Instellen van de dingen in de opslag kast: de volgorde van de constructeur en 3 opties

Instellen van de dingen in de opslag kast: de volgorde van de constructeur en 3 opties

12 October 2017Dressing is noodzakelijk om te kunnen al uw spullen op één plek te houdenDressing is noodzakelijk om te kunnen om al je spullen in een mesteDerzhat dingen op orde te houden kan veel moeilijker dan het lijkt op het eerste gezicht zijn. Daders van rommel in het appartement kan anders zijn. En het gebrek aan ruimte en weinig tijd voor het reinigen, en het aantal punten boven de hoeveelheid opslagruimte. Om genoeg van alle dingen te plaatsen, kunt u de storage-systemen te gebruiken. Welke man wil niet dat zijn personeel was erg schoon. De droom van elke vrouw - een eigen kleedkamer, waar de schoenen worden gesorteerd op kleur en hoogte van de hak. Voor veel meisjes droom die uitkomt, staat het u om hun huis kleedkamer maken. Maar hoe doe je dat om te zetten in een echt praktische plaats voor alles heeft een plank of kryuchochek?


Het opslagsysteem van de dingen in de garderobe van spaanplaat en andere soorten systemen

Het opslagsysteem van de dingen in de kleedkamer moet zeer zorgvuldig worden gekozen, omdat afhankelijk van het type van de gunstige ligging van de dingen. In de markt is er een enorme hoeveelheid opslagruimte, en ze zijn zeer gemakkelijk om te verdwalen. Een bezoek aan winkels zoals Ikea, Obi of Leroy Merlin, kunt u gemakkelijk verdwalen in deze productreeks.

Inmiddels zijn er de volgende soorten opslagsystemen in garderobes:

 • Opslagsysteem van spaanplaat;
 • Metal garderobe;
 • Mesh mantel.

Waarin verschillen ze? Het opslagsysteem van de DSP worden vaak ingebouwd in de dressing. Een deel van het is erg handig omdat het gemakkelijker is aan te passen aan de bestaande orde van de planken. Maar in de meeste gevallen is dit type systeem is niet universeel genoemd vanwege het gebrek aan mogelijkheden om de positie van de schappen naar eigen goeddunken te wijzigen.

Er zijn verschillende soorten systemen voor opslag in kastenEr zijn verschillende soorten systemen voor opslag in kasten


Het blijkt dat, omdat het opslagsysteem van de DSP dient als een kader voor de kleedkamer en een plek om dingen te vinden. Op het moment van de orde van grootte van dit soort verband veel tijd planning van de ruimte in moet worden gegeven.

Iets veranderen dan zal het onmogelijk zijn. Onder andere dingen, is dit soort systemen niet tolereren vocht, dus in de kleedkamer kan niet vochtig of nat schoenen, kleding en ga zo maar door te plaatsen. D. ingebouwde kast gemaakt van spaanplaat is goed omdat het niet de muren in het huis bederven. Alles is genageld en genageld, het blijft alleen om te bouwen.

Gaas en metalen kast kan worden toegeschreven aan een universeel type systeem, omdat ze kunnen worden gedemonteerd, het water geven, etc ... Deze twee types staan ​​meester kleedkamer te plannen en opnieuw plannen ruimte vele malen, wat een voordeel is wanneer een aantal dingen in het huis kan toenemen in een geometrische progressie (om te winkelen fans).

Verschillende dingen voor kledingkast: voors en tegens

De bovengenoemde soorten storage systemen hebben hun voor- en nadelen, zoals alles in de wereld.Als u een ingebouwde opslag van de DSP selecteert, zult u blij zijn met de kwaliteit van de volgende:

 1. Het is goedkoper dan andere als gevolg van het materiaal: spaanplaat bekend om zijn goedkope prijs, vooral Russisch. Maar als je ineens een verlangen hebben om goedkoop te kopen, maar een kwaliteit van het product, kunt u aandacht besteden aan de aard van de ingevoerde spaanplaat.
 2. Het is altijd mogelijk in dit geval om te besparen op items voor dressing voor bijvoorbeeld het opslaan van schoenen en laarzen kunnen niet obuvnitse, en op een plank in een doos voor schoenen. In plaats daarvan bryuchnitsy je een gewone bar voor kleding, tassen kunnen gebruiken en op de plank, in plaats van op meerdere haken.
 3. Veel zeer aantrekkelijk gebied "onder de boom," voegt ze eraan toe dressing meer comfort en warmte, waardoor het ruimer.
 4. Organisatie van de ruimte in de kleedkamer is dat het heel gemakkelijk om van het uitzicht te scheiden van het linnen kleding, schoenen en tassen van de andere. De ruimte tussen de compartimenten ziet er zeer stijlvol.

Elk van de items van opslagsystemen voor de kleedkamer heeft zijn eigen voor- en nadelenElk van de items van opslagsystemen voor de kleedkamer heeft zijn eigen voor- en nadelen

Gaas en metalen kast ook een aantal voordelen.

Aan hen zijn onder meer:

 • Mogelijkheid om de schappen te herschikken en zwaarder wegen dan hun handen, of beperken de artikelen naar eigen goeddunken;
 • Vochtbestendigheid: als de kamer nat, is het beter om een ​​metaalgaas of dressing gebruiken.

