Kerstmis kruissteek schema: 7 beste ideeën voor vakantie ambachten

Kerstmis kruissteek schema: 7 beste ideeën voor vakantie ambachten

12 October 2017Prachtige borduurwerk op het thema New Year's, uitgevoerd op textiel huishoudelijke artikelen, verrassing gasten en genot dierbarenPrachtige borduurwerk op het thema New Year's, uitgevoerd op textiel huishoudelijke artikelen, verrassing gasten en geliefden zullen patronen en schilderijen, geborduurd met een kruis genot, waardoor huiselijke sfeer in elk huis. Wilt u familie en gasten, borduurwerk Kerstmis op servetten, tafelkleden of andere geweven huishoudelijke artikelen verrassen - dat is wat je nodig hebt. Hieronder vindt u een heleboel regelingen voor borduurwerk Kerstmis, evenals gedetailleerde instructies voor het gebruik vindt. Het maakt niet uit welke ervaring je hebt in borduurwerk: het naleven van de regels, zult u zeker komen tot succes.


Waar vind je een kerst kruissteek toepassing

Aan de vooravond van het nieuwe jaar wil ik niet alleen de boom, maar het hele huis te decoreren. Er zijn vele manieren om dit te doen; Een dergelijke methode - is het borduurwerk. Nieuwe borduurwerk kunnen variëren in vorm, grootte, en het niveau van de functionaliteit. Waarom hebben veel uit te voeren borduurwerk op een thema van Kerstmis?

Traditioneel wordt Kerstmis borduurwerk gebruikt in de volgende soorten producten:

 • Nieuwe foto's op de muur;
 • kaarten voor het scrapbooking of album;
 • Diner servetten;
 • ornament tafelkleden;
 • Kerstversiering;
 • miniatuur de deur;
 • New Muur laarzen;
 • Kerst kostuums.

Leuke linnen servetten met een kerst borduurwerk zal de belangrijkste decoratie van de feestelijke tafelLeuke linnen servetten met een kerst borduurwerk zal de belangrijkste decoratie van de feestelijke tafel

De lijst zal blijven maken van uw verbeelding. Cross Stitch is in staat om een ​​product te transformeren.


Voor Kerstmis ambachten kunt u een set van borduurwerk te kopen, maar u kunt de regeling, die gratis voor persoonlijk gebruik kan worden gedownload gebruiken.

kruissteek schema: miniatuur Kerstmis om het huis te versieren

Kerstmis miniaturen - is een duidelijke trend in de handgemaakte werken, die vanuit Europa naar ons kwam. Er om het huis te versieren, niet alleen binnen, maar ook buiten! Voor dit doel, geborduurde miniaturen die er uitzien als kleine dozen met Kerst patroon.

Op dit moment wordt de miniatuur en ook wel een kleine voorwerpen met borduurwerk. Deze producten worden op grote schaal gebruikt voor thuis decoratie.

Kerstmis Miniatures - een kunstwerk, een geschenk dat elke persoon zal indruk te maken en tegelijkertijd sieren het interieur van de woningKerstmis Miniatures - een kunstwerk, een geschenk dat elke persoon zal indruk te maken en tegelijkertijd sieren het interieur van de woning

Waarom moet je proberen om Kerstmis thumbnail borduren: 1. Kleine leuke programma's zijn beschikbaar voor uitvoering door iedereen.
 2. U zult in staat zijn om een ​​aantal decoraties voor het huis te maken in slechts een dag.
 3. Charmant miniaturen veroveren familie en gasten door zijn eenvoud en schoonheid.
 4. Monochrome regeling borduurwerk mini-formaat zo eenvoudig in ontwerp dat kan worden toegewezen aan het werk in oudere kinderen.

Scheme of kruissteek speelgoed van Kerstmis: biskornyu

Biskornyu - een klein volume ding, geborduurde kruis. Biskornyu aangebracht als de naald bar, sieraden, snuisterijen, en kan ook worden toegepast als een stuk speelgoed van Kerstmis. Het enige wat u hoeft te doen van biskornyu boom decoratie - een thema-borduurwerk en een kleine lus.

Hoe kan een stuk speelgoed van Kerstmis biskornyu eigen handen te maken:

 • Selecteer een vierkant circuit in kerstsfeer. Borduur slechts één kant, maar u kunt 2 identieke patroon te maken, hebben ook de mogelijkheid om verschillende afbeeldingen te maken aan beide zijden van de toekomst speelgoed. Het hangt af van uw harde werk en verbeelding.
 • Borduren de twee vierkante doek, waardoor 4-6 cellen op vergoedingen. Je foto moet de rand naad bevatten.
 • Verder is er een nieten 2 pleinen. Biskornyu is dat bij het hechten weefsel niet wordt blootgesteld aan doorboren.
 • Steek de naald bundel in een hoek van een vierkant op het kruispunt van randnaden, vervolgens de naald in een naad rand 2 van een vierkant, dat zich in het midden van een van de partijen. Dus de hoek van het eerste vierkant wordt genaaid in het midden van de tweede zijde.
 • Ga dan verder stikken, rijgen de naald uit steek naar steek. Een dergelijke techniek veroorzaakte ongebruikelijke biskornyu hoekige vorm.
 • Laat de laatste proletik op het krijgen van uw speelgoed. Voor opvulmateriaal polyester hollofayber gebruik.
 • Naai tot het einde van het speelgoed.
 • Naai prachtige lus. Het speelgoed is klaar!

