Interiören i huset med en stor sal: 5 kriterier

Interiören i huset med en stor sal: 5 kriterier

12 October 2017Bor i huset - det är en stor möjlighet att dra utrymme för din egen designBor i huset - detta är ett utmärkt tillfälle att dra rummet på sin egen dizaynuGostinaya - är det centrala rummet i huset, kan vi säga mitt i hemmet. Interiören i en rustik slott gör det möjligt att genomföra de mest ambitiösa idéer och projekt. Huvudsaken är väl genomtänkt design, genomföra individuella tänkande. Utformningen av projektet har att säga om smaken av husägare på den obefläckade känsla för stil. Designalternativ som bor i en stor lägenhet eller stuga på landet mycket.


Lite stil i det inre

Det är nödvändigt att i korthet dröja vid det inre av köpas idag. Engelsk stil inkluderar förekomsten av tunga textilier, mörkläggningsgardiner, bra utbud av färger, symmetri, dyra möbler av hög kvalitet tillverkade av värdefulla träslag. Även i det inre måste finnas öppen spis.

Om vi ​​talar om den franska stilen, de väsentliga delarna i öst, persiska mattor, dubbelsängar med kolumner.

Det är också nödvändigt att ha i rummet dyra, lyxiga vaser. Modern asymmetri symbol. Hi-tech inneboende stringent slät yta, användningen av föremål i det inre av metall och glas. Också, är högteknologiska som kännetecknas av att ha en ursprunglig belysning häver element. Hi-Tech är idealisk för praktiska människor.

God stil lösning för vardagsrummet kan bli en spansk Nouveau med ljus belysningGod stil lösning för vardagsrummet kan bli en spansk Nouveau med ljus belysning

Spanska modernistiska inneboende vita väggar, men med ojämna ytor, slutade med:


 • belysning;
 • glas;
 • Accenting linjer.

Även för den spanska Art Nouveau kännetecknas av asymmetri. Skåp infällda i väggar, runt renlighet och ordning, det måste sägas att de spanska mästarna är i ordning. Populär idag popkonst innebär användning av alla väggar längs ljuspaneler. användningen av glas och UV-ljus på bakgrunden av skuggorna som inneboende stil. Allt detta skapar effekten av overklighet.

Det går inte att göra utan popkonst spegel bollar, objekt rostfritt stål och konstgjord sten. Inte förbjudet att använda mörka områden i rymden.

Hur man väljer den perfekta stilen riktning

Interiören bör kombineras med vitala principer och begrepp hushållens harmoni.

Style riktningar kan använda en hel del: • klassiska;
 • moderna;
 • Pop art et al.

Det finns många stilar och trender, kan du välja vilken baserat på dina preferenserDet finns många stilar och trender, kan du välja vilken baserat på dina preferenser

Att säga i en annan kreativ design företag, så inställningen till inredningen ska vara trevlig och ansvarsfull. Projektet måste vara beredd individuellt.

Ljuset i vardagsrummet i ett hus på landet

Vanligtvis i ett stort rum med utsikt över den mest fördelaktiga landskapet. fönstren är också många alternativ. Många människor gillar verkligen engelska box. En sådan vertikal ram av trä och har en stigande skärp.

Men, mer relevant och utbredda fortfarande Eurofönstet.

Dessa fönster har en höjd från golv till tak, vilket skapar ett panorama och i vardagsrummet kan du ordna fester, tävlingar, middagar, supéer, alltid ljusa och fräscha. Ofta idag helt osteklyat en av väggarna. Gör en vägg kan vara utan fruktan för värmeisolering, fönster har nu flera lager och väl skydda huset från väderpåverkan. Interiören i hallen i ett hus på landet innebär ofta överdriven belysning.

För att leva i ett hus på landet bör välja stora fönster, som helt kommer att täcka utrymmet i rummetFör att leva i ett hus på landet bör välja stora fönster, som helt kommer att täcka utrymmet i rummet

Rum i huset kan användas i olika ljusförhållanden med ett annat syfte:

 • Som replokalen;
 • Som ett fritidsrum;
 • Som matsalen;
 • Som ett kontor eller bibliotek.

Du kan installera projektorn och om det fria vägg view intressanta filmer med hela familjen eller med vänner. Skärmar kan nu köpas på någon affär, det är ett bra alternativ för både fritid och för varje dag.


Stort rum i huset: väggarna, de primära och sekundära zoner

värd smak manifesteras i arrangemanget av rummets väggar. Från väggdekoration det beror på det helhetsintryck av interiören. Väggarna behöver inte vara tråkig, tråkig och bleknat.

