Interessante ideeën voor de keuken-woonkamer van 25 vierkante meter. m: Design en Photo

Interessante ideeën voor de keuken-woonkamer van 25 vierkante meter. m: Design en Photo

12 October 2017De aangrenzende keuken met de woonkamer zal meer ideeën en verbeelding voor het ontwerp te gevenDe aangrenzende keuken met de woonkamer zal meer ideeën en fantasieën voor dizaynaGostinaya 25 vierkante meter te geven. meter is een grote ruime kamer, is in staat om een ​​aantal verschillende ideeën en plannen uit te voeren. Maar naast de grote vierkante meters in het interieur van de kamer beschikte niet over een meer recente invloed van vele andere factoren, waaronder het is vermeldenswaard de vorm van de kamer, zijruiten licht, plafondhoogte. Om eindelijk een fatsoenlijke foto stilistische moet iedereen in de kamer ontwerp werd verweven met elkaar - muren, plafond, kleur samenstelling, meubels en nog veel meer.


Woonkeuken van 25 vierkante meter. m: interiors

Comfort en ruimte, kun je niet genieten van elk appartement. De meest typische appartementen verschillen klein m2 waar het is moeilijk te plaatsen, zelfs met alle nodige meubilair. Om zich te ontdoen van onnodig leed, veel besloten om de keuken te combineren met woonkamer.

Eerst moeten we alle voordelen weten:

 • Style zal een unieke en buitengewone ontvangen;
 • Geoogste muur zal de ruimte van een paar pleinen vergroten.

Combo keuken-woonkamer - het is een geweldige optie die een ontwerp zal in twee kamersCombo keuken-woonkamer - het is een geweldige optie die een ontwerp zal in twee kamers

Het is belangrijk op te merken dat deze methode van het verhogen van de ruimte is een modern design trends die uit het Westen kwam. Om het interieur van 25 m2 te creëren genoeg zal zijn alleen maar om alle noodzakelijke gebieden. Het is één ding als het gaat om het grote huis, die oorspronkelijk werd toegewezen 25 m2 keuken, woonkamer en eetkamer. En nog iets, als het gaat om herontwikkeling in de gebruikelijke stadsappartement.


Onder de tekortkomingen worden gewezen op de volgende punten:

 • In de woonkamer zal eten geuren blijven aanwezig te zijn, vooral als de gastvrouw van het koken heel wat tijd door te brengen;
 • Helaas kan zelfs de meest krachtige kappen niet omgaan met het probleem van de vreemde geuren;
 • De woonkamer als er ten minste twee keer worden schoongemaakt zo vaak als in de kamer zal rook en roet vliegen om zich te vestigen, maar niet de eerste keer dat merkbaar voor het menselijk oog.

Voordat u beslist op de sloop van de muur tussen de twee ruimten, moet u rekening houden met alle verkregen als gevolg van de voors en tegens van dit besluit.

Ontwerp project van de keuken-woonkamer van 25 vierkante meter. m

Als deze voordelen voldoende om te beslissen over de herontwikkeling van de kamer en de keuken was, dan kunt u beginnen met het appartement te transformeren. U moet een ontwerp project op papier te zetten.Een van de belangrijkste fase van het opstellen van het project is om het appartement van plan nodig is om alle dragende muren te isoleren bestuderen.

Om een ​​aangrenzende keuken-woonkamer, alles wat je nodig hebt om na te denken over en maak een ontwerp projectOm een ​​aangrenzende keuken-woonkamer, alles wat je nodig hebt om na te denken over en maak een ontwerp project

Wanneer alle informatie is ontvangen, kunt u beginnen met een keuken woonkamer te ontwerpen. Dergelijke veranderingen kunnen omvatten het overdrachtspunt van de gas-, water- en rioleringsbuizen. Al deze herontwikkeling nodig coördinatie met de speciale diensten. Als dit niet mogelijk is, en er is geen behoefte om hun acties te coördineren met zijn buren, is het beter de locatie van de zone communicatie niet te wijzigen.

Na het oplossen van deze problemen is het noodzakelijk om de woonkamer en een keuken te schetsen. In een evenredige verhouding zal gastheer deze twee gebieden, afhankelijk van de persoonlijke voorkeuren van de eigenaar appartementen en familie gewoonten. Bijvoorbeeld, een gezin bestaat uit twee personen, worden ze zelden gebruikt om te eten thuis, zullen ze genoeg en een kleine ruimte waar u een kleine tafel kunt plaatsen voor de avondmaaltijd. Een ander ding, als het gaat om een ​​grote familie, die wordt gebruikt om de lunch en het diner samen, en niet vies van om samen met vrienden en familie. Voor een gezin het meest van al de kamer is beter om te besteden aan de keuken en eetkamer.

Ontwerp lengte en een lange keuken woonkamer van 25 meter

De beste optie is een platte vorm van een vierkant. Maar bogen op soortgelijke vormen van keuken-woonkamer, kan niet altijd. Vaak blijkt de kamer spreidden de lange vorm, kan worden volstaan ​​met de totstandbrenging van een inwendige bemoeilijken.

