Interessante en informatieve lessen Cross Stitch

Interessante en informatieve lessen Cross Stitch

12 October 2017Cross Stitch stelt u in staat om patronen te creëren, die van invloed zijn schoonheid en kunstwerken zijn voorbeelden van kunst en kunstnijverheidCross Stitch stelt u in staat om patronen te creëren, die van invloed zijn schoonheid en kunstwerken zijn voorbeelden van decoratieve en toegepaste iskusstvaUroki kruissteek naald vrouwen te helpen beginners leren de basisprincipes van deze business. Zelf stiksels wint enorme populariteit elk jaar. Maak schilderijen en andere decoraties voor het huis met zijn eigen handen - is een nieuwe mode invloed. In de huidige hectische levensstijl, borduurwerk helpt om te gaan met stressvolle situaties en gemoedsrust.


Lessen borduurwerk Cross: Informatie voor beginners

Kruissteek is een populaire trend in de moderne handwerken. Het creëren van unieke patronen, veel mensen doen op het web. De meeste beginners naaldenvrouwen denk niets ingewikkeld in dit proces is dat niet. Dit is deels waar, maar de keuze van een verscheidenheid van hulpmiddelen en technieken maken hun aanpassingen.

Het borduurwerk is gebaseerd op verschillende gebieden:

 • Omgaan met de even rijen;
 • Het gebruik van gewone katoenen stof;
 • Werken oneven rijen;
 • Het gebruik van "Aida" speciale stof.

Dit alles vereist bepaalde vaardigheden. Beginners moeten leren de basis van dit werk, om volledig te blijven bezighouden met de oprichting van de unieke creaties.

Canvas Canvas "Aida" kunt u een patroon uit te voeren, uitgedrukt dankzij de pleinen, het creatieve proces aanzienlijk vergemakkelijken


Wanneer de kunst van borduurwerk kruis geïntroduceerd is moeilijk te bepalen. Er wordt aangenomen dat dit proces begon een lange tijd, sinds het verschijnen van de eerste kledingstuk. Om dit feit heeft geen zin gelden. Het is duidelijk maar één ding, een kruis te borduren een populaire en interessant.

Voordat u begint, moet u de beginner basiselementen van deze richting te leren kennen. Deze vorm van handwerken te aanvaarden het gebruik van lijnzaad of gewone katoenen stof met een uniform weefsel. De meest populaire is Aida, dan duikt pleinen, zodat het proces wordt eenvoudiger borduurwerk. De draad gaat door de gaten, die zijn gelegen op de hoeken. Correct geborduurd dwars slechts binnen een vierkant. De naald wordt ingebracht in de verticale richting ten opzichte van de baan. De tip moeten worden gedraaid of niet. Het kruis is gevormd uit twee diagonale steken worden uitgevoerd in dezelfde volgorde. Eerst vormde verdieping kruis van links naar rechts en vice versa.

Werken met Aida doek: even en oneven aantal strengen

Lange samenvatting van de beschrijving van het werk met Aida doek is niet nodig. Het belangrijkste is om de basiselementen borduurwerk met behulp van even en oneven discussies herinneren. Techniek hangt niet alleen af ​​van de structuur van het weefsel van keuze, maar ook toevoegingen.

Scheme kruis borduren op doek Scheme kruis borduren op doek "Aida" zelfs aantal filamentenWerkplan met een even aantal filamenten:

 • Vdevaetsya de naald draad;
 • De naald wordt in het weefsel aan de voorzijde garen reticule ingevoegd;
 • Het garen wordt getrokken van de naald;
 • Ze vervolgens opnieuw geplaatst en de naald;
 • Lagere diagonale steek wordt uitgevoerd.

Regelingen met een oneven aantal filamenten enigszins afwijken van de bovenstaande informatie.

Het algoritme is als volgt:

 • Stitch van rechts naar links;
 • De actie wordt ten minste driemaal herhaald;
 • De naald wordt in de linkerbovenhoek gat laatste vierkant geplaatst;
 • Hechtingen in omgekeerde richting.

Beide technieken laten gelijke vierkanten, bereid volgens de algemene regels te verkrijgen. Als u problemen ondervindt, kunt u de video tutorial te bekijken. Hij maakte duidelijk laten zien welke technieken worden gebruikt, en dat het noodzakelijk is voor het verwerven van vaardigheden.

Hoe de grafiek correct lezen

Een ander belangrijk punt is de mogelijkheid om het schema te lezen. Om dit te doen, kunt u kijken naar video tutorials, of vertrouwd te maken met de onderstaande informatie.

  Zwart-wit karakter regelingen zijn het meest geschikt voor gebruik, t. K. aanzienlijk gemakkelijker om een ​​patroon over te dragen op stof vanZwart-wit karakter regelingen zijn het meest geschikt voor gebruik, t. K. aanzienlijk gemakkelijker om een ​​patroon over te dragen op stof van

Cross Stitch impliceert dat een persoon heeft regelingen leesvaardigheid. Op standaard cijfers geven het aantal cellen die deel uitmaken van het hele plaatje. Regelingen kunnen worden aangeboden met gekleurde vierkantjes, gekenmerkt door een specifieke kleur. Deze open patroon van het eerste type. Vaak is te zien in de vorm van notatie symbolen.


Er zijn twee soorten tekeningen:

 • Kleur, in de vorm van de pleinen;
 • Zwart-wit of karakter.

Aan de gerede schakelingen van de eerste uitvoering is elk veld gekenmerkt door een specifieke kleur. Hue is opgegeven in de legenda naast de tekening van de nummers en strings. Dit vereenvoudigt de keuze van de kleuren. Gekleurde patroon wordt toegepast in dat geval, als het werk niet hoeft te gebruiken draden van vele kleuren. In de regel, kan de kleur worden onderscheiden met het blote oog.

Zwart-wit of symbolische diagram geeft de locatie op het geborduurde steek canvas. Stitch lijnen meer opvallen felle kleuren, vaak zij zich bevinden rond het borduurwerk. Symbolen die dicht bij de regeling, delen de kleur van de draad te geven aan te schaffen voor de baan.

kruis borduurlessen (video)

Een duidelijk onderscheid te zien in de foto. Zwart-wit regeling wordt meestal gebruikt in gevallen waarin het beeld heeft een groot aantal tinten. Soms is het in aanvulling op het eerste type is bevestigd. In vele workshops om unieke borduurwerk vertegenwoordigd kleurenschema. Het kan worden geplaatst zoals op de foto, en de werkende canvas.


kruissteek regeling (foto)

017bbdc91f03745orig 0b88f374d0370orig 1 02 17 5oSiu9p8Vk 31 234 235 977

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

36 + = 46

map