Juiste ontwerp van de gangen in een appartement: Foto & Ontwerp

Juiste ontwerp van de gangen in een appartement: Foto & Ontwerp

12 October 2017Hal moet kijken perfect, want het is het kenmerk van het gehele appartementHal moet kijken perfect, want het is het kenmerk van alle kvartiryKoridor, het eerste wat gasten zien, moet zijn mening representatief en foutloos zijn. De taak is niet gemakkelijk, bovendien, niet elke gang heeft voldoende ruimte. Echter, op een paar vierkante meter is het mogelijk om de originele gebouwen, die zal worden gekenmerkt door haar schoonheid, functionaliteit en bruikbaarheid te organiseren. Voor informatie over hoe u een competente regeling doen, zullen in dit artikel worden besproken.


Modern design zaal: een kleine en smalle gangen

Ruime hal is er niet elke familie. Oude gebouwen kan niet bogen op grote beelden. In de oude dagen wordt deze kamer niet gegeven aan dergelijke aandacht.

Footage van een gang in een oud huis minimum. Maar in deze ruimte is heel goed mogelijk om een ​​creatief ontwerp te maken.

Het is belangrijk om te leren en een aantal regels van toepassing op maximaal gebruik van de nuttige oppervlakte van de hal te maken, zet alles wat je nodig hebt.

namelijk:

 • Planken.
 • Hanger.
 • Rek van schoenen.
 • Ottomane et al.

Kleine smalle gangen kan worden ontworpen op een zodanige wijze dat ze zijn ruim en comfortabelKleine smalle gangen kan worden ontworpen op een zodanige wijze dat ze zijn ruim en comfortabel


Het probleem van de lange en smalle gangen in hoe om competent te dragen meubels, dus het is belangrijk om niet alleen een compact interieur te regelen, maar ook het probleem van het elimineren van het verschil in de grootte van de verticale oppervlakken op te lossen.

Als de kamer te lang is een project, kan het worden verdeeld in zones. U kunt het gebied van de zaal, kleding plaatsing selecteren.

Deze taak uitstekend omgaan plafondstructuren in meerdere lagen gecombineerd deksel de vloer en wand. Visueel uitbreiden van de ruimte kunnen de producten die op de lange wand spiegel is. Mooie schone binnendeur. Een goede oplossing - een gebogen structuur te regelen.

Maak een rechthoek kan harmonie is met het gebruik van kleur in de decoratie zijn. Het gebruik van felle kleuren op de muren van hun lange razdvinet en donkere kleuren op de smalle muren zal bijdragen tot de aanpassing, waardoor het stadhuisplein en aangenaam voor het oog. Correcte grootte kan gebruikt verlichting positioneren verlichting in het middengedeelte, waarbij de eindwanden gearceerd.Het maken van hoek gang corridor

Waardigheid hoekkast hebben lang waardering voor de eigenaars van kleine appartementsgebouwen met een kleine gang. Dit is een effectieve oplossing voor de gang. De hoekkast-coupe, die zich niet alleen kleding, schoeisel, paraplu's en hoeden.

En ook:

 • Stofzuigers.
 • Scooter.
 • Bike.
 • Kinderwagen.

Corner hal niet veel ruimte in de gang, maar het is geschikt voor al je spullenCorner hal niet veel ruimte in de gang, maar het is geschikt voor al je spullen

Als het probleem zich voor kast spiegel, zal bijna gewichtloos en onzichtbaar, zelfs in een zeer kleine gang het ontwerp. Er zijn hal met trapopgang. Ontwerpers, decorateurs adviseren om de trap zo efficiënt te gebruiken in de hal mogelijk, omdat volgens het als niet-toegewezen ruimte die kan met succes opkomen planken voor schoenen, hoeden en paraplu's, evenals hangers en vele andere noodzakelijke spullen. Als de gang is uitgelijnd met de hal, het gebied onder de trap kunt u tijdschriften of techniek te plaatsen, en door het organiseren van een stoel met een staande lamp, ontspannen in de eenzaamheid met een boek of een favoriete muziekstuk.

fotoontwerpen in hruschevke: Hoe de hal van het huis te versieren

Het interieur van de kleine kamers in Chroesjtsjov complex eveneens onjuist lay-out. Chroesjtsjov in de gang, meestal een lange smalle ruimte met vele deuren naar andere kamers. De bouw van de hal in de Chroesjtsjov kan plaatsvinden op 2 manieren, door middel van de herontwikkeling of door het toepassen van de juiste kleur, visueel de muur uit te breiden, het opheffen van het plafond en het regelen van het vereiste aantal van meubilair. Als de eerste manier uit te oefenen is niet gemakkelijk, de goedkeuring door de afwerking en decoratie plezier.

