Kaptafel met spiegel slaapkamer: 5 ideeën voor het versieren van corner ladies'

Kaptafel met spiegel slaapkamer: 5 ideeën voor het versieren van corner ladies’

12 October 2017Dressing tafels zijn een zeer handige meubel, omdat ze zijn ruim en nemen weinig ruimteDressing tafels zijn een zeer handige meubel, omdat ze nemen weinig opslagcapaciteit en mestaStol tafel of uitgegroeid tot een favoriete plek voor elke vrouw, als het wordt gevormd met een echt gezellig, intiem hoekje waar de wil om te blijven hangen.


Een kaptafel met een spiegel in de slaapkamer waar te zetten

Het beste van alles, als de tafel zal staan ​​bij het raam. Dan, door het raam zonlicht zal niet obstakels in het gezicht van het meubilair te voldoen, en het zal direct stroom aan uw gezicht te bedekken. Een noodzakelijke eigenschap bevoegd bekledingsmateriaal.

Als het venster geen vrije ruimte, zet een tafel langs de muur met een goede lichtbron. Als je een tafel of commode in de voorkant van het raam, zal het licht worden weerspiegeld in de spiegel, en dus licht in haar ogen. Het blijkt dat de persoon schaduw zal vallen.

Het beste is om de kaptafel plaatsen langs de muur naar rechts of links van het vensterHet beste is om de kaptafel plaatsen langs de muur naar rechts of links van het venster

Beter natuurlijk licht is er, maar als een dergelijke optie niet beschikbaar is, neem dan een kwalitatieve kunstmatig. Net totale kroonluchter zal niet uitstappen. U kunt een speciale lamp, die in de nabijheid van de spiegel is gemonteerd en maakt het mogelijk de persoon om goed te kunnen zien kopen.

Wat moet de spiegel van de kaptafel zijn

Weer populair geworden kaptafel met tricuspid spiegel. Indien de spiegel ook wordt gedaan in retro stijl, zal het een hoogtepunt van het interieur kamers zijn. Typisch wordt de gemiddelde blad, de grootste, stevig op basis van, en twee zij stvorochki vrij op de scharnieren bewegen. Dat wil zeggen, kunt u de zijflappen te sluiten, en dus sluit de spiegel zelf.


Spiegel voor kaptafel moet zodanig zijn dat het past harmonieus met het interieur van een slaapkamer worden geselecteerd als slaapkamer in klassieke stijl, dan past een ronde spiegelSpiegel voor kaptafel moet zodanig zijn dat het past harmonieus met het interieur van een slaapkamer worden geselecteerd als slaapkamer in klassieke stijl, dan past een ronde spiegel

U kunt kiezen voor een vrouwelijk model tafel om de kleur van zijn maximale gecombineerde met decoratie slaapkamer - behang of textiel. En, als je gaat om blad vaak dicht, hoe meer deze combinatie moet duidelijk in de spiegel ongeopend.

Poef of fauteuil spiegel: wat te kiezen

Natuurlijk kan een trekje worden beschouwd als een compromis. Hij ziet er schattig uit, maar niet altijd handig. De achterkant zal niet rusten, als je make-up toe te passen voor een lange tijd, kan je moe wordt. Maar als de slaapkamer is klein, met alle comfort van de stoel, kan het ongepast zijn. Aan de andere kant, dan kunt u altijd druk op de poef onder de tafel, die is ook erg handig.

Als u nog steeds besluiten om een ​​zetel te kopen, maar de dure opties die je niet kan veroorloven, zijn er eenvoudige en interessante oplossingen. Dus je kunt gewoon kopen een houten tafel en maken het een dergelijk origineel zetel door het aanbrengen van een paar decoratieve technieken.Voor de dressing tafel, gemaakt in klassieke stijl, zeer geschikt houten fauteuil gestoffeerd. Als de tafel is gemaakt in de stijl van hi-tech, is het het beste om een ​​poef kiezenVoor de dressing tafel, gemaakt in klassieke stijl, zeer geschikt houten fauteuil gestoffeerd. Als de tafel is gemaakt in de stijl van hi-tech, is het het beste om een ​​poef kiezen

Hoe kan ik een stoel (stoel) voor de dressing tafel te versieren:

  • Bont cape op een stoel. Het kan worden als echt bont, en zijn synthetische analogen. Witte vacht op een donkere stoel ziet er magisch, en indien aan de tafel zal accessoires (licht vazen, dozen, kralen) te combineren, is het beeld vast.
  • Zelfgemaakte kussen. Geniet van het naaien, dat is gewoon de tijd is gekomen om een ​​mooi kussen voor boudoir van de dames te maken. Het moet in harmonie met het interieur slaapkamers, in verband met de gezellige, wees aardig detail.
  • Gebreide deksel op de rug van een stoel. De lichte kant gebreide mohair garen of iets dergelijks - een zeer interessante optie voor een lichte, zachte slaapkamers. Natuurlijk, met een dergelijke dekking noodzakelijk is om te knutselen, maar ziet er erg mooi.

