Intressant och färgstarka väggmålning av blommor: 10 idéer

Intressant och färgstarka väggmålning av blommor: 10 idéer

12 October 2017Paneler kommer att bli en ljus accent i det inre av din lägenhetPaneler kommer att bli en ljus accent i det inre av din lägenhet med en smart färg accenter kan vara en bild, ett foto eller en panel av färgerna på väggarna. Dekorera din egen lägenhet - det är en möjlighet att genomföra kreativa idéer och uttrycka sig genom den ovanliga inredningen. Skapa tredimensionella blomsterarrangemang kan vara din egen eller beställa så kreativt arbete med erfarna Masters-dekoratörer.


Den anmärkningsvärda väggmålning av blommor

Skriv individualitet i det inre av ditt hem, kan du använda placering på stele exklusiva blommor paneler med andra material - kvistar, frukt eller band.

För tillverkning av paneler kan användas en mängd olika material både naturliga och artificiellaFör tillverkning av paneler kan användas en mängd olika material både naturliga och artificiella

Sådana arbeten nödvändigtvis iögonfallande tack vare sina speciella egenskaper:

 • Ljusa sammansättning på vanlig bakgrund uppmärksammar;
 • Delikat blommor som används i arbetet, kommer att lägga lugn till det inre;
 • Volumetric jobb ser ovanligt på en plan vägg;
 • Samtliga kompositioner utförs manuellt, och därför unik.

Genom att placera ett blomsterarrangemang på väggen kan inte vara rädd för att det kommer att producera skadliga ämnen och är farligt för hälsan, eftersom alla material som används är miljövänliga.


Beroende på vilken typ av rum där att hänga panelerna kan det vara artificiell, levande eller torkade blommor, frukter, stenar, snäckor, pärlemor eller till andra naturliga eller konstgjorda material. Samlas i en sammansättning, kommer de att skapa en viss bild av rummet.

Få idéer för utformningen panelen och rummet i allmänhet, är det möjligt i speciella butiker, blomsterhandlare kataloger, tidskrifter på handarbete, besök master class eller se exempel på arbetet med designers eller amatörer.

Hur man gör en blommig paneler med sina egna händer

För väggkonstruktion kan beställas paneler från erfarna yrkesarbetare, men det är bättre att göra en låt med dina egna händer, i synnerhet eftersom det inte är så svårt. Liknande blommor paneler är inte bara unik, men också hans utövande kommer att känna stolt när gäster kommer att uppskatta sitt arbete.

Tillverkning av paneler kan beställas från en erfaren sömmerska eller gör din egenTillverkning av paneler kan beställas från en erfaren sömmerska eller gör din egenInnan vi går vidare till kreativitet, måste du bestämma vilken typ av blommor och andra dekorationer kommer att användas.

Du kan göra ett val till förmån för följande färger:

 • Kom artificiell;
 • den levande;
 • torkade blommor;
 • tejp;
 • papper;
 • stickning;
 • Tillverkade av naturmaterial.

Det kan inte begränsad till ovanstående lista, eftersom vissa umelitsy göra blommor av allt skrot material: bomull diskar, plast gafflar, vävnadsprov, lera och annat.

Särskild uppmärksamhet bör ägnas åt bakgrunden, eftersom det var han som skulle kombinera sammansättningen tillsammans. Bilden bakgrunden bör inte vara ljusa eller kontrasterande färg på väggen som att hänga panelerna, annars kommer bilden inte riktigt spektakulära.

Panel av konstgjorda blommor - enkelt och effektivt

Det enklaste sättet att skapa en blomma väggmålning är en sammanställning av kompositioner av konstgjorda blommor. För att göra detta arbete under kraft även en nybörjare, är det bara viktigt att bestämma den allmänna idén av kompositionen.

Panel av konstgjorda blommor är den mest hållbaraPanel av konstgjorda blommor är den mest hållbara

På panelerna kan visas:

 • Bukett blommor;
 • Okomplicerad bild;
 • Blomma buske;
 • Regnskog.

Samla sammansättning är det nödvändigt att uppmärksamma färgen används poster, så de kombinerades med varandra. Allt nödvändigt material bör förberedas i förväg, så att skapa en blom- paneler med sina händer nödvändigtvis de konstgjorda blommor, basen (säckväv, papper, plywood, kartong), lim (eller Moment PVA), ram- och glas.

Använda glas eller inte beror på individuella preferenser. Dekorativa sammansättningen blir längre hålls bakom glas, men om du ger upp, kan du placera vissa delar av kapell av ramen. Således kommer bilden bli intressant och volym, och vitalisera väggen.


Original- blom- paneler av blommor

Vackra dekorativa paneler kan göras från färska blommor. I detta fall kommer arbetet att bli skörare och mindre hållbar, men mycket sensuell och anbud.

Paneler tillverkade av naturliga färger är originalet, men det är kortlivadePaneler tillverkade av naturliga färger är originalet, men det är kortlivade

För att skapa en väggmålning av blommor, kan du använda följande idéer:

 1. Till bottenplattan i ramen för att fästa en liten vas med vatten, som kan sättas buketter av dina favorit färska blommor;
 2. Stick på grundval av ormbunke blad i olika vinklar för att få en känsla av ogenomtränglig djungel;
 3. Wildflowers fästa tejp i bakgrunden, så arbeta snabbt försämras, men blommorna kan alltid bytas ut mot en ny, och varje dag sammansättningen kommer att ha en annan uppfattning, och från den torra du kan göra en annan bild;
 4. Ställ in en särskild bricka till marken, vilket på ett visst sätt för att odla groddar krukväxter.

När man arbetar med färska blommor bör inte glömma vattnet och särskild omsorg, eftersom de lätt skadas och därmed förstöra den allmänna formen av kompositionen. Titta vackra målningar av blommor, kompletteras med andra dekorativa element - pärlor, paljetter, fjärilar. Av färger, kan du skapa hela bilden eller att begränsa kompakta buketter.


Gör dig själv: en panel av färger (video)

Gör en blomma väggmålning är inte så svårt, det är bara viktigt att ha tålamod, att förbereda de nödvändiga material och visa fantasi. Dessutom kan använda saker lätt hittas, till exempel, torkade rosor från buketten presenteras för onödiga processer eller krukväxter, gör blommor av gamla tidningar eller använda andra material räcken.

Exempel på skivor av torkade blommor med sina egna händer (foto i det inre)

0270a579dde69bXL 02513215a49c92XL 0ff6acf77213 8fd6e4f6-5346-43e5-ac19-ae235605eb42 030 -3 33 215 87 5272241f-a038-44b3-bd6b-392f258cc032

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 68 = 74

map