Keuze, vooral mode: behang voor de gang en de gang, foto's

Keuze, vooral mode: behang voor de gang en de gang, foto’s

12 October 2017Desktop - is een belangrijk onderdeel van elke moderne gangDesktop - is een belangrijk onderdeel van elke moderne prihozheyRemont veel hedendaagse ramp, en vaak omdat al in het proces van afwerking blijkt - het behang is niet geschikt, is het meubilair niet is geïnstalleerd, enz. Tot einde was perfect, moeten we niet alleen specifieke vaardigheden en inspanning, is het belangrijk om alles wat de dag ervoor kan worden gedaan. En met zorgvuldig gekozen behang, wetende over hen.


Wallpapers hal: hoe de verscheidenheid van producten te begrijpen

Het eerste wat je moet weten - dit is het type van behang, die geschikt is in een bepaalde kamer. U bepaalt welk type geschikt is, en de keuze is teruggebracht alleen voor dit specifieke type.

Omdat de gang of hal - een plek die vaak wordt vervuild door anderen, moet u zeker afwasbaar behang nodig. Op de muren per se verschijnen vlekken, stof, vuil, scuff. En gaan met hen slechts een nat en tijdige reiniging.

Een uitstekende optie voor de gang en de hal zal afwasbaar behang zijnEen uitstekende optie voor de gang en de hal zal afwasbaar behang zijn

Volgens de mate van waterdichtheid behang onderverdeeld in drie typen:


 • Een golf. Dus, voor een dergelijke behang moet zorgvuldig worden behandeld als mogelijk te maken. En veeg deze wallpapers kan alleen doek gemaakt van microfiber of suède.
 • Twee golven. Materiaal meer waterbestendig, en het kan worden gewreven met een vochtige doek.
 • Drie golven. Vertegenwoordigen speciale coating stabiliteit van dergelijke behang kan huishoudelijke schoonmaakmiddelen reinigen. Als er een extra pictogram met een borstel, betekent dit dat het materiaal een bepaalde kracht.

Natuurlijk, dat zal de meest afwasbaar papier voor de hal aan te passen. Met hen, het proces van de zorg voor de badkamer gemakkelijker.

Behang in de hal in het interieur: de kleur

De kleur heeft een speciale betekenis in het interieur. Hij is bovenal, zorgt voor een stemming, een sfeer. Hij creëert comfort, die moet worden in de hal ook.

Voorbeelden van de kleur en de waarde ervan: • Pink - zoet en zacht, maar voor degenen die in principe houdt niet van de kleur, zullen zij een irriterend zijn;
 • Red - een zeer actieve kleur, kunnen donkere tinten donker, agressief zijn, want combineren een rode kleur met een kalme, kies de opties van zachte rode;
 • Orange - een stormloop van emotie, stemming en zelfs euforie, maar in grote doses, het kost energie, omdat de sinaasappel en limoen op een witte achtergrond - een meer optimistische scenario;
 • Geel - is het dat ook hij verheft stemming, maar vanwege de kleur van zijn activiteit, ook moet de dosis kan worden gebruikt gestreept behang;
 • Green - een rustgevende, kalmerende kleur, natuurlijk, natuurlijk;
 • Blue - kan grimmig, en misschien aristocratische zijn;
 • Paars - psychologen zeggen dat deze kleur hefbomen onverschilligheid kan leiden, kan de kritische verminderen.

De corridor is het beste om te tekenen in warme kleuren en vermijd felle kleurenDe corridor is het beste om te tekenen in warme kleuren en vermijd felle kleuren

Vaak in de gang kiezen pastel behang, want zij zijn de meest neutrale. Geselecteerde en stijlvol behang voor het schilderen, die het mogelijk maken ten minste eenmaal per jaar om de sfeer van de hal veranderen als gevolg van de nieuwe kleur.

Wallpapers voor een kleine hal: de beste

Visueel uit te breiden een kleine hal, hal of verband kan afhankelijk van de kleur en het patroon van behang zijn. Zwart, is natuurlijk niet de moeite waard - een sombere kleur maakt altijd de ruimte visueel minder. White heeft de mogelijkheid om de ruimte visueel uit te breiden, maar de kleur is nog steeds erg merk voor een dergelijke kamer.

Tips voor het kiezen van behang voor een kleine hal:

 • Heldere kleuren verlevendigen de ruimte, als gevolg van hun bescheiden omvang kan fleuren een hal, zolang ze geen irritatie veroorzaken;
 • Tone behang, meubels en de vloer moeten worden gecombineerd, en vooral, op de warmte / koude, is er warme tinten groen, maar er is koud, bijvoorbeeld, en ze kunnen niet worden gemengd;
 • Voor een kleine hal, kies behang met een fijn patroon die visueel verhoogt kamer;
 • Grote patroon is altijd "stelen" een paar extra meters;
 • Behang in verticale strepen "lift" het plafond.

Met behulp van de origineel behang, kunt u visueel uit te breiden de gang en het aantrekkelijker te makenMet behulp van de origineel behang, kunt u visueel uit te breiden de gang en het aantrekkelijker te maken

Als u gebruik maakt decoratieve plinten, diverse grens behang, kan de vakbond voor hen om foto's in het gelijkvormig frame op te nemen. Het ziet er geweldig!

Behang in de gang Chroesjtsjov: wat te kiezen

In Chroesjtsjov gangen zijn meestal zeer klein, en in een kleine ruimte, zoals ze zeggen, zal niet opruimen.

