Intressanta idéer reparera sovrum: 35 bilder i små lägenheter

Intressanta idéer reparera sovrum: 35 bilder i små lägenheter

12 October 2017Om sovrummet är liten, är sängen bättre placerad i mitten och på sidorna för att sätta nödvändiga möbler till rummet såg organisktOm sovrummet är liten, är sängen bättre placerad i mitten och på sidorna för att sätta nödvändiga möbler till rummet såg organiskt noggrant undersöka idéerna reparera sovrum i små lägenheter är nödvändig innan arbetet påbörjas. Först ska vi välja stilen på de kommande förändringarna. Modernt, klassiker, fet eller osannolika experiment rörande former och färger futurism kräver övervägande av ett flertal delar. Till slutresultatet nöjda invånarna som krävs för att förvärva tematiska publikationer. De publicerade bilder, gör det möjligt att göra ett preliminärt yttrande.


Reparation i ett litet sovrum: val av stilistiska riktningar

Nödvändigheten av att överge de mörka tonerna i rummet inredning på grund av en önskan att visuellt utvidga gränserna. På samma misstag kommer att ske enbart på dem. Undvik känslan av en sjukhusavdelning, där vithet nästan bländade ögon, hjälp några ljusa accenter. För att göra detta, är det lämpligt att använda en golvbeläggning av varma trä toner. Ett annat alternativ är att välja pastellfärger: beige, sand.

General stilistisk riktning tillägg gjorda av naturmaterial, möbler och en rimlig mängd textilier. Noggrann uppmärksamhet bör ägnas åt färgsättning tapeter. Från den mörka och nära till färgerna är det bättre att ge upp - de är visuellt minska utrymmet. Rätten att vara i små lägenheter att satsa på ljusa färger.

Reparation i ett litet sovrum är bättre att utföra i klassisk stil, medan du använder ljusa nyanserReparation i ett litet sovrum är bättre att utföra i klassisk stil, medan du använder ljusa nyanser

Dessutom designers lagt fram ett antal andra förslag:


 • Med hjälp av horisontellt mönster på tapeten visuellt utöka utrymmet;
 • Färgen på taket ska vara så nära vitt, som lägger till flera visuella centimeter;
 • Fläktar kan experimentera en av väggarna för att göra en strålande vit, lämnar de andra pastellfärger;
 • Tillsats till de ljusa vita väggar kontrasterande element har en positiv effekt på uppfattningen av utrymmet;
 • Ordna visuella accenter i små rum kommer att bidra till mättade pastellfärger.

För dem som planerar att sätta på golvet eller laminatgolv, kommer att vara bra att veta ett trick. Installationen utförs på en diagonal, som förbättrar det visuella intrycket av rymden.

Litet sovrum idéer för reparation: Inkommande grupp

Arbetet med utrymmet i rummet börjar med ingången av kompositionen. Ju mindre det ligger intill en överdriven mängd saker mer fritt "andas" invånare. Det första du bör uppmärksamma - avståndet från ingången lobbyn till väggen mittemot. Det rekommenderas att lämna den öppen. Denna positiva effekt på känslan av rymd.

Sådana möbler är utmärkt sparar utrymme och ser mycket elegantSådana möbler är utmärkt sparar utrymme och ser mycket elegantI nästa steg, riktas uppmärksamheten på sänggaveln. Å ena sidan måste dess utformning uppfylla den allmänna stilistiska beslut rum. Å andra sidan bör det inte vara för ljust. I detta fall kommer chefen att vara en av de första visuella accenter i rummet.

Designers avsätta ett antal andra användbara råd:

 • Användningen av små abstrakta målningar som skapas från ett foto, tillåter fokus i rummet på den utökade utrymmet;
 • Rummet-studio entré grupp är det lämpligt att skilja på skärmen.

Reparation i ett litet sovrum, en foto alternativ: uppmärksamhet på detaljer

Även de små detaljerna i hur man gör ett litet rum visuellt rymliga rum. Effektivt alternativ i alla avseenden är spegel. Tillräckligt för att köpa en stor och flera små speglar. Reflekterar ljus skapar en känsla av frihet. När det gäller boende, måste du hänga dem mitt emot fönstret. Komplettera dem kan dubbla spegelpaneler hörnskåp.

Pjäsen av ljus och skugga har en positiv effekt på de känslomässiga tillstånd invånare.

Ett utmärkt alternativ är platsen för sängen nära ingången till det fönster du kan passa ditt skrivbordEtt utmärkt alternativ är platsen för sängen nära ingången till det fönster du kan passa ditt skrivbord

Var inte fel att peka ut några förslag på hur man utöka utrymmet visuellt:

 • Placera en spegel nära sängen rekommenderas inte;
 • Svag sväng blå i interiören kommer att lägga livlighet;
 • Används med pastell beige toner eller nyanser av rött har en positiv inverkan på rumsuppfattning.

Innan du gör en verklig förändring i rummet är det lämpligt att se färdiga alternativ. Som studiet av designlösningar bör vara medvetna om en. Borde inte blint kopiera önskat alternativ. I de flesta fall vi talar om behovet av mindre förbättringar.

Hur man gör en reparation i ett litet sovrum: tips för nybörjare

Eftersom alla idéer framtida omvandlingar betraktas, kan vi säkert gå vidare till det praktiska genomförandet. Det första steget är att skapa en andra klassens. Ur en funktionell synvinkel, i ett rum som han kommer att bidra till en optimering av det tillgängliga utrymmet. Färgskalan är organiserad i pastellfärger. Expandera lite utrymme tillåter fönsterbrädan.

Om det inre av en standard sovrum den används, maximum för färgerna, skickliga design strategi han kommer att göra en söt soffa. En viktig förutsättning för genomförandet av sådana idéer är djupt liggande fönster.


I ett litet sovrum passar en bild av medelstorlek med 3D-effektI ett litet sovrum passar en bild av medelstorlek med 3D-effekt

Följande alternativ används som andra tips för en kommande förnyelse:

 • Brist på utrymme kommer att bidra till att dölja den ljusa kuddar;
 • Kombination av flera funktionella områden gör det möjligt att göra en mysig atmosfär, medan utrymme för arbete och fritid;
 • Användningen av små möbler - nyckeln till framgångsrik reparation. I stället för standardskåp rekommenderas att välja en högre konsoler;
 • kan rekommenderas att göra sina egna händer några hantverk för fans av ekologiska designtrender. De är placerade på väggen;
 • Gardiner och textilier som används utan mönster;
 • Det är önskvärt att maximalt eliminera tomrum mellan möbler;
 • Det är nödvändigt att undvika överbelastning malovostrebovannymi lokaler.

Inredning litet sovrum: designidéer och tips (video)

Organisation av utrymme i en liten lägenhet är jämförbar med en promenad genom ett minfält. Varje felsteg förstör knappa utrymme. Designers rekommenderar att i förväg tänka över varje steg. Bakgrund färg, konsistens och utseende av möbler, speglar, och förekomsten av små prydnadsföremål - allt detta utgör grunden för korrekt registrering av ett litet rum.


Alternativ för små reparationer sovrum (foton)

1f332a8e87ab14a3e711fe83ed7d 2-z14-0ceccad0-22f1-4a55-9f93-130e37a00105 10g11minibf2d789866dceaec847b1e2549b969f05-e1448377640548 11 077a1cd9c8a50a6a5e77c4fb7338e5bd 1443 4375f8e476fa142e25188083aeb9 1260724 20160115-small-sovrum-P13 1012868144

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

70 + = 77

map