Jubileums väggmålning bilder: 8 idéer för kreativitet

Jubileums väggmålning bilder: 8 idéer för kreativitet

12 October 2017Nice och ursprungliga dekorera vardagsrummet, kan du använda snygga paneler av bilderNice och ursprungliga dekorera vardagsrummet, kan du använda den eleganta panel gjord av fotografiyKrasivo paneler av fotografier - en elegant inredning i vardagsrummet, hallen eller sovrummet. För att skapa en ovanlig sammansättning måste ta hänsyn till proportionerna i rummet, dess grad av belysning och den dominerande färgen. Var inte fel att ta hänsyn till den funktionella syftet med rummet. Om sovrummet kostym tystare motiv, då vardagsrummet - är lämpligt att något mer kraftfull.


Rätt val av en panel av fotoramar: hemligheten med kompatibilitet av färger

Framgången för hela kompositionen ger rätt val av färg på ramen. Om rummet görs i modern riktning, är det i detta fall möjligt att experimentera med olika färger. I detta fall bör ramen inte vara alltför "flashiga". I mindre utsträckning experimenten tillåts när det gäller countrymusik riktning.

Också viktigt är det rätta valet av ramen på väggen med hänsyn till storleken på bilderna. Det sägs ofta att hela instans som inrättats inte kommer att fungera. Skyll alltför små bilder. Ut ur situationen kommer att hjälpa ett litet trick. Först måste du infoga en liten bild i mattan och därefter inramade.

En väl valda tavelramar göra paneler mer uttrycksEn väl valda tavelramar göra paneler mer uttrycks

Det är nödvändigt att komma ihåg rätt kombination av färger:


 • Färgad ram på en obligatoriskt kompletteras med en färgmatta;
 • Återskapa atmosfären i den gamla hjälp den dominerande blå färg;
 • Känsla för stil "vintage" hand över svart och vitt kombination.

Gör en snygg väggmålning bilder: storleken har betydelse

När du har valt stilistiskt försvar färg, är det nödvändigt att uppmärksamma storleken på hela kompositionen. Fans av gamla, som vill återskapa den klassiska stilen i rummet bör ge företräde åt stor ram, gjord i stil baguette. Å ena sidan skulle det vara en visuell accent i rummet. Å andra sidan kommer det att betona storheten av interiören.

Om du planerar att använda bildramar i ett privat hus, där det finns flera våningar, är det lämpligt att använda inom ramen för olika storlekar.

Det ser bra ut nästa idé. På toppen av trappa ligger mycket större ram och tömning minst - mängden och storleken minskar. Resultatet är en vacker visuell effekt.

Göra paneler av bilder, är det viktigt att beakta både storleken på bilder, liksom storleken på ramarGöra paneler av bilder, är det viktigt att beakta både storleken på bilder, liksom storleken på ramarDessutom för att göra en unik design för att följa dessa riktlinjer:

 1. I barnens rum måste du ge upp för liten ram till förmån för medelstora och stora.
 2. Vardagsrum - en plats där en märkbar visuell fokus, så uppmärksamhet måste stoppas för 3-4 stora inramade foto.
 3. Proportion låssystem kommer att spara en massa problem. Det är därför det rekommenderas vid liten ram med hjälp av klämmor.

Regler för val av bilder mural: en kombination av stilistisk

Den viktigaste hemligheten med en vacker vägg med ett foto - en harmonisk kombination av bilder, bildstorlek och dess färg. Idag är det inte svårt att hitta rekommendationer i samband med behovet av djärva experiment. Det föreslås att använda kvadratiska, runda och rektangulära ramar i en enda komposition. Man bör komma ihåg att de blanketter bör kombineras harmoniskt.

Oavsett ramstorleken, bör varje experimentell formulering inkluderar inte mer än 5-7 bilder.

För att dina paneler såg snygg och original bör kompositionen innehålla mer än 7 bilderFör att dina paneler såg snygg och original bör kompositionen innehålla mer än 7 bilder

Annars kommer utrymmet ser överbelastad. Praktiska råd för dem som inte vill spendera tid på att ersätta bildar ramverket kommer att rekommenderas att köpa en universell alternativ. Utan förlust av egenskaper kan rulla över åtminstone varje dag.

Utöver dessa designers tilldelas ett antal andra tips:

 1. Användningen av trä ram i en mörk eller ljus ton motiveras i klassisk stil eller Provence riktning;
 2. Bilder av människor behöver "späda ut" målningar av naturen;
 3. Familje foton ser bra ut på vardagsrummet väggen med fotoutskrifter, men något lyriskt - i sovrummet,
 4. Creative utseendet på bilden, monteras på väggen på speciella hyllor;
 5. Om vi ​​talar om form känsliga flickor ser bra ut i rummet. de är ofta kompletterar något vitt eller grädde.

Ovanliga idéer till en panel av fotografier

I butiken måste du köpa några träramar utan dekorativa element. Dessutom behöver du en liten skal. Om det inte är hemma, är det lätt att köpa dem i presentbutiken. Du behöver inte mycket för att använda snäckskal, eller ram kommer att vara alltför överlastad sammansättning.

Gör en kreativ komposition av bilderna kan vara deras egna händer, det viktigaste - att komma med en idé i förväg en panel och förbereda alla nödvändiga materialGör en kreativ komposition av bilderna kan vara deras egna händer, det viktigaste - att komma med en idé i förväg en panel och förbereda alla nödvändiga material


En start i valet kreativa lösningar du behöver från en hobby och fritidsintressen. Till exempel kan resa fans vända sin uppmärksamhet till temat i havet.

Förutom den marina tema kan du använda ett antal andra idéer:

 1. Ta en liten bit av garn, är färgen som nära pastell. Efter att den måste användas för att trimma lister. Om så önskas, om det passar den kreativa konceptet.
 2. Ovanligt för huvudramarna kommer att göras med egna händer macrame.
 3. Nog djärvt experiment kommer att lägga bilder på en snidade plan yta.
 4. Goda råd för dem som inte planerar att förstöra vägg spår av naglar skulle rekommendationen vara att köpa en vinylfilm. På grund av sin förmåga att fästas på en vertikal yta, och hjälper dig att fixa en massa bilder i slumpmässig ordning. Man bör komma ihåg att bara skal bilder på väggen kommer inte att fungera. Det är därför du måste tänka i förväg alla.

Skapa en fotografisk väggmålning i rummet kräver en hel del tid och ansträngning. Det viktigaste - att tänka i förväg alla. Beroende på färg och stil beslut i ett rum valda tonen ramar och bilderna själva. Därefter måste hela kompositionen placeras på rätt sätt.

Väggmålning på väggen av bilder (video)

Oavsett antalet och tonen i bilderna, måste de vara ordentligt placerade. Den övre delen av panelen är alltid göras lättare, och sedan hela kompositionen ändras att tona mot mörkfärgning.


Exempel på paneler av bilder (bilder i det inre)

3MwhUqEtjfE- 8 12-DSC5541- 43b40c19c0e0c380e89c19b5b117400a- 74 94- 146- 212- 1227- 310-

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 79 = 85

map