Interiör från korridoren i lägenheten: fotot och idén om att skapa komfort

Interiör från korridoren i lägenheten: fotot och idén om att skapa komfort

12 October 2017I det inre av korridoren - det viktigaste för att skapa en bekväm miljö för dig självI det inre av korridoren - det viktigaste för att skapa en bekväm miljö för sebyaKoridor är inte bara ett kännetecken för lägenheten, men också dess ägare. Det råder ingen tvekan om att dess inre helst bör kombineras med hela lägenheten inredning. Observation viss finhet kan uppnå en imponerande utseende. Således en liten hall bör inte vara alltför mätta de små sakerna och den stora korridoren kräver lite mer betoning på detaljerna. Det verkar för att skapa en interiör som är svårt, men det finns gott om tips om rätt strategi, observera endast ett fåtal av dem kan överraska dina gäster med elegans sin hall.


Hallar: Inredning av lägenheten

Att engagera sig i inre korridoren måste vara sist, beror detta på det faktum att dess synpunkter måste justeras genom att ställa in hela rummet. Mycket lättare när det gäller att tända korridorer bostadslägenheter eller kontor, men vad du gör om en mörk hall eller smal? Vänder sig till Internet kan se en hel del design tips för att hitta en väg ut. Det gör det möjligt för dem att hjälpa förändra den dystra korridoren i skapandet av konst. Om ägaren har beslutat att skapa sin egen inre, är det första du kommer att märka är belysningen. Eftersom fönstren i det här rummet egentligen inte hända, är det nödvändigt att ge intensivt ljus.

Belysningen i hallen - den viktigaste attributet i rummetBelysningen i hallen - den viktigaste attributet i rummet

Original lampor, lampetter och kristallkronor bidrar till att skapa rätt belysning.

Att välja möbler bör ta hänsyn till sådana saker som roll hallen i huset, dess parametrar. Foto av det inre av exempel kan hittas i världens nätverk, samt be om specialister.

Korridor Inredning: råd om dess utformning

Var man ska börja design? Till att börja med ska du bestämma vilken form gör korridoren, och vilken stil ägaren skulle vilja översätta till verklighet? I de flesta fall ges företräde till de tre stilar, är detta en klassisk, modern och hi-tech.


Men när det gäller struktur korridorerna, de kan delas in i flera olika typer:

  • lång;
  • liten;
  • Smal.

Om det är för långa korridoren i en lägenhet, kan du skapa den i en mysig atmosfär kommer att hjälpa ljusa tapeter. Helst ser krämig, persika, beige färg. Efterbehandling tak och golv, också har sina egna egenskaper. Här är bäst lämpade undertak med inbyggda spotlights, och golvet ser harmoniskt om dess täckt med plattor. möbler bör inte skräpar ned denna korridor är bra glidande garderob med spegel beläggning och några hyllor. Möbler bör vara samma färg och golvplattor. Underbart tillbehör kommer att vara blommor i utomhus vaser, som kan arrangeras vid hörnen av hallen.

Liten hall, i motsats till en stor hall har inte tillräckligt utbud av interiör val. De moderna lägenheterna är utformade så att inte alla kan skryta med ännu en medelstor korridor. Men en liten hall med korrekt registrering i något sätt sämre än bekvämligheten av andra korridorer. Designers rekommenderas i dessa fall för att begränsa den modulära möbler och en del tillbehör. Korrekt trim - är nyckeln till expansionen av visuella utrymme.Modulära möbler i korridoren är inte bara kan ta emot alla de saker, men du måste lämna ett utrymmeModulära möbler i korridoren är inte bara kan ta emot alla de saker, men du måste lämna ett utrymme

Skrymmande material som trä, plast paneler, kommer att ta bort några centimeter. Konstgjorda stenar, gips lättnad som kommer att säkerställa en minskning av rummet. Men tapeter och färg, förutsatt att rätt färg, kommer att bli en utmärkt lösning på detta problem.

Vid val av material för dekoration, måste du hålla sig till minimalism bör mönster tapet vara diskret, och taket är monotont och ljus. Den idealiska alternativet skulle vara en glänsande vit tak. När det gäller tillbehör, är det nödvändigt att avvisa dem. När det gäller att vara i korridoren ett fåtal personer, kommer de extra poster endast ingripa. Möbler bör ordnas så att inte bara inte stör, men du måste lämna utrymme.

