder haar tekening op papier moet maken, moet u het formaat van alle elementenVoor het begin van de straat bouw ladder haar tekening op papier moet maken, moet u het formaat van alle elementen


Vergeet niet dat een ladder van een boom een ​​keer per jaar is het noodzakelijk om het middel dat beschermt tegen ongedierte impregneren, en metalen trap - anti-corrosie coating.

Het speelt een belangrijke rol en de buitenkant van uw gebouw. Als het is gemaakt van steen, de moeilijkheidsgraad moet je hem te schrijven organisch houten veranda. Echter, als je wilt professionele ontwerpers zal u helpen in deze.

De frequentie van de huisbezoeken - een ander belangrijk punt. Als je naar het land om de twee jaar voor een paar dagen om daar te zitten met je vrienden, is het niet nodig om het te installeren houten of metalen ladder, die binnenkort in verval zal komen als gevolg van corrosie of verval.

En kort over persoonlijke smaak: als u absoluut niet wilt dat een trap te installeren op een houten huis gemaakt van hout, alleen maar omdat het de beste combinatie zal zijn, en het is niet de moeite waard het gedoe. Immers, het belangrijkste doel van decoratieve elementen - zoals het versieren van het gebied en de gastheren.Welke materialen worden gemaakt ladders:

 1. Beton. Het Wapening kooi en beton mengen. Het heeft een hoge sterkte, evenals het relatieve gemak van fabricage, als je in staat om het storten van beton, zet de bekisting en de trap van beton moet je doen. Ook betonconstructies zijn altijd duurzaam en betrouwbaar, en het verschil in temperatuur en vochtigheid het heeft geen invloed.
 2. Keramische steen. Als u besluit om een ​​ladder gemaakt van keramische bakstenen te maken, is het het beste om een ​​model van klinker gebruiken. Het allerbelangrijkste bij het installeren van ladders gemaakt van baksteen - het recht om de stenen te plaatsen om het uiteindelijke resultaat van de veranda is gekeken holistisch en was prachtig.
 3. Metal. Een van de voordelen van metalen - een kans om vrijwel om het even welke vorm van gekunstelde, zo welig tierende hier voor een maximale fantasie. Metaal kan worden gemaakt als eenvoudige ladder van verschillende bars en luxe art.
 4. Stone. De meest optimale opties: graniet, graniet en kwartsiet. Het voordeel van deze ladder is een lange levensduur: tot enkele eeuwen. Het nadeel is het hoge gewicht, de complexiteit van de installatie en de hoge prijs te bouwen.
 5. Boom. De meeste worden gebruikt in de afwerking van houten huizen, als de huizen van baksteen, natuursteen en andere materialen vaak niet passen. In vergelijking met andere materialen, de trap van hout is niet erg duurzaam.

Buitentrap naar de tweede verdieping: raden voor de productie en exploitatie

Velen zijn al het creëren van en het installeren van trappen, vergeet dat u de levensduur van het product kunnen uitbreiden, met een kleine truc.

Buitentrap moet op een solide basis, die niet verzakt worden geplaatstBuitentrap moet op een solide basis, die niet verzakt worden geplaatst

Tips voor gebruik:

 1. Om de metalen ladder tegen corrosie te beschermen - Paint it elke verf of roestvrij staal.
 2. Als u gestapelde een ladder gemaakt van baksteen, en je kunt niet dwingen te glad, gemakkelijk om een ​​aantal van de blokken trimmen op de gewenste lengte.
 3. Je hebt een houten ladder geïnstalleerd? Dan niet vergeten laat deze vlamvertragende mengsel, dat kan worden gekocht bij alle hardware store.
 4. Als je een goede vaste grond, en je het installeert op een gewapend betonnen trap, de versterkende kooi om de nodige zetten: Treden en zo zal sterk genoeg zijn.
 5. Bedenk ook dat als je gaat om een ​​ladder op de vruchtbare grond, moet u eerst het zand het gemarkeerde gedeelte steekt. Anders kan de wortels van het onkruid de trap bederven.

Door het installeren van de trap naar het huisje, kunt u dit doen op de bovenste horizontale balk. Het zal veel ruimte in beslag nemen, maar het zal u helpen om fit te blijven.

