Interiören i hallen: 5 moderna idéer

Interiören i hallen: 5 moderna idéer

12 October 2017För modern hall kan du välja någon stil som passar smaken av fastighetsägareFör modern hall kan du välja någon stil som passar smaken av ägaren zhilyaSovremennaya hall som kan representeras av denna term? Numera finns det så många stilar som förblir desamma, många år. De mest populära är stilar som barock, klassisk, Empire, provensalska eller modern. Men det är modern stil något annat, han alltid annorlunda, eftersom ändringarna enligt modetrender, material och människors smak. Eklekticism - detta är det viktigaste inslaget i modern stil. Den har inga gränser och innehåller anteckningar från en mängd olika stilar, såsom: high-tech, minimalistisk, loft, etc.


Moderna idéer för en hall i lägenheten: foto för att hjälpa arrangörer

Modern stil är motsatsen till den klassiska interiören, enkelhet, funktionalitet, komfort, utrymme, ljus och luft är huvuddragen i det.

Modernitet inte överensstämmer med strikta regler, men har sina egna rekommendationer, bland annat följande:

 • Nej, gammal, stor garderob;
 • Ned med de gamla fruar kistor och ottomaner;
 • Skrymmande mönster behöver inte vara närvarande;
 • Massiva ljuskronor är inte lämpliga för modern interiör;
 • Inga hyllor staplade med onödiga detaljer.

Allt måste vara rättvis och i bästa tradition av elegans. Passar perfekt i det inre av en stor spegel, garderob med en slät yta, och ett par artiklar av dekoration, såsom en vas med blommor. Man kan säga att denna idé är en hall för minimalistisk, ja det är. Men vad kan sägas om moderna modetrender? Den fokuserar på de delar av inredningen, som ger komfort, estetik, komfort och funktionalitet helt förflytta onödig dekoration.

Idag finns det en hel del idéer för invändig korridorenIdag finns det en hel del idéer för invändig korridoren


Förstå att det driver en modern stil och konstruktionslösningar kan hittas med bilderna, som är mycket lätt att hitta på Internet, liksom designers.

Förkroppsligar bilden på bilden i verkligheten är inte så svårt som det kan tyckas vid första anblicken, eftersom dessa idéer inte har reservdelar och skapa inredningen enkel.

Att översätta till verkligheten i hallen: utformningen av lägenheten, idén med foton

Efter att ha övervägt alla alternativ foto hallar är inredda i modern stil, kan du se att alla de idéer inkluderar användning av extremt hög kvalitet och naturliga material.

För att göra verklighet av en sådan inre behov av att utföra reparationer som ansluter sig till en liten stund. Till exempel i utformningen av väggarna är bäst att använda enfärgade, perfekt tapet med en slät yta, tvätta som inte kommer att bli svårt. Dessutom interiören passa perfekt korkpaneler eller dekor, gjort med akrylfärg. Haft framgång skapa accent på en vägg eller en del därav, görs genom att mönster diskret beläggning.När det gäller golv, designers rekommenderar de mörkare toner i förhållande till väggarna. Av material i hög efterfrågan laminatgolv, porslinsplattor med ett mönster som simulerar en sten eller ett träd.

Kolla in korridoren väggarna är bäst i ljusa färgerKolla in korridoren väggarna är bäst i ljusa färger

I förhållande till golvet, är taket gjort i en ljus färg. Företrädesvis vald från material suspenderade tak eller helt enkelt målning med latexfärg. Färgpaletten för att skapa en vacker interiör i hallen är skiftande, men de flesta ägare väljer ljusa färger. I hallen behöver inte kontraster, ganska halvt ton en viss färg. Perfekt interiör - är enkelhet. Ett sätt att skapa en vacker taket är användningen av utformningen av panelerna. De kan göras i ett glansigt, matt och transparent stil. Det andra alternativet är ett undertak design. Just nu är det inte bara en av budgeten, men också det snabbaste alternativet. Installation av en sträcka tak som händer på en dag.

