The BlogBorduren kruis mensen regelingen - werkgelegenheid moeizame maar boeiendeBorduren kruis mensen regelingen - consumeren activiteit, maar uvlekatelnoeVyshivka steken mensen schema's - een moeizaam proces dat enige kennis vereist. Borduur portretten of hele silhouet is niet zo eenvoudig. Als het schema klaar is, en het stempel van het tekenen van de problemen mag niet worden. Bij het ontbreken van dergelijke tips hebben om het hele schema van hun eigen dragen op het web. Voor een ervaren persoon is niet moeilijk, hoeft de beginner te helpen.


Cross Stitch mensen: waar te beginnen

Alle trucs en geheimen van het borduren wordt geleidelijk onthuld. Het is onmogelijk om te weten in een keer alle basics, zonder de praktijk kan het theoretisch begrip van het proces niet tot een goed resultaat. De technische uitvoering van kruissteek verwijst naar de telbare type.

Traditioneel worden de volgende materialen gebruikt om unieke composities te maken:

  • canvas;
  • thread;
  • hoepel;
  • Speciale naald;
  • Organizer.

Canvas - een speciale stof die in de bijzondere techniek. Correcte toevoeging van de langs- en dwarsdraden creëert gelijke vierkanten gelijkvormig. Gespecialiseerde canvas borduren vereenvoudigt het proces. Het werken met een dergelijk weefsel is niet moeilijk. De grootte van de cellen of vierkanten op het doek kunnen verschillen. Professionals adviseren om te beginnen met een grote doek, zal het blijken naaien vaardigheid.

Alvorens te naaien, is het raadzaam om de randen te voorkomen. Dit zal rafelen te voorkomen. Voor deze regio worden verwerkt op een naaimachine of gewoon afgeplakt tape.

Borduurwerk kruis mensen kunnen worden gevonden op het internet een groot aantal gevarieerde en interessante programma'sBorduurwerk kruis mensen kunnen worden gevonden op het internet een groot aantal gevarieerde en interessante programma's


Belangrijk is de keuze van de draad. Ze verschillen niet alleen qua samenstelling en kleur, maar ook de dikte. Novice naald vrouwen wordt aanbevolen om een ​​bijzondere regeling, of tinten compatibiliteit tabel gebruiken.

Belangrijk: de dikte van de werklijn is volledig in overeenstemming met de dichtheid van het basisweefsel.

U moet pick-up van de naald en het moet passen bij de stof en de dikte van de draad. Leer hoe u kunt werken met elke naalden, er is niets ingewikkeld. Borduur het kruis is niet mogelijk zonder speciale hoepel. Theoretisch is het echt, maar tijdens de operatie kan veel problemen te hebben. Hoepels zijn ontworpen voor doekspanning, die een zekere mate van comfort ontstaat.

Alle bovengenoemde elementen zijn standaard. Voor beginners naaldenvrouwen is de beste oplossing. Zoals je vaardigheden te verwerven, te bouwen circuits en de draad weer oppakken kan bezitten.borduurwerk kruis regelingen, zwart-wit, mensen: de belangrijkste soorten steken

Mensen kunnen borduren met behulp van verschillende technieken. De meest populaire is een verscheidenheid aan zwart-wit. Het is gebaseerd op standaard werk kruis.

Echter, kunt u gebruik maken van verschillende types van cross-steken:

  • Deens;
  • Engels.

Bij het borduren mensen de meest populaire vormen van kruissteken zijn Engels en Deens. Elk naaister selecteert de meest geschikte verbinding voor jezelfBij het borduren mensen de meest populaire vormen van kruissteken zijn Engels en Deens. Elk naaister selecteert de meest geschikte verbinding voor jezelf

Danish X - borduren is waarbij een aantal steken wordt uitgevoerd vanaf linksonder naar rechtsboven. Hierdoor wordt elke cel gevuld met de vloer kruis. Dan wordt een omgekeerde werking, waardoor we vlot kruisen verkrijgen. In dit geval wordt het borduren alleen in horizontale rijen uitgevoerd in beide richtingen.

Monochrome kan ook worden uitgevoerd in het Engels kruis. Deze techniek is een beetje ingewikkeld. Eerst moeten we de draad aan de voorkant van het werk te brengen en leg de eerste steek, steek de vloer. Vervolgens wordt de naald in de rechter bovenhoek geplaatst en verticaal houden, vervolgens afgegeven aan de linkerkant. Deze techniek maakt het mogelijk om een ​​compleet afgewerkte cross te krijgen.

Beide methoden zijn zeer populair. Ze zijn niet universeel, elk needlewoman volgens een bepaald algoritme van de actie. Download voorbeelden van technieken kunnen worden op het internet, kunt u vinden en gratis programma's om mee te werken.

Borduurwerk les: vaststelling thread

Indien de procedure bij het begin van het werk wordt uitgevoerd, is het raadzaam om een ​​montage lus te gebruiken. Dit is geen ingewikkelde techniek dubbelstrengs (slazhivaetsya helft) ingebracht wordt verricht in een naald. Aan de voorzijde van de naaldpunt wordt opgenomen en de werkende draad wordt gestrekt, waardoor een zogenaamde lus. Op te lossen wordt de naald meerdere malen hield een verticale naden en kort geknipt.

Fasten thread moet iedere beginner leren, beginnen bordurenFasten thread moet iedere beginner leren, beginnen borduren


Deze techniek is handig voor zowel kleine als grote schilderijen. Draad netjes gemonteerd aan de verkeerde kant, en geen overlast te creëren.

Borduurlessen moet beginnen:

  • De regels van onopvallende bevestigingsschroefdraad;
  • Uniforme en volledige spanning;
  • Technieken uit te voeren lassen.

Als needlewoman kent alle nuances, kan het gemakkelijk borduren gezichten, paren van dieren, planten en alle andere foto's. Het belangrijkste is om de basistechnieken te leren. Borduren - is de beste vorm van kunstmatige art. Dankzij het, kunt u spirituele harmonie te bereiken en krijgen een veel plezier.

kruis borduurlessen: het schema van mensen (video)

Moderne technologieën maken het mogelijk om alle vormen van kunst te studeren van de foto, video, en masterclasses. Die sterk vereenvoudigt het leerproces en maakt het snel en plezierig.


Voorbeelden van programma's voor kruissteek: mensen (foto)

36-- 75-- 109-- 200-- 202bcd769ac76ffb27bc7673a970f8c95f25a8134880710-- 307-- 309-- 383-- 11287-- 20590357--

Leave a Comment

Your email address will not be published.

36 − 35 =