Kies kasten, vitrines voor de woonkamer

Kies kasten, vitrines voor de woonkamer

12 October 2017Mooie vitrines in staat om het interieur van de woonkamer maken een verfijnde en eleganteMooie vitrines in staat om het interieur van de woonkamer en elegant elegantnymVitriny maken vandaag - is een populair onderdeel van het decor in de woonkamer elke stijl, in staat om eigenaars hobby appartementen te tonen, benadrukken hun unieke smaak, gevoel voor stijl, het niveau van de rijkdom. Vitrines onder kracht om een ​​speciaal tintje aan elke kamer ontwerp te brengen, zij het romantische of Provençaalse merkt strenge, klassieke functies. Hoe de vitrines te kiezen, afhankelijk van het interieur stijl en uw woonkamer de grootte en de kosten van meubilair elementen verschilt afhankelijk van het land van de fabrikant - lees het artikel.


Schuiframen voor in de woonkamer: een klassiek design

Classic ramen kunnen worden opgeschort en de vloer, smal en breed, hoog en laag. De meest populaire kleur is klassiek, vitrines - wengé. Deze kap is in staat om te benadrukken de elegantie en de adel van de klassieke interieurs.

Woonkamer in klassieke stijl is het beste om een ​​dure en kwalitatief hoogwaardige vitrines, die plaats bieden aan een luxe dienst of exclusieve beeldjes kiezenWoonkamer in klassieke stijl is het beste om een ​​dure en kwalitatief hoogwaardige vitrines, die plaats bieden aan een luxe dienst of exclusieve beeldjes kiezen

Schuiframen in de woonkamer - dit is de perfecte manier voor de presentatie van een verzameling van zeldzame glaswerk, porselein beeldjes en glazen beeldjes, unieke service, prijs bekers en awards. In de ramen van de woon-kamers zijn geschikt voor collectible boek edities, model schepen en auto's, luxe alcohol, met nadruk op de hoge status van de eigenaar van het appartement.

Showcase dressoir in de woonkamer: de keuze van het kabinet afhankelijk van de kenmerken van het pand

In de ruime hal perfect passen op een brede, hoge kasten, vitrines. Vaak, eigenaren van grote appartement gekozen collectie, waaronder een aantal single-deur kasten, vitrines, dressoir, TV tafel, stoelen of fauteuils.


Deze oplossing is in staat om de verhuurder te ontdoen van pijnlijke selectie, zo nodig met extra componenten aan een bestaand, naar de woonkamer een afgewerkt en perfecte uitstraling te geven.

Het interieur van de kleine kamers perfect passen stijlvolle showcase hoekige vormHet interieur van de kleine kamers perfect passen stijlvolle showcase hoekige vorm

Voor kleinere woonkamers zijn ideaal voor smalle, schuine ramen. Dergelijke modellen hebben meestal een halfronde vorm, kan zowel een onderkast of zonder zijn. Om lid keek en behandeld onrechte, is het beter om een ​​model met de interne glazen schappen te kiezen. De kast kan zowel hoog en geaard zijn. Woonkamer in Khrushchevki geschikte lage glazen kast met gesneden benen. Het meubilair niet te breed en onnatuurlijk uitgerekt lijken, kunt u op te zetten een hoge vaas van klassieke vorm.

Als u wilt dat de ruimte binnen de kasten visueel uit te breiden, moet u het ontwerp met een spiegel voor de rest van het interieur, een achterwand te kiezen.

Vitrines voor in de woonkamer is geschikt voor elk interieur

Vitrines geschikt voor elk interieur. Afhankelijk van het aantal deuren, de aanwezigheid van de lagere dozen en decoratieve elementen, kleuren en voorzijde materialen, kun je pick-up een showcase voor de woonkamer in een klassieke stijl, en moderne kamers.Pick-up een glazen vitrine moet zodanig zijn dat het is stijlvol en harmonieus een aanvulling op het interieur van de kamerPick-up een glazen vitrine moet zodanig zijn dat het is stijlvol en harmonieus een aanvulling op het interieur van de kamer

Showcases voor klassieke interieurs

Het kiezen van een vitrine als decor klassiek salon, moet worden beschouwd als een belangrijk gebied van stijl. Dus moet de barokke kiezen voor een hoge, brede kast warme, bruine tinten met vergulde, gesneden decoratieve elementen en benen. Het is beter als de ramen in deze kabinetsperiode een panoramisch zal zijn. Dit is een onderdeel van luxe meubilair toe te voegen en genade die inherent zijn aan het paleis stijl.

Voor het rijk wordt gekenmerkt door houten vitrines zonder duidelijke vormen van gesneden decoratieve elementen. Vaak is het ontwerp van deze vensters zijn de onderkast voor opslag van persoonlijke bezittingen met een afgeronde voorgevels. De belangrijkste kleuren van armaturen in de Empire stijl - pastel: wit, ivoor. Binnenschap ramen van glas.

