Installera Gips partitioner i rummet: 6 steg

Installera Gips partitioner i rummet: 6 steg

12 October 2017Vackert planlagd utrymme kan vara att använda gips partitionerVackert planlagd utrymme kan använda Gips peregorodkiZonirovanie är en integrerad del av modern inredning. Skapa det på flera sätt: med hjälp av olika efterbehandling material, möbler eller en partition. Det senare alternativet ökar i popularitet de senaste åren. Gips - ett utmärkt material för att skapa partitioner i alla rum. Idag ska vi prata om hur man gör en delning av gipsskivor med sina händer.


Hur man gör en delning av gipsskivor med händerna i rummet

Skapa en partition av gipsskivor med sina händer kan vara i nästan alla rum. Reparation i detta fall är uppdelad i flera steg, den viktigaste av dessa är ramen och väggmontage. Du bör också ta hand om isolering och ledningar och kablar.

Först av allt måste du bestämma om materialet för profilen:

 • trä;
 • Metallprofil.

Installera gipsvägg kan du med dina händer, viktigast av allt - i rätt ordning för att utföra montering och efterarbeteInstallera gipsvägg kan du med dina händer, viktigast av allt - i rätt ordning för att utföra montering och efterarbete

Metal profil i detta avseende bättre, är det inte rädd för fukt och temperaturförändringar, har de särskilda hål för kabeldragning. Börja arbeta måste du rackmontering, det är den viktigaste och svåraste steget i skapandet av gips.


Gör så här:

 • Se till att taket och golvet är perfekt i linje, om så behövs - utföra arbete på utjämning ytan;
 • Skapa sedan en layout: Applicera till taket och golvet av två identiska linjer, rita en rand på taket, som är vinkelrätt mot väggen och upprepa den på golvet;
 • Då, enligt de linjer som av metallprofiler eller stänger av trä, använd självgängande skruvar, borr och skruvdragare;
 • Fästdon säkra ett avstånd av 35 cm från varandra;
 • Montera stolparna monterade litas bör baseras på tre vertikala profilen;
 • Två är belägna på kanterna av arket, bör man i mitten av två intilliggande gips arket ligga på en profil.

Starta installations vertikala stolpar i en vägg, där trim profilen fäst med skruvar. Bortsett från det 55 cm till den motsatta väggen - det kommer att rack monteringsutrymme till profilerna i taket och golvet.

Skiljeväggar av gipsskivor i rummet: bilder

Partitioner tillåter inte bara zon i rummet, kan de användas som bord, bardiskar, nischer. Tro inte att gipsväggar kan bara vara perfekt rektangulär form. Där lockigt partitioner med särskilda hyllor, nischer, som perfekt kompletterar inredningen.

Original partition gipsskivor kan dessutom användas som en snygg rackOriginal partition gipsskivor kan dessutom användas som en snygg rackHur är olika partitioner i det inre:

 • Tänkte en partition för köket kan fungera som en bardisk;
 • Skiljevägg med nischer - en gudagåva för köket i en modern stil, funktionella lådor gör det möjligt att rymma och gömma köksredskap;
 • Låg partition för köket - den perfekta lösningen för studiolägenheter, kommer att spara utrymme, det kan användas som ett bord eller bar;
 • Figured gips stråle för hallen utför zonindelning funktion är lämpligt inom områden som ett kök, vardagsrum;
 • Partition sträckning från balkongen, utför funktionen av bordet;
 • Badrummet partitionen skilja badet från toaletten, vilket är särskilt viktigt i badrummet garderoben, där dusch och toalett i ett rum;
 • En rektangulär skärm oftast installeras i små rum att separera vardagsrummet från sovrummet, visar det sig en slags mur mellan dem.

Alternativen är många partitioner, kan de byggas hyllor, nischer, vilket ytterligare kommer att lysa upp rummet och dölja vissa saker.

Användningen av gips i en studio: photo

Studio kunde inte vara skarpt finns en zonindelning fråga. Oftast gjorda av gipsskivor skiljevägg separerar rummet i två lika stora delar, till exempel, skiljer vardagsrummet från köket.

Vacker resonator i en studio kan lätt bli Gips ovanlig formVacker resonator i en studio kan lätt bli Gips ovanlig form

Särskilt populära rum partitioner Studio, för att separera två eller tre zoner från varandra:

 • Beroende på storleken av rummet, skapa två eller tre skiljeväggar för att åtskilja zonerna från varandra;
 • Partitionen skiljer sovrummet från vardagsrummet;
 • De flesta av rummet är bättre att göra på den del av fönstret;
 • För att spara utrymme, skapa en partition med hyllor eller nischer att gömma sig i dem någon sak.

Blockera rummet kan vara som figur och en vanlig vägg utan dekoration. Om utrymmet tillåter, sedan uppmärksamma partitionen med den inbyggda elektrisk spis.

Det finns även partitioner med dörrar kommer denna lösning att vara särskilt viktigt för familjer med barn för att separera spel eller sover för barn. Detta är ett bra alternativ för hallen, till exempel, på vinden, där zonindelning är ett av de viktigaste elementen. Kreativa människor använder i en studio partition för att skapa ett arbetsområde där du kan lagra alla nödvändiga saker att fungera.

Praktiskt partition i hallen gipsskivor: fördelarna

Oftast delningen av gips som används i hallen, för att markera kök och vardagsrum, matsal, eller för att skapa ett arbetsområde.


Fördelen med gips är att det präglas av ekologiska och hälsoskyddFördelen med gips är att det präglas av ekologiska och hälsoskydd

följande fördelar nämligen gips kan därför urskiljas:

 • Låg vikt;
 • Tillgängligheten av materialet;
 • En mängd olika former;
 • Enkel installation;
 • Miljö renlighet och säkerhet;
 • Hållbarhet.

På grund av sin tillgänglighet, kan du köpa många olika ark gips, som låter dig skapa en mängd olika former och kurvor. Men kom ihåg att gips är ganska skör, så att inte hänga upp och placera inte tunga föremål på partitionen.

Partitionen kan vara välvd, har en dörr, lådor eller nischer för lagring av gods, så varje lägenhet är det möjligt att skapa den bästa versionen av septum.

Gipsskivevägg installeras ofta lampor och hyllor för böcker. Särskilt krävs en stor mängd ljus i en liten lägenhet att visuellt förstora utrymmet. Höjden på väggarna kan vara olika - från golv till tak eller lägre, installera det så att det tar bara en del av lokalen. Liten partition kan ställas in som en accent i det rymliga vardagsrummet, kan de vara mycket vacker, omfattar mönster, inlägg.


Gör dig själv: partition av gips i rummet (video)

Sammanfattningsvis kan vi säga att gipsväggar - ett mångsidigt och elegant sätt att zonindelning i någon lägenhet. Material tillgänglighet och enkel installation gör gipsskivor mest praktiska och snygga. Mängd olika former för att skapa en unik atmosfär även i en studio.

Design väggar gipsskivor (interiör bilder)

526-1 57 1445 1042 206peregorodka-iz-gipsokarton 2013/09/14-gipsokarton-v-interiere-3 90565487c2fd35 17537762 562602ac19f51 1389440858stenaizgipsokartona

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 45 = 46

map