Interessante ideeën te repareren slaapkamers: 35 beelden in kleine appartementen

Interessante ideeën te repareren slaapkamers: 35 beelden in kleine appartementen

12 October 2017Als de slaapkamer is klein, is het bed beter gepositioneerd in het midden en aan de zijkanten om de nodige meubilair te maken aan de kamer zag er biologischAls de slaapkamer is klein, is het bed beter gepositioneerd in het midden en aan de zijkanten om de nodige meubilair te maken aan de kamer zag onderzoeken biologisch voorzichtig de ideeën te herstellen slaapkamers in kleine appartementen nodig zijn voor aanvang van het werk is. Ten eerste moeten we de stijl van de aankomende wijzigingen te kiezen. Modern, klassiek, vet of onwaarschijnlijke experimenten met betrekking tot vormen en kleuren futurisme vergt aandacht van een groot aantal onderdelen. Om het eindresultaat blij dat de bewoners nodig om thematische publicaties verwerven. Zij publiceerden foto's, het mogelijk maakt om een ​​voorlopig oordeel te maken.


Reparatie in een kleine slaapkamer: keuze van de stilistische richtingen

De noodzaak van het verlaten van de donkere tinten in de kamer interieur als gevolg van de wens om visueel de grenzen te verleggen. Op dezelfde fout zal worden gemaakt uitsluitend op hen. Vermijd het gevoel van een ziekenhuisafdeling, waar de witheid van bijna verblind de ogen, help een paar felle accenten. Om dit te doen, is het raadzaam om een ​​vloerbedekking van warme houttinten gebruiken. Een andere optie is om te kiezen voor pastel tinten: beige, zand.

Algemene stilistische richting supplement gemaakt van natuurlijke materialen, meubilair, en een redelijke hoeveelheid textiel. Zorgvuldige aandacht moet worden besteed aan het kleurenschema behang. Vanuit het donker en in de buurt van de kleuren is het beter om op te geven - ze visueel verminderen van de ruimte. Het recht om in kleine appartementen om te wedden op lichte kleuren.

Reparatie in een kleine slaapkamer is het beter om te presteren in een klassieke stijl, terwijl het gebruik van lichte tintenReparatie in een kleine slaapkamer is het beter om te presteren in een klassieke stijl, terwijl het gebruik van lichte tinten

Bovendien, de ontwerpers te komen met een aantal andere suggesties:


 • Met de horizontale patroon op het behang visueel uitbreiden van de ruimte;
 • De kleur van het plafond moeten zo dicht mogelijk bij wit, die verschillende visuele centimeters voegt zijn;
 • Fans kunnen experimenteren een van de muren om een ​​stralend wit te maken, terwijl de andere pasteltinten;
 • Het toevoegen aan de heldere witte muren contrasten een positief effect hebben op de perceptie van de ruimte;
 • Schik visuele accenten in kleine kamers zal helpen om verzadigde pastelkleuren.

Voor degenen die van plan zijn op de vloer of laminaat te zetten, zal nuttig zijn om een ​​truc te leren kennen. De montage vindt plaats op een diagonaal, die de visuele perceptie van de ruimte verbetert uitgevoerd.

Kleine slaapkamer ideeën voor reparatie: Incoming groep

Werken met de ruimte in de kamer begint bij de ingang van het preparaat. Hoe kleiner het is gelegen naast een overmatige hoeveelheid dingen vrijer "ademen" inwoners. Het eerste wat je moet letten - de afstand van de entree naar de muur tegenover. Het wordt aanbevolen om het open te laten. Dit positieve effect op het gevoel van ruimte.

Dergelijke meubilair is uitstekend bespaart ruimte en ziet er zeer stijlvolDergelijke meubilair is uitstekend bespaart ruimte en ziet er zeer stijlvolIn de volgende stap wordt de aandacht gevestigd op het hoofdeinde. Aan de ene kant moet het ontwerp voldoen aan de algemene stilistische Decision Room. Aan de andere kant, het moet niet te fel zijn. In dit geval zal de kop van de eerste visuele accenten in de kamer.

Ontwerpers wijzen een aantal andere nuttige adviezen:

 • Het gebruik van kleine abstracte schilderijen gemaakt op basis van een foto, zodat de focus in de kamer van de uitgebreide ruimte;
 • De kamer-studio entree groep is het raadzaam om het scherm te scheiden.

