Interessante en kleurrijke muurschildering van bloemen: 10 ideeën

Interessante en kleurrijke muurschildering van bloemen: 10 ideeën

12 October 2017Panelen zullen een heldere accent in het interieur van uw appartement te wordenPanelen zullen een heldere accent in het interieur van uw appartement met een slimme kleurrijke accenten geworden kan een foto, een foto of een panel van de kleuren op de muren. Het verfraaien van uw eigen appartement - het is een kans om creatieve ideeën uit te voeren en zich te uiten door middel van het ongewone decor. Maak drie-dimensionale bloemstukken kunt uw eigen of bestelling, creatief werk met ervaren masters-decorateurs zijn.


De opmerkelijke muurschildering van bloemen

Schrijf individualiteit in het interieur van uw huis, kunt u de plaatsing op de stele exclusieve bloemenpanelen gebruiken met andere materialen - takjes, fruit of tapes.

Voor de productie van panelen kan worden gebruik gemaakt van een verscheidenheid aan materialen, zowel natuurlijke als kunstmatigeVoor de productie van panelen kan worden gebruik gemaakt van een verscheidenheid aan materialen, zowel natuurlijke als kunstmatige

Dergelijke werken zijn noodzakelijk in het oog springende dankzij zijn bijzondere kenmerken:

 • Heldere samenstelling op effen achtergrond vestigt de aandacht;
 • Delicate bloemen gebruikt in het werk zal rust toe te voegen aan het interieur;
 • Volumetrische job er vreemd uitzien op een vlakke wand;
 • Alle samenstellingen worden handmatig uitgevoerd en daarom uniek.

Door het plaatsen van een bloemstuk op de muur kan niet bang dat het schadelijke stoffen zal produceren en is gevaarlijk voor de gezondheid, omdat alle gebruikte materialen zijn milieuvriendelijk zijn.


Afhankelijk van de aard van de ruimte waarin de panelen op te hangen, kan het kunstmatig zijn, wonen of gedroogde bloemen, vruchten, stenen, schelpen, parelmoer of aan andere natuurlijke of kunstmatige materialen. Verzameld in één compositie, zullen ze een bepaald beeld van de ruimte te creëren.

Doe ideeën op voor het ontwerp paneel en de kamer in het algemeen, is het mogelijk in speciale winkels, bloemist catalogi, tijdschriften op handwerk, een bezoek aan de masterclass of zie voorbeelden van het werk van de ontwerpers of amateurs.

Hoe maak je een florale panelen te maken met hun eigen handen

Voor muur ontwerp kan worden besteld panelen van ervaren geschoolde werknemers, maar het is beter om een ​​lied te maken met je eigen handen, vooral omdat het niet zo moeilijk. Vergelijkbare bloemenpanelen is niet alleen uniek, maar ook zijn performer zal trots voelen wanneer de gasten haar werk zal kunnen waarderen.

De productie van de panelen kunnen van een ervaren naaister worden besteld of maak je eigenDe productie van de panelen kunnen van een ervaren naaister worden besteld of maak je eigenAlvorens over te gaan tot de creativiteit, moet u beslissen wat voor soort bloemen en andere decoraties zal worden gebruikt.

een keuze voor de volgende kleuren kun je maken:

 • Afgewerkt kunstmatig;
 • levenden;
 • gedroogde bloemen;
 • tape;
 • papier;
 • breien;
 • Gemaakt van natuurlijke materialen.

Het kan niet worden beperkt tot de bovenstaande lijst, omdat sommige umelitsy maken bloemen uit worden de resten materialen: katoen schijven, plastic vorken, weefsel testen, klei en andere dingen.

Bijzondere aandacht moet worden besteed aan de achtergrond, want hij was het die de samenstelling samen zouden combineren. foto achtergrond mag niet helder of contrasterende kleur van de muur waarop de panelen hangen, anders wordt het beeld niet heel spectaculair zijn.

Panelen van kunstmatige bloemen - eenvoudig en effectief

De eenvoudigste manier om een ​​bloem muurschildering is een compilatie van composities van kunstmatige bloemen. Om dit werk te doen onder de kracht van zelfs een beginner, is het alleen belangrijk om het algemene idee van de samenstelling te bepalen.

Panelen van kunstmatige bloemen is de meest duurzamePanelen van kunstmatige bloemen is de meest duurzame

Op de panelen kan worden aangetoond:

 • Een boeket bloemen;
 • Ongecompliceerde image;
 • Bloemstruik;
 • Rainforest.

Het verzamelen van de samenstelling, is het noodzakelijk om aandacht te besteden aan de kleur van de gebruikte items, dus ze werden met elkaar gecombineerd. Alle benodigde materialen moeten worden voorbereid op voorhand, dus om een ​​florale panelen te creëren met hun handen se de kunstbloemen, de basis (jute, papier, triplex, karton), lijm (of Moment PVA), het frame en glas nodig.

Gebruik glas of niet, hangt af van individuele voorkeuren. Decoratieve samenstelling zal langer worden bewaard achter glas, maar als je het op te geven, kunt u een aantal elementen van de kapellen van het frame te plaatsen. Zo zal het beeld blijken interessant en het volume, en revitaliseren van de muur.


Originele bloemenpanelen van bloemen

Mooie decoratieve panelen kunnen worden gemaakt van verse bloemen. In dit geval zal het werk kwetsbaarder en minder duurzaam, maar zeer sensueel en mals zijn.

Panelen gemaakt van natuurlijke kleuren is het origineel, maar het is van korte duurPanelen gemaakt van natuurlijke kleuren is het origineel, maar het is van korte duur

Om een ​​muurschildering van bloemen te maken, kunt u de volgende ideeën:

 1. Om de basis paneel in het frame aan een kleine vaas met water, die boeketten van uw favoriete verse bloemen kunnen worden gebracht hechten;
 2. Plak op basis van varens verlaat onder verschillende hoeken om een ​​gevoel van ondoordringbare jungle te krijgen;
 3. Wildflowers hechten plakband op de achtergrond, zodat werken snel verslechteren, maar de bloemen kunnen altijd worden vervangen door een nieuwe, en elke dag de samenstelling zal een andere mening hebben, en vanuit de droog is kun je een ander beeld te maken;
 4. Nog een speciale bak op de grond, die op een bepaalde manier te groeien spruiten kamerplanten.

Bij het werken met verse bloemen moeten niet vergeten over het water en de speciale zorg, omdat ze gemakkelijk kunnen worden beschadigd en dus bederven de algemene vorm van de samenstelling. Kijk prachtige schilderijen van bloemen, aangevuld met andere decoratieve elementen - kralen, pailletten, vlinders. Van kleuren, kunt u het hele plaatje te maken of om compacte boeketten te beperken.


Doe jezelf: een panel van kleuren (video)

Maak een bloem muurschildering is niet zo moeilijk, het is alleen belangrijk om geduldig te zijn, om de benodigde materialen voor te bereiden en te laten zien verbeelding. Daarnaast kunnen gebruikte items gemakkelijk worden gevonden, bijvoorbeeld gedroogde rozen uit het boeket aangeboden aan onnodige processen of kamerplanten, maken bloemen uit oude tijdschriften of gebruik maken van andere materialen leuningen.

Voorbeelden van panels van gedroogde bloemen met zijn eigen handen (foto in het interieur)

0270a579dde69bXL 02513215a49c92XL 0ff6acf77213 8fd6e4f6-5346-43e5-ac19-ae235605eb42 030 -3 33 215 87 5272241f-a038-44b3-bd6b-392f258cc032

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 4

map