Justering av belysning i undertak: 6 Ways

Justering av belysning i undertak: 6 Ways

12 October 2017Urval och installation av belysning på en spänning beläggning kommer inte att orsaka problemUrval och installation av belysning när spänningen inte orsakar beläggningen trudnosteyVazhnost belysning rymden kan inte underskattas. Den korrekta ljuset kan dölja brister, fördelaktigt att betona fördelarna med rummet. Omvänt gäller att när den oroliga värld är inte bara en vacker interiör ser illa, men de åkande i huset ser förvrängd i riktning mot en ohälsosam slag. Ett exempel på en sådan effekt kan vara omklädningsrum i klädbutiker med olika belysning.


Förutom det estetiska och visuella del av kvaliteten på ljuset i rummet påverkar de psykologiska och fysiska hälsokriterier.

Vilka lampor kan installeras i undertaket

Rummen i huset är för vissa funktioner och genomföra sin roll. Baserat på dessa roller har utvecklats belysningsnormer för varje meter festlokal. Beroende på internationella riktlinjer, kvadratur rummet kan lampeffekten bestämmas som att belysningen i huset, så att belysningen var välgörande. Valet av armaturer påverkar också i form av tak täcker. Undertak till exempel, har sina egna operativa egenskaper som begränsar antalet ägare i valet av belysning.

Begränsningarna gäller:             

 1. Effektlampor (40 vadderade lampan inte skadar PVC-film);
 2. Former av belysning (från runda till kvadratiska former, men med kvarstad, som inte bör skadas spänn basis);
 3. Elektricitet oförmåga att reparera eller installera ytterligare belysning, om taken är utrustade med spännsystem.

För tak strukturer lämpar sig bäst spotlights, men det finns andra alternativ att välja mellan.


För rum med hög luftfuktighet den bästa lösningen skulle vara att sätta en glödlampaFör rum med hög luftfuktighet den bästa lösningen skulle vara att sätta en glödlampa

 Under taken kan användas:

 • LED-lampor;
 • halogen;
 • Glödlampor;
 • fluorescerande;
 • Point.

Lysdioder är mycket dyra, men samtidigt med maximal strömspar effektivitet och en lång period av drift. Installera halogenbelysning kan du riktade starkt ljus med låg effekt.Och fördelen med lysrör är ett bra ljusflöde, låg kostnad och förmågan att inte värmas.

Typer av lampor:

 1. plafond;
 2. punkt;
 3. Avstängd.

Flera alternativa sätt att installera lampan på undertaket.

Innan du fixa polyvinylklorid eller tyg måla taket nödvändigtvis bestämma markeringstekniker för belysning.

Fastställande belysning är möjligt på två sätt:

 • Överlagrat sätt;
 • Byggd på själva taket.

Inbyggda spotlights plockade upp mönster med idéerna design takbeklädnad sådan typ av belysningInbyggda spotlights plockade upp mönster med idéerna design takbeklädnad sådan typ av belysning

Yta metod tillåter lamporna till ytspänningen av filmen, det är således möjligt att hänga eventuella typ lampor. Fäst belysningsutrustning med inbyggd process faller direkt i taket.

Inbyggd installationsmetod är mer populärt eftersom det:


 1. Den har ett antal visuella fördelar;
 2. Det skapar täthet för belysning.

Monterings fixturer för spänntak

Information behövs om de dimensioner, egenskaper och krångligheter fästa drift av lampan, som valdes för installation i undertak.

Monterad ljusteknik är möjligt tack vare:

 • krok;
 • Särskilda trim;
 • Tvär formad platta.

Installation av belysning på kroken - det enklaste och bästa sättet men skulle föredra bara hängande ljuskronorInstallation av belysning på kroken - det enklaste och bästa sättet men skulle föredra bara hängande ljuskronor

Byggarna själva ställa in kroken och fästplattan av elförsörjningen i byggnader med armerad betongplattor. Om den ursprungliga platsen för kroken inte sammanfaller med planer på att lyfta fram i rummet, kan du klistra in den på rätt plats med händerna. För denna perforerings hål borras i takplattan och genom att använda pluggar eller ankare speciell krok är inställd.