Ongetwijfeld, is het mogelijk om een ​​kant-en-klare kit kopen, waar zelfs accessoires gekozen voor u (in dezelfde Ikea), maar echt gezellig, mooi, memorabele dingen zijn, waar moet je je inzet, fantasie, creativiteit.

Corner kaptafel met spiegel slaapkamer: een praktische optie

Voor een kleine slaapkamer zou een goede optie zijn om een ​​hoek tafel. Als de tafel die oorspronkelijk werd aangevuld met een spiegel, het is zelfs beter - als deze spiegel visueel de grootte van de hele kamer toeneemt. Spiegels zijn de extra lichtbron is altijd, en deze regel moet worden toegepast slechts in kleine ruimtes.

Hoek kaptafel efficiënt gebruikt als de slaapkamer is klein, omdat ze weinig ruimte innemenHoek kaptafel efficiënt gebruikt als de slaapkamer is klein, omdat ze weinig ruimte innemen

Als een hoek tafel geen drie gespiegeld rolluiken, en één, het maakt het mogelijk om een ​​tafel te veel planken en laden bieden. Dan is de tafel wordt steeds ruim, dat is prima ook, als de slaapkamer is klein, en verschillende belangrijke dingen moeten zo comfortabel zijn als kan worden geplaatst.

decor dresser

En dit is misschien wel de meest aangenaam moment voor de slaapkamer de gastvrouw. Bevoegde decor kan compenseren voor een bescheiden meubels, om aandacht te trekken om iets. Ideas - een grote verscheidenheid.


Als decoratie voor de kaptafel zijn perfect voor kaarsen, manden met bloemen, vazen ​​en andere decoratieve voorwerpenAls decoratie voor de kaptafel zijn perfect voor kaarsen, manden met bloemen, vazen ​​en andere decoratieve voorwerpen

Decor ideeën dresser:

  • Gloeiende boom. Vandaag zijn er prachtige kroonluchters, bomen, veel gloeiende lichten. Deze bron van lichtinval en decoratie. Make-up een kroonluchter is niet genoeg - je direct licht nodig. Maar ook als een boom ziet dit prachtige, maar als het is opgenomen, zal mooie reflecties worden verspreid over de kamer - de ideale sfeer voor de kamer.
  • Grote bloemen. Dit is de eenvoudigste, meest voorkomende, maar indrukwekkende selectie van opties. Vandaag in de mode, weer vakkundig gemaakt imitatie bloemen, die geen afbreuk doet aan de esthetische effect van deze boeketten. Dit kan de pioenen, hortensia, tuin anjer, die een prachtige aanvulling op de plaats van schoonheid begeleiding zullen worden zijn.
  • Kistjes. Vol geheimen van schoonheid, misschien wel, de familie, en, misschien, met imitatie antiek. In een doos kunt u versieringen op te slaan, en nog een stapel kaarten. By the way, is een andere reden om terug te gaan naar papieren brieven - ze zijn speciale energie.

Vazen, fotolijsten, kandelaars, beeldjes, speelgoed interieur - dit alles is ook belangrijk, en de keuze is groot. Het belangrijkste is niet te overdrijven met het decor wanneer ze overtollige doodt de hele effect gecreëerd.

Het kiezen van een kaptafel met spiegel Slaapkamer (video)


Kaptafels kan goedkoop, bescheiden, zeer bescheiden zijn, maar het is nodig om hard te werken aan hun decor is alle eenvoud, zal niemand merken. En nog belangrijker, zult u aangename momenten door te brengen in deze hoek.

Heb een goede zoekopdracht!

Voorbeelden kaptafel slaapkamer (foto interieur)

03e5073fd33126336bc94ef64e504662 5fbfad8771ee2e8f879441a222836d40 6 49 3248fc9eb151eb64a995a6edcd9f5ee0 9128f3d92e108a8093e1b2fa46257fab 646764-140043 Antiek-kaptafel-met-Mirror-And-Kruk-For-Luxe-Bedroom-Decor-Ideas antiek-ijdelheid-table-Kijiji armobilnc3

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

38 − 36 =

map