Instruktioner i 4 steg: hur man gör stora blommor att dekorera hallen

12 October 2017Du ordnar vardagsrummet ljusa färger kommer att vara under kraft även en nybörjareDu ordnar vardagsrummet ljusa färger kommer att vara en kraft även novichkuZanyatsya dekoration av hallen, vardagsrummet kan absolut alla. Speciella färdigheter krävs inte, lite kunskap, tålamod, lust, tid. Och vackra blommor med sina egna händer dekorera insidan av rummet. Idag valet av dekoration alternativ är oerhört varierande. Detta kommer att diskuteras i denna artikel. Några enkla verkstäder för att dekorera huset.


Bulk blommor för dekoration av salen: en master class

Denna Master Class kommer att diskutera hur man kan skapa sina egna händer stora blommor slut på papper. Voluminösa pappersblommor kan göra alla, det är inte svårt, men de ser ganska högtidlig och imponerande.

Så, för det arbete som krävs för att förbereda:

 • papper;
 • lera;
 • saxar,
 • penna;

Varning! För att klistra av blommor är bättre att ta en speciell limpistol, som kan köpas i en specialbutik. Om en pistol problem, kan du göra en enkel lim.

För att skapa originella stora blommor, är det nödvändigt att förbereda alla material och anslut fantasiFör att skapa originella stora blommor, är det nödvändigt att förbereda alla material och anslut fantasi

Processen att skapa huvuddelen av blomman till det inre av hallen ser ut så här:


 1. På pappersark, rita kronbladen, den storlek som valts på ögat. Behöver 4 stora kronblad, tre något mindre och 3 ännu mindre. Varje kronblad måste vara något avlång form.
 2. Nästa bör ges till ett belopp av kronbladen. För detta ändamål är varje enskild petal gjort ett snitt från botten och limmade i sektionen.
 3. Då är det nödvändigt att limma ihop de första 4 kronblad. Kanterna på kronbladen ska vara lätt böjda, kommer det att ge volym.
 4. Alla kronbladen måste också hålla sig till basen och även böja sina ytterkanter, för att ge volym.
 5. Det är inte så svårt sätt att göra en blomma. Men hur gör utan en kärna. Det måste göras från den minsta kronblad. Vi måste ta honom och skär i mitten, limma kanterna och limma kärnan i mitten av blomman.

Bulk blommor kommer att pryda din design. De kan skapa ett papper av olika typer, texturer, färger. Du kan korrugera. En liten dröm, kan du ordna en otroligt festlig stämning i huset.

Hall dekoration tyg blommor: turbaserat system

Tyg blommor unika och vackra utseende i det inre av hallen. Konstgjorda blommor, som gjorts av dina egna händer, kan du dekorera hall för bröllop, årsdag, födelsedag, party med vänner eller affärsbanketter.

För att göra blommor ur vävnad enkelt det viktigaste - att bekanta sig med stegFör att göra blommor ur vävnad enkelt det viktigaste - att bekanta sig med stegSålunda är verkstaden som följer:

 1. Det första steget är att skapa en modul. För att göra detta, ta en kompass och rita på tyget som krävs diameter. Cirkeln bör skäras - modulen är klar.
 2. Nästa du behöver för att göra så många kronblad, en blomma glans behov. För detta mod cut tyg cirklar och lägg dem vid rätt tillfällen. Petals bättre grepp om symaskinen eller för hand, så att de är Tu-t'u titta mer noggrant. Om du planerar att utforma tyg och tyg blommor, kronbladen på bästa singe.
 3. Kronblad görs så. Det bör vikas på mitten och den resulterande cirkel runt kanten för att göra ett dragspel. Så för att få en skarp kronblad att göra en flik runt måste lägga cirkeln endast en gång.
 4. Nu måste du samla blomman. När alla kronbladen är gjorda bör de sättas ihop. Här, liksom i fallet med en pappersblomma inte kan vara utan kärna. Passformen knapp vackra, ljusa eller vävnadsklaff som centrum.

Som kan ses från befälhavaren ledande tillverkare av tyg färger frågan är enkel nog. Lite flit, lust och tid - blommor för hallen klar. Tyg blommor kan inte bara dekorera insidan, kan du lägga till vänner, dekorera sina kläder eller accessoarer.

Titta dessa blommor är inte värre än att leva och tilltalande för ögat kan naturligtvis mycket längre. Av tyg färger kan skapa en hel bild och sammansättning.

Den vackra dekoration av hallen med färska blommor: Rätt dekorera

Elegant inredning med färska blommor kan göras utan professionell hjälp. Hall kan göra i olika stilar.