Om gang Chroesjtsjov zag er mooi en andere functionaliteit en bruikbaarheid, is het noodzakelijk:

 1. Selecteer de gewenste kleur. Meubels en wanden niet donker, maar niet blanken, omdat deze zichtbaar vuil zijn.
 2. In het interieur, is het noodzakelijk om een ​​glanzend, spiegelreflecterend oppervlak gebruikt.
 3. Nou in plaats van kasten gebruik maken van kleine planken en kapstokken. Als de lange gang, kunt u een kast te regelen.
 4. De perfecte oplossing - een mezzanine onder het plafond rond de omtrek van de gang. Dus ze niet zwaar hadden kijkt, kun je ze in te sluiten in spot light.
 5. Als goede ideeën die je kunt verlichting in de muren te plaatsen.

In de hal is noodzakelijk om ten minste een kleerhanger, schoenenkast en spiegel plaatstIn de hal is noodzakelijk om ten minste een kleerhanger, schoenenkast en spiegel plaatst


Corridor is een gedetailleerde regeling van niet minder dan kamer of keuken. Immers, is het noodzakelijk om een ​​heleboel dingen die niet op zijn plaats zal zien in andere kamers in het huis te plaatsen.

In het ideale geval een kit voor de gang van meubilair ziet er als volgt uit:

 • Hanger en een kledingkast.
 • Planken en lades voor schoenen.
 • Stoel, stoel of poef.
 • Spiegel met standaard voor details.

Soms is een kleine gang gebied maakt het onmogelijk om al deze dingen te installeren, dan is het ontwerp project is gebaseerd op een combinatie van meerdere functies. Schoen kastje gebruikt als een stoel, een deur-compartiment kabinet spiegel. U kunt een goede verpakking te schrijven, met behulp van een minimale hoeveelheid van het interieur.

Modules voor een kleine hal: bevoegde meubels

Modulaire meubels is tegenwoordig zeer populair. Het feit dat de klant kan worden op hun eigen set van meubilair, het bestellen van alleen wat nodig is voor de hal is. Voorheen veel had geen keus en moest de standaard meubilair te verwerven, die vaak niet passen bij de stijl, grootte, vorm, of, integendeel, had niemand gewenste functionaliteit.


Vandaag de dag, dankzij de modulaire meubels, kunnen we een gang naar de maximale comfortabel en mooi, begeleide alleen door hun behoeften en smaak voorkeuren regelen.

Modulaire meubels is erg populair in de hal van vandaagModulaire meubels is erg populair in de hal van vandaag

Daarnaast is de modulaire divisie heeft het voordeel dat het mogelijk is, indien nodig, te wijzigen of te kopen extra modules te veranderen of aan te vullen het ensemble wanneer het u uitkomt, niet maanden geld in te zamelen voor een volledige set, het opslaan van iedereen.

Bovendien modules zoals meubelen:

 • esthetische;
 • praktisch;
 • Functionaliteit.

Modules kunnen worden verplaatst van plaats tot plaats, het oppakken van interessante opties en het creëren van een compleet nieuw interieur. Eigenaren van kleine gangen om geld te besparen en te kopen meubilair dat niet past in de kamer en al haar rommel, kan het geleidelijk verwerven, afwisselend arrangeren modules en het oplossen van iets anders nodig heeft of niet.

Stijlvol ontwerp hal in het appartement (video)

Minimaal vereiste voor de gang, werd genoemd in het artikel. Door het volgen van tips en trucs kunnen worden harmonieus regelen zelfs een zeer kleine kamer. Als u uw eigen ontwerp project is moeilijk, de enige juiste beslissing - is de steun van een ervaren ontwerper-decorateur zoeken. Professional organiseert alle kwaliteitseisen en klantspecifieke.

Ontwerp en de inrichting van de hal in het appartement (foto van het interieur)

000001 12 42 213 976f9a0098cecda5e0e25aa82eb697d9 2909 89846947large4497432koridor15 11980151944657170749-e1420324180880 contentkak-sdelat-remont-v-koridore2 arka-gipsokarton

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

44 − = 42

map