Donkere tinten zal de hal nog minder te maken, maar als je licht en donker behang combineren, kan het tegenovergestelde effect worden bereikt. Het is echter in staat om de kwaliteit professionals doen, want naast het combineren van de noodzaak om rekening te houden met de mate van helderheid van de kamer, maar het moet aanzienlijk zijn.


Lichte achtergrond voor Chroesjtsjov, ook door de manier waarop, is niet altijd geschikt. Ze zijn Mark en is niet altijd dik genoeg te dragen, omdat bruikbaarheid plaats boven esthetiek in dit geval.

Hal in khrushchovkas worden gemaakt met behulp van een combinatie wallpaperHal in khrushchovkas worden gemaakt met behulp van een combinatie wallpaper

Chroesjtsjov in de hal behang passen bij de volgende kleuren:

 • grijs;
 • geel;
 • blauw;
 • Licht groen;
 • perzik;
 • Coffee.

Natuurlijk, vergeet niet over behang gecombineerd met meubels, die moet worden gemaximaliseerd. Gearceerde wand wordt gewoonlijk aangevuld met lichte meubels of interieur onderdrukkende, somber. Nou, in het licht meubels zijn goed vrijwel elke wallpaper.

Wallpapers voor een smalle gang in het appartement: ontwerpprincipes

De smalle ontwerp van de kamers hebben hun ontwerp principes. En een van de belangrijkste - een verbod op het gebruik van de donkere behang met grote cijfers. Anders, aan de ingang van het appartement, zal er een gevoel van onderdrukkende, breken, erg ongemakkelijk ruimte.


Gestreepte soorten behang is ook niet geschikt. Als er horizontale lijnen zijn frequent, zal de gang kleiner lijken dan het is, en vooral, al dan het is. Een verticale strook visueel noodzakelijkerwijs versmalt de ruimte.

Smalle gang kunnen worden gecombineerd structuur behang, die slechts in kleur of patroonSmalle gang kunnen worden gecombineerd structuur behang, die slechts in kleur of patroon

Om smalle gang zal goed zijn:

 • Licht behang;
 • Wallpaper accent zonder al tekeningen.

Maar ontwerpers vaak gebruik van een dergelijk apparaat - de tegenoverliggende muur hangen behang met verschillende kleuren. Maar textuur, dus moet nog steeds dezelfde zijn en het veld moet op alle overeenkomende of contrasterende.

Grotendeels het oplossen van het probleem van de zachte en overvloedige verlichting.

Vloeibaar behang in de gang: Ik gebruik

Liquid wallpapers zijn van de bekledingen betekenen dat een persoon in staat is om zelf te doen, en hij zette op de muur. Echter, in de gang eventuele fouten of tekortkomingen zou verwoestende gevolgen hebben, want als je een specialist kunt uitnodigen, doen.

Het kiezen van vloeibaar behang voor de gang, boven alles, moeten we aandacht besteden aan hun kwaliteitHet kiezen van vloeibaar behang voor de gang, boven alles, moeten we aandacht besteden aan hun kwaliteit

Er zijn vier soorten van de meest voorkomende vormen van vloeibaar behang:

 • Vloeibare wallpaper cellulose;
 • Vloeibare zijden behang;
 • Structuur behang met stenen poeder;
 • Vloeibare behang gecombineerd.

Elk type vloeibaar behang, zelfs de meest duurzame voorkeur in gang lak of waterige alkyd. En hoewel het zal de waterdamp permeabiliteit van het materiaal te verminderen, maar om de muur te beschermen tegen schade. Ja, en maak ze schoon op deze manier is veel gemakkelijker.

Hoe mooi pokleit behang in de gang: recepties

Een uitstekende oplossing voor de hal wandbekleding en gang finish is een combinatie of mengsel van andere achtergrond kleurenEen uitstekende oplossing voor de hal wandbekleding en gang finish is een combinatie of mengsel van andere achtergrond kleuren

twee stappen interessant en mooi behangen de muren van de gang behang kunnen worden onderscheiden:

 1. De eerste methode - een gecombineerde wanddecoratie. Als de top van de muur behang helder zal zijn, de kamer is om extra volume toe te voegen en de hal lichter. Een donkere toon in het onderste deel van de wand krijgt de kans om te verdedigen tegen de onvermijdelijke onzuiverheden in de gang te geven. Selectie van kleuren is in het bijzonder belangrijk is, zal het mooi onderste wand met verticale streep, en de top zal monotoon of fijn risunochki zijn. Het verbindingspunt van de gelijmde rand of een stokbrood.
 2. De tweede methode - een mengsel van verschillende achtergronden. De ene kant is gelijmd, bijvoorbeeld een verticale lichtblauwe streep, en de andere - een vrij grote ornament op een lichte achtergrond. Als de langwerpige zaal, de wanden bij de ingang geplakte donker patronen, en het distale gedeelte van de wanden verlijmd lichte achtergrond. Om een ​​enkele stijl joint te maken, is prachtig gemaakt in de vorm van een boog.

Origineel behang in de hal (video)

Bij het kiezen van een wallpaper voor de gang, niet vergeten dat dit is de plek die u wilt beveiligen - en zorg ervoor om schoonheid te combineren met functionaliteit om verontreiniging niet niet zichtbaar zo snel ingebakken geworden, ga niet op de cover van alle.

Redelijke en mooie keuze!

Stijlvolle achtergrond voor de gang en de hal (foto)

63 181dfcffdd57507613cc360a4f248669 240 3-3 5405 21405 827108939 53127330 d6d9b26207d29d2582f7e294babfd342 dizajn-oboev-dlya-prihozhej-26

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

24 + = 28

map