Vanligtvis i den avslutande med hjälp av flera material, såsom:

 • Trä;
 • Art murverk - sten,
 • Modern teknik gips.

Moderna vardagsrum vanligtvis inredda med naturliga material som sten eller träModerna vardagsrum vanligtvis inredda med naturliga material som sten eller trä

Idag är zonindelning nödvändigtvis närvarande i det inre. Huvudområdet - en sittgrupp. Rekreationsområde innebär ofta att placera den öppna spisen. Öppen spis blir en prydnad och ett vardagsrum och fungerar som en vistelse varmt rum. Ett annat område - matrum. Möblera det ska vara i enlighet med reglerna. Måste visa en god matbord och stolar.


Vissa ägare föredrar att hålla 2 matplatser för gäster och för dagliga måltider.

Det kan också presentera en kreativ område, bibliotek område, en zon för datorn och Internet, där en touch av ett finger kan föras in drifttillståndet nymodiga prylar. Idag Living är placerad i första hand som ett rum med en öppen arkitektur och kreativt uppfyllt zonindelning, så det är viktigt för upprustning av de allra första stegen för att ta hänsyn till alla små detaljer.

Modern inre av den stora salen

För interiören bör du använda de bästa idéerna. Ofta människor använder i inredningsmaterial är dyra och tid att ta hand om en sådan lyx, gör de inte. Därför är det bättre att göra allt koncist, elegant och samtidigt praktiskt. När det gäller möbler, bör det inte vara skrymmande och tar upp allt utrymme. Huvud harmoni och komfort hela. Möbler bör placeras i områden med nödvändighet måste fokusera på de ljusa inredning element. Bakgrunds bättre att ta en naturlig neutrala toner, de är lika bra det kommer att se ut och bilden och ram med foton.

Stil komplettera det inre av vardagsrummet kommer att hjälpa en eldstad, vackra bilder och ovanliga dekorativa elementStil komplettera det inre av vardagsrummet kommer att hjälpa en eldstad, vackra bilder och ovanliga dekorativa element

Zoned utrymmet är möjlig med hjälp av:

 • Glasfönster;
 • skärmar;
 • Hyllor.

För det inre av den stora salen i ett hus på landet är idealisk för en vacker öppen spis enhet. Eldstaden kan vara en dekorativ, men naturligtvis bättre att göra en riktig öppen spis, som på natten kan samla hela familjen och njuta av spelet vid brand intressanta berättelser. I interiören är varje detalj viktig, så du bör välja rätt tyger, belysning och porslin.

När det gäller hushållsapparater, bör det inte vara märkbara, bör inte vara disharmoniska med den övergripande inredning. Vi får inte glömma känslan av åtgärder i dag inom mode minimalism.

Hur man visuellt göra rummet mer än

För att göra ett litet rum visuellt mer behövs för att ansluta sig till vissa designer tips.

Visuellt öka utrymmet i rummet, kan du använda den ljusa tapeter och möbler, samt med hjälp av reflekterande föremålVisuellt öka utrymmet i rummet, kan du använda den ljusa tapeter och möbler, samt med hjälp av reflekterande föremål

De är som följer:

 1. I rummet kan du hänga en stor spegel. Ju större storlek, desto bättre, du kan också placera en spegel paneler, är det på modet och tryck visuellt väggen.
 2. Att välja möbler för du behöver bara en lätt möbler, tapeter, också bör inte vara mörkt. Kön bör göra mjölk, taket kan vara blank, men återigen, inte mörkt. Och ljusstyrkan av interiören kommer att lägga ljusa tillbehör.
 3. En annan hemlighet av den visuella ökningen i rymden är att uppmärksamma det bakre hörnet av rummet.
 4. En annan subtil flytta - är att höja taket med hjälp av en virtuell linje av tapeter. Det är möjligt att hänga gardiner med vertikala rand eller dekorativa element, såsom hög ljus.
 5. Bra användning av de inre reflekterande saker. Det är också viktigt att observera färgschemat.
 6. Du kan lägga till i det inre så mycket som möjligt av glasföremål. Dekorationen av väggarna, kan du använda glasskivor.
 7. Golvbeläggning cellen är också en bra visuell effekt expansionsutrymme.

Utformningen av den rymliga hallen (video)

Håll inte listiga tips kan göra en unik, personlig inredning. Han kommer att glädja hushåll och glädja gäster i huset.

Stort rum i huset (foton)

mg25531000 2 272 160 545 527 567 1032 788-dizayn-zagorodnogo-doma-na 1632

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

40 − 33 =

map