Trappen in het huis van de straat: Types

Straat trappen verschillen niet alleen in de vervaardiging van het materiaal, maar ook in het ontwerp.

In totaal zijn er drie soorten ladders:

 1. Marching;
 2. Helical (spiraal);
 3. Trap naar de Bolza.

Marching meest voorkomende design voor buiten trappen. Volgens de productie-technologie is de meest eenvoudige en het kopen van de master zal zeer goedkoop. Daarnaast is zij ook de meest handige.


Trappen in het huis van de straat kan worden gemaakt van metaal, hout, beton of steenTrappen in het huis van de straat kan worden gemaakt van metaal, hout, beton of steen

Het enige minpunt om tegemoet het kost heel veel vrije ruimte.

Wenteltrap - ideaal als je niet genoeg ruimte voor de cruise model te hebben. Wenteltrap zuinigste in de ruimte, en hun ontwerp is heel origineel. Misschien is het een wenteltrap is het het beste om te passen in het beeld van uw vakantiehuis.

Trappen en rails aan de muur met schroeven. Met de juiste montage moet deze ladder is zeer robuust: ze kunnen lasten kunnen dragen tot 1,5 ton. Om de schroeven vast te maken wand met rubber pads.

Trappen op een straat in een prive-woning: hoe te kiezen

Voordat u geld te betalen aan de geselecteerde meester, contact op met een paar nuances die niet teleurgesteld worden in het eindresultaat.


Buitentrap moet gekozen worden gebaseerd op de stijl van de buitenkant faciliteitenBuitentrap moet gekozen worden gebaseerd op de stijl van de buitenkant faciliteiten

Wat je nodig hebt om te onthouden:

 1. Als u het bouwen van een vakantie huis, het is al in dit stadium, kiest de fabrikant en verwijzen voor hulp: laat de professionals zullen adviseren wat trappen zijn best fit aan de buitenkant van uw huis.
 2. In dit stadium beslissen over de geselecteerde ladder model. Wilt u een cruise te ontwerpen? Zorg er dan voor dat u voldoende vrije ruimte onder het. En als u al een wenteltrap hebben gewinkeld, bedenk dan dat, hoewel het ziet er mooi en origineel, sommige mensen zijn ongemakkelijk om omhoog of omlaag op het gaan en. Aan de andere kant, na verloop van tijd je wennen aan het en aan het.
 3. Wees je bewust van veiligheid! Het is om deze reden, raden wij u aan de professionals in hun vakgebied, die zal ontwerpen is niet alleen esthetisch mooi en past goed in uw landschap ladder, maar ook rekening houden met alle noodzakelijke veiligheid van de afdalingen en opstijgingen parameters contact. Afmetingen fasen rotatiehoek breedte van de trap, leuningen hoogte, etc.
 4. Bij het kiezen van een model en het berekenen van de grootte van de volgende ladder, bijzondere aandacht schenken trap openingen. Vergeet niet dat voor elke ladder nodig een individu en een berekende centimeter diafragma.
 5. Bij het kiezen van een ladder fabrikant, feedback te krijgen over het bedrijf. Houd rekening met zowel positieve als negatieve, evenals een blik op de ervaring van het bedrijf.
 6. Denk na over de vraag of u wilt dat uw trap verlichting en verwarming niveaus.

Als de trappen waren te glad, kunt u een speciale anti-slip coating te gebruiken.

Tegels voor trappen naar de straat: anti-slip systeem en verwarming

Om ongelukken door de schuld van te glad oppervlak te voorkomen, werden anti-slip tegels uitgevonden. Toch zijn elektrichnye-slip tegels, die worden verwarmd tot de gewenste temperatuur zijn. De maaltijden worden genomen uit normale batterijen of bedrading. Veel elektriciteit die zij trekken.

Tegels voor trappen een ruw oppervlak, zodat de voet niet schuift op als het natTegels voor trappen een ruw oppervlak, zodat de voet niet schuift op als het nat

Deze tegels zijn geïnstalleerd op het podium en zorgen voor de veiligheid van de eigenaar van de afdaling en de beklimming op elk moment van het jaar.

