Installeer systeemplafond: eerste behang of plafond

Installeer systeemplafond: eerste behang of plafond

12 October 2017Sinds de reparatie, moet u een plan dat zal helpen om de volgorde van acties te bepalen in een eenpersoonskamer te maken Sinds de reparatie, moet u een plan dat zal helpen om de volgorde van acties te bepalen in een enkele pomescheniiNatyazhnoy plafond te maken: eerst behang of het plafond, zal niet worden beschadigd als weefsel gedurende behangen of beter naar de andere en de eerste trekking muren doen? Veel mensen die besluiten om reparaties uit te voeren aan hun handen, geconfronteerd met het probleem van het kiezen van wat eerst te doen. In het algemeen, professionals kunnen beide opties, maar in een bepaalde situatie, moet je zorgvuldig af te wegen de voors en tegens en beginnen met reparaties. Voor meer informatie over wat het beste is om eerst te doen - in dit artikel.


Op te lossen: Behangen plafonds

Als u begint met behanglijm om de spanning van het plafond en integendeel, het feit dat sommige van deze kan het gevolg zijn van de afwerking in het algemeen verergeren. Het is daarom belangrijk om te weten wat eerst te doen: het opstellen van behang of installeer het verlaagde plafond.

Als je iets verkeerd en niet in de volgorde waarin de volledige reparatie kan verstoren doen. moet bijzondere aandacht besteden aan het werk zijn, als het geplande gebruik van dure afwerkingsmaterialen.

Hoe wordt Behangen een spanplafond

Voor de montage van materialen op het oppervlak van de muren moeten worden geëgaliseerd met gips.

Bepleistering werkoppervlak is noodzakelijk om de onregelmatigheden en scheuren om wallpaper te elimineren zonder veel moeite in de latere stadiaBepleistering werkoppervlak is noodzakelijk om de onregelmatigheden en scheuren om wallpaper te elimineren zonder veel moeite in de latere stadia

Echter, als er al verlaagde plafonds, de weg naar muren niveau zal niet werken:


 • Het is onmogelijk om pleister die op de film spanplafond.
 • Het is onmogelijk om pleisterwerk van de muren tot het einde, is het waarschijnlijk aan het plafond met gips, dat de finish bederven raken.

Het beantwoorden van de vraag: "wat eerst te lijmen de eerste is: het plafond of behang" - wallpaper naar voren. In dit geval wordt het behang slechts plaats nadat de bereiding van de wanden. Het is onmogelijk om de wand te lijnen na montage het plafond en gipsplaten, nadat het profiel te installeren gipsplaten zou een ander profiel, hetgeen niet mogelijk is met een zachte spanplafond filmframe.

Voor de vaststelling plafondlijsten ook vereist afgevlakte oppervlak van de wanden, behangen nog niet gedaan. Spanplafond is nodig na het behang en om te voorkomen dat de primer stokbrood vlek, is het noodzakelijk om zich plakband.

Afhankelijk van het soort behang of behang gelijmd droge lijm gesmeerd op de muur of gesmeerd lijm. Wanneer de lijm wordt aangebracht op de wand, en hij valt aan het plafond, hetgeen onaanvaardbaar is. Gelijmd ook tape. Surplus behang moet zorgvuldig worden gesneden met een mes.Wat op het eerste: het systeemplafond of behang

Natuurlijk, in de eerste plaats de juiste behang plakken, en vervolgens het plafond te installeren. Anders is het systeemplafond stel de curve, behangplaksel zal moeilijk zijn, het totaalbeeld bedorven. Het komt echter wel dat het maximum reeds is geselecteerd en de wand geplande bouw van de gipsplaten. In dit geval moet het plafond zorgvuldig worden afgeplakt gesloten en sluit het behang.

Professionals niet aan te raden het instellen van plafonds op de lege muren, moeten ze trekken op de muur met de reeds geplakte behang.

Zoals behanglijm tot aan het plafond een goed stuk

Het is noodzakelijk om een ​​paar punten met betrekking tot de installatie van behang plafonds te markeren.

