The BlogTegels moeten kwaliteit, esthetiek, comfort en betaalbare prijs te combinerenTegels moeten combineren kwaliteit, esthetiek, comfort en toegankelijkheid tsenuV eeuw opkomende technologieën zijn niet onopgemerkt de bouw en afwerking materialen verdwenen. Overvloed op de markt van afwerkingsmaterialen, zodat u om graniet te kiezen, waarvan de kenmerken beantwoorden aan de eisen van de kopers. Voor de meeste perfecte afwerking tegel kwalitatieve, esthetische, comfortabele bediening en betaalbaarheid moeten zijn.


Spectaculaire vloer in de keuken: granieten tegels

De keuken is altijd de meest bezochte ruimte in het huis. Maar de huizen zijn vaak onder de keuken is er een klein gebied. Om deze reden is de vraag blijft: hoe bereik dat het sterk en duurzaam kiezen?

De eigenschappen van graniet zijn vergelijkbaar met graniet en marmerDe eigenschappen van graniet zijn vergelijkbaar met graniet en marmer

 Let op de graniet. Hij wordt beschouwd als een tegel van "premium" klasse. Volgens de eigenschappen en het uiterlijk, het is in lijn met de kracht van graniet en marmer. Dit materiaal is niet alleen mooi, maar heeft ook unieke kenmerken.

Voordelen van het product

Weerstand tegen vocht en vuil - het belangrijkste voordeel van porseleinen tegelsWeerstand tegen vocht en vuil - het belangrijkste voordeel van porseleinen tegels


De voordelen van graniet zijn:

 • Weerstand tegen vocht en vuil;
 • sterkte;
 • Uniformiteit van kleur en structuur;
 • De verscheidenheid van de keuze van kleuren en ontwerpen;
 • Hoge brandweerstand;
 • Duurzaamheid van de werking.

Ondanks zo veel voordelen, is het noodzakelijk om te weten over de tekortkomingen van deze vloeren. Wat moet er precies in aanmerking te worden genomen?

tekortkomingen

Eerst en vooral: 1. Cold coating ongemakkelijk te lopen op blote voeten;
 2. Tegel, in het bijzonder glanzend, dia's;
 3. De verbindende naden zien er erg indrukwekkend, maar heel tijdrovend om ze schoon te maken;
 4. De hoge prijs.

Tile - het materiaal koel, maar juist dit tekort kan vloerverwarming installerenTile - het materiaal koel, maar juist dit tekort kan vloerverwarming installeren

Nadelen gemakkelijk geneutraliseerd met behulp van een systeem van warme vloeren, de keuze van de textuur tegels en ga zo maar door. Zoals u kunt zien, de voordelen zijn meer voor de hand. De dichtheid en slijtvastheid maken dit materiaal bestand tegen externe invloeden duidelijkheid delen reduceert het aantal verbindingen bij het leggen van de vloer. Dit alles verbetert samen het uiterlijk van de vloer en verhoogt de prestaties.

Porseleinen tegels op de keukenvloer - mooi, duurzaam en makkelijk te onderhouden vacht.

Ondanks de duidelijke voordelen reeds beschikbaar, tegel productie-technologie verbeterd, het creëren van nieuwe functies die de kwaliteit te verbeteren en om ontwerpers om de mogelijkheid van het gebruik van graniet uit te breiden.

Met behulp van een soort van porselein of een combinatie van meerdere harmonische helpen creëren een comfortabele sfeer in de keuken. Zo'n vloer - de perfecte keuze voor keukens. Hij zal dienen voor een lange tijd en behouden van een uitstekende uitstraling.

Kies graniet voor de keuken op de vloer

Als je gaat naar een andere herstellingen uit te voeren in de keuken, de meeste mensen denken veel over hoe om te kiezen vloer: laminaat of linoleum, keramische tegels of graniet. Sommigen luisteren naar recensies van familieleden en vrienden, de tweede afslag naar de diensten van ontwerpers en anderen vertrouwen op intuïtie.

Porseleinen tegels - een zeer duurzaam materiaal. Plus, nu kan je pick-up kleuren voor vrijwel elk interieurPorseleinen tegels - een zeer duurzaam materiaal. Plus, nu kan je pick-up kleuren voor vrijwel elk interieur

Maar voordat u koopt een of ander afwerkmateriaal beslissen over de selectiecriteria.


Geweldige vondst voor de keukenvloer - graniet. Met dit materiaal kunt u doen elk ontwerp idee: de klassieke idylle opnieuw of maak opstandige notitie in de keuken design.

Verdieping van graniet - harmonieuze combinatie van alle voordelen van vloerbedekking.

ontwerpers Tips

Bij het kiezen van tegels van graniet niet alleen rekening met de technische kenmerken, maar ook het interieur van het gebouw. Wat je nodig hebt om te overwegen dat niet alleen visueel te vergroten de ruimte van de keuken, maar ook geven onuitsprekelijke glamour met behulp van tegels?

