Kies wallpapers voor de keuken: de muur kan beter

Kies wallpapers voor de keuken: de muur kan beter

12 October 2017



Wallpapers hebben een nieuwe, uiterst actueel oplossing interieur gewordenWallpapers zijn uitgegroeid tot een nieuwe, zeer actueel oplossing ornamenten intereraRanshe gebruiken Photowall beschouwd als slechte smaak. En in bijna elk huis of appartement is te zien op de muren van watervallen, bossen en verschillende open plekken. Deze wallpapers snel opgebrand en verschoten. Wallpapers vandaag zijn afwerking door een hoge kwaliteit materiaal en kan niet worden vergeleken met de voorouders van de Sovjet-periode. Digitaal printen en ontwerpbeslissingen deed de truc.


Kies behang voor de muren: de keuken

Wallpapers zullen een helder ontwerp uw keukenWallpapers zullen een helder ontwerp uw keuken

Keuken - de meest bezochte ruimte in de woonkamer. Het is hier dat we meer tijd doorbrengen met zijn familie en kinderen. Koop wallpapers voor de keuken gemakkelijk in gespecialiseerde winkels of order op geoogst schetsen kan zijn. En wees niet boos zijn als je een geschikte canvasgrootte niet kan vinden. Binnen een paar dagen de gevraagde bestelling gereed is. Maar waar moet je beginnen en wat te overwegen bij het kiezen van een foto behang?

Aanbevelingen voor de selectie

 • Kies Desktop, die gebaseerd zijn op vinyl of interlining. Hun bovenlaag behandeld met speciale structuren. Deze stof is gemakkelijk schoon te maken, ontdaan van het vet. Maar in ieder geval geen papier, luchtvochtigheid en wisselende hoge temperaturen dergelijke bedrijven ongeschikt voor hen.
 • Besteed aandacht aan de kleuren, wordt de nadruk gelegd op waterbestendig. Deze kleuren niet vervagen en niet vervagen.
 • Zorgvuldig te bestuderen van de informatie op de verpakking.
 • Kiest desktop, op basis waarvan met behulp van UV-uithardende inkten wordt aangebracht. Deze wallpapers zijn veilig voor het milieu.

Voeg belichting toe op hen om meer realistische achtergronden kijkenVoeg belichting toe op hen om meer realistische achtergronden kijken

Ontwerpers, op zijn beurt, concentreren de aandacht op andere punten. Bijvoorbeeld, wallpapers in de keuken best geplaatst op de vrije muur en moet in harmonie zijn met de algemene sfeer en inrichting. In de keuken met een klein gebied beter stok blad over de muur - dit is visueel verhoging van het volume en de hoogte van de ruimte. Hulp ruimte beeld met perspectief uit te breiden: een pad in het bos, steeg stad, gang van het park. Versterk dergelijk effect met behulp van het bovenstaande backlight foto wallpapers.


classificatie

Keuken wallpapers zijn ingedeeld naar:

 • Gladde oppervlakken. Deze wallpapers voelt aan als plastic. Vrij dicht, vochtbestendig, maar niet van de ruwheid op de muur. Naar aanleiding van de resultaten van de verschillende onregelmatigheden kan de totale uitstraling bederven.
 • Gestructureerde oppervlakken. De eigenheid van hun opluchting oppervlak met verschillende texturen.

Het beeld wordt op de klevende film. Een dergelijke uitvoeringsvorm is de vraag.



Stick wallpapers kunnen niet alleen de muren, maar ook op de keukendeur of meubilair.

Over het algemeen, wallpapers in de keuken - onbeperkt scala aan ideeën en creatieve oplossingen en acties.

Moderne 3d wallpapers voor muren: Kitchen

3D Wallpaper - de perfecte keuze voor een kleine keuken3D Wallpaper - de perfecte keuze voor een kleine keuken

Behang met een driedimensionaal beeld kan een sfeer van volume, diepte en werkelijkheid te creëren. Bevestigen van hen is hetzelfde als die van gewone behang, maar ze zijn meer dicht en meer brandwerend. Deze wallpapers op de muren perfect maskeren de tekortkomingen en onregelmatigheden, evenals visueel veranderen de ruimte.

Vandaag weten we twee soorten 3D wallpaper:

 • Conventioneel. Gewone behang met een dunne of dikke substraat. Visueel, maar niet groot, niet opvallen.
 • Fluorescent. Deze 3D-wallpapers glow in the dark, het creëren van een sfeer van magie en sprookjes.

Het enige nadeel van de driedimensionale behang met het beeld van een hogere prijs. Alle andere functies zijn meer dan acceptabel.

Het bereiken van het effect van de werkelijkheid en de aanwezigheid met de hulp van 3D Wallpaper, is alleen mogelijk in de keuken met een groot gebied.