Vooral populair Spaanse bedrijven tegels Rosa Gres en Sologres, evenals de Poolse onderneming Paradyż.

Rubberen matten op de trap naar de straat

Alternatieve anti-tegel kan een speciale rubberen bekleding, gehecht aan de randen van de trappen zijn.

De voordelen van de rubberen pads om de tegels:

 1. Lagere kosten;
 2. Universeel: geschikt voor alle stappen van de grootte.

Er is echter een nadeel: met alleen de randen van traptreden ook gebruikt antislipkussentjes.

Rubberen matten zijn in staat om de mate van veiligheid van de straat trap te verhogenRubberen matten zijn in staat om de mate van veiligheid van de straat trap te verhogen

Er zijn ook modellen, kruipend op het gehele oppervlak van de stappen. De prijs is nu al iets duurder, en ze hebben om te kiezen, rekening houdend met de breedte van de stappen.

Tegels voor buitentrap: hout of metaal

Rubber pads moeten op het podium worden bevestigd. Maar wat voor soort dingen voor hen om uit te kiezen: hout of metaal? Het moet uit de belangrijkste voordelen en nadelen van beide materialen komen.

hout voordelen:

 1. Lagere prijs;
 2. Het is niet onderhevig aan corrosie;
 3. Lichter gewicht.

Nadelen van hout worden toegewezen minder sterkte en duurzaamheid, zo goed mogelijk het proces van verval en schade door ongedierte.

Voor het kopen voor trappen tegel is het raadzaam om de verkoper een certificaat vragen hun kwaliteit te bevestigenVoor het kopen voor trappen tegel is het raadzaam om de verkoper een certificaat vragen hun kwaliteit te bevestigen

metal Voordelen:

 1. Rot niet en plagen;
 2. Duurzamer dan hout;
 3. Veelzijdiger, zo geschikt voor meer modellen van de trap dan hout.

Buiten trap: de productie van hun eigen handen

Wanneer het budget voor de bouw van villa's reeds gelegd is, velen denken: is het mogelijk om een ​​ladder te bouwen?

In feite is het mogelijk. Hou er rekening mee dat dit alleen mogelijk is op voorwaarde dat je hebt ervaring met het werken met hout, metaal of beton, respectievelijk.

Als u een bijzonder knappe model wenst - het is zeker beter te wenden tot professionals.

Outdoor trappen in het huis: hoe te installeren

Installatie van elk type trap is individu. Als u een cruise of een wenteltrap van de meesters hebben geboekt, zij zelf hebben om het te installeren.

Verf de ladder voor aanvang van de installatiewerkzaamhedenVerf de ladder voor aanvang van de installatiewerkzaamheden

Als u de ladder rails gedemonteerd gekocht, monteren is het niet moeilijk.

Benodigd gereedschap:

 • niveau;
 • Rope dalen;
 • Mes en een potlood;
 • Roulette en een hamer;
 • Ijzerzaag op een boom;
 • schuurpapier;
 • De boor en boor 3-5 mm en 8 mm, 25 mm PEROVA boor wringt 13 en 17;
 • Phillips schroevendraaier.

Nadat alle gereedschappen klaar zijn, kunt u beginnen met de ladder te monteren.

montagestappen:

 1. Begin met de bodem. Lijn de metalen modules die worden geleverd, en ondersteunt de buizen.
 2. Modules worden blootgesteld aan elkaar en boven;
 3. De bovenste module is bevestigd aan het plafondoppervlak verbonden, zodat deze zich op het podium is met de vloer;
 4. De modules worden met behulp van bouten 8 met elkaar verbonden tot 16 millimeter;
 5. De laagste modules worden bevestigd aan de vloer;
 6. Nu met de hulp van schroeven, zet stappen;
 7. Indien de bundel bevat een reling, dan worden ze in het minst speciale houders.

Bij het installeren van de stappen, de schroeven niet redden! Dit zal zorgen voor de veiligheid van wandelen de trap.

Hoe maak je een buitentrap gemaakt van gewapend beton maken

Als je ervaring hebt met beton, weten hoe ze de bekisting en nu al gekneed cement mortel goed te installeren, kan het zelfstandig een ladder gemaakt van gewapend beton.