Voor het leven in Louis stijl aan te passen, twee-deurs, direct kasten zonder de uitdrukkelijke, lange benen met twee smalle onderste laden voor opslag. Interne schappen en scheidingswanden ramen in de Empire-stijl, geheel van hout gemaakt. Vaak is voor de kabinetten van de late classicisme kiezen walnoot of materiaal dat na te bootsen. De rol van de vitrine in de woonkamer kan Empire en rechthoekige planken spelen.

Vitrines als een element van de inrichting van het moderne leven

Schuiframen al lang niet meer uitsluitend de elementen van de klassieke interieurs en Engels zijn: deze meubels wordt steeds meer gekozen als het decor van het moderne leven.

Tot op heden, zeer populair is de klassieke muur met een glazen vitrineTot op heden, zeer populair is de klassieke muur met een glazen vitrine

Bijvoorbeeld, een twee-deurs rechthoekige, aardse zwarte kast met Franse etalages, glazen gevels en laterale grijs interne planken, ideaal voor de moderne minimalistische interieur, en helder rood venster met de bodem, en de lage lades wit geschilderd binnengevel is geschikt voor loft interieur. Gemonteerd of op de vloer, een grote raam in de kleur Belaya Roza is de perfecte aanvulling op de woonkamer-keuken, Scandinavische stijl en volledig glazen vitrine planken perfecte aanvulling op het interieur kamer hi-tech.


Vitrines - een klassiek, populair vandaag, landelijke stijl. Elegant ramen met glazen planken en afgeronde fronten in beige tinten zijn perfect voor de Franse Provence, zal een rechthoekig, ernstige gevallen een discrete Engels land toe te voegen.

Wardrobe showcase voor de schalen in de woonkamer: de producerende landen

De meest duurzame en betrouwbaar geacht showcases, het land van herkomst waar - Italië: Italiaanse fabrikanten kiezen voor hun meubels mahonie, eiken, walnoot, kersen, die zeer goed bestand zijn tegen vervorming, mechanische beschadigingen. Bovendien, de Italianen certificeren altijd hun producten. Daarom is het verwerven van Italiaans meubilair kan volledig zeker zijn van de kwaliteit en milieuvriendelijkheid zijn. Maar deze vitrines zijn vrij duur.

Voordat u vitrines kopen dient u de kwaliteit, functionaliteit controleren en, natuurlijk, de fabrikantVoordat u vitrines kopen dient u de kwaliteit, functionaliteit controleren en, natuurlijk, de fabrikant

Meer betaalbare gekleurde kasten produceren meubelen bedrijven Wit-Rusland. Basismaterialen voor gevels Belarusian meubelen - massief eiken, berken, dennen. Bieden een breed scala van vitrines bij kan en Rusland redelijke prijzen: Russische bedrijven Winkel vindt u altijd van hoge kwaliteit en lage kosten, hoog en laag kasten van verschillende afmetingen en configuraties. Daarnaast kunnen binnenlandse bedrijven altijd om meubilair op een individueel project met een garantie van de fabrikant. Deze ramen passen net onder de aard van de gebouwen, volledig voldoen aan alle wensen van de klant met betrekking tot de inrichting en functionaliteit van het product.

Goedkope vitrines

Hoogwaardige, toegankelijke vitrines maakt China. Modern Chinese meubels zijn uitgerust met high-end fittingen, duurzaam gehard glas gevels van hout, hoogwaardige gelakte spaanplaat en MDF.


Als gevolg van natuurlijke, eco-vriendelijke materialen van uitstekende kwaliteit, vooral populair meubilair dat Maleisië maakt. Maleisische gevels etalages gemaakt van geweven rotan en een scala aan Guinea, die het meubilair zeer duurzaam en betrouwbaar maakt. Echter, deze materialen maken het mogelijk om een ​​case-mart te voeren in elke schaduw om de kleur van dure hout te simuleren, krijgen een heldere, mooie meubels.

Schuiframen naar de woonkamer (video)

Modern meubilair fabrikanten bieden een enorme selectie, vitrines gemaakt van verschillende materialen en in verschillende kleuren, een breed scala aan prijzen. Door het grote bereik, kan vitrines makkelijk op te pikken vrijwel elk interieur zijn, toe te voegen aan het een elegant, verfijnd notities. Wat showcase kiest, hangt alleen op uw smaak en voorkeuren. In ieder geval, krijg je een spectaculair en praktisch element van de inrichting van de kamer, die meer dan een jaar zal duren!

Detail: showcase voor de woonkamer (foto voorbeelden)

-02-e1432898497550 1 7f2dc990b78ee11577146dc18d840480 84 131 2646image 28211 2918 5111087 5133484

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

93 − = 90

map