Intressant och ovanliga korsstygn: System människor och 35 foton

Intressant och ovanliga korsstygn: System människor och 35 foton

12 October 2017Brodera kors människor system - anställning mödosamma men fascinerandeBrodera kors människor system - krävande aktivitet, men uvlekatelnoeVyshivka kors människor system - en mödosam process som kräver viss kunskap. Brodera porträtt eller hela siluett är inte så enkelt. Om systemet är redo, och det stämplat genom att dra de svårigheter bör inte vara. I avsaknad av sådana tips måste bära hela systemet för sina egna på nätet. För en erfaren person är inte svårt, behöver nybörjare hjälpa.


Korsstygn folk: var du ska börja

Alla knep och hemligheter broderi gradvis avslöjas. Det är omöjligt att veta på en gång alla grunderna, utan praktiken kan den teoretiska förståelsen av processen inte leder till ett bra resultat. Det tekniska genomförandet av korsstygn hänvisar till kvantifierbart typ.

Traditionellt följande material som används för att skapa unika kompositioner:

  • duk;
  • tråd;
  • bågen;
  • Speciell nål;
  • Organisatör.

Duk - en speciell tyg i den speciella tekniken. Korrekt tillsats av de längsgående och tvärgående trådar skapar lika stora kvadrater med identisk form. Specialiserad duk broderi förenklar processen. Att arbeta med ett sådant tyg är inte svårt. Storleken av cellerna eller fyrkanter på duken kan vara olika. Proffs rekommenderar att börja med en stor duk, kommer det att visa sig att sy skicklighet.

Innan du börjar sy, är det rekommenderat att fixa kanterna. Detta kommer att hindra dem från att nötas. För denna region behandlas på en symaskin eller helt enkelt tejpade över tejp.

Broderi kors människor kan hittas på Internet ett stort antal varierande och intressanta systemBroderi kors människor kan hittas på Internet ett stort antal varierande och intressanta system


En viktig punkt är valet av tråden. De skiljer sig inte bara i komposition och färg, men även tjockleken. Nybörjare nål kvinnor rekommenderas att använda ett särskilt system eller nyanser kompatibilitet bord.

En viktig punkt: tjockleken på arbetslinjen är helt förenligt med densiteten hos basväven.

Du måste plocka upp nålen och det bör passa tyget och trådens tjocklek. Lär dig hur du kan arbeta med alla nålar, det finns inget komplicerat. Brodera korset är inte möjligt utan särskild bågen. Teoretiskt är det riktigt, men under operationen kan ha många svårigheter. Hoops är konstruerade för tyg spänning, vilket skapar en viss komfort.

Alla de ovannämnda elementen är standard. För nybörjare needlewomen är den bästa lösningen. Som ni få kunskaper, bygga kretsar och plocka upp tråden kan äga.broderi kors system, monokrom, människor: De vanligaste typerna av stygn

Människor kan vara brodera hjälp av olika tekniker. De mest populära är en mängd svartvitt. Den är baserad på standardverk korset.

Däremot kan du använda olika typer av korsstygn:

  • dansk;
  • Engelska.

När du broderar människor de mest populära typer av korsstygn är engelska och danska. Varje needle väljer den lämpligaste leden självNär du broderar människor de mest populära typer av korsstygn är engelska och danska. Varje needle väljer den lämpligaste leden själv

Danska X - är broderi under vilken ett antal stygn sker från det nedre vänstra hörnet till det övre högra hörnet. Som ett resultat är varje cell fylld med golvet kors. Sedan, för att en omvänd operation, tillåter oss få släta kors. I detta fall, är broder utföras endast i horisontella rader, i endera riktningen.

Monokrom kan även utföras på engelska korset. Denna teknik är lite komplicerat. Först måste vi ta tråden på framsidan av arbetet och lägga den första maskan, korsa golvet. Då nålen sätts in i övre högra hörnet och hålls vertikalt ut sedan till vänster. Denna teknik gör det möjligt att få en komplett färdig kors.

Båda metoderna är mycket populära. De är inte universell, varje needle följer en specifik algoritm åtgärder. Ladda ner exempel på tekniker kan vara på Internet kan du hitta och gratis program för att arbeta.

Broderi lektion: fastställande tråd

Om försöket utförs i början av arbetet, är det rekommenderat att använda en monteringsslinga. Detta är inte en komplicerad teknik, dubbelsträng (slazhivaetsya halv) införs för att genomföra den i en nål. På den främre sidan av nålspetsen plockas upp och arbets tråden sträcks, vilket skapar en s k loop. För att fixa nålen hålls flera gånger om vertikal sömmar och kortklippta.

Fäst tråden måste lära varje nybörjare, börja korsstygnFäst tråden måste lära varje nybörjare, börja korsstygn


Denna teknik är användbar för både små och stora målningar. Tråd prydligt monterade på fel sida, och skapar inte någon olägenhet.

Broderi lektioner ska börja:

  • Med reglerna för diskret fästtråd;
  • Uniform och full spänning;
  • Tekniker utför svetsar.

Om needle vet alla nyanser, kan den lätt brodera ansikten par djur, växter och andra bilder. Det viktigaste är att lära sig de grundläggande teknikerna. Broderi - är den bästa typ av konstgjorda konst. Tack vare det kan du uppnå andlig harmoni och få mycket glädje.

kors broderi lektioner: systemet för personer (video)

Modern teknik gör det möjligt att studera alla former av konst från foto, video och mästarkurser. Som förenklar inlärningsprocessen och gör det snabbt och roligt.


Exempel på system för korsstygn: människor (foto)

36-- 75-- 109-- 200-- 202bcd769ac76ffb27bc7673a970f8c95f25a8134880710-- 307-- 309-- 383-- 11287-- 20590357--

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 + 2 =

map