Kerstversiering van biskornyu - is niet zomaar een speeltje, maar een soort symbool, een ding dat de eigenaar zal beschermen tegen tegenspoed, schenkt gezondheid, rijkdom, liefdeKerstversiering van biskornyu - is niet zomaar een speeltje, maar een soort symbool, een ding dat de eigenaar zal beschermen tegen tegenspoed, schenkt gezondheid, rijkdom, liefde

Als u niet wilt borduren voor 2 biskornyu, maar laat de tweede plein leeg niet willen ook, is pas de tweede vierkante kader patroon kan worden gemaakt, die niet veel tijd zal vergen, maar zal een compleet beeld van het speelgoed te geven.

Kruissteek: Kerstkaarten en niet alleen

Iets om geliefden te behagen tijdens de feestdagen? De traditie van het geven van kaarten ondersteund voor decennia. Al die tijd de briefkaart mode veranderd en getransformeerd. Vandaag de dag is de richting van scrapbooking nieuwe mogelijkheden geopend voor het creëren van origineel, auteursrecht kaarten die zijn gevuld met emoties, werk en warmte. Ansichtkaarten, die handgemaakte kruissteek gebruikt, zal waarschijnlijk een waardige plaats in de huizen en in de harten van uw dierbaren.

Hoe maak je een wenskaart te maken met een borduursteek:

 1. Maak een kleine borduurwerk, die graag zou zien op het product. Laat een kleine vergoeding aan de randen.
 2. Knip het karton. Een deel van het geheel gevouwen en het tweede deel als een voering aan de voorzijde van de kaart. Het tweede gedeelte zal worden uitgesneden deel voor borduren. Snijd voorzichtig met een mes briefpapier.
 3. Lijm omtrek om het hoofddeel van een dubbele plakband.
 4. Lijm deksel op het hoofdlichaam.
 5. Vul de kaart met goede wensen!

Kaarten, in de techniek van scrapbooking met kruissteek, een zeer eenvoudige maar stijlvolle decoratie voor het huis kan ook een geweldig cadeau voor vrienden en familieKaarten, in de techniek van scrapbooking met kruissteek, een zeer eenvoudige maar stijlvolle decoratie voor het huis kan ook een geweldig cadeau voor vrienden en familie

Hier is een eenvoudig schema zal u toelaten om een ​​aangename verrassing te maken met zijn handen.


Om het beeld kijken aantrekkelijker te krijgen, toe te voegen borduurwerk, satijnen linten, kralen, knopen, of andere decoratieve elementen geschikt zijn voor het thema van de viering.

Wij doen de hele familie een beetje kerst kruissteek

Kleine borduurwerk is erg handig, zowel in prestaties en in gebruik genomen. Klein formaat borduurwerk kan zelfs een kind te maken, zodat het hele gezin geschikt is voor de baan. Breng een New Year's Eve voor borduurwerk leuke beeld van Kerstmis de hele familie - het is een geweldig idee dat familieleden zal verenigen, geven een gevoel van vrede, geluk, evenals een aantal grote werken die jou zal bevallen voor de komende jaren en te doen herleven herinneringen aan een geweldige familie nacht.

Welke beelden zijn geschikt voor kleine werken, die Kerstmis motieven manifesteren:

 • Kerstman;
 • sneeuwpop;
 • dragen;
 • haas;
 • Kerstmis boot;
 • ballen voor de versiering van kerstbomen;
 • versierde kerstboom;
 • beeld van een haan symbool van het komende jaar;
 • Kerstmisrendier;
 • patroon in de kleuren van Kerstmis;
 • versierd wanten;
 • Kerstmis landschap;
 • Russisch en Engels alfabetten in een kerstversiering.

Om gave tassen te versieren perfecte regeling voor borduurwerk sneeuwpopOm gave tassen te versieren perfecte regeling voor borduurwerk sneeuwpop

Natuurlijk, geen van deze opties niet hoefde te uw verbeelding te beperken. Maar als je niet weet wat het beeld kan worden geborduurd, dan hebben de mogelijkheid om te profiteren van deze regelingen is heel gebruikelijk.


Voor de kleintjes, moet en rukodelnikov naaldenvrouwen pick-up zwart-wit tekeningen.

De meeste interessante regeling Cross: De Kerstman

Kerstman - dit is één van de traditionele thema's van Kerstmis borduurwerk. Father Christmas is goed voor kleine items, en grote schilderijen of servetten. Kerstman kunnen worden weergegeven hetzij alleen, of met sleeën, herten en andere personages kerst symbolen.

