Intressant inredning idéer vardagsrum: 30 foto exempel

Intressant inredning idéer vardagsrum: 30 foto exempel

12 October 2017Vardagsrum kan dekoreras med ett tema med unika designelement,Vardagsrum kan dekoreras i en viss stil med unika inslag dekoraSegodnya kom i ett vackert hem, kan du ställa en fråga: "Vilken typ av design? Som ritade "och höra:" Det finns ingen design här alla de saker som jag älskar ". I detta fall kan upprätthållas en lägenhet eller ett enkelrum i en viss stil, men du kan inte följa den strikt, och med vissa individuella variationer på ett tema eller kanoner.


Idéer för vardagsrummet i en minimalistisk stil

Minimalism - ett barn av konstruktivism. Vi kan inte säga att mode har gått, eller återföds igen. Denna stil är redan hänvisar till klassiska linjer, och därför godtas i alla hem, när som helst.

Principerna för minimalism

 • Maximera utrymme - väggar rivna, rummen kombinerar;
 • Alla element måste vara funktionella, dekorationer - minimum;
 • Möbler och inredning lite;
 • Material så enkelt som möjligt och företrädesvis naturliga.

Att bo i en minimalistisk stil den kännetecknas av ett minimalt antal föremål och inredningAtt bo i en minimalistisk stil den kännetecknas av ett minimalt antal föremål och inredning

Om vi ​​talar specifikt om vardagsrummet, då rummet vedertagna kanon som avdragare, slät tak och diskreta väggar, är det inte tillräckligt. Till slut kan du använda dekorativa sten och spegel kakel, viktigast av allt, det gör inte att uppnå ett medley interiörer. Allt måste vara hela bilden.

Eftersom möbler och inredning lite, kommer fokus att ligga på väggkonstruktion. Dess utformning, färg och konsistens - det är din rikedom image. Allt liv bör vara harmonisk, och görs på samma sätt.


Design idé att leva i stil med Provence

Provence - Franska land, men att säga att du kommer att skapa med sina egna händer vacker rustik inredning i vardagsrummet, kan bara inte. Detta lyxiga enkelhet, många talar om stil. Charm och enkelhet gamla, bleknat i solen färg, ljusa fläckar, utmärkande livsstil - allt detta oliv charm.

Att bo i Provence stil - ett mysigt inrett med enkla och gamla föremålAtt bo i Provence stil - ett mysigt inrett med enkla och gamla föremål

Huvuddragen i provensalska: • Walls. Mest av allt - vit. Det kan vara en grov puts med vit färg som bakgrund för de bästa tillbehören och dekorativa detaljer. Ytan på väggarna bör vara medvetet lite grov, är denna romantiska bild obligatoriskt.
 • Tak. Classic - denna korsning förmörkas trä stockar, mörka med tiden själv. Men i en lägenhet de kan ersättas och polyuretan imitation. Möjligt och taket av MDF med struktur och relief "under trädet." Varma och mjuka nyanser föredragna.
 • Paul. Denna brädor eller laminat med trä mönster. Det finns också en sten, keramiska plattor. Terrakotta kakel - ett vanligt material.
 • Dekor fönster. Ljus och viktlösa gardiner av ljusa nyanser passar fönster i vardagsrummet så i större utsträckning. Väl mönster - cell eller växtmotiv.

Men Provence utsmyckning älskar. Och de bästa tillbehören - är de som är gjorda för hand. Dukar, gardiner, servetter, kuddar, inte design, nämligen improviserade. Kuddar är klädda i söta blommiga örngott, och på bordet, fastställa en bordsduk virkad.

Reparationer i vardagsrummet: idén till den skandinaviska stilen

Skandinavisk stil så modet under de senaste åren, kan jämföras med samma funktionella maximalism. Detta sparar de inre skandinaviska etniska funktioner som gör atmosfären att vara i svenska hem.

Om du vill ordna ett rum i en skandinavisk stil, måste du fokusera på den vitaOm du vill ordna ett rum i en skandinavisk stil, måste du fokusera på den vita

Huvuddragen i att leva i stil med skandium:

 • Dominansen av vita i det inre;
 • Rymliga rum med någon antydan till röran;
 • Användningen av naturliga material så mycket som möjligt;
 • Lätt och luftigt textil med rekrytering coziness;
 • Ett stort antal artificiellt ljus;
 • Delar av komfort i ett kallt hus - till exempel en öppen spis, filtar;
 • Koncisa detaljer.

Men det levande inte är aktiverat för kallt, se till att späda ut svala toner med varm krämig eller gulaktig. Utmärkt ser ljust trä toner och rika gröna inslag.

Ljusa och kontrasterande färger bör undvikas. Förutom vita använda följande färger: blått och blått, kobolt, karamell, ljuslila, beige, mjölkig, ljus turkos.

Möbler bör ha en regelbunden form, en soffa - bekväma, stora, med en fin ögon klädsel. Förutom soffan och stolar, kan du sätta några bloss. Det kommer också att vara lämpliga lådor, inte mycket skrymmande rack. Övertygande utseende och modulära trämöbler.

Mode idéer livsmiljö i art deco-stil

Modern art deco representerar harmoni strikt geometriska former, rundade fasader, dyra möbler med glas och metallinlägg. Används som dekoration blommönster, afrikanska symboler, djur, och inte bara bilder.


vardagsrum utformning art deco representerade i lugna, varma färger. Beige kan kombineras med en mörk kontrast. Dessa nyanser ger interiören elegans, lyx. Men bara två färger, är färger i vardagsrummet inte representerade. Det kan vara godtyckligt komplexa, multi-komponent.

Om du är en älskare av lugn och varma toner, välj sedan stil art decoOm du är en älskare av lugn och varma toner, välj sedan stil art deco

Oftast används i konstruktionen vardagsrummet:

 • svart;
 • grå;
 • vitt;
 • metalliskt;
 • Brown.

Men dessa färger du kan säkert späda blått, rött, grönt, guld. Med den mängd inredningen överdriv inte. Om väggarna är fasta, kan möbler vara accent. Om du väljer tapet med ljusa mönster, kom ihåg att de kommer att slå ögat först. I detta fall bör möblerna vara mörkbrun eller vinröda.


Vackra vardagsrum i moderna lägenheter (video)

Att göra en levande - är inte bara dyrt, dyrt, men också intressant. Och om du har objektet sätta i förgrunden, kommer att förbättra sina hem ge dig en hel del nöje.

Framgångsrika lösningar!

Intressanta idéer för att dekorera vardagsrummet (foto)

60 197 315 524 535-900x597 569 955bf8a674912be6526c832a4b5953f1 1017 2102 11006-1030x684

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 33 = 34

map