Instructies: Hoe aan het plafond latexverf zonder scheiding vergoelijken

Instructies: Hoe aan het plafond latexverf zonder scheiding vergoelijken

12 October 2017Latex verf - een wijdverbreid en populair materiaal voor het afwerken van het plafondLatex verf - een wijdverbreid en populair materiaal voor de afwerking potolkaVodoemulsionnaya verf verschilt in dat is niet bang voor water. In deze zin, hoe beter het is moeilijk om iets in dit prijssegment vinden. Vodoemulsionku werkt als volgt: het rust op het oppervlak de watermoleculen verdampen zeer snel, en de polymeerlaag stolt. Dit schilderij is gunstig en dat de samenstelling van de verf op waterbasis droogt snel, is de verf niet loslaten, en geen geur.


Witten het plafond latex verf met hun handen: waar te beginnen

Zorg ervoor dat dit dezelfde soort dekking die u nodig hebt. In latex schildert de volgende voordelen: hoge sterkte, duurzaamheid en het vermogen om plaatselijke reparaties plafond, gemakkelijk te onderhouden te maken.

U kunt kiezen uit matte of glanzende verf, acryl of latex.

Voordat u begint aan het plafond latex verf whitewash, moet u grondig reinigen van het plafond bekledingVoordat u begint aan het plafond latex verf whitewash, moet u grondig reinigen van het plafond bekleding

voorbereidende werkzaamheden

  • Verwijder de voormalige laag van het plafond bekleding - sporen van de oude witkalk en vlekken. Als de reparatie was een lange tijd, zal het recht om neer te schieten alle oude pleister zijn.
  • Na het verwijderen van de zogenaamde "zwakke punten", opnieuw otshtukaturte surface - is het noodzakelijk voor diepe uitlijning.
  • Stopverf rondt de uitlijning wordt uitgevoerd in twee of meer trappen, maar ten minste twee lagen. Elke laag moet goed drogen, omdat het verschil tussen elke laag van stopverf - niet minder dan een dag.
  • Daarna volgt oppervlak schuren. In verband hiermee zal het glad zijn, waarmee u om het te schilderen, het vermijden van echtscheiding. Met een speciale troffel, schuren wordt uitgevoerd in een cirkelvormige beweging uitgevoerd.

Na het voorbereiden van het verfoppervlak zal het niet moeilijk zijn. Glad, schoon, glad - dat is wat het plafond voor whitewash zou moeten zijn.

Voorbereiding en schilderen van het plafond latexverf (video)

Spray aan het plafond witten: wat zou moeten zijn

U kunt een handmatige spuitpistool nemen - is de eenvoudigste van de apparaten van dit type, en werken met hen zal niet snel zijn. Gebruikt steeds pneumatisch pistool dat de blootstelling neemt perslucht hij compressor gepompt. Als gevolg daarvan - een uniforme bekleding en de snelheid van de andere.


Als de prijs vraag die je niet zo beperkt, kunt u een elektrisch pistool te kopen - het is snel, eenvoudig en doeltreffend. Het schema is als volgt: vanaf het vat onder pomp zicht in oplossing voor gebruik, en genereert een stroompje dan branden door het mondstuk.

Spray sterk vereenvoudigen en versnellen het proces van het schilderen van een plafond dekselSpray sterk vereenvoudigen en versnellen het proces van het schilderen van een plafond deksel

Hulpmiddelen, hoewel klein, maar goed uitgerust met instelbare mondstukken en inrichtingen voor de samenstelling van de stroomregelklep en de sproeisnelheid.

Hoe kan ik het plafond van het pistool juiste verf

Eerst moet je om jezelf te bereiden. De oplossing mag niet plakkerig of dik zijn, om te voorkomen dat het systeem verstoppen. Dat wil zeggen, koken, de hele tijd te roeren. Als u een grote hoeveelheid verf of krijt, gebruikt bouw mixer.Zelfs alternatieve methoden van het moderne ontwerp van het plafond niet de whitewash verf als de klassieke methode van de reparatie te annuleren.

Om te voorkomen dat het pistool systeem verstoppen, is het belangrijk om de kleurstof-oplossing (whitewash) goed voor te bereidenOm te voorkomen dat het pistool systeem verstoppen, is het belangrijk om de kleurstof-oplossing (whitewash) goed voor te bereiden

Instructies stap voor stap:

  • Bereiding van de pomp. Binnen de upload tank pint kalk, waarbij het grendelmechanisme te worden afgesloten. Uit de kalk zuigslang pomp schommeling. Dubbelslag maken slechts 15, laat de arm aan de oplossing en downloaden naar de werkdruk te creëren.
  • Regulering van spray. Stel de spot, wat er gebeurt bij het spuiten. Doe dit bijvoorbeeld op een stuk van het oude behang.
  • Schilderen. Verf en whitewash behoefte, om ervoor te zorgen dat aan alle voorwaarden is voldaan - de temperatuur niet onder de 15 graden en de luchtvochtigheid boven de 55%. Witter moet onder een bepaalde hoek dient de eerste laag dik zijn, dan moet het behoorlijk uitdrogen en de tweede een dunne mat hebben.

Werk strikt in een gasmasker, handschoenen en een beschermende bril.

Hoe kan ik het plafond latex verf verf op het witte: instructie

Je moet beginnen met wat is niet aan te raden om te overschilderen whitewash. Theoretisch kan het worden gedaan, en doen zo veel, maar alleen als de laag witkalk dun en duurzaam. En als je het verven, wassen en vegen witte laag zal spektakel maloestetichnoe.

Voor het verwerken van het plafond latex verf, gegrond oppervlak moet kwaliteit zijn, laat vervolgens aan de primer drogenVoor het verwerken van het plafond latex verf, gegrond oppervlak moet kwaliteit zijn, laat vervolgens aan de primer drogen

Voorbereiding van de ondergrond:

  • Smeer de primer oppervlaktekwaliteit diepe penetratie;
  • Toestaan ​​eerste laag drogen, vervolgens een test - licht krassen op het oppervlak, als het gemakkelijk wordt vernietigd, dan is het beter niet te schilderen (in deze situatie is het noodzakelijk om een ​​laag kalk te verwijderen);
  • Maar bij het schilderen van vodoemulsionkoy kan niet prime het oppervlak, de verf zelf is een primer oplossing.

Als de laag witkalk sterke, zal de verf goed en duurzaam blijven.

Hoe kan ik het plafond latexverf (video) witter


Verf het plafond boven de onderlaag is alleen mogelijk als de laag niet dikker onderlaag, en niet voldoende duurzaam. Als je gaat naar het glazuur of olieverf gebruiken, is het beter niet aan te brengen over de witkalk - krijtlaag in dit geval zal moeten schieten.

Goede staat van onderhoud!

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

63 − = 53

map