keuken, gecombineerd met de hal: foto en 5 rangschikking van recepties

keuken, gecombineerd met de hal: foto en 5 rangschikking van recepties

12 October 2017Een goede afstemming van de keuken met kamer geeft u meer ruimteEen goede afstemming van de keuken met de kamer zal u meer gratis prostranstvaSegodnya populair geven, is de combinatie van verschillende kamers in één. Deze techniek is van toepassing voor appartementen en huizen met een groot gebied, maar ook voor kleine ruimtes. Juiste ontwerp van een keuken, gecombineerd met een hal kunt u de ruimte groter en helderder te maken. Bij het maken van een kamer van de professionele ontwerpers wordt geadviseerd om het principe van de harmonisatie van de ruimte te gebruiken. Het is noodzakelijk om vakkundig gebruik van kleuren en lichteffecten, de juiste zonering van de ruimte en de plaatsing van meubilair uit te voeren.


Keuken met ruimte in Chroesjtsjov: fuseren of niet

In oudere woningen, die terug in de Sovjet-tijden gemaakt, altijd voor de keuken was weinig ruimte gegeven. Zes vierkante meters moeten niet alleen vakkundig plaatsen meubels, maar ook om uw werkruimte te organiseren en vinden plaats voor een maaltijd.

Vergroot een kleine keuken kan worden bereikt door het combineren van meerdere kamers. Het is belangrijk te onthouden dat de herontwikkeling vereist een speciale vergunning.

Het combineren van kamers in Chroesjtsjov uitbreiden van de keuken en maken het meer comfortabel in gebruikHet combineren van kamers in Chroesjtsjov uitbreiden van de keuken en maken het meer comfortabel in gebruik

Voordat u wijzigingen aan te brengen en combineren de keuken met de kamer, moet u vertrouwd te raken met de ins en outs, die kunnen helpen bij het maken van een beslissing.

Voordelen Gecombineerd ruimte

 • Keuken toeneemt. Dit draagt ​​bij aan de grotere functionaliteit.
 • Ruimte van een hele kamer visueel verhoogt als gevolg van het ontbreken van muren en open toegang tot de ramen.
 • Veel ruimte is altijd gemakkelijker te halen het ontwerp evenals de ruimte zelf volumineuze en bleek wordt.

De gecombineerde kamers makkelijker op te halen en plaats de meubelontwerpDe gecombineerde kamers makkelijker op te halen en plaats de meubelontwerp


Samen met de voordelen, nadelen aanwezig in dergelijke omlegging.

nadelen herontwikkeling

 • De penetratie van geur op het gehele grondgebied van de gemeenschappelijke ruimte. Hieruit niet helpt zelfs de beste ventilatie en afzuigkap.
 • Volokita om een ​​bouwvergunning te verkrijgen. Om dit te doen, moet je tekeningen en herontwikkeling plannen.
 • Algemeen reparatie kan heel kosten in materiële en temporele termen.
 • Het veelvuldig besmetting van het grondgebied. Reinigen in dit type kamer moet ten minste eenmaal per dag worden gedaan of twee keer.

Wanneer de aangrenzende kamers, kan de geur dringen vanuit de keuken naar de woonkamerWanneer de aangrenzende kamers, kan de geur dringen vanuit de keuken naar de woonkamer

Na controle van alle voors en tegens van gedeelde ruimte, iedereen moet voor zichzelf beslissen of aan deze voorwaarden zijn voor hem en familieleden acceptabel.Kamer met keuken: hoe het goed te doen

Meestal, combinaties van de kamer geen problemen veroorzaken als de eigenaren van het appartement of huis benaderde de kwestie van de herontwikkeling met de grootst mogelijke ernst.

Allereerst is het noodzakelijk om de kwestie van de harmonisatie van de herontwikkeling te lossen. Het kan worden opgelost, zowel voor als na herontwikkeling. Een belangrijke voorwaarde is dat het verbod op de sloop van dragende muur.