Om een ​​straat trap van gewapend beton te bouwen, het eerste wat je moet doen is het bouwen van een houten frameOm een ​​straat trap van gewapend beton te bouwen, het eerste wat je moet doen is het bouwen van een houten frame

Merk op dat als de grond op de toekomstige locatie van de trap of bergop zacht, moet je een versterkende kooi te zetten, en moeten daarom ervaring in het werken met lassen.

Er wordt aangenomen dat beton voor de ladder niet minder mark 300 mark zou moeten zijn. Dit betekent dat een mengsel van cement: zand: puin is 1: 1,9: 3,7 respectievelijk.

Stadia van de schepping van de betonnen trap:

 1. Graven van gaten voor de fundering;
 2. Het creëren van een houten bekisting en wapening kooi;
 3. Mengen van het betonmengsel;
 4. Als je eenmaal hebt ingevuld in alle benodigde hoeveelheid, moet u het beton in de grond, waar hij vast niet erg soepel trimmen.

Stenen en houten buitentrap: kiesingang

Stenen en houten trappen - als de twee antagonisten. Nadelen van elk van hen - plus andere.

Een houten trap, bijvoorbeeld, wordt beschouwd als laag-sterkte zijn, terwijl de steen - de meest duurzame en langdurige (lifetime - enkele eeuwen).

Aan de andere kant, in tegenstelling tot de zware stenen trap, houten model - de lichtste. Daarnaast zijn de kosten houten trap beter te presteren dan dure steen modellen.

Stenen trappen worden gekenmerkt door een lange levensduur en uitstekende esthetische eigenschappenStenen trappen worden gekenmerkt door een lange levensduur en uitstekende esthetische eigenschappen

Om een ​​houten trap was geen brand - verzadigd is met een mengsel van vuurvaste.

De overdekte houten trap op de straat: de beste

Na de trap is gemaakt, geïnstalleerd en schijnbaar klaar voor gebruik, moet ervoor worden gezorgd ongeveer één punt - betrekking hebben op de trap.

De overdekte houten trap:

 1. Bij de mogelijkheid van een brand (bijvoorbeeld bij het installeren van de trappen in bad) - bestrijken de vuurvaste mengsel;
 2. Om de ladder niet te schuiven, kunt u anti-slip tegels en rubberen pads te gebruiken;
 3. Verzadigen ladder oplossing tegen ongedierte en rottingsproces.

Ook kan de ladder worden geschilderd in uw favoriete kleur, die alle voordelen van uw huis zal benadrukken.

Outdoor trap met zijn handen: hoe te maken

Wilt u een houten ladder te maken voor uw huis, dan met timmerwerk vaardigheden en het hebben van de juiste hulpmiddelen is niet moeilijk.

Voor de houten huizen zijn grote trap gemaakt van houtVoor de houten huizen zijn grote trap gemaakt van hout

Het is belangrijk om nauwkeurig te berekenen de belangrijkste parameters:

 1. De hoogte van de trap;
 2. Draai;
 3. Het aantal, lengte en hoogte van de treden;
 4. De grootte van de opening.

Het berekenen van al deze punten, is het noodzakelijk om een ​​werktekening te maken, en nu al op om alle benodigde onderdelen te doen: het frame, trappen, leuningen, etc.

Hoe maak je een buitentrap met zijn eigen (video) bouwen

Straat trappen kan worden gemaakt van elk materiaal en elk ontwerp, is het belangrijk te vinden dat naar uw site komt te kiezen. Save is niet aan te raden over dit onderwerp, want in geval van breuk van de trap, terwijl je beweegt op het, kan het traumatische gebeurtenis zijn.

Modern buitentrap naar de tweede verdieping (foto voorbeelden)

543c06818b7b8 32ebebc56431e0c01fb378892447f41b 96b071feea1845c2655ff92d3ed3011d 273.883 5116429d32c8acd533dd2797d 5404169b2acc4e96b0051cdd6f8ff1a5 25607530 25607531 186323670w640h640pozharnayalestnitsa1 846109978

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 + 2 =

map