Interiör vardagsrum på 20 kvadratmeter. Lägenheten har en snygg design foto

Interiör vardagsrum på 20 kvadratmeter. Lägenheten har en snygg design foto

12 October 2017I vardagsrummet är en av de viktigaste rummen så att registreringen bör behandlas med största omsorgI vardagsrummet är en av de viktigaste rummen så att registrering bör ske med extrema tschatelnostyuV små lägenheter, varje möbel, bör varje sak och möbler tar bara hans plats. Vardagsrummet av denna storlek, är detta verkligen fallet när användningen räkna varje fri meter. Förutom vardagsrum av denna storlek kommer inte att tillåta att etablera spontant köpte en möbel. Men trots detta ett vardagsrum kan förvandlas till ett konstverk. Från denna vardagsrummet kan du lära dig inte bara spara utrymme på rätt sätt, men också för att hålla alla saker på lämpliga platser, och livet med en sådan situation skulle vara mycket enklare.


Living: Design Foto 20 rutor

Skapa tech design, är det som en omgång Tetris, måste du räkna varje steg, absolut varje detalj. Användningen av ljusa färger för vardagsrummet denna storlek, det är perfekt, men det betyder inte att det är nödvändigt att beröva rummet färger. Alla vet att för att visuellt öka rummet är bättre att använda en spegel.

Högkvalitativ belysning kan göra en interiör mysiga och bekväma vardagsrummetHögkvalitativ belysning kan göra en interiör mysiga och bekväma vardagsrummet

Men det finns andra lösningar på situationer, såsom:

 • Korrekt ljusspel;
 • Skapa färgaccenter;
 • Separations rum på rätt område;
 • Användningen av foto tapet

Användningen av pastellfärger, är den idealisk inte bara för specialister inom konstruktion, men också för alla som äger ett mindre hus. Tillsammans med dem kan du använda en foto tapet, som är populära under de senaste många år. Det är nästan färdig målningar. Med deras hjälp är det möjligt att fokusera på enskilda individer eller visuellt förstora rummet.


 Design vardagsrum på 20 kvadratmeter. m: användning av foto tapet

För att ordna vardagsrummet är bättre att använda ljusa färger i kombination med ljusa färger som orange, lila eller ljusgrön.

Ytterligare dekorera rum, kan du använda foto tapeter, som är limmade, som regel, på en av väggarna i rummetYtterligare dekorera rum, kan du använda foto tapeter, som är limmade, som regel, på en av väggarna i rummet

Fototapet är ett ljust accent, vilket är nödvändigt för ett litet rum. De kan användas inte bara för att dekorera väggarna, men också för att dekorera dörrar, är deras användning begränsas bara av fantasin. En viktig aspekt av användningen av tapeter är det rätta valet av bilden. Förutom tapeten "spelade" färger bör inte överbelasta rummet överflödig dekoration, tapeter eftersom uppgiften är att expandera och flytta undan väggarna.Hörnrum, som inte upptas av möbler och är perfekt för foto tapet. Detta område är bäst lämpad för att läsa, och bilden på foto tapeter kommer att göra det speciellt.

Att välja en sådan tapet, bör man komma ihåg att mönstret av horisontella linjer kommer att öka i rummet, i detta fall bättre att välja tapet med en bild av träd. De horisontella linjerna tvärtom kommer att minska i rummet, och ett stort urval av ritningar fokuserar på det väsentliga vardagsrummet.

Interiör vardagsrum på 20 kvadratmeter. m: att skapa komfort

Placering av möbler i ett vardagsrum att lära sig att spara utrymme och att leva i en smart stil. Inte alla kan organisera loppet av 20 kvadratmeter, men det väcker komplexa frågor som bevarandet av elegans och enkelhet. Med hänsyn till några av de rekommendationer som experter, många invånare i små lägenheter det framgår av både de mörka och lumpen rum göra en unik, intim mästerverk som kommer att glädja varje centimeter.

För väggar och tak i ett litet rum är bättre att välja ljusa färgerFör väggar och tak i ett litet rum är bättre att välja ljusa färger

När du går in i vardagsrummet ska känna komfort, men det är underförstått att "för att utvidga gränserna för vad som är tillåtet" är nödvändig.

