Kenmerken van proces van geluidsisolatie plafond

Kenmerken van proces van geluidsisolatie plafond

12 October 2017Hoogwaardige geluidsisolatie voorkomt lawaai penetratie in de kamer en tegelijkertijd zorgt voor een comfortabele omgeving voor wonenHoogwaardige geluidsisolatie voorkomt lawaai penetratie in de kamer en tegelijkertijd zorgt voor een comfortabele omgeving voor prozhivaniyaZvukoizolyatsiya ruimte nodig is. Tal van reviews zeggen dat de kwaliteit van het leven in het appartement gewijzigd nadat deze is vastgesteld geluidsisolatie. Soms is het gewoon beter - bijvoorbeeld om geluidsisolatie van de buren, en in het nieuwe huis dit probleem komt vaak voor.


geluidsisolatie plafonds

Het belang van geluidsisolatie, en kan niet spreken - de arts zal u vertellen dat het gebrek aan comfort in deze zin zal een impact hebben op de kwaliteit van de slaap, en de algehele mentale conditie te hebben. Hoe goed bent u beschermd in zijn appartement door externe geluiden, zoals goede wil en uw slaap, en stemming. Als de isolatie in de kamer is niet genoeg, de persoon is gevoeliger voor neuroses.

Inside per persoon treft verschillende soorten lawaai. Alleen hoogwaardige geluidsisolatie is in staat om ze terug te brengen tot het minimumniveauInside per persoon treft verschillende soorten lawaai. Alleen hoogwaardige geluidsisolatie is in staat om ze terug te brengen tot het minimumniveau

soorten ruis

 • Air. Deze ruis veroorzaakt door luchttrillingen die krachtige bron voortplanten. Zij worden via de sleuven en barsten en soms door de uitlaat.
 • Structurele. Deze geluiden voordoen onder mechanische werking van de scheidingswanden. Dit geluid kan worden verwacht van de nagelen, vervoeren meubels, boren, zware voorwerpen vallen op het vloeroppervlak.

In dit geval is de enige effectieve geluidsisolatie van plafonds, hoogwaardige geluidsisolatie in de kamer te ontdoen van deze problemen.

Geluidsisolatie een plafond in het appartement: Akoestische verlaagde plafonds

Dit is optimaal voor geluidsabsorptie in het huis. En zoals akoestische plafonds kunnen oneffenheden onopvallende foundation plafond te maken. Nou, het ziet er behoorlijk indrukwekkend apparaat.


Akoestische verlaagde plafonds esthetisch uiterlijk, verbergt de tekortkomingen van de basis en goed te beschermen de kamer geluid van buitenAkoestische verlaagde plafonds esthetisch uiterlijk, verbergt de tekortkomingen van de basis en goed te beschermen de kamer geluid van buiten

De installatie van het plafond is eenvoudig:

 • Eerst de markup.
 • Vervolgens spoorstaven en chassislagers de gehele structuur.
 • In cellen die gevormd zijn gestapeld geluidsabsorberende plaat en vuurvast materiaal dat vochtbestendig. Het absorbeert geluid in de kamer en vermindert de echo. Varianten van materialen - glasvezel of minerale wol.

Het proces is eenvoudig en snel, dus beter systeem voor geluidsisolatie organisatie.Isolatiematerialen materialen voor daken: polystyreen of andere raznvidnosti

Foam - een materiaal dat vaker wordt gebruikt dan andere. Hij paste en de isolatie van het plafond van een woonhuis, en het plafond van het appartement. Dit materiaal is beschikbaar.

Maar de effectiviteit ervan is zeer de vraag, in sommige gevallen, is de geluidsisolatie alleen maar erger. Glasvezel heeft een lage dichtheid, dus zal ook niet worden beschouwd als een ideale geluid isolator. Een juist gebruik van dichtere materialen - dezelfde minerale wol, die kan worden gelegd met de hand.

Specialisten zeggen: alleen de combinatie van materialen met verschillende dichtheden en verschillende fysische eigenschappen zullen geluidsisolatie.

Soorten akoestische isolatiematerialen voor plafonds (video)

Lijst thermische akoestische isolatie Plafonds

Er is een skelet, en hebben frameloze akoestische technologie.

Montage op frametechnologie wordt als volgt uitgevoerd:

 • Afdichtmiddel herladen kleine scheuren, gaten en scheuren in het plafond, waardoor potentieel het geluid kan gaan;
 • Met het profiel, zet het frame - plaatsen van montageraam gebruikt rubberpakkingen. De afstand tussen de hangers - twee voeten. De dikte van de holte die moet worden ingevuld voor geluidsisolatie - van 50 tot 150 cm;
 • Wanneer het frame klaar zijn shumoizoliruyushim hermetisch vulmateriaal;
 • Zodra de isolatie is gelegd, het kader moet GCR sluiten (indien geluiddicht plafond in de badkamer, gebruikte gips vezelplaat).

De meest voorkomende plafondisolatie regeling omvat het gebruik van frameworkDe meest voorkomende plafondisolatie regeling omvat het gebruik van framework

Alle gebruikte materialen moeten de kwaliteit worden gecertificeerd. Monteer de geluidsisolatie heeft minstens twee, nuttig trappen en ladders.


Frameloze plafondisolatie technologie

Als u het frame niet kunt installeren, gebruik dan de frameloze technologie. In dit geval het schuim of penoplex (betrokken op polystyreen materiaal).