Door het combineren van de kamers is het belangrijk om verschillende factoren, waaronder de locatie van de dragende muur te overwegenDoor het combineren van de kamers is het belangrijk om verschillende factoren, waaronder de locatie van de dragende muur te overwegen

De combinatie van de ruimte en de sloop van de muur kan worden gedaan door jezelf, maar je kunt de hulp inroepen van een specialist. Zo kunt u zeer uw tijd te besparen en de energie kosten te vermijden.

U nodig heeft voor de sloop van de muur:

 • Maul;
 • puncher;
 • hamer;
 • Zakken voor bouwafval.

Als we verbinden de ruimte zelf, kunnen gedetailleerde instructies en foto's van de sloop te vinden op het internet. Het is belangrijk te onthouden dat de sloop van de muren vereist tijdrovende en groot genoeg vervuiling van de ruimte.

Als de hal naar de keuken te maken: praktisch advies

Het combineren van de keuken en de woonkamer - een nogal moeilijke taak, die is beladen met vele moeilijkheden. Dit arbeidsintensieve bedrijven die veel inspanning vergt. Om dit te doen hoeft u alleen wanneer de eigenaar van het pand te zorgen dat hun bedoeling is 100%.

Om twee kamers combineren, moet je de meeste van de boog tussen hen of stoot de wand is volledigOm twee kamers combineren, moet je de meeste van de boog tussen hen of stoot de wand is volledig


Het is belangrijk om te onthouden dat de overdracht moet beginnen om alle juridische kwesties te regelen. Er zijn situaties waarin de overdracht van voedsel ten strengste verboden is, kunnen aanzienlijke beperkingen gelden in andere situaties.

Het is belangrijk te onthouden dat de regels en voorschriften per jaar veranderen. Indien dat eerder bij de toepassing kan een verklaring zijn van opzettelijke verslechtering van de woonomstandigheden te ondertekenen, nu een dergelijke verklaring is geen basis voor goedkeuring.

Regels cuisine transfer naar de hal

 • Draag de keuken, als het zich boven de leefruimte. Keuken per se op niet-residentiële wijk worden geplaatst.
 • De kamer kan niet worden gecombineerd met de keuken, als het zijn gastoestellen.
 • Niet-ontvankelijkheid verbinding naar de keuken ventilatiekanaal openingen naar andere kamers.

Al deze regels zijn bindend, als we samen twee verschillende soorten kamers te combineren. Hun overtreding kan leiden tot onvoorspelbare gevolgen hebben voor de bewoners van het huis.

Voor een combinatie van kamers moet je naar rechts, waar er gasleidingen en elektrische netwerk bepalenVoor een combinatie van kamers moet je naar rechts, waar er gasleidingen en elektrische netwerk bepalen

Tips om de communicatie te effenen:


 • Voeg een elektrisch netwerk in de plaats waar zal worden gevestigd headsets. Stroombedrading dus moeten hoog zijn.
 • Banen de bedrading in Stroebe, die moet worden uitgevoerd in de wand. De draden kunnen onder plastic afdekkingen van een ribbelbuis.
 • Voer metaal uit de stijgleiding. Dergelijke leidingen zijn robuust, flexibel en duurzaam.
 • Haal de afvoerleidingen van de riser op de juiste afvoer punten.
 • Klik hier voor de afvoerleiding over het gehele oppervlak van de oude keuken.

Doe het werk snel en efficiënt helpen de moderne hulpmiddelen die moeten krijgen voordat je begint te herstellen.

Keuken grenzend aan de gang: de voorbeelden van zonering

De keuken grenst aan de woonkamer mag niet fuseren met het. Single ruimte niet kan worden geregistreerd om allemaal in dezelfde stijl nodig, maar vereist een harmonieuze combinatie van design technieken die worden gebruikt.