Här är några tips om hur man bäst att skapa en miljö:

 • Med hjälp av speglar kommer att bidra till att öka rummet, att installera en stor spegel med extrem noggrannhet kommer utvidga gränserna för rummet;
 • Att känna inte bara bekvämt, men också fritt i vardagsrummet rekommenderas att använda trä i ljusa färger;
 • Att hålla regeln om "inte överbelasta rummet" många människor kan bli av med onödiga saker.

Bli av med mörka gardiner och persienner. Mer ljus - mer utrymme.

Reparation av vardagsrummet på 20 meter: den invecklade planering

För att skapa en idealisk levande och njuta av varje minut tillbringade i det är nödvändigt att skapa en projektplan, är det nödvändigt att överväga varje detalj och detalj vad du kan vara noggrann, men resultatet - detta är viktigt. Överväga varje utrymme krävs dess användning. Så, till exempel, området ovanför entrédörren, tyvärr används mycket sällan, men det kan användas under hyllorna för tillbehör, böcker, kläder. Speciellt de lyckliga hyresgäster som kan skryta högt i tak.

Dekorera vardagsrummet kan vara vackra målningar och dekorativa spisDekorera vardagsrummet kan vara vackra målningar och dekorativa spis


Innan du börjar åter planera vardagsrummet, är det bäst att skapa en ritning på papper, med angivande av placeringen av framtida möbler. Prata om denna detalj med alla andra hyresgäster.

Hur kan jag dra nytta av områden som inte märker:

 1. Inte alla är området bakom dörren, men om man tänker på det en kvadratmeter. Detta är en utmärkt plats för frukost eller love seat zonen;
 2. Det finns ett stort fönsterbrädan? Organisera från sitt matbordet. Det kan dock omvandlas till en zon och för att läsa böcker och umgås med ett glas vin.

Vänster ett gap mellan garnityret eller skåp och väggen, är det möjligt att fylla strykbrädan eller intetsägande låda med arbetsstycken till förortsområde.

Planering rätt miljö: idéer till vardagsrummet på 20 kvadratmeter. m

Med ett stort vardagsrum, kan du inte tänka på hur kompakt och smakfullt ordna möbler. Om detta gäller för rum med 20 rutor, det lättsinne är inte ett alternativ. Ägaren är skyldig att beväpna sig med en klar uppfattning om var och vad som behöver sättas. Låt oss börja med en sittgrupp, är det bäst att placera närmare innerdörr, men arbetsområdet är bäst positionerade närmare fönstret.

För att göra en funktionell vardagsrummet, är det möjligt att installera gips nischer eller vackra valvFör att göra en funktionell vardagsrummet, är det möjligt att installera gips nischer eller vackra valv


I ett modernt hus är i hallen inte ovanligt att hitta en nisch. Detta är en utmärkt plats för soffan eller sängen komplett med lådor.

Varför detta alternativ är populärt? Detta arrangemang har flera positiva aspekter.

nämligen:

 • Det garanterar långvarig operation;
 • Det ger extra utrymme för att lagra sängkläder och annat;
 • Om du organiserar skärmen är det lätt att dölja en låda från nyfikna ögon.

Det är också mycket vanligt att observera förekomsten av balkongen i hallen, där invånarna använder för att lagra saker. Designexperter anser att det är en riktig helgerån. Den kan utrustas med en balkong liten sovrum eller gillestugan. Naturligtvis är det nödvändigt att till fullo isolera fönstren, och det är önskvärt att utrusta ett varmt golv. Denna stil ökar sin popularitet för varje år. Organisera en sådan miljö kan tillhandahållas i vardagsrummet är inte bara platsen men också extra värme.

Om taket är dekorerad med gips, det är en fantastisk möjlighet att ge rummet en extra komfort. Det räcker med att placera runt omkretsen av neonspotlights.

Trendigt inre rum på 20 kvadratmeter. i lägenheten (video)

Sammanfattningsvis kan vi säga att små lägenheter bör omfatta endast de delar som kommer att användas för varje behov. Innan du ordna rum, oavsett vad det är kvadratiskt eller rektangulärt, är det nödvändigt att tänka på riktigheten i valet av möbler. Inte alltid piedestal kan vara ett bra alternativ om du kan ersätta en miniatyr bord, som du kan sätta ett glas vatten, och på eftermiddagen att använda den som en plats att arbeta.

Design vardagsrum på 20 kvadratmeter. i lägenheten (foto av interiören)

0bf8a 7b50d 8 9-5 12 12-25 18-20 18kv 112 825

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 3 = 4

map