Vardagsrum, kan du göra din egen genom att dekorera den med färska blommorVardagsrum, kan du göra din egen genom att dekorera den med färska blommor

De mest populära idag är sådana stilar som:

 • linjär;
 • "form";
 • parallella;
 • vegetativ;
 • Dekorativa.

Kostnad för tjänster för utformning av hallen med färska blommor vara nöjd, naturligtvis, inte alla. Men vi bör inte misströsta, eftersom uppgiften att utformningen av hallen kan hanteras oberoende av varandra.

Tips och tricks

 1. Dekorera med färska blommor bör vara inför firandet, eftersom de inte länge. Välj det bästa ihållande blommor som krysantemum, påsklilja, hyacint, tulpan, snowdrop, rosen. Orkidéer bör välja.
 2. I bildandet av blommor inte bör göras högre än 25 cm. Om volymen strukturen, är det nödvändigt att fastställa högre än en människa, så att gästerna inte kommer att hindras vy.
 3. Den mest tillförlitliga alternativet - är att sätta färska blommor på borden. Du kan göra intressant, mysig sammansättning kan placeras buketter i vaser. Glöm inte att levande blommor behöver fukt.

Den regelbundna färg rummet kan bli en favorit plats för hela familjenDen regelbundna färg rummet kan bli en favorit plats för hela familjen


Med rätt utformning av tyger och färger, kan även ett vanligt rum blir en chic bakgrund för semester.

Hur man väljer en färg för utformningen av hallen

Fånga dekoration av hall för firandet är nödvändig för att observera koncept, tema, endast i detta fall det kommer att se harmonisk. Mycket aktuell färg - lila. Gentle och romantiska skapar en atmosfär av kärlek och lycka.

För sådana färger är väl lämpade, såsom färska blommor:

 • lila;
 • lavendel;
 • Violet.

Skapa en romantisk atmosfär i rummet kommer att bidra till lila, violett eller lavendelSkapa en romantisk atmosfär i rummet kommer att bidra till lila, violett eller lavendel


Lila kan spädas lila, rött och vitt. Allt detta kommer att lägga till en speciell charm, lyx och elegans. Inte mindre efterfrågan design i rött, blått och turkos toner. För den röda dräkten chic klassiska rosor, vallmo, pioner, tulpaner, gerbera. För blått och turkos kan ta hyacinter, blå rosor, krokusar, blåklint. Det är möjligt att lägga till accenter i form av inneslutningar färg, till exempel vit. Vit förstöra aldrig den totala sammansättningen.

Dekoration bröllopssalen papper pom-poms

Papper blommor i det inre av bröllop hallar oerhört relevant i dag. Fördelen med dem är att du kan skapa en blomma av valfri storlek, konsistens och färg. Dessutom har dessa färger inte blekna, inte kräver underhåll. Otroligt vackert utseende i det inre av pappers pom-poms. Gentle och viktlös, kan de vara av vilken storlek som helst. Sådana papper bollar är den perfekta lösningen för utsmyckningen av bröllopssalen.

Om registrering av bröllopssalen, pappers pom-poms är idealiskaOm registrering av bröllopssalen, pappers pom-poms är idealiska

du måste förbereda sig för tillverkning av pompong:

 • Tunna förpackningspapper i olika färger 8 ark;
 • Tjock tråd - en härva;
 • Stora saxar,
 • Lesko.

Pappersarket skall ha en storlek av 80x50 cm, kan ta andra storlek, med tanke på att bredden är en diameter av kulan-pompom. Vidare är det nödvändigt att lägga till alla åtta ark ovanpå varandra, är det nödvändigt att böja blad dragspel. Bredd upp till 8 cm. Vidare är det nödvändigt att böja arbetsstycket i mitten och slips tråden. Starkt behöver inte fixa. Kanterna på bälgen ska klippas i en halvcirkel. Efter det är det nödvändigt att utöka dragspel som möjligt och börja trimma varje ark med varandra, vilket ger mängden av framtida vackra pom-poms.

Fäst produkten bör vara färglös till linjen för att ge intryck som om bollarna sväva i luften.

Pappersblommor för hall (video)

Det är en lite ansträngning, fantasi och tid och du kan egna händer för att dekorera hallen, vardagsrummet, alla andra rum. Det är inte nödvändigt att ta kontakt med yrkesverksamma, ibland kan du skapa otroliga skönheten i sina egna.

Färger i det inre av vardagsrummet (foto)

1-1 1min1 2 4min2 8min2 13min2 568 20-2 859 1560

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 + 1 =

map