Let op: in de meeste regelingen voor borduren jas van Santa Claus is rood. Maar de rode jas - het is een deel van het beeld van de Kerstman in het buitenland. Als je de nationaliteit van de waarde van de held patroon hebben, neemt u de blauwe draad voor borduren vacht.

Kerst borduurwerk met Santa Claus, ziet er schattig en plezier op kleine voorwerpen of doekjes en is nog maar het ding dat nodig is om een ​​feestelijke sfeer te creërenKerst borduurwerk met Santa Claus, ziet er schattig en plezier op kleine voorwerpen of doekjes en is nog maar het ding dat nodig is om een ​​feestelijke sfeer te creëren

Waar plaatst u de afbeelding van de Kerstman:

 1. Tree speelgoed. U kunt een kleine afbeelding van de grootvader van de New Year's te borduren op de voorzijde van een stuk speelgoed van Kerstmis. Vergeet niet om de kwaliteit verpakking naar Santa Claus zal niet kromtrekken.
 2. Decoratieve kussen. Beste cadeau voor vrienden en familie!
 3. Miniatuur in. Laat de gasten wordt voldaan Kerstman.
 4. Servetten en tafelkleden. Maak een Nieuwjaar feestelijke tafel nog meer New Year!
 5. Borduurwerk voor cadeaubonnen of album. Een andere versie van een nieuwe jaar cadeau.

Kerstmis laarzen: regeling kruissteek

Nieuwe boot - maakt deel uit van de westerse traditie van Kerstmis, die populair is geworden in Rusland. Aanvankelijk boot hing boven de open haard op kerstavond Kerstman om de geschenken binnen zetten. Na verloop van tijd, is de traditie veranderd: de boot is uitgegroeid tot een symbool van Kerstmis en Nieuwjaar. De traditionele rode kleur werd vervangen door een verscheidenheid van patronen, symbolen van Kerstmis en andere voorzieningen in de geest van de winter vakantie.

New Year's boot borduurwerk kunnen worden onderverdeeld in 2 groepen:

 • Regelingen die het mogelijk maken om een ​​echte boot te simuleren. Dergelijke regelingen omvatten het doek rand van de rand van het borduren.
 • Scheme, welk beeld wordt geborduurd van de boot of meerdere van een New Year's. Dergelijke regelingen kunt u een foto of een vierkant knuppel door een ander product te maken. Nieuw element van hun shows in de vorm van foto's.
 • Regelingen voor borduurwerk op echte laarzen. Met deze regelingen kunt u de kerst kruis laarzen te versieren.

Om het huis was gezellig en fantastisch genoeg om het te versieren met decoratieve laarzen voor geschenken door het afsluiten van hun kerst borduurwerk een kruisOm het huis was gezellig en fantastisch genoeg om het te versieren met decoratieve laarzen voor geschenken door het afsluiten van hun kerst borduurwerk een kruis

Home decoratie New Year's laarzen geborduurde kruis - is een fris en origineel idee. Zo'n geschenk zal een prachtig souvenir in elk huis zijn.

Kerstmis kruissteek: 2016-2017 regelingen

2016 - het jaar van de aap. aap symboliek werd op grote schaal gebruikt bij de productie van handwerk en kerstversiering in het afgelopen jaar. Het komende jaar zal worden omringd door de symbolen van de haan.

Wat zijn de regels imago van de symbolen van Kerstmis is het belangrijk om te observeren:

 1. Pik had een kerststemming, kies een regeling waar de vogel is afgebeeld omringd door andere kerstartikelen.
 2. Gebruik beelden regeling cijfers en letters om een ​​beeld van een haan met de uitdrukking "Gelukkig Nieuwjaar 2017" of iets dergelijks af te ronden.

Gebruik je fantasie te beeld de kerst haan was doordrongen van de geest van Kerstmis. Een gedetailleerde regeling zal toelaten om het idee van een leuk thema borduurwerk te realiseren.

Cross-Gestikt sokken Kerstmis (video)

Als het nieuwe jaar komt eraan, en er is geen geschenk, borduurwerk kruis regelingen nodig zijn om de situatie te redden! Kerstmis en Nieuwjaar - dit is de belangrijkste familie vakantie, die moet worden gevuld met warmte en comfort. Feestelijke thema moet tonen door in het ontwerp van de ruimte waar het gaan om het nieuwe jaar te vieren. Het maakt niet uit dat zij het voorwerp van uw ijver zal zijn: een tafelkleed, servetten, of het zal een eenvoudige speelgoed-ballen voor de kerstboom, zal borduurwerk het huis vullen met liefde gastvrouw en kerststemming. Dus borduren we Kerstmis foto's op schema met toewijding en hard werken!

Kerstmis borduurwerk kruis regelingen (foto)

5f6bd215f06e 20a64966eecea0bb7c95d963fce387b3 5709cce5a3671 846e57003ed4-1 26974b46a532 108551779817 115188411737 1873405 2120250 750444427491

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 2

map