Kies het behang in de hal van het appartement: foto 2017

Kies het behang in de hal van het appartement: foto 2017

12 October 2017De juiste keuze van behang in de gang maken het een exclusief en uniek ontwerpDe juiste keuze van behang in de gang maken het een exclusief design en afwerkingsmaterialen zoals nepovtorimymProizvoditeli gebruiken meer nieuwe materialen en texturen. Bij het kiezen van een achtergrond in de gang, moet je rekening mee houden dat ze niet erg helder zou moeten zijn, omdat in deze kamer een persoon valt rechtstreeks uit de straat. Stof en vuil zijn het meest het vast in de kamer, dus je moet aandacht besteden aan meer snel vuil kleur, maar het hoeft niet te kiezen, te somber tinten, omdat de kamer is niet genoeg natuurlijk licht.


Behang in de gang: het ontwerp in een moderne stijl

Zeer interessante optie om een ​​ontwerp in de gang te maken zijn wasbaar. Modieuze uitvoeringsvorm 2017 verschillende soorten imitatie.

Bijvoorbeeld, een prachtig uitzien behang:

  • steen;
  • baksteen;
  • hout;
  • leer;
  • Sierpleister.

Nieuwe en interessante nu bent glasvezel, die zeer stijlvol en perfect geschikt voor de decoratie van uw gang kijkenNieuwe en interessante nu bent glasvezel, die zeer stijlvol en perfect geschikt voor de decoratie van uw gang kijken

Al deze opties lijken op de textuur van het gekozen materiaal. Moderne technologieën en materialen laten een soortgelijk effect te bereiken. Een andere zeer interessante nieuwigheid is de glazen wand die er gewoon perfect op de muren. Hun bijzonderheid ligt in het feit dat de kleur van het behang komt na hen plakken op muren. Kleuring van behang kan herhaaldelijk worden uitgevoerd, omdat ze goed worden verdragen door de werking van verschillende oplosmiddelen. Dus de kleur kan heel gemakkelijk te veranderen, en zelfs wrijf ze met een borstel, die sterk vergemakkelijkt het proces van het schilderen.


Het ontwerp van de hal: een foto 2017 moderne ideeën, wallpapers en hun types

Veel mensen vragen zich af wat de muren pokleit behang in de gang naar elegantie en individualiteit appartement geven.

Heel interessant om behang gemaakt van natuurlijke materialen te kijken, echter, totdat ze zijn gemaakt op bestelling. Vaak deze inlay in combinatie met het behang, omdat een voldoende hoge waarde natuurlijke afwerkingsmaterialen.

In de foyer zijn ideaal vloeibaar behang, die zijn van uitstekende kwaliteit en kan worden overgeschilderd in elke gewenste kleurIn de foyer zijn ideaal vloeibaar behang, die zijn van uitstekende kwaliteit en kan worden overgeschilderd in elke gewenste kleur

Een perfecte oplossing is het bekleden van de wanden vloeistof behang. Dergelijke decoratieve bekledingsmaterialen kenmerk naadloos en goed contact met de wand. Vooral vloeibare behang is vrij eenvoudig te reinigen en kan in elke kleur in kleurlaag worden uitgevoerd.Voer een prachtige gang helpen en met metallic behang, die bestaan ​​uit dicht weefsel of papier substraat, dat vervolgens wordt bekleed met aluminiumfolie. Van fragmenten begint folie mooi patroon vormen. Uitstekende kwaliteit van deze wallpapers is dat ze perfect reflecteren het licht en de kamer wordt veel lichter.

Mooi design gang: Wallpaper

Hal moet heel voorzichtig zijn om de meest geschikte wallpapers kiezen. Om gang lijken meer licht en ruim, is het noodzakelijk om te plakken over de muur behang pastelkleuren. Voor een kleine hal is perfect prachtig modern design aanpak. Het onderste deel van de wanden moeten plakken over donkere achtergrond en het bovenste gedeelte van de aansteker. Zo is het noodzakelijk om de achtergrond te gebruiken met dezelfde textuur en patroon. Tussen hen lag een speciale behoefte verdere stoeprand.

