Installera Enclosures i Gips Tips nybörjare mästare

Installera Enclosures i Gips Tips nybörjare mästare

12 October 2017Finish gipsskivor paneler finns två sätt att installera Enclosures och göra installationen av uttag och strömbrytareFinish gipsskivor paneler finns två sätt att installera Enclosures och göra installationen av uttag och vyklyuchateleyOdnim av efterbehandling skede beklädnad är gipsskivor installation täckbricka och installation av uttag och strömbrytare. Detta arbete tar inte mycket tid, eftersom ansträngning, är det enkelt att hantera det även en nybörjare mästare.


Täckbricka för GCR: egenskaper

Täckbricka för GCR - en viktig faktor för att leda elektrisk ihålig vägg kan montera några elektrokonstruktsii vilken passar säkert över arket, och - switchar, uttag, sensorer eller switchar.

Ett brett område av elektriska konstruktioner av strömbrytare och uttag, till sensorer och switchar enkelt monteras till GCR, att använda en ytterligare och viktigt element - täckbrickaEtt brett område av elektriska konstruktioner av strömbrytare och uttag, till sensorer och switchar enkelt monteras till GCR, att använda en ytterligare och viktigt element - täckbricka

"Glas" för gipsskivor skiljer sig från de andra genom närvaron av speciell hårdvara installerad på skruvarna. Det täckbricka dessa förankringar är fästa vid den inre sidoväggen. Precis som "glas" kan vara säkert - ingen lösning kitt eller cement.

Det finns tillfällen när det är nödvändigt att montera en rad två eller tre täckbricka. I det här fallet måste du välja "glas" med anslutande tunnlar genom vilka tråden dirigeras. Om du vill installera endast en podrozetnik kan dessa föreningar skäras, eftersom de kan störa installationen i urtag i gipsskivor. Det finns ett annat alternativ - du kan köpa speciella förbindningselement. Dessa mellanväggar är installerade i glasen redan direkt innan deras installation i väggen.


Vid montering av enheten, använd podrozetnik nivå för att avgöra exakt hur du ställer in "glasögon".

Podrozetnik Gips: storlek lådor

Om du ska montera podrozetnik i gips, är det viktigt att veta hur man väljer den. Naturligtvis i någon järnaffär konsulter kan hjälpa till med val, men det är bättre om du känner dig själv, vad är skillnaden Stängsel och hur man inte ska förväxlas med köpet.

Täckbricka arbete med ganska lätt om den är gjord av högkvalitativt material, exempelvis plast självsläckandeTäckbricka arbete med ganska lätt om den är gjord av högkvalitativt material, exempelvis plast självsläckande

Att välja Enclosures är: 1. Först och främst måste podrozetnik göras av god kvalitet material. Du kan välja podrozetnik av självslocknande plast.
 2. För att bestämma djupet av installationen "cup". Standard täckbricka har ett urtag 50 mm, men byggmaterial marknaden, kan du hitta en "glas" under GCR djup mellan 45 till 73 mm.
 3. Om nödvändigt, installationsblocket täckbricka, välja den typ av struktur - med föreningarna eller löstagbara kontaktdon.
 4. Bra recensioner har Enclosures Hegel företag, Legrand och Gusi.

När du köper podrozetnik helst omedelbart köpa strömbrytare och uttag för att vara en fast och passar till varandra.

Ställ täckbricka för gipsskivor: förberedande arbete

Innan man börjar borra väggarna och installerat täckbricka måste besluta om den framtida placeringen av uttag och strömbrytare. Var noga med att noga överväga antalet försäljningsställen - enkla eller dubbla.

Uttag och strömbrytare monteras efter installation täckbricka, men innan du börjar måste du borra i väggenUttag och strömbrytare monteras efter installation täckbricka, men innan du börjar måste du borra i väggen

När problemet är löst, kan du gå direkt till att förbereda väggar för installation Enclosures.

 1. För att ge en kvalitet och korrekt installation täckbricka, måste du förbereda väggen. För att bättre hålls GCR formuläret och inte smulas sönder när skär hål täckbricka kan tillämpa ett lager av fyllmedel på gips och därigenom stärka den.
 2. Efter torkning kitt behöver en penna för att rita platsen för framtida täckbricka. Det är bättre att göra ett märke på rummet på en gång, inte bli distraherad och sedan jobbet.
 3. Om du har en borr eller skruvmejsel, inte onödigt att köpa en uppsättning av speciella munstycken för att skära ett hål i gips. Denna fastsättning kallas "krona", den har en cirkulär form med skåror vid ändarna. Kronor kan ha olika diametrar - 33-150 mm, men standardstorleken för montering kronor täckbricka 68-70 mm. Om ingen borr eller underlåter att köpa en krona, kan du klippa med en vanlig kniv eller borr.
 4. Det viktigaste - klart klippa ett hål för täckbricka. Box bör vara tight att komma in i utskurna hålet.
 5. Nödvändiga avståndet mellan FCL och nativt vägg bör inte vara mindre än 50 mm, annars täckbricka inte passar.
 6. När hålet är klar, är det nödvändigt att förstärka kanten av spackel lösning.

När du arbetar med en borr och krona försöka att inte trycka kraftigt på väggen, kan någon plötslig rörelse skada arket.

Hur man installerar Gips i podrozetnik: milstolpar

Så öppning för täckbricka gjort. Du kan gå direkt till installationsboxar.

För att kontrollera kvaliteten täckbricka installation, använder nivåFör att kontrollera kvaliteten täckbricka installation, använder nivå

Installationssteg:

 1. Täckbricka tränga in i ett hål under tråden för att dra den genom detta hål.
 2. Hålet i gips täckbricka set.
 3. Vi kontrollerar för att se om kläm "cup" ledningar ligger bakom gipsvägg.
 4. Fäst skruvar podrozetnik att gips.
 5. Kontrollera den installerade täckbricka nivå - det måste installeras horisontellt.
 6. Om installationen var korrekt, kan du gå vidare till installationen av uttag eller strömbrytare.

Viktigt! När flera täckbricka en linje som krävs för att hålla sig till avståndet mellan centra för 71 mm

Stanstäckbricka i gipsskivor: programfunktioner

Att skära ett hål i gips blad för täckbricka behöver en särskild enhet - bit (fräs). Det är ansluten till borren. Ser ut som en borr fräs med runda munstycken vid slutet av vilka det finns tänder.


För att skapa ett hål täckbricka bekväm att använda en speciell anordning - en krona (fräs)För att skapa ett hål täckbricka bekväm att använda en speciell anordning - en krona (fräs)

Vi kan urskilja två typer av strukturer fräsar på GCR:

 1. Förseglas. I ett stycke metall cup med en borr och burr på kanten. Kronorna är av olika storlekar. fräsar använde en diameter på 68-70 mm för borrning Stängsel.
 2. Hopfällbar. Den består av en uppsättning av munstycken med olika diametrar på borren. Dessa fabriker kan inte bara borra hål för Enclosures, och annan nödvändig fördjupning.

När köper kronor inte ska ta det billigaste kinesiska, de är kortlivade och snabbt vässade tänder.

Montera sig: Installation Enclosures i gips (video)

Inget komplicerat att installera gips i podrozetnik inte, om vi närmar oss den här frågan med sinnet, och att göra allt steg för steg och långsamt. Varje man med minimala färdigheter med el kan monteras täckbricka och alla erbjuder honom Tillbehör elektriskt.


Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 + 3 =

map