Kan jag installera ett undertak på en balkong

Kan jag installera ett undertak på en balkong

12 October 2017Stretch tak - en av de mest populära takStretch tak - en av de mest populära potolkovNatyazhnye undertak är den vanligaste formen av dekoration. Hängande målningar blivit mycket populär i Frankrike och Sverige, fortfarande under det senaste århundradet. Med tiden har de tak vunnit mycket popularitet på grund av sin hållbarhet och relativt lågt pris.


Hängande tyg kan användas för efterbehandling taket i badrum, vardagsrum, kök eller plantskola. Dessutom är de tak tillåts att ansöka om registrering av en balkong.

Vilka är för- och nackdelarna med ett undertak på en balkong

Om du väljer att använda ett undertak på balkongen, bör du överväga alla för- och nackdelar med en sådan finish. Det är värt att notera att mängden fördelarna är mycket större än antalet brister.

Den största nackdelen med sträckan taket är att under inflytande av låga temperaturer kan bryta bananDen största nackdelen med sträckan taket är att under inflytande av låga temperaturer kan bryta banan

Så fördelarna med undertak på balkongen inkluderar:


 1. Vackert utseende. Med hjälp av en upphängd tyg, kan du göra en helt plan takyta.
 2. Möjlighet att välja färg och konsistens av beläggningen.
 3. Enkel installation. Installera tak kan absolut vem som helst med de nödvändiga verktygen.
 4. Avsaknad av förberedande aktiviteter före installation, med undantag för rengöring och grundning av ytan.
 5. Möjlighet att ställa in en ovanlig ljus på balkongen.
 6. Praktiskhet. Undertak inte kräver särskild omsorg. Det räcker med en gång i månaden för att torka locket med en fuktig trasa.
 7. Möjligheten att montera isoleringsmaterialet i taket tomrum.

Nackdelar tak på balkongen:

 • Att minska höjden på rummet.
 • Låg hållfasthet upphängda filmer.
 • Deformationer av PVC-filmer under inverkan av låga temperaturer.

Installera undertak med händerna på loggian

Först måste du få en borr, vattenpass, måttband, metallspatel och markör.

Först måste du runt omkretsen av lodge att spendera profilinställning gränser som kommer att vara direkt kopplade ark. Takhöjd bestäms genom att ta hänsyn till dimensionerna hos fönsterramen. Ramar måste säkras i väggen med dymlingar.

Ett undertak till loggian med sina händer är mycket lättEtt undertak till loggian med sina händer är mycket lättOm du väljer att använda tyg tyg, kan du omedelbart starta installationen. Om du använder ett filmmaterial, är det nödvändigt att förvärma. För att göra detta, använd en speciell värmepistol.

Installation sekvens:

 1. Först måste du räta en baguette.
 2. bifoga sedan utforma vinklar.
 3. Sedan stoppa sidor konstruktions utskrifter.
 4. Placera filmen eller tyg trasa.
 5. Fästpunkter dölja använder en dekorativ kant.
 6. Fäst till de platser att fästa fixturer plastringar.
 7. Efter att limmet har torkat, sätt in belysning.

Recensioner av tak på balkongen

Recensioner på balkongen efterbehandling med spänning trasa för att separera. Somliga hävdar att denna design är mycket praktisk och ser bra ut. Det finns dock motstridiga recensioner. Vissa hävdar att en sådan struktur är mycket instabil för låga temperaturer.

Undertak - ett ekonomiskt alternativ. För lite pengar du få ett bra resultatUndertak - ett ekonomiskt alternativ. För lite pengar du få ett bra resultat

Vladimir, 40 år: "Under lång tid jag inte vågade installera undertak, men det välbekanta mästare övertygad. Jag beslutade att bo på sömlösa tyg tak. Vi sätter ett tak snabbt. Som en energisparande lampa belysning väljs. Sammantaget jag gillade resultatet. Trots att min balkong inte värms, är taket inte deformeras. "

Anastasia 28 år: "Vi bestämde oss med sin man för att etablera loggian undertak. Reparation kosta relativt billig. Först var allt bra. Men på vintern var vi i för en obehaglig överraskning - under påverkan av låg temperatur tyg deformeras ".

Är det möjligt att göra undertaket på en liten balkong

Experter tror att för att göra ett undertak i loggian möjligt. Allt beror bara på dina inställningar. Alla tekniska begränsningar för installation av ett undertak på en uppvärmd balkong existerar inte.

Om du vill installera undertaket på en liten balkong, kan du uppnå visuell öka utrymmet med hjälp av blanka material. Förstärka effekten kan du använda möbler, som har spegeldörrar.

Om balkongen inte är uppvärmning, använder ett ark av polyestermaterial. Det är bättre anpassad till de låga temperaturerOm balkongen inte är uppvärmning, använder ett ark av polyestermaterial. Det är bättre anpassad till de låga temperaturer

När du väljer en sträcka tak notera följande nyanser:


 • En dåligt uppvärmd balkong tillåtet att installera takmålningar som görs på basis av polyestermaterial. En sådan konstruktion har hög hållfasthet och är inte deformeras under inverkan av låga temperaturer.
 • Välj ljusa duk. Så du kommer att uppnå visuell öka loggia.
 • Innan du installerar taket, är det önskvärt att göra ytan av primern.

Hur kommer taket på vintern på balkongen

Det är ingen hemlighet att i kylrummet banor som framställts på basis av PVC, kan deformeras. Men för att använda ett undertak för efterbehandling balkongen du kan. Om din balkong inte är uppvärmd på vintern, bara ge företräde åt taket, gjord av polyesterväv. Det är slitstarkt och frostbeständig.

Om du väljer att installera tyger gjorda av PVC-paneler, försök att värma rummet. För att göra detta, kan du dra nytta av speciellt byggmaterialOm du väljer att installera tyger gjorda av PVC-paneler, försök att värma rummet. För att göra detta, kan du dra nytta av speciellt byggmaterial

För andra fördelar tak av polyesterväv är:

 1. Den låga vikten av strukturen. På grund av detta, inte på webben inte skapa en ökad belastning på bärande konstruktioner i rummet.
 2. Brandmotstånd.
 3. Miljövänligt. Polyestertyger inte avger giftiga ämnen och är helt säker.
 4. Enkel installation.
 5. Lång livslängd.

Montering av innertak på balkongen (video)


Undertak på en balkong kan vara en höjdpunkt i ditt hem. Denna konstruktion kommer att förvandla din loggia, och ge den en mysig atmosfär. Tack vare deras strukturella egenskaper, är undertaket hållbara och lätta att ta hand om. Frånvaro av uppvärmning av balkongen i vintern är inte ett hinder för installation av en sådan struktur - bara ge företräde åt banan, som är tillverkad av syntetiska textilmaterial. 

Design av tak på balkongen (foto exempel)

IMG-20150313-WA0003 tepl img-20160722-wa0034 IMG-20150220-WA0001 WP20140114009 altAoyVlVFv6oDmGg1tuv4FoKsGrGsRd32uQpRpWtrdWM WP20140428001 WP20150220014 altAkMekztRUfBoizL4sQ-WhMqpt8cvuKaIHrf9neZPKd6 WP20160125006

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 9 = 1

map