Interiören i en smal korridor kräver mer noggrann eftertanke design, eftersom det beror på den rätta organisationen av expansion och utbyggnad av hallen. Den första hemliga att optimera formen, en samling av det korrekta mönstret av väggarna. Prydnad måste vara antingen vertikal eller horisontell, förutom du behöver hitta en detaljerad mönster. Denna punkt gäller taket. Belysning bör vara enhetliga, är designers rekommenderas att använda en lägre ljus. Det var han som rensar rummet gränser, visuellt utöka den. Området denna korridor inte kräver en stor mängd möbler. Ett bättre alternativ är byggd vid djup 50cm. Komplettera det inre av modulmönster som bäst placerad i ögonhöjd.

Användningen av mattor i det inre av korridoren: Ecology hus

Inte så länge sedan blev en av de populära typer av efterbehandling material som kallas miljövänlig mattan, han är mer känd som Mat.

Installationen är ganska enkel mat - monterings sker på ett speciellt lim för övrigt det tar inte bort rätten av rummet utrymmeInstallationen är ganska enkel mat - monterings sker på ett speciellt lim för övrigt det tar inte bort rätten av rummet utrymme

Den är gjord med hjälp av:

  • bambu;
  • jute;
  • bomull;
  • sockerrör;
  • Sisal.

Ansökan har funnit sig inte bara som en golvbeläggning, men också som en tapet, gardiner, tak och inramning av tavlor. När det gäller användningen av mattor i det inre korridoren, även det bör väljas för önskad dekor. Obestridliga positiva sidan är att det inte kräver särskild omsorg, är vakuum bearbetning mer än tillräckligt. Med jämna mellanrum måste mattan behandlas med hjälp av fläckar. Men felaktig skötsel eller brist på det kommer att avsevärt minska driftskiktet.


Skapa en Style i korridoren

Som tidigare nämnts, när du skapar en stil i korridoren av de tre typerna oftast valt.

Korridoren behövs i kombination med det inre av lägenheten, endast i detta fall kommer det här rummet har integritet.

Modern i korridoren kommer att visa enkelhet och lokalerModern i korridoren kommer att visa enkelhet och lokaler

Anhängare av klassisk stil bör välja träpaneler, som är bäst lämpade i den nedre delen av väggen med avseende på den övre delen av galleriet blir en stor dekoration av det. Lägenheterna där de bor kreativa människor är det vettigt att skapa ett konstgalleri, som tänds bakgrundsbelysningen. Färgskalan för den här stilen oftast valt neutral och inbyggda möbler.

I organisationen av modern stil används oftast tapeter och trimma plastpaneler. Vald neutral färg, såsom beige, eller grå sand. Vad gungar golv, är det ofta i hans favör som brickor. Högteknologisk stil väljs mindre tidigare versioner, det är en djärv och nödvändig inte allas smak. Denna stil är skapad med hjälp av svarta och vita färgschema och stora affischer. Som skulle vara lämpliga vinyletiketter i kombination med speglar och hyllor. När det gäller möbler, alltid prålig och extravagant och inbyggt ljus fokuserar enbart på det.


Den mysiga interiören i korridoren i lägenheten (video)

Det finns många idéer för inredning och i korridoren av lägenheten. Ägare är det endast nödvändigt att förstå vilken typ av form är i rummet och vad de skulle vilja se som interiören. Om du inte kan bestämma på egen hand, kan du alltid kontakta en specialist, se ett exempel på internet och välja exakt vad som passar. Glöm inte att det första intrycket av värden är det genereras från hallen.

Korridor Design lägenhet (inredning foto)

1 2b27ac418691ea8bd2cc3d022a7bc3f7 4 5ebfe9e5cb7b11e3a7bc00269e0aabeb5ebfe9e5cb7b11e3a7bc00269e0aabeb 9 00016 123-16 2013-01-24yzkiykoridornygnogramotnopodobratosvechenie 9766 316.136

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 + 2 =

map