Keramiska granitgolv i köket: design och funktioner

Keramiska granitgolv i köket: design och funktioner

12 October 2017Plattor bör kombinera kvalitet, estetik, komfort och överkomligt prisPlattor bör kombinera kvalitet, estetik, komfort och tillgänglighet tsenuV talet ny teknik har inte gått obemärkt förbi byggnaden och efterbehandling material. Överflöd på marknaden av efterbehandling material kan du välja granit, med egenskaper som motsvarar de krav som köpare. För de flesta perfekt finish kakel bör vara kvalitativ, estetiska, bekväm användning och överkomliga priser.


Spektakulära golvet i köket: granit plattor

Köket är alltid den mest besökta rum i huset. Men husen är ofta under köket finns ett litet område. Av denna anledning kvarstår frågan: hur man väljer täckning som det är stark och hållbar?

Egenskaperna hos granit liknar granit och marmorEgenskaperna hos granit liknar granit och marmor

 Lägg märke till granit. Han anses vara en bricka i "premium" klass. Enligt dess egenskaper och utseende, är det i linje med styrkan av granit och marmor. Detta material är inte bara vacker, men har också unika egenskaper.

produkt~~POS=TRUNC

Motståndskraft mot fukt och smuts - den största fördelen med porslinsplattorMotståndskraft mot fukt och smuts - den största fördelen med porslinsplattor


Fördelarna med granit är:

 • Motståndskraft mot fukt och smuts;
 • hållfasthet;
 • Enhetlighet i färg och konsistens;
 • Mångfalden av val av färger och mönster;
 • Hög brandsäkerhet;
 • Hållbarhet drift.

Trots så många fördelar, är det nödvändigt att veta om bristerna i detta golv. Vad måste beaktas?

brister

Först av allt: 1. Cold beläggning obehagligt att gå barfota,
 2. Kakel, speciellt glansigt, diabilder;
 3. Anslutnings sömmarna ser mycket imponerande, men ganska tidskrävande att rengöra dem;
 4. Det höga priset.

Tile - materialet sval men korrekt denna brist kan installera golvvärmeTile - materialet sval men korrekt denna brist kan installera golvvärme

Nackdelar lätt neutraliseras med hjälp av ett system med varma golv, val av textur plattor och så vidare. Som ni ser, fördelarna är mer uppenbara. Densiteten och nötningsbeständighet gör detta material motståndskraftigt mot yttre påverkan, tydlighet sektioner reducerar antalet fogar vid läggning. Allt detta tillsammans förbättrar utseendet på golvet och ökar prestanda.

Porslin kakel på köksgolvet - vackra, hållbara och enkla att ta hand om päls.

Trots de uppenbara fördelarna som redan finns, kakel produktionsteknik förbättras, vilket skapar nya funktioner som förbättrar kvaliteten på och tillåta designers att förlänga möjligheten att använda granit.

Genom att använda en typ av porslin eller en kombination av flera harmoniska hjälp att skapa en behaglig atmosfär i köket. En sådan golv - det perfekta valet för kök. Han kommer att tjäna under en lång tid och behålla ett utmärkt utseende.

Välj granit för köket på golvet

Om du ska göra en annan reparation i köket, de flesta tror mycket om hur man väljer golv: laminat eller linoleum, keramiska plattor eller granit. Vissa lyssna till recensioner av släktingar och vänner, den andra vänder sig till tjänster av designers och andra förlitar sig på intuition.

Porslinsplattor - en mycket slitstarkt material. Plus, nu kan du plocka upp färg för praktiskt taget alla interiörPorslinsplattor - en mycket slitstarkt material. Plus, nu kan du plocka upp färg för praktiskt taget alla interiör

Men innan du köper ett eller annat efterbehandling material bestämmer urvalskriterierna.


Stora hitta för köksgolvet - granit. Med detta material kan du inser någon design idé: att återskapa den klassiska idyll eller göra upprorisk notering i köksdesign.

Golv av granit - harmonisk kombination av alla fördelar med golvbeläggningar.

designers Tips

När du väljer plattor av granit hänsyn inte bara dess tekniska egenskaper, men också det inre av lokalerna. Vad du behöver tänka på att det inte bara visuellt kan förstora utrymmet i köket, men också ge outsäglig glamour använda plattor?