Als de hal is klein genoeg, en zelfs met lage plafonds, om dit soort problemen op te lossen, kunt u plakken over de muur behang met een grote verticale streep. Indien het plafond voor een zeer grote, is het noodzakelijk om een ​​achtergrond geven namelijk horizontaal patroon. Dit zal helpen om visueel te vergroten de grootte van de kamer.

Smalle gang kan enigszins verlengd door behang met een fijn patroon, of unieke uitsteeksel effect.

Om corridors te beperken zal een geweldige oplossing te plakken over de muur behang licht dat visueel de kamer meer dan makenOm corridors te beperken zal een geweldige oplossing te plakken over de muur behang licht dat visueel de kamer meer dan maken

Behang met een groot patroon visueel maken slechts een veel kleinere kamer. Bij het kiezen van een wallpaper, is het belangrijk dat ze mengen met de rest van het interieur gang. Ze moeten perfect bij meubels, plafonds en vloeren.

Schitterend design hall: foto 2017 moderne ideeën, behang

Er zijn een aantal ideeën om te helpen de hal mooier, elegant en ruim. Perfect voor het creëren van een interieur gang afwasbaar behang. Dit type afwerking materiaal is gemakkelijk schoon te maken, zodat u snel onzuiverheden weg gestrand op het oppervlak zonder schade aan het uiterlijk kan wassen.

Daarnaast kunt u zin ​​behang gecombineerd gebruik, waarin knelpunten gang afwasbaar papier en andere soorten behang moet je zorgen voor een andere zone van besmetting.


Moderne mooie wallpaper ontwerp in een smalle gang

Om een ​​gang in een moderne stijl te maken, is het mogelijk om verschillende soorten behang gebruiken

Met name zoals:

  1. vinyl;
  2. Glasvezel;
  3. Wallpaper voor het schilderen;
  4. Natuurlijke materialen.

Hal mag niet worden gebruikt textiel muur, want het is duur en niet erg praktisch cover, omdat het te lang duurt. Als kleur is het beste om meer warm en zacht bloemen nuances of matig kleurrijke behang gebruiken. In dit geval is het gewenst om behang te gebruiken met een lichte basis, met elementen van een donkere of contrasterende ornament het is, is het heel helder.

Muurschildering in de hal ziet er erg interessant en maken prachtige kamer designMuurschildering in de hal ziet er erg interessant en maken prachtige kamer design


Veel donkere kleuren zal helpen om de vervuiling en lichte achtergrond masker zal helpen de hal kijken meer licht en ruim.

Redelijk goede optie kunnen zijn Muurschildering. Prachtige panoramische beelden op een heldere of verzadigde koude tonen gemaakt drukken op groot formaat zal helpen de ruimte visueel uit te breiden.

Uniek behang in een kleine hal: Design

Hal - het is de eerste kamer, dus je moet het een bijzondere uitstraling geven. Vandaag zijn er een grote verscheidenheid aan moderne materialen waarmee het mogelijk is om een ​​speciaal interieur gang te creëren. Modern behang van uitstekende kwaliteit voor de hal zal een lange tijd duren, en zal aanspreken absoluut iedereen.

Interessant zal lichter prachtige florale motieven. Interessant genoeg kijken vlakte pastelkleuren met een extra kader dat zal de ruimte om meer stijlvol en uniek zijn.

Gecombineerd opties gang wallpaper

Om een ​​vrij rustige en gezellige sfeer in de zaal te maken, is het noodzakelijk om effen kleuren te kiezen. Een interessante optie is de combinatie van heldere en verzadigde kleuren donkerder. Bijna alle monochrome tinten zijn perfect gecombineerd met sneeuw-witte afwerking.

Wallpapers voor lobby (video)

Onder de verschillende mogelijkheden gecombineerde achtergrond voor de hal, de voorkeur uitgaat naar vinylbehang geven, zijn zeer goed bestand tegen verschillende soorten schade. Zelfs scheuren zal niet vormen op de muren, geplakt met vinyl behang. Onder andere dingen die ze zijn uni bestand tegen zonlicht. Met behulp van deze vorm van decoratie kun je uitstekend interieur te creëren.

Behang in de hal van het appartement in 2017 (foto)

1 3 09 10f442e84357f109244afb836d19c97b55777a 11 18-16 12-63 21-47 230 42

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 8 = 9

map