Instructies in 4 fasen: hoe grote bloemen naar de zaal te versieren

Instructies in 4 fasen: hoe grote bloemen naar de zaal te versieren

12 October 2017U regelt de woonkamer felle kleuren zal zijn onder de kracht van zelfs een beginnerU regelt de woonkamer felle kleuren zal een kracht zelfs novichkuZanyatsya aankleding van de hal, de woonkamer kan absoluut iedereen. Speciale vaardigheden zijn niet nodig, een beetje kennis, geduld, verlangen, de tijd. En prachtige bloemen met zijn eigen handen sieren het interieur van de kamer. Vandaag is de keuze van de decoratie opties zijn ongelooflijk divers. Dit zal in dit artikel worden besproken. Een paar eenvoudige workshops om te helpen versieren het huis.


Bulk bloemen voor de decoratie van de zaal: een masterclass

Deze masterclass zal bespreken hoe ze hun eigen handen grote bloemen uit papier te zetten. Volumineuze papieren bloemen kan iedereen maken, is het niet moeilijk, maar ze zien er heel plechtig en indrukwekkend.

Dus, voor de noodzakelijke werkzaamheden voor te bereiden:

 • papier;
 • Clay;
 • scharen;
 • potlood;

Waarschuwing! Voor het plakken van de bloemen is het beter om een ​​speciale lijm pistool, die kunnen worden gekocht in een speciaalzaak te nemen. Als een pistool probleem, kunt u een eenvoudige lijm te doen.

Als u de oorspronkelijke grote bloemen te maken, is het noodzakelijk om al het materiaal te bereiden en sluit verbeeldingAls u de oorspronkelijke grote bloemen te maken, is het noodzakelijk om al het materiaal te bereiden en sluit verbeelding

Het proces van het creëren van het grootste deel van de bloem aan de binnenkant van de hal ziet er als volgt uit:


 1. Op vellen papier, trekken de bloemblaadjes, de geselecteerde op het oog grootte. Need 4 grote bloemblaadjes, 3 iets kleiner en 3 nog kleiner. Elk bloemblaadje moet enigszins langgerekte vorm hebben.
 2. Vervolgens moet worden gegeven aan het bedrag van de bloemblaadjes. Hiertoe wordt elk individueel bloemblad maakte een incisie van de bodem en gelijmd in de sectie.
 3. Dan is het noodzakelijk om de eerste 4 blaadjes aan elkaar te lijmen. De randen van de bloemblaadjes moet licht gebogen, zal het volume geven.
 4. Alle blaadjes ook te houden aan de basis en ook spannen hun buitenranden, teneinde volume te geven.
 5. Dat is niet zo'n moeilijke manier om een ​​bloem te maken. Maar, hoe doen zonder een kern. Het moet worden gedaan vanaf het kleinste blaadje. We moeten hem te nemen en te snijden in het centrum en lijm de randen en lijm de kern in het midden van de bloem.

Bulk bloemen zal uw ontwerp versieren. Ze kunnen een papier van verschillende types, texturen, kleuren te creëren. U kunt fronsen. Een beetje droom, kunt u een zeer feestelijke sfeer in het huis te regelen.

Hall decoratie stof bloemen: turn-based systeem

Stof bloemen unieke en prachtige blik in het interieur van de hal. Kunstbloemen, gemaakt door uw eigen handen, kunt u in de hal te versieren voor bruiloft, verjaardag, feest met vrienden of zakelijke banketten.

Om bloemen te maken van weefsel eenvoudig, het belangrijkste ding - om kennis te maken met de stappen krijgenOm bloemen te maken van weefsel eenvoudig, het belangrijkste ding - om kennis te maken met de stappen krijgenAldus is de werkplaats is als volgt:

 1. De eerste stap is om een ​​module te maken. Om dit te doen, neem een ​​kompas en tekenen op de stof vereiste diameter. De cirkel moet worden gesneden - de module klaar is.
 2. Vervolgens moet je zo veel bloemblaadjes, een bloem pracht behoeften. Voor deze mod afgesneden stof kringen en voeg ze op de juiste momenten. Petals betere greep op de naaimachine of met de hand, zodat ze de Tu-T'u meer zorgvuldig te kijken. Als u van plan om de stof en de stof bloemen, de bloemblaadjes van de beste singe te ontwerpen.
 3. Petal is zo gemaakt. Er wordt dubbelgevouwen en de resulterende cirkel om de rand van een accordeon te maken. Dus om een ​​scherpe blaadje krijgen om een ​​tab round moet de cirkel slechts één keer toe te voegen.
 4. Nu heb je om de bloem te verzamelen. Zodra alle blaadjes zijn gemaakt, moeten ze worden samengevoegd. Hier, zoals in het geval met een papieren bloem kan niet zonder de kern. De pasvorm knop mooie, lichte of weefsel flap in het midden.

Zoals kan worden gezien van de master-class fabrikant van doekkleuren zaak is eenvoudig genoeg. Een beetje ijver, verlangen en tijd - bloemen voor de hal klaar. Stof bloemen kunnen niet alleen sieren het interieur, u kunt geven aan vrienden, versieren hun kleding of accessoires.

Kijk deze bloemen zijn niet slechter dan het leven, en een lust voor het oog kan natuurlijk veel langer. Van doekkleuren een hele beeld en compositie kunt maken.