Het hebben van alle benodigde hulpmiddelen voor de baan, moet u eerst de spanning stof, en dan beginnen behangenHet hebben van alle benodigde hulpmiddelen voor de baan, moet u eerst de spanning stof, en dan beginnen behangen

namelijk:

 1. De eerste oplossing is altijd een baguette plafond, terwijl het gebruik van punch. Bakstenen boren laat een grote hoeveelheid stof is rood, zodat de stenen kunnen gelijmd wallpaper pas na het lijmen het plafond.
 2. Vervolgens verhit de PVC stroken te rekken tot 100 graden. U kunt ook elk ander weefsel banen te selecteren. Als de behanglijm, en vervolgens de installatie van het plafond uit te voeren, kan het behang na het verwarmen van de gebouwen worden beschadigd. Het is beter om een ​​weefsel plafond ook kiest, het vermindert de kans op schade aan de muren met behang.
 3. Stretched canvas prints moeten worden beveiligd met een spatel, kunt u ook de filet, het verbergt de kloof tussen de muren en stokbrood. Maar het kan niet vasthouden aan het behang, anders zal de coating oneffen en lelijk zijn.
 4. Om de afgewerkte plafond te bederven tijdens behangen en vlekken van het oppervlak tijdens de primer eerst een stokbrood, en vervolgens pokleit behang profielniveau veilig, veilig opgespannen doek. Toen de muren en het behang zal schoon zijn.
 5. Tijdens de werkzaamheden met dure behang (bijvoorbeeld textiel), is het noodzakelijk om materiaal te besparen. In dit geval is de klant zelf beslist wat eerst te doen: op de muren van behang te zetten of te installeren het verlaagde plafond. Men moet niet vergeten dat het plafond in ieder geval een aantal jaren langer dan zelfs de duurste behang zal duren.

Het grootste probleem in het proces van herstel is de angst voor schade of behang of het plafond. Het is het beste om te overleggen met professionals om de juiste beslissingen te nemen, om die eerste vast te stellen.

Zoals behanglijm wanneer spanplafonds: deskundig advies

In de eerste plaats moeten worden voorbereid en slaagde er in de muur, of een stokbrood Scriven, en het plafond zal scheef worden uitgerekt. Indien het plafond al wordt uitgerekt, moet zorgvuldig worden beschermd en plakken over de muur behang voorzichtig, zo min mogelijk aan te raken het doek.


Laten we de aanpak van de kwestie van de andere kant en de argumenten te presenteren in het voordeel van de oorspronkelijke installatie van het plafond, en dan - Wallpaper:

 1. Zelfs als u gebruik maakt van een gas pistool om de structuur te verwarmen, is het niet gericht op de muren, en een professioneel zal zorgvuldig toezien op de veiligheid te dekken.
 2. Bij het boren van gaten voor bevestiging vormlichamen veel stof, waarvan de afwerking van de wanden kunnen beschadigen. Echter, behang worden gestofzuigd, en sommige soorten behang zelfs wassen.
 3. Vaak zelfs het plafond fabrikanten zeggen dat ze nodig hebben om baguettes pas volledig uitgevoerd en de afgevlakte oppervlak van de muren in te stellen.
 4. Niet bang om de wanden en de achtergrond verf na installatie van zwevende structuur, masking tape het plafond niet aanraken. Ook de afstand tussen het plafond en wanden kunnen worden perekleit met plafondmontage plinten.

Speciale film vaste plakband, beschermt tegen vervuiling stretched canvas met verf of lijmSpeciale film vaste plakband, beschermt tegen vervuiling stretched canvas met verf of lijm

U kunt samenvatten en zeggen dat de meester is niet bang om het behang na het plafond te versieren, maar het moet een paar denk twee keer na voordat u dat doet, en zorgvuldig te beschermen het valse plafond.

Hoe wallpaper alleen toe te passen in het kader van het verlaagde plafond

Bij het behangen met hun handen plakband om gebruikt te worden op het gebied van schilderen en decoreren. Als de lijm nog steeds op het plafond gedruppeld wat je nodig hebt zo snel als je het kan afvegen met een vochtige doek.


Als u van plan om de muren te schilderen, is het het beste om het plafond na kleuring te trekken, maar om te bouwen in een stokbrood beter voor hem onmiddellijk na de uitlijning van de muren.

Wanneer stretched canvas gelijmd wallpaper behoeft zo zorgvuldig mogelijk, zonder het doek met een mes bij het snijden behang. Zorg ervoor dat het plafond plakband te beschermen, en dan werkt samen met het behang voorzichtig om het te verwijderen.

Secrets stickers behang in de buurt van de plafonds (video)

Tot slot, moet iedereen voor zichzelf beslissen wat eerst te doen. Vaak wordt de herstelling bestaande plafonds uitgevoerd, dan moet je zo zorgvuldig mogelijk om te gaan met de spanblad en gebruik plakband. Er zij op gewezen dat de baguette is gemonteerd op een voorbereide vlakke wand en gepleisterd. In ieder geval, het werk vereisen extreme nauwkeurigheid en concentratie, en vervolgens het plafond en het behang, zal bij u voor een lange tijd.

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

43 − = 38

map