Kies schroeven voor gipsplaat: 8 tips van de profs

Kies schroeven voor gipsplaat: 8 tips van de profs

12 October 2017Bevestiging van gipsplaten schroeven met een vermogen schroevendraaier is de meest voorkomende manierBevestiging van gipsplaten schroeven met de schroevendraaier is de meest voorkomende sposobomKrepezhnye systeem is uiterst belangrijk om te werken met gipsplaten. Vergeet niet dat de FCL - een nogal kwetsbaar materiaal, moeten worden behandeld met de grootst mogelijke zorg aan haar integriteit en sterkte te behouden. Voor bevestiging gipskartonplaten gebruikte schroeven, pluggen en schroeven. Het eerste type van de inrichting is misschien wel de meest voorkomende, zoals met schroeven is eenvoudig en gemakkelijk te bedienen als je een hand hebt schroevendraaier.


Wat zijn de schroeven voor gipsplaten

Werkzaamheden in gipskartonplaat is nooit zonder een frame, dat wordt uitgevoerd en bevestigen van de gipsplaten. Omdat GCR zelf is erg kwetsbaar materiaal, dan knipperen zal het niet moeilijk zijn, priem zelfs een schoenmaker. Maar het frame kan moeilijkheden voor de verkeerde schroef veroorzaken.

Soort zelftappende schroeven voor het bevestigen van gipsplaten afhankelijk van het type van het frameSoort zelftappende schroeven voor het bevestigen van gipsplaten afhankelijk van het type van het frame

Welk type frame gebruikt voor het afdekken gipsplaat:

 • houten;
 • Metal.

Zo is de keuze van schroeven gebeurt op basis van frametype waarnaar wordt vaststelling gipskartonplaten.


Voor houten en metalen frames passen verschillende soorten schroeven.

Schroeven voor het bevestigen van gipsplaten op houten frame

Als je de kans om een ​​houten basis gebruiken voor zijn gipsplaten muur of een andere structuur, dan zul je de juiste schroeven nodig.

Schroeven voor gipsplaat op een houten skelet zeldzamer threadSchroeven voor gipsplaat op een houten skelet zeldzamer thread

Wat is het verschil schroeven voor houten frame: 1. Draad frequentie. Voor zelftappende schroeven voor hout snijwerk wordt gekenmerkt door een zeldzamer dan het model van het metaalprofiel.
 2. Voor een houten frame met schroeven vereisen grote projectie.

Schroeven voor hout en metaal geen vervanging: een model voor de structuur niet geschikt voor bevestiging aan het metaal GCR profiel en vice versa.

Pick-up schroef Metal Drywall

Een metalen frame die het vaakst bij het werken met bladen van gipsplaten, geschikte schroeven wordt gebruikt. Hun keuze wordt bepaald door het aantal lagen die moeten worden vastgeschroefd aan het frame.

De lengte van de metalen schroeven voor gipsplaat afhankelijk van het aantal lagenDe lengte van de metalen schroeven voor gipsplaat afhankelijk van het aantal lagen

Welke schroeven nodig bij het installeren van de FCL op een metalen frame:

 • Indien het noodzakelijk is om vast zou één vel materiaal vereist voor plaatschroeven 25 mm. Deze optimale lengte voor een enkele bekleding.
 • Als u besluit om een ​​meer robuuste constructie van de 2 lagen van gipsplaten maakt, wordt u langere schroeven Model 35 mm nodig.

Als uw werk is nodig om een ​​tweelaags coating te maken, de noodzaak om langere schroeven te kopen.

Schroeven voor gipsplaten Profiel: hoe een hoogwaardig materiaal te kiezen

Onervaren kunstenaars kunnen gemakkelijk bedriegen om lage kwaliteit goederen te verkopen. Om zeker te zijn dat voordat echt betrouwbaar schroeven die niet in de steek laten in de bouw werken, vertrouwd te maken met wat de kwaliteit van de metalen schroeven zou moeten zijn.

Quality schroeven van dezelfde vorm en afmeting gedurende de hele batchQuality schroeven van dezelfde vorm en afmeting gedurende de hele batch

Tekenen van goede zelftappende schroeven:

 1. Identiteit. Alle schroeven van de ene partij moet exact hetzelfde zijn. Niet toegestaan ​​zelfs de kleinste verschillen in de dikte van de schroef en de draad. Alle verkopers garanties over de nietigheid van de verschillen moeten worden genegeerd: hoogwaardige producten zijn een perfecte gelijkenis met elkaar.
 2. Steek over naar de bits op de schroef de dop ons ook veel over de kwaliteit van het product kan vertellen. Op de bovenste schroeven te snijden is strikt in het midden en geen enkele vorm vervormingen hebben. Uit deze uitsparing het hangt niet alleen af ​​van de kwaliteit van het werk, maar ook de veiligheid van de schroevendraaier.
 3. Donker grafiet coating samoreza zegt dat voordat u het product past als een plating beschermt het metaal tegen corrosie. Zorg ervoor dat de coating is uniform zonder hiaten.