De prachtige aankleding van de zaal met verse bloemen: correct versieren

Stijlvolle inrichting met verse bloemen kan worden gedaan zonder professionele hulp. Hall kan maken in verschillende stijlen.

Woonkamer, kunt u uw eigen te maken door versieren met verse bloemenWoonkamer, kunt u uw eigen te maken door versieren met verse bloemen

De meest populaire vandaag zijn zoals stijlen zoals:

 • lineaire;
 • "vorm";
 • parallel;
 • vegetatieve;
 • Decoratief.

Kosten van diensten voor het ontwerp van de zaal met verse bloemen blij, natuurlijk, niet iedereen. Maar we moeten niet wanhopen, want met de taak van het ontwerp van de hal onafhankelijk van elkaar kunnen worden beheerd.

Tips en trucs

 1. Versier met verse bloemen zou moeten zijn aan de vooravond van de viering, omdat ze niet lang. Kies de beste aanhoudende bloemen, zoals chrysant, narcis, hyacint, tulp, sneeuwklokje, de roos. Orchideeën moeten kiezen.
 2. Bij de vorming van bloemen niet mag worden hoger dan 25 cm. Als de volumestructuur, is het noodzakelijk om groter dan een mens vast, zodat de gasten niet belemmerd zicht.
 3. De meest betrouwbare optie - is om verse bloemen op de tafels te zetten. U kunt interessante, gezellige compositie te maken, kan boeketten worden geplaatst in vazen. Vergeet niet dat levende bloemen nodig vocht.

De reguliere kleur van de kamer kan een favoriete plek voor de hele familie te wordenDe reguliere kleur van de kamer kan een favoriete plek voor de hele familie te worden


Met de juiste ontwerp van de stoffen en kleuren, kan zelfs een gewone kamer een chique achtergrond voor de vakantie worden.

Hoe maak je een kleur voor het ontwerp van de hal te kiezen

Het vangen van de aankleding van de zaal voor de viering is noodzakelijk om het concept, thema observeren, alleen in dit geval zal het harmonieus kijken. Zeer actueel kleur - paars. Gentle en romantische het creëert een sfeer van liefde en geluk.

Voor dergelijke kleuren zijn zeer geschikt, zoals de verse bloemen:

 • lila;
 • Lavender;
 • Violet.

Creëer een romantische sfeer in de kamer zal helpen om lila, paars of lavendelCreëer een romantische sfeer in de kamer zal helpen om lila, paars of lavendel


Lilac kan paars, rood en wit worden verdund. Dit alles zal een bijzondere charme, luxe en elegantie toe te voegen. Niet minder ontwerp vraag in de kleuren rood, blauw en turquoise tinten. Voor de rode pak chic klassiek rozen, papavers, pioenrozen, tulpen, gerbera. Voor blauw en turquoise hyacinten, blauwe rozen, krokussen, korenbloemen kan nemen. Het is mogelijk om accenten toe te voegen in de vorm van insluitsels kleur, bijvoorbeeld wit. White nooit bederven de totale samenstelling.

Decoratie trouwzaal papier pom-poms

Papieren bloemen in het interieur van de bruiloft zalen ongelooflijk actueel. Het voordeel daarvan is dat je een bloem van elke omvang, textuur en kleur kan creëren. Daarnaast hebben deze kleuren niet vervagen, vergen geen onderhoud. Ongelooflijk mooie blik in het interieur van papier pom-poms. Zacht en gewichtloos, ze kunnen van elke grootte zijn. Dergelijke papier ballen zijn de perfecte oplossing voor de decoratie van de trouwzaal.

Voor de registratie van de trouwzaal, papier pom-poms zijn ideaalVoor de registratie van de trouwzaal, papier pom-poms zijn ideaal

moet je voor te bereiden op de vervaardiging van pom-pom:

 • Dunne verpakking papieren van verschillende kleuren 8 vellen;
 • Dikke draad - een streng;
 • Grote scharen;
 • Lesko.

Het papiervel moet een afmeting van 80x50 cm, kunnen andere afmeting inbegrepen, aangezien de breedte een kogeldiameter-bolletje. Verder is het noodzakelijk om alle acht platen toe te voegen op de top van elkaar is, dan is het noodzakelijk om bladen accordeon buigen. Breedte tot 8 cm. Verder moet het werkstuk buigen in het midden van de band draad. Sterk hoeven niet op te lossen. De randen van de balg moet in een halve cirkel worden gesneden. Na dat, is het noodzakelijk om de accordeon zo mogelijk uit te breiden, en beginnen om elk vel aan elkaar trim, waardoor het bedrag van de toekomstige prachtige pom-poms.

Bevestig het product moet kleurloos de lijn om de indruk alsof de kogels zweven in de lucht.

Papieren bloemen voor de zaal (video)

Dat is een beetje inspanning, verbeelding en de tijd en je kunt handen bezitten om de hal te versieren, een woonkamer, een andere kamer. Het is niet nodig om de professionals contact, soms kun je ongelooflijke schoonheid van hun eigen te maken.

Kleuren in het interieur van de woonkamer (foto)

1-1 1min1 2 4min2 8min2 13min2 568 20-2 859 1560

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

53 − = 51

map