Hier komt om het proces van bestemmingsplannen gebieden te helpen, met behulp van verschillende kleuren en meubels. Een zeer populaire manier om de kamer te verdelen dient als een bar geplaatst tussen de woonkamer en keuken. Het kan ook dienen als een eethoek en een werkoppervlak.

Om hek uit het gebied de macht van het recreatiegebied, zijn ontwerpers geadviseerd om de banken, fauteuils gebruik, de distributie, door de kamer. Maar in dit geval is het belangrijk om ervoor te zorgen dat aan deze kant en aan de andere kant meubilair ziet er mooi en waardig.

Als langwerpige keuken-woonkamer in een stijl en een kleur din gedaan, zal de ruimte visueel wordenAls langwerpige keuken-woonkamer in een stijl en een kleur din gedaan, zal de ruimte visueel worden

Keuken woonkamer kan worden gemaakt in verschillende stijlen. Voor registratie in de meeste gevallen gebruik gemaakt van de klassieke stijl en high-tech stijl. Classic is altijd in de mode, en tot op de dag nog steeds populair onder mensen van verschillende leeftijdscategorieën te zijn.


Bijzondere aandacht wordt besteed aan deze uitvoeringsvorm is de eethoek, die grote kroonluchter geplaatst over de tafel uit te zenden.

hi-tech stijl is het gebruik van scherpe lijnen en geometrische vormen.

Voor de registratie van de volgende materialen geschikt:

 • plastic;
 • glas;
 • metaal;
 • Metselwerk.

Om zonering in high-tech stijl uit te voeren, kunt u spots, goede verdeling van de verlichting te gebruiken zal visueel alle ruimte aan de zijkant toe te wijzen.

keuken woonkamer van 25 vierkante meter. m

Als de keuken is de woonkamer van 25 m2, kan het niet doen zonder de juiste indeling van de kamer. Het is belangrijk dat alle gebieden in de kamer met elkaar gecombineerd. Het aantal vereiste zones bepaald door het totaal aantal kamers in hetzelfde appartement. Bijvoorbeeld, als het een studio-appartement en andere kamers in het appartement niet op een oppervlakte van 25 m2 zal moeten meerdere functionele gebieden te plaatsen.


Als u een keuken met aangrenzende woonkamer, is het noodzakelijk om de ruimte af te bakenen en maak aparte ruimtes voor de keuken en de halAls u een keuken met aangrenzende woonkamer, is het noodzakelijk om de ruimte af te bakenen en maak aparte ruimtes voor de keuken en de hal

Op een minimum, moet u de volgende gebieden te ontvangen:

 • slaapkamer;
 • woonkamer;
 • eetkamer;
 • Kitchen.

Als er een kind in het appartement, moet u naar de speeltuin, evenals een plek om te werken te selecteren.

room zonering

Vrijwel alle interieurs van grote studio's bieden voor de scheiding van een grote ruimte zonering.

Gezoneerd aangrenzende keuken-woonkamer, kunt u de bar te gebruikenGezoneerd aangrenzende keuken-woonkamer, kunt u de bar te gebruiken

Wanneer zonering gebruikt verschillende manieren die verschillen in hun sterke punten:

 1. De bar teller. Het ziet er zeer stijlvol en mooi. Het is heel functioneel en zeer handige manier.
 2. Wanden van gipsplaat. De barrière kan van verschillende vormen en maten die een decoratief element toe te voegen aan de kamer en verdelen de ruimte.
 3. Als een partitie, kunt u een verscheidenheid van woninginrichting te gebruiken. Bijvoorbeeld, het kan een bank, een aquarium zijn.
 4. Niet slecht zal kijken schuifsystemen scheidingswanden, die, indien nodig zowel open en dicht te houden met de juiste alle voor- en nadelen van de ruimten kan zijn.

Interessant ontwerp van een keuken-woonkamer (video)

De gecombineerde keuken woonkamers zijn een voorbeeld van een stijlvol interieur, welke stijl, eenheid en rationaliteit van de beslissing combineert. Deze manier van verwerkingsfaciliteiten trekt zo veel. Keuken woonkamer van 25 m2 kunt u vertalen in het echte leven, veel plannen en ideeën. De stijl kan worden geselecteerd uit de modebladen van de proefpersonen een film of uitgevonden hun eigen land. Het is belangrijk in dit alles niet te vergeten over de eenheid van de hele kamer, de algemene stijl en correcte verdeling van de ruimte aan de zijkant.

Bekwame zonering en een goede planning zal een gezellig, mooi, comfortabel en efficiënt ruimte te bieden. 

Ontwerp van een gecombineerde keuken, woonkamer (foto)

6 8min4 9 8-gostinaya-s-kuxney 101 10 gostinaya-s-kuxney 11-gostinaya-s-kuxney 14min14 41 66-delenie-svetom

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 8 = 1

map