Wallpaper donker en doffe kleuren lijm in de voorkant van het raam, stralen val van de zon op het beeld en maken het meer expressief.

Werkelijke wallpapers naar de rode keuken

De rode kleur is zeer riskant, maar tegelijkertijd elegante manier om uw keuken te schilderenDe rode kleur is zeer riskant, maar tegelijkertijd elegante manier om uw keuken te schilderen


De rode kleur is perfect voor de charismatische en temperamentvolle persoonlijkheden. Echter, de buitensporige dominantie van kleuren, kunt u snel moe. Het belangrijkste ding om de genomen maatregel te kennen!

Rood is gecontraïndiceerd bij patiënten met hypertensie. Het kan leiden tot hoge bloeddruk.

Neutraliseren en de impact van deze kleuren kunnen worden geselecteerd met behulp van de juiste Photowall minimaliseren.

Alternatieven voor rood:

 • Roomtonen;
 • Romige tonen;
 • Pastelkleuren;
 • Ivory;
 • Beige tinten.

De meest luxe versie van de rode keuken - wit wallpapers met het veroorzaken van geen patroon. Deze klassieke en stijlvolle combinatie kan '' bes met room '' zijn. Het is belangrijk om de juiste verhoudingen in combinatie met het volume van de kamer te kiezen. Heel mooi zal kijken rood - witte kleuren, gecombineerd met verschillende elementen van het interieur in het zwart. Voor een harmonieuze en gezellige sfeer zijn de winnende offerte en zuivel tinten.


Achtergronden en wallpapers voor de keuken - het spel van kleuren en stijl

De juiste combinatie van kleuren zullen uw gasten verrassenDe juiste combinatie van kleuren zullen uw gasten verrassen

We moeten niet voorbijgaan aan het advies van psychologen en ontwerpers over de combinatie van kleuren in het interieur van de kamer, vooral als dit de keuken. De kleur van het meubilair, gordijnen, gordijnen, servies, huishoudelijke artikelen - al deze dingen hebben een enorme impact op de eetlust. Als u wilt om het te verbeteren, is het beter om warme kleuren te kiezen: licht - rood, geel, oranje, perzik of beige. Iemand in de familie lijdt aan overgewicht, moet de voorkeur worden gegeven aan koude tinten.

Bij het kiezen van behang of behang voor de keuken, overweeg dan het algemene thema van het interieur van de kamer, het gebied, de hoogte van de wanden en verlichting.

Niet de minste rol bij de keuze van het thema speelt Photowall algemene interieurstijl keuken.

De meest voorkomende keuken stijlen

 • Classic. De makkelijkste irasprostranenny keuken design. Composities van vruchten, mandje boodschappen, alle soorten gebak, potten jam, allerlei zoetigheden - deze verhalen hebben een rustig karakter en leiden tot positieve emoties. Het enige nadeel van deze samenstellingen, hun smaak. Degenen die willen een slanke figuur hebben, kiezen voor wallpapers met een neutrale patroon. Muurschildering in een klassieke stijl - een win-win.
 • Hi-tech. De modernste en meest interessante stijl die inhoudt dat de weergave van driedimensionale beelden met de 3D-technologie. Dit is alle soorten van abstractie, dieren en planten, macro, ruimte, mysterieuze planten, etc.
 • Country. Podrazumevaetispolzovanie van natuurlijke landschappen. Deze wallpapers identificeren van de harmonie en gemoedsrust.

Muurschildering op de muur in de keuken (video)

Heel interessant uitvoering beschouwd muurschildering planken met keukengerei, of niche met verschillende gebruiksvoorwerpen. Dergelijke cijfers visueel te completeren het interieur keuken. Onlangs, zeer populair wallpapers met nostalgische zwart - wit beelden. U kunt er origineel en afdrukken bestellen van uw eigen foto's of familie.

Wanneer Photowall hulp maakte het mogelijk om in de keuken schokkende en originele - een trendy interieur. Vandaag is het de beste optie met gemak en smaak aan de keuken meer stijlvol. Het creëren van een sfeer van harmonie, rust en romantiek. Juist gekozen kleuren en patronen, pokleit slechts één muur in de keuken, radicaal zal toelaten veranderen het interieur en nieuw leven in.

Muurschildering op de muur in de keuken (foto)

11image048 5ekgvbqqtoayljublat 1510 3324 6926feb93df1bbea74c1cd6af13f798b 1422156004fotooboi-31 bumazhny-e-fotooboi-megapolis dizaynkuhnisfotooboyami5 choose-muurschildering-keuken-intrior-8 f369af9a0ded14f6bd6050bac0fd4a79

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 51 = 61

map