Vitt kakel kommer visuellt förstora rummetVitt kakel kommer visuellt förstora rummet


Använd design tips:

 • Metoden för att lägga plattor kommer att hjälpa visuellt utöka utrymmet att höja taket:
 • I små rum är bättre att använda plattor med en blank yta;
 • I ett stort kök, använder mörka färger;
 • Använd granit som ett golv.

Keramiska granit klinkergolv ger styrka och stabilitet i golvbeläggning, kan du välja från en mängd olika alternativ för stil, färg och konsistens vilket gör den en som passar dina krav på golvplattor.

Sådan annan granit kök på golvet mönster och färg

Bland de olika stengodsplattor som finns på marknaden kan plocka upp en som kommer att betona alla fördelar i köket.

Idag kan du köpa någon bricka för att ge köket en speciell charm. Välj bland mer än rika.

Keramogranit kan vara antingen matt eller glansigKeramogranit kan vara antingen matt eller glansig

Keramiska granit är indelat i:

 1. Technical. Den liknar naturlig granit.
 2. Glaserad. Figur glasyr appliceras som en keramisk platta.
 3. Polerad. Bearbetas med slipmaterial, vilket reducerar prestandan.
 4. Matt. Ingen behandling. På marknaden för byggmaterial är det mest solida och mycket prisvärd.
 5. semi-polerad erhålles genom skärning och polering av ytan hos den matta.
 6. Satin används endast som ett dekorativt element, på grund av produktionsteknik, kan det inte stå emot starka belastningar;
 7. Strukturerad. Har en lättnad yta, gör det möjligt att efterlikna andra material och ytbehandlingar.
 8. Åtgärdas. Det låter dig skapa en monolitisk golv.
 9. Rustik. Den representerar en av de typer av strukturerade keramiska granit plattor. Idealisk även lämplig för trappor och hall.
 10. Mosaic. Generellt utförs under ordern, det ger interiören originalitet och glamour.

Majoriteten av företagen - tillverkare producerar inte bara monokromatiska matt stengodsplattor, men även stiliserade naturmaterial. Beroende på utformningen av ett kök som du kan välja keramik, imiterar färg, mönster och struktur av sten, trägolv, trä, marmor, läder och många andra efterbehandling material.

Stiliserade stengodsplattor accentuera individualitet av köksinredning.

För att möta behoven hos de mest krävande kunderna granit producerar flera typer och palett regnbågens färger. Detta gör matchande kakel inte bara designen utrymme, men också den nödvändiga prestanda.

Hur ta hand om granit kök

Att välja en golvbeläggning på en granit kök, kom ihåg att, trots sin enkelhet, finns det vissa regler för vård till stengodsplattor så länge som möjligt har behållit sitt överklagande.

När mopp notera att slipmedel är inte lämpliga eftersom de kan fördärva ytanNär mopp notera att slipmedel är inte lämpliga eftersom de kan fördärva ytan

Denna robusta och vackert golv med tillbörlig omsorg kommer att pågå du en mycket lång tid.

Direkt daglig vård av kakel i köket reduceras till våtrengöring med en svag lösning av soda. Detta kommer att mjuka upp vattnet. Du kan lägga till tvättmedel. Men det finns flera "nej".

Dessa inkluderar:

 • Verktyg baserade på syran skadar sömmarna;
 • Slipande rengöringsmedel bryta ytan polerad och glaserat golv;
 • Använd inte mekaniska anordningar med metallborstar.

Stengods golv opretentiös i vården. Men trots sin bästa styrka att följa reglerna för vård som anges i instruktionerna. Ge kakel extra glans genom att behandla den med vax. Utöver glansen är organet vidare skyddar golvet.

Lägga porslinsplattor på köksgolvet (video)

Styrkan och hållbarheten hos granit är så hög att ett golv byts ut, du tänker på det endast när det finns ett behov av att ändra inredningen och färg. Var noga - en gång väl valda och väl som stengodsplattor kan gå till dina barnbarn nedärvda.

Alternativ granit golvet i köket (Picture kombinationer)

000.006 5603b319a9e37 1303419636-1024x768 20120316150103 13643994626053 1380713118plitka-na-pol-10 a9635d5d90ce871940cb2114cd4ef72d ea26891bb1648aeaba1cb11cd6f1a310 DIZAIN-12-thumb headpic02

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 5 = 5

map