Open woonkamer verschillend moet zijn van de keuken visueel te zijn. Ontwerp tot de meest harmonieuze zijn, kun je hulp zoeken bij een professionele ontwerper, wiens arsenaal hebben al veel nuttige technieken.

Sommige bestemmingsplan technieken gezamenlijke ruimte, zowel functioneel en comfortabel.

Aangrenzend aan de keuken met de kamer niet noodzakelijkerwijs dezelfde stijl te maken, integendeel zij kan worden gedaan in verschillende kleurenschema'sAangrenzend aan de keuken met de kamer niet noodzakelijkerwijs dezelfde stijl te maken, integendeel zij kan worden gedaan in verschillende kleurenschema's

Voorbeelden bestemmingsplan:

 • de bar instellen;
 • Juiste ontwerp van de vloer;
 • Installatie van het eiland;
 • Het gebruik van de eettafel in plaats van een muur;
 • Met behulp van scheidingswanden;
 • Met behulp van de bank als scheidingsteken ruimte.

Er zijn vele methoden van bestemmingsplannen. Daarom, alvorens een reparatie, is het belangrijk om het totale plan te maken en schetsen te herschikken het pand, overweeg elk detail van de ontwerper. Het is belangrijk te onthouden dat uit van een moeilijke situatie, er is altijd een constructieve manier.

Gezamenlijke keuken, het draaien van de ruimte: hoe om te scheiden

Bij de gecombineerde ruimte is het zeer belangrijk om te kunnen accenten plaatsen. Het werkgebied in de keuken moet vakkundig worden gescheiden van de woonkamer.

Aangrenzend aan de keuken en de woonkamer niet moeten gezag grenzenAangrenzend aan de keuken en de woonkamer niet moeten gezag grenzen

Het is belangrijk dat de keuken vloeiend over in de woonkamer aangesloten. Voor dit niet evident strikte scheiding gebied.

De basistechnieken die met succes worden gebruikt door ontwerpers - zonering terrein. Het staat u te delen volgen het algemene ontwerp ideeën en tegelijkertijd om het interieur van iets origineels en fris te brengen.

Recepties harmonische differentiatie ruimte

 • Gebruik verwelkomen vallen de vloer niveau. Het is belangrijk om te onthouden dat als we combineren de twee kamers niveau, en in het huis zijn er kleine kinderen en ouderen, kan het ongemakkelijk voor hen zijn.
 • Het gebruik van zuilen, bogen, mobiele schermen en partities. Bijzonder handig mobiele wanden die kan worden verwijderd en eventueel opnieuw zetten.
 • Correct gebruik van natuurlijke en kunstmatige verlichting. Keuken is aangewezen om jaloezieën en rolluiken te gebruiken, kan de woonkamer worden ingericht met hoogwaardige gordijnen met lambrequins.

Voor een goede afbakening van de kamer en de kamer is noodzakelijk om kolommen of bogen gebruikVoor een goede afbakening van de kamer en de kamer is noodzakelijk om kolommen of bogen gebruik

Met behulp van design tips om u te helpen het ontwerpen van het interieur van een kamer, zodat het harmonisch, comfortabel en praktisch op hetzelfde moment was.

Keuken design gecombineerd met het publiek (video)

Tegenwoordig hebben veel droom om de keuken te sluiten op de hal, op grond van het feit dat het is handig en praktisch alternatieve opstelling van het appartement. Bij het oplossen van de herontwikkeling van de twee kamers in één, is het belangrijk om in de eerste plaats rekening te houden met alle nuances die zullen volgen. Met de voor- en nadelen van een dergelijke combinatie kan worden gevonden door het lezen van de reviews op het internet, in overleg met de ontwerper of vraag vrienden en familieleden die deze ervaring hebben. In ieder geval, omgerekend het interieur moet eerst de eigenaars van het appartement of huis te behagen.

Het ontwerp van de ruimte gecombineerd met keuken (foto)

01kuhkras 7min4 18min5 25min3 39min2 52 736 45 4110 713.449

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 + 1 =

map