Ondermaatse schroeven vaak worden toegekend voor waardige producten. Check een paar schroeven van de partij om hun geschiktheid te verzekeren.

Wat schroeven vast gipsplaten aan profiel: select materiaal

de schroef materiaal gekozen in samenhang met de financiële mogelijkheden, evenals de kenmerken van de ruimte waar de werking van gipsplaat constructie optreden.


De kleur van het product is eenvoudig te bepalen welk materiaal is gemaakt schroefDe kleur van het product is eenvoudig te bepalen welk materiaal is gemaakt schroef

Buiten schroeven van verschillende materialen verschillen in kleur:

 • Schroeven gemaakt van messing of gegalvaniseerd staal zijn wit.
 • Gele schroeven gemaakt van roestvrij staal.
 • De sterkste en dure zelftappende schroeven zijn zwart. Ze zijn gemaakt van geoxideerd staal.

Niet beknibbelen op de schroeven, omdat de roest en dan weg van de problemen die je hebt meer geld en macht dan de vooraf aanschaf van dure producten te nemen.

Welke soorten schroeven: gipsplaten voor gidsen of voor andere doeleinden

In feite, bij het werken met GCR gebruikte vele verschillende soorten schroeven, zoals gipsplaten zijn bevestigd aan het gestel, die eveneens door middel van schroeven wordt verzameld.

Schroef wordt aangepast aan de grootte van de deuvelsSchroef wordt aangepast aan de grootte van de deuvels


Welke soorten schroeven zijn handig voor al het werk op het creëren van gipsplaten systemen:

 1. Aan de suspensie hechten aan het oppervlak van de basis, is het noodzakelijk om pluggen te gebruiken. Schroeven moeten overeenkomstig worden geselecteerd door de juiste plug.
 2. Korte schroeven met boor gebruikt voor sterke verbindingen tussen de gidsen en de profielen zelf.
 3. Rechtstreeks worden bevestigd gipsplaat hebben een lange schroef.

Raadplegen over de keuze van de zelftappende schroeven met een specialist, praten over al hun plannen en ideeën. De enige manier mogelijk om geschikte schroeven aan degenen die nog niet eerder ervaring met hen hebben gehad vinden.

Snelbouwschroeven: De afmetingen en toepassingen

Afmetingen schroeven van invloed op de toepassing ervan. Voor verscheidene doeleinden modellen worden gebruikt 10-150 mm lang en 3,5-5 mm in diameter. Met de verspreiding van verwondering af te vragen hoe u de juiste grootte van de schroef voor uw specifieke geval te kiezen.

Om de GCR lange schroeven gebruikt om het frame te bevestigenOm de GCR lange schroeven gebruikt om het frame te bevestigen

In overeenstemming met de afmetingen van de schroeven zijn verkrijgbaar in de volgende taken:

 • De kleinste schroeven gebruikt voor het verknopen van het metalen frame.
 • Boorschroeven worden gebruikt om meer metalen platen hechten aan het frame. In sommige bedrijfstakken, een dergelijke procedure is noodzakelijk.
 • De langste worden gebruikt voor het bevestigen van gipsplaten platen aan het frame. Van deze groep, kortere schroeven gebruikt om de gipsplaat laag 1 vast.
 • 2 bij GCR dikker en lange schroeven die in staat zijn de twee lagen van gipsplaten te houden zijn.

Besteed aandacht aan de grootte, wanneer u kiest voor een self-schroeven. Zelfs kleine fouten kunnen de kwaliteit van reparaties beïnvloeden.

Laatste vraag: Hoeveel schroeven op een vel van gipsplaten

Allen, die de praktijk van het bevestigen GKL op profiel van een gebruiker hebben opgenomen, zich afvragend wat is de beste stap voor bevestiging. Om een ​​juiste berekening te maken, is het noodzakelijk om een ​​aantal functies van het werken met GCR herinneren.

Stap geschroefde schroeven tussen 10-30 cmStap geschroefde schroeven tussen 10-30 cm

Hoe kan het aantal schroeven op het vel GKL te berekenen:

 1. De gemiddelde sterkte van het ontwerp heeft een spoed van 30 cm.
 2. Als u wilt uw gipsplaten systemen te verbeteren, is het mogelijk om de stap tot 10 cm te verminderen.
 3. Houd de schroef aan de rand van de GCR dichterbij dan 1 cm. Het kan hem kraken.

Als je 2 vellen van gipsplaten, gebruik een andere stap te fixeren, zodat de schroeven niet samenvallen op dezelfde locaties.

Hoe de schroef (video) te kiezen

En metaal en hout van hoge kwaliteit verlangen bevestigingsmiddelen voor gipsplaten. Voor een goede installatie en goede materialen zijn nodig! Materiële consumptie zal worden terugbetaald met rente, wanneer het robuuste ontwerp van hun beste kant laten zien.

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 4 = 2

map