Ställ kroken, kan du använda trä bokmärken, vilket är fäst i taket, och kroken - till fliken.

Höjden på kroken, som ett utrymme från taket till drag strukturerna måste vara kända i förväg, för att korrekt passa ledningar. På den färdiga sträckta canvas skära fast termokoltsom plats slutar krok, som hänger upphängd armatur.

Lampor, som är utrustade med en speciell monteringsplatta (metallprofil med stift), också kan användas i stretch taksystem. I detta fall, monterad i takskenan, vars höjd i slutändan kommer att vara mindre än avståndet från taket till spänningen hos filmen ett par millimeter. Plattan är fixerad vid balken, och lampan efter åtdragning av spänn struktur - vilket är fallet med kroken.

Monteringsplatta korsform utförs på samma sätt som metallbandet. Med den skillnaden att PVC-filmen blir en fixeringsenheten 5 hål (fyra av dem för att fixera plattan till de femte flesta ljuskronor).

 Lätt att installera spotlights i undertaket

På grund av utformningen av spotlights elimineras skador på filmspännsystem temperatureffekter. Suspensioner, som är komponenter i armaturer, gör det enkelt att installera denna typ av hem belysning. Ett överflöd av prisvärda video utbildning ger dig möjlighet att bekanta sig med de olika stadierna i bilaga.

Komplett set för en ljuspunkt består av:

 1. Fötter rack;
 2. Rack av lampan;
 3. Slitbanering;
 4. Den isolerande ringen;
 5. Direkt armatur.

Placeras spotlights en mängd olika kombinationer. Detta kan vara en huvud ljuset i rummet, och ytterligare funktionella ellerPlaceras spotlights en mängd olika kombinationer. Detta kan vara en huvud ljuset i rummet, och ytterligare funktionella eller

De grundläggande stegen för installation Spotlight:

 • Beredd tak täcker. För att göra detta, genomföra nödvändiga elektrisk kommunikation. Under denna tidsram kan monteras bredvid spännsystemet.
 • Tak är märkt för framtida fixturer. För detta förut arbetade idéer utfärdade kompositionsmässigt huvud- och hjälp ljus.
 • Speciell benet inre struktur fäst i taket.
 • Kuggstången utgångskommunikations.
 • Denna enhet sätts på en skyddande ring.
 • Kontrollera igen driftstatus kommunikation. (Kabeldragning för alla lampor ska anslutas på ett parallellt sätt).
 • Utförs den slutliga monteringen av spännsystemet spanns tyget.
 • Armaturen internt system för PVC tyg bära skyddande värmeisolerande ring, som också utför funktionen av låset.
 • Web skärs i låsringen.
 • Anslut kablarna och lampa installerat.

Hur man gör tända en sträcka tak

På grund av utformningen spänning taksystem kan med fördel använda det utrymme som ligger mellan taket och film, för ytterligare belysning. För att göra detta, att dra nytta av LED-remsan.

När du stänger av huvud ljus LED band skapar en speciell atmosfär av mattNär du stänger av huvud ljus LED band skapar en speciell atmosfär av matt

Denna typ lampor monteras:

 1. Från taket;
 2. Genom att spänna kroppen profilen design.

Belysning spelar en roll bara den extra ljus, men det ser mycket imponerande i moderna lokaler.

Det finns färgvarianter av sådana belysning.

Tejpen är ansluten till ramen i händelse av att dekorera tillräckligt med utrymme runt omkretsen. För att skapa ett mönster på hela takytan, bandet måste fastställas endast i taket.

Snabb installation av lampor i undertak (video)

Det bör ta hand om skyddsfilmen på de platser där belysningen är monterade, välja lämpliga lamporna på ett tillförlitligt sätt och i tid för att göra installationen av marken under belysningsutrustning.

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 7 = 13

map