Känd teknik och Knauf gipsväggar och partitioner på en ny metod

Känd teknik och Knauf gipsväggar och partitioner på en ny metod

12 October 2017Skapa Gips Knauf teknik ligger främst i användningen av hög kvalitet och hållbara materialSkapa Gips Knauf teknik ligger främst i användningen av hög kvalitet och tillförlitlig materialovGipsokarton används för att skapa valv, annat rum inredning, partitioner, ta bort någon vägg, och så vidare. D. Skapa vackra dekorativa element kommer inte att vara utan ett fast underlag, som är Knauf- partitioner. Vad är Knauf partition? I själva verket ser det ut som gipskartongkonstruktioner, där stommen består helt och hållet av metallprofil. Designen är skapad av en särskild teknik, vilket eliminerar de olika eventualiteter.


Knauf partitioner ark GKL: vad är

Knauf partitioner kan vara olika. De är placerade i olika områden, med olika ljudisoleringen för olika ändamål. Partitioner kan vara av olika typer och är uppdelade i enlighet med vissa parametrar.

partitioner är delade i sin design till:

 • Partitioner med ett beklädnadsskikt;
 • Partitioner med två skalskikt;
 • Partitioner med tre lager av huden;
 • Partitioner med ett pläteringsskikt bestående av superlistov Knauf fuktbeständigt för en enda ramtyp.

Om du vill att rummet god ljudisolering och solid vägg, bör du använda partitionen med en dubbel ramOm du vill att rummet god ljudisolering och solid vägg, bör du använda partitionen med en dubbel ram

Utöver dessa typer finns det väggar, som är byggda speciella kanaler för ventilation och kommunikation. Nästa parameter som delar väggar - är ett ramverk, eller snarare dess typ. Ramarna kan vara dubbel eller enkel.


Användningen av väggarna i en dubbel ram rekommenderas om du vill skapa en stark solid vägg som tål tunga TV eller möbler.

Använda partitioner med enkel skelett rekommenderas på platser där ljudisolering är inte lika viktigt, och väggarna de inte kommer att belastas med tunga möbler eller apparater. Vi kan konstatera att den dubbla buren mer hållbara. 

Knauf gipsskivor partitioner: de viktigaste fördelarna

Vad är så populär och gips partitioner Knauf? Från och med 90-talet, gips var nästan synonymt med ordet renovering. På den ryska marknaden har detta material visade sig tack vare företaget Knauf. Till materialet levereras instruktioner, som beskrivs mer i detalj hur man skapar olika mönster av gipsskivor. Tekniken har blivit mycket populärt på grund av den höga kvaliteten på varorna.

Knauf Gips - ett av de få material som är slitstarkt och har en lyxig kvalitet och användarvänlighetKnauf Gips - ett av de få material som är slitstarkt och har en lyxig kvalitet och användarvänlighetDe främsta fördelarna med gips Knauf partitioner är som följer:

 • Partitione kan göras oberoende av varandra, utan inblandning av specialister inom produkt bifogade detaljerade instruktioner;
 • Det är mycket enkelt att beräkna den nödvändiga mängden material och dess kostnader,
 • Varje uppsättning har det nödvändiga antalet delar, något omöjligt att glömma;
 • Kit ger en snabb och enkel process partition skapelse;
 • Material Knauf är mycket stark, så att partitionen kan även stå emot en jordbävning.

Använda partitioner Knauf populärt i dag. Rätt val av en uppsättning av skiljeväggar kan ge utmärkt ljudisolering, hög hållfasthet och tillförlitlighet av väggarna. Som nämnts ovan finns det olika styrka och ljudisolering, beroende på vilken typ av rum bör välja rätt paket.

partition montera teknik gipsskivor Knauf

Knauf system för installationsteknik skiljer sig inte mycket från standardinstallation förfarande. Men existerar vissa skillnader, det handlar om dem kommer att diskuteras nedan. Tillsammans med materialet gipsskivor Knauf Company förde en särskild teknik och de allmänna riktlinjerna för installation av partitioner.

Vid läggning Gips Knauf behöver för att övervaka det korsformade leder, som inte bör varaVid läggning Gips Knauf behöver för att övervaka det korsformade leder, som inte bör vara

De ser ut som följer:

 1. Varje uppsättning av skiljeväggar har övre och nedre skenor och hyllor. I dessa ställningar kan ha en annan bredd, vilket beror på höjden av rummet, där du vill installera, liksom vikten av den övergripande designen.
 2. För att fästa rälsen, är det rekommenderat att använda ankare, måste du åta sig att minst 3 punkter.
 3. För att installera rack profiler bör hålla ett avstånd på 600 mm, i vissa fall, avståndet kan reduceras.
 4. För att fastställa rack bör använda metoden för "stansning en lem", tillåtit användning av specialskruvar Knauf företag.
 5. För att fästa enheten till undertaket måste du följa brandtekniska klass.
 6. För ljudisolerade kan du använda mineralull.
 7. För monteringsplattor bör användas metoden för "back to back", dvs. E. Lay dem utan spel.

Utöver ovanstående rekommendationer, är det nödvändigt att överväga funktioner kadaver installation. Att systemet serveras under en lång tid, måste du se till att lederna i GCR-väggarna ovanför öppningen dörren är inte på ställningar som fäster lådan.

Dessutom måste sömmen göras så att det är i den mellanliggande delen av guide, som är belägen ovanför den horisontella balken. Den horisontella balken fungerar som den övre gränsen. Efter dessa riktlinjer kommer att hjälpa dig att göra lång spela högkvalitativ design.

Kvalitets väggarna i FCL av Knauf-system: som påverkar valet set

Det finns olika typer av partitioner som lämpar sig för olika förhållanden i rummet. Just nu försäljningen är cirka 25 uppsättningar för installation av partitioner, Knauf systemet. Alla satser är märkta med bokstaven "C", som kombineras med en viss uppsättning siffror.


Innan du förbereder verktyg för installation av Knauf-teknik, är det nödvändigt att undersöka parametrarna för bostaden Innan du förbereder verktyg för installation av Knauf-teknik, är det nödvändigt att undersöka parametrarna för bostaden

Bör överväga följande faktorer för att välja lämplig monteringssats:

 • Höjden av rummet eller rummen;
 • Önskade brusnivå;
 • Eventuell belastning på väggen i form av möbler eller utrustning;
 • Tillgång till kommunikationssystem;
 • Porttyp eller brist därav;
 • Önskad höjd av väggarna;
 • Temperaturförhållandena i rummet och luftfuktigheten;
 • typ av rummet och dess syfte (sovrum, kök, badrum, vardagsrum).

Efter att ha definierat parametrarna för lokaler, kommer du att bli mycket lättare att välja en partition. Till exempel, ett sovrum, i anslutning till köket eller vardagsrummet kräver en hög grad av ljudisolering, så du bör välja lämplig monteringssats. Om sovrummet är intill väggen intilliggande lägenheter, måste mycket mer partition vara en hög grad av skydd mot oönskat brus.

Modern teknik och Knauf gipsväggar och skiljeväggar (video)


Gipsskivor Knauf - en värdig och tillförlitligt sätt att bygga en mur på önskad plats. Enkelhet och användarvänlighet kommer installationen att göra installationen enklare och roligare. Med den här tekniken kommer frågan om överskotts brus alltid stängd för dig.

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

16 − 12 =

map