Noise plafond platen van schuim wordt uitgevoerd door frameloze technologie uitgevoerd met een speciale lijmNoise plafond platen van schuim wordt uitgevoerd door frameloze technologie uitgevoerd met een speciale lijm

Geluidsisolatie wordt uitgevoerd op een zodanige wijze:

 • Grondig reinigen van het plafond, het toepassen van een primer op, laat de primer te drogen;
 • Lijmmateriaal begint met de hoek, het materiaal stevig aangedrukt tegen de bovenzijde. Het hechtmiddel wordt aangebracht in het midden en aan de randen van het paneel, maar niet over het gehele oppervlak. De overige stukken zijn zeer strak vast, zonder hiaten.
 • Schimmels worden geïnstalleerd nadat wanneer alle panelen worden beveiligd. Plaats ze in de hoeken en in het midden. Elk paneel is nu 2-5 schimmels.
 • Welnu voerde de installatie van een film of weefsel spanplafond.

Geluidsisolatie Aldus vindt 12-24 mm hoog, maar de absorptiesnelheid gelijk aan 24 dB.


Speciaal membraan voor akoestisch plafond

Laat het zien van de moderne geluidsisolatie methoden niet missen. Onder hen - de geluidsabsorberende membraan. Ze van een flexibel veerkrachtig polymeervorm - roll. Banddikte 3 mm, zal het geluidsniveau van 26 dB te verminderen.

Geluidsabsorberende membraan - de meest moderne materiaal om ruis te verwijderenGeluidsabsorberende membraan - de meest moderne materiaal om ruis te verwijderen

De dikte van het membraan is goed omdat het vrij dun, waardoor de ruisonderdrukking systeem zal goed zijn.

Toegepaste membraan en de wanden van geluidsisolatie. Het polymeermembraan wordt gekenmerkt door een grote duurzaamheid en lange levensduur. Zijn klein, en het gewicht van een dergelijk systeem is heel belangrijk.

Kurk isolatie plafond

Cork - een milieuvriendelijk materiaal, het is gemaakt van de bast van de kurkeik. Dit materiaal geen rook verspreidt en geen geur.

Cork geluidsisolatie wordt niet alleen gekenmerkt door hoge prestaties, maar ook vereist geen afwerking plafondafwerkingCork geluidsisolatie wordt niet alleen gekenmerkt door hoge prestaties, maar ook vereist geen afwerking plafondafwerking

Gemeend wordt dat de kurkvel 1 cm 1,5 cm vervangen minerale wol. Vergelijk het met hardhouten vloeren, kurk substituut zo veel als 10 cm van overlap en 70 cm bakstenen metselwerk.

En dit materiaal:

 • Uitstekende onderdrukt hoogfrequente geluiden;
 • Het heeft een goede absorptiecoëfficiënt van 0,85;
 • Verkrijgbaar materiaal in rolvorm, banddikte slechts enkele mm;
 • Maar laten we niet alleen broodjes, maar ook meer dikke kurkborden;
 • Het grootste effect van geluidsisolatie kan worden bereikt door vellen buis 3 cm dik.

Raadt aan geluidsisolatie vellen geringere dikte, behoeven zij slechts worden gelegd in verschillende lagen.

Welke andere materialen worden gebruikt voor geluidsisolatie

De strijd tegen overmatig lawaai in een appartement veel aandacht besteed, in ieder geval, dus je kunt zeggen, een bezoek aan een speciaalzaak. zelfs vloeibare geluidsisolatie vandaag de dag mogelijk. Er is een paneel waarin de zelfklevende zijde, die sterk vereenvoudigt het installatieproces.

De gewalste materiaal of de plaat kan worden gebruikt als geluidsisolatieDe gewalste materiaal of de plaat kan worden gebruikt als geluidsisolatie

Materialen voor geluidsisolatie:

 • Izolon. Dus noemen we de rol van polyethyleen schuim. Het meest gebruikt voor geluidsisolatie van de muren, de muren te beschermen tegen stoten lawaai.
 • Penoterm. Maar hij wordt gebruikt om een ​​grotere mate voor geluidsisolatie vloer.
 • Izoteks. Deze plaat, waardoor zachte vezelplaat, omdat de oorsprong van het materiaal milieu. Met zekerheid kunnen we zeggen dat het beschermt tegen lawaai elk oppervlak.
 • Izoplat. Deze vezel plaat van zachthout bomen, zonder toevoeging van lijm en andere chemische additieven. Materiaal wordt beschouwd als een goed geluid isolator voor vrijwel alle oppervlakken.

Een belangrijk punt - wanneer de isolatie vaak is toegestaan ​​voorkomende fouten. Bijvoorbeeld, het kiezen van een materiaal dat de gestelde doelen niet voldoet. Er zijn materialen die alleen shock geluid absorberen, en er zijn - het absorberen van de lucht alleen soorten ruis.

Vaak geluidsbronnen elementen zijn van nut, zoals buizen en leidingen. Ze moeten ook worden geïsoleerd. En vergeet niet over de ramen, ze zijn ook bronnen van lawaai. Omdat de ramen worden gesloten en dubbele beglazing drie.

Geluidsisolatie een plafond (video)

Het kiezen van een geluidsisolerend materiaal, de voorkeur geven aan natuurlijke materialen. Zoals nu is de prioriteit van gordijnen linnen, meubels gemaakt van hout, gipsplaat, en shumoizolyatory moet zo milieuvriendelijk.

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 5 = 2

map