Möbeldesignidéer hall

Det huvudsakliga syftet med den moderna stilen i hallen är att uppnå komfort i detaljerna. Välj möbler måste vara lätt och kompakt, men huvudsaken är att det var bekvämt.

För en modern korridor i huset fit:    

 • garderob;
 • Hörnskåp;
 • Med hjälp av kompakta piedestaler som har dolda lådor;
 • Liten ställning för paraplyer och väskor;
 • Små eller fällbara stolar tillverkade av plast eller metall;
 • Kompakt Stand för skor.

Om hallen har en liten storlek, kommer en stor väg ut vara användningen av modulära möbler, som kommer att föra samman alla de egenskaper som krävs för hallen. Designers rekommenderar att även använda transparent dörr coupe och en stor spegel, helst full längd, det passar inte bara perfekt i en modern stil, men också visuellt utvidga gränserna för korridoren. Eftersom detta rum är nästan inget ljus, och besvärliga ljuskronor får inte förekomma, är det bäst att använda en dold belysning, lampetter, spotlights och LED-lampor, mer än tillräckligt alternativ.

I den moderna foajén, perfekt för hörn eller garderobI den moderna foajén, perfekt för hörn eller garderob

Vi måste komma ihåg en viktig detalj, desto ljusare ljuset i hallen, desto mer verkar.

Ju mer korrekt storlek ljus, desto bättre ser ut möbler. Å andra sidan ingen säger att hallen inte gjordes för mjukt och svagt ljus. Om du vill skapa ett objekt, måste du ta hand om det, för att kunna skilja sin integration. Dekorera insidan, kan du använda ljusa delar, såsom en vas, statyett, men det bör inte gå för långt med ljusa kontraster, eftersom det kan störa minimalistiska moderna interiörer.


Idéer för korridoren och fel i skapandet av en inre

Det råder ingen tvekan om att alla lägger sin hall efter behag, trots vissa stilar och idéer. Men designers krav, människor ofta göra några misstag.

Utrusta korridoren, genomtänkt varje detalj för att göra hallen såg estetiskt tilltalande och var funktionellaUtrusta korridoren, genomtänkt varje detalj för att göra hallen såg estetiskt tilltalande och var funktionella 

Till korridor design var framgångsrik, bör följande praktiska tips övervägas:

 1. Brist på hyllor för skor. Detta är inte korrekt, eftersom det är inte bara praktiskt, inte estetiska, men också skor förlorar snabbt sin form;
 2. Den öppna hängare. Detta element inte bara skapar extra volym hall, men visar också ägaren oförmåga att organisera det inre av höger;
 3. Bristen på utrymme för plantering. Även de minsta korridoren bör innehålla en liten stol för bekväm obuvaniya;
 4. Felaktig väggbeklädnad. Designers insistera på att i korridorerna inte användes papperstapet. Street smuts lägger sig snabbt på ytan och ta bort det kommer inte att bli lätt,
 5. Använda mattan. Naturligtvis användningen av denna del av en personlig fråga, men mattan, som ligger i ytterkanten av korridoren är det opraktiskt

Unika idéer för en hall (video)


Det är den som skapas av enkelheten i interiören är helt nöjd, men ändå vill ha några tillägg. När det gäller modern stil, är det fördelaktigt, eftersom det praktiskt taget omöjligt att röra upp, kombineras med andra stilar, den totala sammansättningen inte äventyras. För att reparera sina egna händer, för att hitta nya lösningar, med hjälp av inredning. Gud är i detaljerna, så säger det franska folket. Skapa en praktisk interiör lättare att täta ledningar, men allt måste ses i enlighet med begreppet hela lägenheten.

Exempel på reparationer i korridoren: idén (interiör bilder)

3-1 9 015-vstroennye-shkafy-kupe-v-prikhozhuyu 1213 513b-1 976f9a0098cecda5e0e25aa82eb697d9 1545ea85064decdf58df0f6471bb900a 2449 10.663-1402673663 7534

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

33 − = 30

map