Installera bandet på tak

Installera bandet på tak

12 October 2017Maskeringstejp finns ett stort utbud och är mycket flexibel produkt, så att de kan installeras även på krökta ytorMaskeringstejp är ett brett intervall och är mycket flexibel produkt, så att de kan installeras även på krökta poverhnostiPri installation av undertak mellan väggen och banan bildas en liten spalt. För att eliminera den använde en mängd olika dekorativa element. Ofta tillgripa användning av maskeringstejp, eftersom det är lätt att installera och kostar mycket mindre än en dekorativ sockel. 


Maskeringstejp för undertak: typer och egenskaper

Maskeringstejp är tillverkad av PVC. Detta material är inte deformeras under påverkan av låg temperatur och behåller ett vackert utseende under många år.

Maskeringstejp taket är av tre slag:

 1. T-formad. Sådana produkter används i fallet, om väggarna är helt slät eller kaklade.
 2. L-formad. Detta fäste är lämpligt att använda, om ytan är lite ojämna väggar. Gjort dekorband L-formad konfiguration av PVC med låg styvhet.
 3. F-formad. Sådana band är fäst i taket med hjälp av specialprofiler. Produkter med F-formad konfiguration används endast när de tak är tillverkade i en krökt struktur.

Dekorativa band under tak fram ett brett spektrum. Kom ihåg att färgen på tyg och produkter ska vara densamma. Således kan du uppnå den visuella expansionen av rymdenDekorativa band under tak fram ett brett spektrum. Kom ihåg att färgen på tyg och produkter ska vara densamma. Således kan du uppnå den visuella expansionen av rymden

Den bästa tillverkare av dekorativa band - fast Allen. Företaget tillverkar tejp av högkvalitativa material. Också bra är tillverkare företag Miltec och ACU.


Dekorativa band för undertak: Fördelar och nackdelar

Dekorativa band är mer mångsidig än den klassiska filén, eftersom de är lättare att installera. När du installerar den produkt du inte behöver applicera limmet lösning, hylsor eller andra fästanordningar.

Också till plus dekorativa band är:

 • Kompakthet.
 • Återanvändbarhet. Om det behövs, är dekorativa band enkelt demonteras.
 • Flöden bidra till att dölja brister som finns på väggarna.
 • Hög flexibilitet. Tape böja lätt, så att de kan installeras även i taket flera nivåer av gipsskivor eller PVC.
 • Låg kostnad. Du behöver inte skaffa en klisterlösning eller fästen.
 • Hög slitstyrka prestanda.
 • Flöden att undvika damm i luckorna.
 • Mångsidighet. Den dekorativa band, om så önskas, kan färgas i valfri färg. Genom detta kan du skapa en ovanlig inredning element utan svårighet. Kom ihåg att endast akrylfärger kan användas för att måla bandet.

Den enda nackdelen med dekorativa band - oförmågan att installera en dold höjdpunkt LED remsan. Vid användning av sådana produkter måste installeras enbart spotlightsDen enda nackdelen med dekorativa band - oförmågan att installera en dold höjdpunkt LED remsan. Vid användning av sådana produkter måste installeras enbart spotlightsMaskeringstejp för undertak: självorganisering

Montering maskeringstejp utförs med hjälp av en konventionell spatel. Innan du börjar, är det önskvärt att kontrollera jämnhet av väggarna och upphängda trasa. Om du hittar några oegentligheter, ta bort dem.

Montering maskeringstejp:

 1. Mäta längden av väggen.
 2. Skär dekorband till önskad storlek.
 3. Applicera tejpen på väggen.
 4. Fäst med spateln.
 5. Efter det att trycka lätt på produkten och skär den överskjutande bandet.

Om du använder dekorband F-formad konfiguration, sedan fixa det med hjälp av specialiserade linje trim eller plasthållprofilerOm du använder dekorband F-formad konfiguration, sedan fixa det med hjälp av specialiserade linje trim eller plasthållprofiler

Installera dekorband spänning tak i hörnen

Installera maskeringstejp i hörnen - en enkel process. Installationen är också med hjälp av en spackel. Alternativt kan du använda en gummiklubba.

installationsteknik band i hörnen:

 • Klippa bandet till den önskade längden.
 • Docka de två produkterna. Kom ihåg att de måste skapa en 90 graders vinkel. Om du har en böjd tak, kan vinkeln vara något mer mellan dem.
 • Fäst bandet med en spatel eller en gummiklubba.
 • Överskott band skär med en bågfil.

F-formade artiklar i hörnen kan inte användas eftersom de är svåra att passa ihop, och kräver installation av monteringsprofilerF-formade artiklar i hörnen kan inte användas eftersom de är svåra att passa ihop, och kräver installation av monteringsprofiler

För efterbehandling vinklar är det rekommenderat att använda ett band med en T-formad eller L-formad konfiguration.

Maskeringstejp för tak (video)


Dekorativa band - ett praktiskt material som hjälper dig att dölja gapet mellan sträckta canvas och väggar. Till skillnad från klassiska lister, dessa produkter har en hög flexibilitet. När du väljer en dekorband meddelande till tillverkare, och färgerna på produkten. Montering av maskeringstejp utförs med hjälp av en spatel eller gummihammare. Produkten installeras i en egen kortplats. 

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

39 − = 37

map