Laten we nu eens naar de keerzijde. In de metalen gaas en kasten hebben twee belangrijke nadelen: de prijs en de details van de eisen. Als er meer, de prijs is te hoog (vaak als gevolg van het merk in plaats van als gevolg van het materiaal), en accessoires moeten behoren tot hetzelfde systeem dat is geïnstalleerd. Over nadelen zoals hierboven genoemd DSP systemen: het onvermogen om eventuele wijzigingen op de wijze van accessoires en instabiliteit vochtinwerking.

Het kiezen van een opslagsysteem voor de walk-in closet waar te dingen op te slaan

Elke kamer kan een extra helper in opslag. Storage System Designer kan elke ruimte voor alles wat een kleedkamer. Bijvoorbeeld, in de hal van de beste plaats voor de opslag systeem zal een garderobe. Hier kan je absoluut alle kleren van de top naar de woning op te slaan.

Het enige advies: Niet samen met jassen beddengoed. Zelfs in een afzonderlijke gesloten doos. Voor beddengoed is het beste om opslag in de slaapkamer of in het ergste geval in de woonkamer te regelen.

Voor opslag, kunt u de laden, rekken en manden te gebruikenVoor opslag, kunt u de laden, rekken en manden te gebruiken


Wat u moet invullen-in closet voor opslag:

 • Gebruik veel planken;
 • dozen;
 • manden;
 • Dozen voor het bewaren van grotere objecten;
 • De giek van het aantal stuks 1-3.

Voordat u de opslag elementen van het systeem, overwegen wat dingen die je zal er worden opgeslagen en hoe vaak je zal ze gebruiken. Een beddengoed is het best geplaatst in de vakken onder het bed. Nou, als ze gesloten zijn om te voorkomen dat stof van hen.

Kledingkast: waar anders te ontleden

Om elke duim van de ruimte goed te gebruiken, kunt u de hulp van modulaire storage-systemen te zoeken.

Ze kunnen in:


 • poef;
 • banken;
 • stoelen;
 • beddegoed;
 • Kluisjes.

U kunt een modulair systeem voor het opslaan van dingen bouwen, of, bijvoorbeeld, schoenenU kunt een modulair systeem voor het opslaan van dingen bouwen, of, bijvoorbeeld, schoenen

Zoek een plek om schoenen op te slaan, bijvoorbeeld, kan zijn op de deur, opknoping een speciale ophangconstructie, of op de deur.

Opslaglocatie elementen alleen beperkt door uw verbeelding. Probeer jezelf te trekken als je iets wilt op de grond te verlaten, in plaats van dat het op zijn plaats. Dan zal je garderobe een waardige rivaal een ontwerp uit de film over mode zijn.

Het houden van schoenen in de kast: wat te zoeken

Het is zeer belangrijk dat de schoenen opgeslagen op een plaats waar het kan worden goed verzorgd en de laatste voor een lange tijd.

Deze plaatsen zijn onder meer:

 • rekken;
 • garderobe;
 • Schoen planken glijden.

Open kast - een van de meest populaire manieren om schoenen te slaan. Er kan het schoon blijven, beschermd tegen stof en andere externe stimuli.

Schoenen in de dressing kan worden opgeslagen op rekken of legplankenSchoenen in de dressing kan worden opgeslagen op rekken of legplanken

Ideaal zou zijn als de rek gelijk aan de hoogte kast is. Dan zal het niet alleen functioneel, maar ook mooi zijn.

Aparte Hangende schoen geschikt voor gezinnen met een groot aantal mensen of schoen shopaholic. In zodanig moet een kabinet veel planken en compartimenten, om te kunnen seizoensgebonden schoenen te delen, de grootte van de hiel, voor het beoogde doel. De kast moet worden beschermd deur. Obuvnitsy kunnen modulair zijn.

Ergonomie dressing: hoe op te slaan

Wat moet er gedaan worden om de ergonomie van uw garderobe een model is geworden?

Om te beginnen, zorgen voor de volgende uitvindingen:

 • Hangers voor kleding;
 • manden;
 • Haken.

Voor een gemakkelijke opslag daarvoor zorgen in de kleedkamer waren er kleerhangers, manden en hakenVoor een gemakkelijke opslag daarvoor zorgen in de kleedkamer waren er kleerhangers, manden en haken

Hoe kunt u deze overnames helpen? Het kopen van kleren hangers zal houden in een goede conditie voor een lange tijd en rimpelloos. Dit geldt met name voor jurken, blouses en rokken. Sommigen willen hen in de gevouwen positie te houden, zoals later spijt. Manden kunnen worden gebruikt voor lingerie, sjaals, armbanden, kettingen, accessoires voor de opslag van diverse soorten, en een heleboel andere dingen. Hook moet alles wat kan hangen hangen. Namelijk, riemen, tassen, handdoeken, sieraden en nog veel meer.

Berekening van de dingen voor opslag garderobe: ontwerper (video)

Vergeet niet dat de belangrijkste sleutel tot een succesvolle dressing - orde en netheid. Neem de tijd om te sorteren door je spullen in kleur, stijl en het seizoen. Dingen niet toe buiten zijn gebruikelijke plaats, zelfs voor een tweede. Als u wilt verlaten na het wassen van het wasgoed in de mand, jagen gedachten weg. Immers, je hebt een mooie kast, waar alles moet worden in de plaats, en het was in een speciale doos.

Voorbeelden dressing opslagsystemen (foto)

3-idealnyy-zhenskiy-garderob 5afe7dfcc21daee229ef4c0f67b76e80 20 1292186232 1292186343 1378048744800 18295873547780017587 A004 Verbazingwekkende Elfa-Closet-System ar4541351860702

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 37 = 46

map