Intressant tapeter i vardagsrummet: de inre bilder och tips om inredning

Intressant tapeter i vardagsrummet: de inre bilder och tips om inredning

12 October 2017Vardagsrum - en plats där du tillbringar din tid med gästerna och dess inre bör vara storVardagsrum - en plats där du tillbringar din tid med gästerna och dess inre måste vara velikolepnymGostinaya - en plats i huset där gästerna kommer att gå igenom Tea Party, och det finns en hel del intressanta händelser. Detta är en av de platser i huset, som är synlig för ett stort antal människor, vare sig besökare eller grannar som har kommit för saltet. Därför bör levande ser anständigt, eller hundra. För vardagsrummet kännetecknas genom att hålla hem sociala evenemang. Till skillnad från andra platser i huset, vardagsrum det är den mest trångt och besökte. Få människor vill bjuda in personer i ett sovrum eller kontor. Ibland heter i köket, men oftare - i vardagsrummet.


Bakgrund i vardagsrummet - Design: hur det ska vara

Bakgrund design för levande är ganska öm punkt för alla som står inför problemet med valet. Därför finns det några tips som kommer att underlätta reparation av vardagsrummet.

Innan du väljer tapeten i vardagsrummet, uppmärksamma vardagsrummet och graden av belysning.

Ljusa färger tapeter i vardagsrummet är det mest optimala förLjusa färger tapeter i vardagsrummet är det mest optimala för

ljust vardagsrum

Om rummet har gott om dagsljus (stora fönster), skrivbordsunderlägg för att det ska tas från material som är resistenta mot ljus, nevygorayuschih. Således är för vardagsrummet med stora fönster är det inte nödvändigt att ta papper och tyg tapet. De motstå värsta ljus, särskilt om de är mörka. Det är bäst lämpad för ett vardagsrum eller vinyl non-woven tapet, och de bör vara ett tecken på resistens mot blekning. Den optimala färgen för en sådan tapet - ljusbeige, grädde, ljusgrå, ljusblå mönster utan att skrika av lättnad.

rymliga rum

I stora rum, kan du välja ljusa eller mörka tapeter, de är väl passar in i någon inredning. Om vardagsrummet är liten, bör köpa tapeter i vitt, grädde och ljusblå nyanser, visuellt utöka utrymmet. För dem som vill dölja de låga tak, lämplig tapet med ränder, vertikala bättre, vilket gör taket visuellt högre.


tryck

Den viktiga roll mönster för tapeter.

Rita på tapeten spelar en viktig roll för att skapa en ljus och rymlig interiör vardagsrumRita på tapeten spelar en viktig roll för att skapa en ljus och rymlig interiör vardagsrum

Det finns olika typer av ritningar, som appliceras på tapeten:  • Vertikala och horisontella mönster;
  • Stora bilder;
  • liten;
  • Väggmålning eller en enda stort mönster.

Det är viktigt att komma ihåg att storleken på varje bild har sin egen funktion. Till exempel stora mönster är endast lämplig för ett stort utrymme, kan vertikala mönster lyfta taket, och den horisontella - att göra området mer allmänt, små siffror ser bra ut i ett litet område, och bakgrundsbilder kan begränsa rum.

Design tapeter i vardagsrummet: Tips och tricks

Om du vill göra en levande avbild elegant hall eller boudoir, ska köpa vackra textil tapeter. De kan vara tillverkade av silke eller velour. Med deras hjälp kan ett vardagsrum vara dekorerad i barock eller rokoko. Men textil vägg snabbt blir smutsiga och torka fläcken är nästan omöjligt.

Den vackraste och praktiskt material för väggar - linkrust. Bakgrund av detta material är en flerskikts och lättnad, och deras yta kan rengöras.

Bakgrunden av linkrusta kan skapa någon effekt, oavsett om det är effekten av en antik bladguld kan vara med monogram, simulera något material. Fans av Art Nouveau kan råda tapeter Marburg. De passar perfekt in i kupén.

Bakgrunden av linkrusta bidra till att göra det inre av antikaBakgrunden av linkrusta bidra till att göra det inre av antika

Nyligen, mycket populär bambu tapeter. De är väl lämpade för inredning i etnisk eller orientalisk stil. Bamboo tapeter kan läckande plånbok, men de kommer att tjäna lång. Dessa tapeter inte kräver mycket omsorg och uppmärksamhet kan göra alla hem bekväm.

För det första är konsumenterna non-woven tapet. De är lämpliga för målning och inte begränsad till en färg eller mönster. Flytande tapet är också stor efterfrågan på grund av dess miljövänlighet och ett rikt urval av färger.