Witte tegel zal visueel te vergroten de ruimteWitte tegel zal visueel te vergroten de ruimte


Gebruik design tips:

 • De methode voor het leggen van tegels zullen visueel helpen uitbreiden van de ruimte aan het plafond te verhogen:
 • In kleine ruimtes is het beter om tegels te gebruiken met een glanzend oppervlak;
 • In een grote keuken, gebruik donkere kleuren;
 • Gebruik graniet als een vloer.

Keramische graniet betegelde vloer zorgt voor stevigheid en stabiliteit van de vloerbedekking, kunt u kiezen uit een verscheidenheid aan opties voor stijl, kleur en textuur waardoor het de ene die aan uw eisen gesteld aan de vloertegels past.

Dergelijke verschillende granieten keuken op de vloer patroon en kleur

Onder de variëteit van grestegels beschikbaar zijn op de markt kan halen degene die alle voordelen van de keuken zal benadrukken.

Vandaag de dag, kunt u een tegel te kopen om de keuken te geven een bijzondere charme. U kunt kiezen uit meer dan rijk.

Keramogranit kan ofwel mat of glanzend zijnKeramogranit kan ofwel mat of glanzend zijn

Keramische graniet is verdeeld in:

 1. Technische. Het lijkt op natuurlijke graniet.
 2. Glas. Figuur glazuur wordt toegepast als een keramische tegel.
 3. Gepolijst. Verwerkt met schurende materialen, die de prestaties vermindert.
 4. Matt. Geen behandeling. In de markt van bouwmaterialen is de meest solide en uiterst betaalbaar.
 5. semi-gepolijst verkregen door het snijden en polijsten van het oppervlak van de mat.
 6. Satin alleen gebruikt als decoratief element, als gevolg van de productie-technologie, kan het sterke belastingen niet kunnen weerstaan;
 7. Gestructureerd. Heeft een opluchting oppervlak, het maakt het mogelijk om andere materialen en afwerkingen na te bootsen.
 8. Verholpen. Hiermee kunt u een monolithische vloer te creëren.
 9. Rustiek. Het vertegenwoordigt een van de types van gestructureerde keramische granieten tegels. Ook ideaal geschikt voor trappen en hal.
 10. Mozaïek. Over het algemeen uitgevoerd onder de bestelling, het geeft het interieur originaliteit en glamour.

De meerderheid van de bedrijven - fabrikanten produceren niet alleen monochromatische matte steengoed tegels, maar ook gestileerde natuurlijke materialen. Afhankelijk van het ontwerp van een keuken kunt u keramische kiezen, het nabootsen van de kleur, patroon en textuur van stenen, houten vloeren, hout, marmer, leer en vele andere afwerkingsmaterialen.

Gestileerde tegels van zandsteen accentueren de individualiteit van de keuken interieur.

Om te voldoen aan de behoeften van de meest veeleisende klanten graniet produceert verschillende soorten en regenboog kleurenpalet. Dit maakt het mogelijk dezelfde stenen niet alleen het ontwerp ruimte, maar ook de nodige prestaties.

Hoe de zorg voor granieten

Het kiezen van een vloerbedekking op een granieten keuken, bedenk dan dat, ondanks zijn eenvoud, zijn er bepaalde regels van de zorg te grestegels zo lang mogelijk zijn aantrekkingskracht heeft weten te behouden.

Bij het dweilen er rekening mee dat schuurmiddelen zijn niet geschikt als ze het oppervlak kunnen beschadigenBij het dweilen er rekening mee dat schuurmiddelen zijn niet geschikt als ze het oppervlak kunnen beschadigen

Deze robuuste en mooie vloer met de juiste zorg zal duren een zeer lange tijd.

Direct dagelijkse verzorging van tegels in de keuken teruggebracht tot natte reiniging met een zwakke oplossing van soda. Dit zal het water te verzachten. U kunt wasmiddel toevoegen. Maar er zijn verschillende "nee".

Deze omvatten:

 • Tools, gebaseerd op het zuur zal de naden schaden;
 • Schuurmiddelen breken oppervlak gepolijst en glazen vloer;
 • Gebruik geen mechanische apparaten met een metalen borstel niet gebruiken.

Steengoed vloer pretentieloos in de zorg. Maar ondanks zijn beste kracht om de regels van de zorg vermeld in de handleiding te volgen. Geef tegel extra glans door behandeling met wax. Bovendien de glans verder middelen beschermt de vloer.

Het leggen van porseleinen tegels op de keukenvloer (video)

De sterkte en duurzaamheid van graniet is zo hoog dat een vloer is vervangen, je erover nadenkt alleen wanneer er behoefte is aan het decor en de kleur veranderen. Zorg ervoor dat - eenmaal goed gekozen en goed ingedeeld steengoed tegels kunnen gaan naar uw kleinkinderen geërfd.

Opties granieten vloer in de keuken (Picture combinaties)

000006 5603b319a9e37 1303419636-1024x768 20120316150103 13643994626053 1380713118plitka-na-pol-10 a9635d5d90ce871940cb2114cd4ef72d ea26891bb1648aeaba1cb11cd6f1a310 Dizain-12-duim headpic02

Leave a Comment

Your email address will not be published.

43 − = 41