Reparatie in een kleine slaapkamer, een foto-opties: aandacht voor detail

Zelfs de kleine details van hoe een kleine kamer visueel ruime kamer. Effectieve optie in alle opzichten zijn spiegel. Genoeg om een ​​grote en een aantal kleine spiegels te kopen. Reflecteren licht te creëren een gevoel van vrijheid. In termen van de accommodatie, moet je ze te hangen tegenover het raam. Supplement hen kan spiegelpanelen verdubbelen hoek kasten.

Het spel van licht en schaduw hebben een positief effect op de emotionele toestand bewoners.

Een uitstekende optie is de locatie van het bed in de buurt van de ingang van het scherm kunt u uw bureaublad te passenEen uitstekende optie is de locatie van het bed in de buurt van de ingang van het scherm kunt u uw bureaublad te passen

Niet verkeerd zijn om te wijzen op een aantal suggesties over hoe de ruimte visueel uit te breiden:

 • Plaats een spiegel in de buurt van het bed niet wordt aanbevolen;
 • Flauwe bocht blauw in het interieur zal levendigheid toe te voegen;
 • Gebruikt in combinatie met de pastel beige tinten of tinten rood hebben een positieve invloed op de perceptie van de ruimte.

Voordat u een echte verandering in de ruimte te maken is het raadzaam om kant en klare opties te zien. Naarmate het onderzoek van het ontwerp oplossingen moeten zich bewust zijn van één. Moet niet blindelings de gewenste optie te kopiëren. In de meeste gevallen hebben we het over de noodzaak van kleine verbeteringen.

Hoe maak je een herstelling uit te voeren in een kleine slaapkamer: tips voor beginners

Zoals alle ideeën van de toekomstige transformaties worden beschouwd, kunnen we veilig overgaan tot de praktische uitvoering. De eerste stap is om een ​​tweede laag te creëren. Vanuit een functioneel oogpunt, in een kamer die hij zal bijdragen aan de optimalisatie van de beschikbare ruimte. Het kleurenschema wordt georganiseerd in pastelkleuren. Vouw een weinig ruimte laat de vensterbank.

Als het interieur van een standaard slaapkamer wordt het gebruikt, het maximum voor de kleuren, de bekwame ontwerp aanpak zal hij een leuke bank te maken. Een belangrijke voorwaarde voor de uitvoering van dergelijke ideeën zijn diepliggende ramen.


In een kleine slaapkamer past een beeld van gemiddelde grootte met 3D-effectIn een kleine slaapkamer past een beeld van gemiddelde grootte met 3D-effect

De volgende opties worden gebruikt als andere tips voor een aanstaande vernieuwing:

 • Gebrek aan ruimte zal helpen om de heldere kussens te verbergen;
 • Combinatie van verschillende functionele gebieden kunt u een gezellige sfeer te maken, terwijl de ruimte voor werk en ontspanning;
 • Het gebruik van kleine meubelen - de sleutel tot succesvolle reparatie. In plaats van de standaard rack wordt aanbevolen om te kiezen voor een hogere consoles;
 • kan worden aanbevolen om hun eigen handen een paar ambachten te maken voor de fans van de ecologische design trends. Zij worden geplaatst op de wand;
 • Gordijnen en textiel zonder patroon;
 • Het is wenselijk om maximaal te elimineren holtes tussen meubels;
 • Het is noodzakelijk om te voorkomen dat overbelasting malovostrebovannymi Premises.

Interieur kleine slaapkamer: ontwerp ideeën en tips (video)

Organisatie van de ruimte in een klein appartement is vergelijkbaar met een wandeling door een mijnenveld. Elke misstap vernietigt schaarse ruimte. Ontwerpers raden om vooraf na te denken over elke stap. Wallpaper kleur, textuur en het uiterlijk van meubels, spiegels, en de aanwezigheid van kleine decoratieve voorwerpen - dit alles vormt de basis van een correcte registratie van een kleine kamer.


Opties voor kleine reparaties slaapkamers (foto's)

1f332a8e87ab14a3e711fe83ed7d 2-z14-0ceccad0-22f1-4a55-9f93-130e37a00105 10g11minibf2d789866dceaec847b1e2549b969f05-e1448377640548 11 077a1cd9c8a50a6a5e77c4fb7338e5bd 1443 4375f8e476fa142e25188083aeb9 1260724 20160115-small-slaapkamer-P13 1012868144

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

39 − 36 =

map