Älskare av ovanliga lösningar kan rekommenderas tapeter följeslagare. De är av två typer, med samma struktur, men olika i färg, de är ekologiskt ser i vardagsrummet. Det är mycket viktigt att köpa tapeten på den plats där de kan testas.

Bakgrund för inre rum: Om du inte gör ett val

Allt händer när svårt att göra ett val till förmån för vissa tapeter, men vill köpa flera. I detta fall, ett sätt att hjälpa en kombination av tapeter. Det viktigaste här - att välja rätt kombination av färger, texturer, mönster. Genom att kombinera tapeter kan delas utrymme i zoner, väljer en vägg och dölja andra.


Kombinationen av tapeter beror på fantasin. De kan vara av olika färger och olika mönster, men tapeten bör ha jämn tjocklek.

För att inte lida med ett urval av färger, bra användning av färghjulet. Det kommer att hjälpa dig att kombinera alla färger och fatta ett beslut.

Den kombinerade korrekt tapeter kommer att göra vardagsrummet mer attraktivt och exklusivaDen kombinerade korrekt tapeter kommer att göra vardagsrummet mer attraktivt och exklusiva

Reglerna för att kombinera tapeter

Genom att kombinera tapeten i vardagsrummet bör följa några regler:

  • Bakgrund bör inte kontrasterar mycket;
  • Tapeter med ett mönster som skall kombineras med fast ämne;
  • Tyget bör ha jämn tjocklek.

Kombinera tapeten bör vara försiktig, hålla måttet. Det är inte nödvändigt för att experimentera och försöka göra rummet ser ovanligt.


Flytande tapet foto vardagsrum interiörer, som idéer

Flytande tapet har en klar fördel jämfört med konventionella. För det första, de perfekt avlägsna grov områden, dels gör flytande tapeter inte lösa, inte släpa efter väggarna och grejer. För det tredje kan du ändra färger och grafik, och lätt att rensa bort smutsen.

Flytande tapet kan vara olika, men att de inte skadar miljön, bra ljudisolerade, inte blekna. Men våtrengöring bör vara försiktig, eftersom vätskan väggen lätt tvättas bort med vatten.

Använd flytande tapeter kan vara överallt. De är lämpliga för alla rum, även för vardagsrummet. Med flytande tapeter, kan du experimentera med färger, mönster, och är inte rädd för att göra fel drag.

Tapeter och gardiner: Living, Design

När tapeten redan är vald, limning engagerade, kommer det dags att välja gardinerna. Detta är inte mindre viktig händelse, eftersom gardinerna i vardagsrummet ska matcha inredningen.

Det enklaste alternativet för att avgöra om tapeten passar till gardiner - det är att ta i en textilaffär en bit tapet och applicera det på tyget.

Om rummet måste vara ljusa, bör gardiner vara något ljusare än tapeten. För att göra rummet mörkare tapeter är nödvändigt att välja ett par nyanser mörkare. Tapet med ljusa och blommiga mönster måste samexistera med svala nyanser, tydliga och utan olika tillsatser.

Om det finns flera nyanser av tapeter, bör gardiner välja samma färg eller med ett liknande mönster.

Plocka upp gardinerna till tapet - en ganska svår uppgiftPlocka upp gardinerna till tapet - en ganska svår uppgift

Kom ihåg att bara organiskt ser blek beige eller vita gardiner. De är lämpliga för varje interiör.

Gardiner med en stor, iögonfallande mönster lämpade för monofoniska tapeter, som upprepas i en annan färgton.

Bakgrund i vardagsrummet: interiören i Chrusjtjov

I Chrusjtjov små rum, så du bör använda ljusa färger utan stora mönster i sin design.

För registrering kan du använda den vackra italienska tapeter, är det viktigt att de är ljusa. Inredningen kan göras av ljusa färger genom tillbehör såsom vaser eller målningar.

Användningen av speglar i vardagsrummet designen gör det möjligt att visuellt utöka utrymmet och göra det lättare.

Varianter av tapeter i vardagsrummet (video)

vardagsrum design - tillräckligt tidskrävande affär, men skulle komma till honom med ansvar som allt kommer att vara mycket enkel och okomplicerad. Här lagras olika utmärkelser, hobby, allt som vi vill skryta. Och det är mycket viktigt att stolthet poster framgångsrikt tittade på bakgrundsbild, inte förlorat, och det fanns märkbara.

Bakgrund i vardagsrummet (foto)

01454c8a979e15eorig 6 248divan-puma 25 301 9333-stor-print-wallpaper-design-pictures-ombyggnads-dekor-and-ideas1440x900 41058 1377856213oboi-dlya-gostinoy-22 a8cc84e9d72536a34be7bdc39be5 1326782536-1366784-0016670wwwnevseoboicomua

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 + 1 =

map