Instruktioner: Hur man rentvå taket latexfärg utan skilsmässa

Instruktioner: Hur man rentvå taket latexfärg utan skilsmässa

12 October 2017Latexfärg - en utbredd och populär material för efterbehandling taketLatexfärg - en utbredd och populär material för efterbehandling potolkaVodoemulsionnaya färg skiljer sig i som inte är rädd för vatten. I denna mening är det bättre svårt att hitta något i detta prissegment. Vodoemulsionku fungerar på följande sätt: den vilar på ytan, vattenmolekylerna avdunstar mycket snabbt, och de polymera skiktet stelnar. Denna målning är bra och att sammansättningen av vattenbaserade färger torkar snabbt, inte färgen inte lossna, och ingen lukt.


Släta taket latexfärg med sina händer: var du ska börja

Se till att det är samma typ av täckning som du behöver. I latexfärger följande fördelar: hög styrka, hållbarhet och förmågan att göra lokala reparationer tak, lättskött.

Du kan välja matt eller blank färg, akryl eller latex.

Innan du börjar att rentvå taket latexfärg, måste du rengör tak täckerInnan du börjar att rentvå taket latexfärg, måste du rengör tak täcker

förberedande arbete

  • Ta bort tidigare lager från taket trim - spår av den gamla färgen eller rentvå och fläckar. Om reparationen var en longtime, kommer det att vara rätt att skjuta ner alla gamla gips.
  • Efter avlägsnandet av de så kallade "svaga punkter", återigen otshtukaturte yta - är det nödvändigt för djup justering.
  • Putty är avslutad justering, sker det i två eller flera steg, men inte mindre än två lager. Varje lager måste torka ordentligt, eftersom skillnaden mellan varje lager av spackel - inte mindre än en dag.
  • Detta följs av ytan slipning. I samband med detta kommer det att vara smidig, vilket gör det möjligt att måla det, undvika skilsmässa. Använd en speciell spackel är slipning genomförs i en cirkelrörelse.

Efter beredning ytan färgen inte kommer att bli svårt. Slät, ren, mjuk - det är vad som borde vara taket framför rentvå.

Upprättande och måla taket latexfärg (video)

Spray för att rentvå taket: vad som borde vara

Du kan ta en manuell sprutpistol - är det enklaste av anordningar av denna typ, och arbeta med dem kommer inte att vara snabb. Används allt tryckluftspistol som exponering tar tryckluft som han pumpade kompressorer. Som ett resultat - en jämn beläggning, och hastigheten på den andra.


Om priset frågan är du inte så begränsad, kan du köpa en elektrisk pistol - det är snabbt, enkelt och effektivt. Ordningen är som följer: från pipan under pump sikte går i lösning för applicering, och den genererar en trickle utlöses sedan genom munstycket.

Spraya förenkla och påskynda processen att måla ett tak lockSpraya förenkla och påskynda processen att måla ett tak lock

Verktyg, men små, men väl utrustade med justerbara munstycken och anordningar för sammansättning av flödeskontroll samt sprayhastigheten.

Så att måla taket i vapen höger

Först måste du förbereda dig lösning. Lösningen ska inte vara klibbig eller tjock, för att inte täppa till systemet. Det vill säga, koka upp, hela tiden under omrörning det. Om du behöver en stor mängd färg eller rentvå, begagnade entreprenad mixer.Även alternativa metoder för modern design av taket inte avbryta rentvå färg som den klassiska metoden för reparation.

För att inte täppa vapnet systemet är det viktigt att ordentligt förbereda färglösningen (rentvå)För att inte täppa vapnet systemet är det viktigt att ordentligt förbereda färglösningen (rentvå)

Instruktioner steg för steg:

  • Förbereda pumpen. Inuti tanken uppladdnings pint krita, där låsmekanismen måste vara stängd. Ta bort från rentvå sugslangen, pump gunga på. Dubbelslag bara göra 15, sänk sedan armen till lösningen och ladda ner för att skapa arbetstrycket.
  • Reglering av spray. Justera plats, vad som händer när sprutning. Gör detta, till exempel på en bit av gamla tapeter.
  • Målning. Paint och rentvå behov att se till att alla villkor är uppfyllda - temperaturen inte understiger 15 grader och luftfuktigheten är över 55%. Bleka behöver någon vinkel, bör det första lagret vara tjock, så den behöver för att korrekt torka ut, och den andra kommer att ha en tunn, matt.

Arbetar strikt i en respirator, handskar och skyddsglasögon.

Så att måla taket latexfärg på vitkalkade: instruktion

Du bör börja med vad som inte är tillrådligt att måla över rentvå. Teoretiskt kan det göras, och gör så många, men bara om lagret av rentvå tunn och hållbara. Och om du färgning, tvättning och svepande vitkalkade lager kommer maloestetichnoe skådespel.

Före bearbetning taket latexfärg, primade ytan måste vara kvalitet, låt sedan torka primerFöre bearbetning taket latexfärg, primade ytan måste vara kvalitet, låt sedan torka primer

Ytans förbehandling:

  • Belägga primade ytkvalitet djup penetration;
  • Tillåta första beläggningen torka ordentligt, sedan ta ett test - försiktigt skrapa på ytan, om den är lätt förstörs, då är det bättre att inte måla (i denna situation är det nödvändigt att avlägsna ett skikt av krita);
  • Men när man målar vodoemulsionkoy kan inte prime ytan är färgen i sig en primer lösning.

Om lagret av rentvå stark, kommer färgen hålla bra och hållbara.

Hur man rentvå taket latexfärg (video)


Måla taket över underlagret är möjlig endast om skiktet inte är tjockare underskikt, och inte tillräckligt hållbara. Om du ska använda emaljen eller oljefärg, är det bättre att inte tillämpa över rentvå - krita lager i detta fall kommer att skjuta.

Gott skick!

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

66 + = 71

map